Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Papakι είπε:

@Athina28 Να μην αγχώνεσαι κορίτσι μου...Όλα όσα ζούμε είναι πρωτόγνωρα,οπότε όλα μας φαίνονται περίεργα!!!Στείλε μας αύριο να μας πεις πώς πήγε το ραντεβού στο γιατρό!!!

Κορίτσια εγώ σήμερα όπως σας είπα δυσκολεύομουν να ξυπνήσω και να σηκωθώ...τώρα κάνω τα νύχια αλλά νιώθω μια δυσφορία κάπως..σαν αναγουλα .σαν ένα βάρος στην κοιλιά ..Θα πάω πάλι να ξαπλώσω στο σπίτι!

Παπάκι μπορεί να οφείλεται η ζέστη για την δυσφορία κ για το βάρος ίσως κουράστηκες λιγάκι.παρε το μαγνήσιο σου κ ξάπλωσε κ θα είσαι περδικι!!

Just now, Υβόννη είπε:

Γεια σας φιλεναδιτσες μου!!! Τί κανετε; Εμπλεξα με τη δουλεια σημερα, ειχα και τη γιογκα μου και περασε το πρωινο και τωρα μπηκα να δω τί μου κανετε.

@Papakιμου εχετε και ζεστη εκει ειναι και οι ορμονες. Να ξαπλωσεις σπιτακι σου εννοειται και σημερα τεμπελια! Με γεια τα νυχακια! Χερια και ποδια κανεις; Τί χρωματακι; Αχ πολυ ωραια περιποιηση!

@Gogo1994και @Eirini1988κοριτσακια μου εσεις πώς ειστε σημερα απο διαθεση; Ελπιζω να εχει ανεβει η ψυχολογια μας!!! Γωγουλα ευτυχως ανεφερες τα μεταγιον! Τα ειχα ξεχασει!!

@MumMariaμεγαλωσε το αντρακι σου και ξεκινησε μου φαινεται να ζωηρευει! Εγω παλι λιωνω που τον σκεφτομαι με τα μπουτακια του εξω να πηγαινε απο δω και απο κει!!! Να του δωσεις ενα φιλι σε αυτα τα μπουτακια απο μενα!!!!

@Athina28κοριτσακι μου καλωσηρθες στο παρεακι μας!!!! Τα πονακια εμενα με συντροφευουν συνεχεια! Μου εδωσε η γιατρος μαγνησιο και βοηθαει πολυ αλλα τα εχω πλεον συνηθισει! Αφου ο γιατρος ειναι χαλαρος μην αγχωνεσαι! Μεγαλωνει η μητρα μας, συν δυσκοιλιοτητα που διαβασα, συν η λεκανη που ανοιγει συν το μωρακι μας! Ε δε θελει και πολυ! Εδω μια περιοδο ειχαμε εκεινες τις μακρυνες εποχες και πονουσαμε! Περιμενουμε νεα απο το μωρακι σου!

Κοριτσια μου εγω εχω συγκινηθει παρα πολυ σημερα! Η βαφτιστηρα μου αυριο δινει το τελευταιο μαθημα πανελληνιες (Ιστορια) και στοχος μας ειναι η φιλοσοφικη! Της το ευχομαι με ολη μου την καρδια! Μεθαυριο ξερετε τί θα κανει; Θα ξεκινησει να πλεκει 2 ζακετακια για το μπεμπακο μου!! Πηρε υλικα και ενα βιβλιο και θα ξεκινησει να πλεκει! Κλαμα απιστευτο εχω ριξει...

Άντε καλή της επιτυχία κ καλά της αποτελεσματα !!!!κι εγώ ήθελα ή ψυχολογία ή φιλοσοφική.τελικα επέλεξα το πρώτο.

Τι γλυκούλα μωρέ,ήθελε να κάνει κάτι προσωπικό για τον μικρό! μπράβο της!φαντάζομαι εσύ κλάμα,αμάν με τις ευαισθησίες μας ρε κορίτσια!πως γίναμε έτσι;;;;;;; αχαχαααχα

• Μου αρέσει 1

Just now, ΕΥΑ! said:

Κοριτσια βγηκαν και τα δευτερα αποτελεσματα!!ολα μια χαρα!!:D

Γιουπι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ε τωρα επιβαλλεται ενα μπουζουκι νομιζω!!!!!!

Μπραβο κοριτσακι μου μπραβο σου!!!!!!!!! Παει και αυτο! Τωρα να χαρεις την εγκυμοσυνη σου χωρις κανενα νεφελωματακι!!!!!! Με το καλο να πανε ολα σουπερ μεχρι το τελος!!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Υβοννη μου καλύτερα είμαι νομίζω έχει αρχίσει η αγωνία της Β επιπέδου για αυτό 

Κοντεύει η β επιπέδου κ το άγχος είναι λογικό!!!αλλά ο ενθουσιασμός φαντάζομαι μεγαλύτερος,οπότε μην αφήσεις το πρώτο να επισκιάσει το δεύτερο!!!εκεί κι αν θα δεις ένα ολόκληρο μωράκι!!! μέτρα αντίστροφα αλλά γέμισε τις μέρες με πραγματακια να ασχολείσαι..αν θες σου δίνω μια πρώτη λίστα με πράγματα κ γνώμες!αχααχαχαχα

Just now, demifilol είπε:

Καλα επειδή μας συμβαίνουν διαφορά Δ σημαίνει ότι θα συμβούν κ σε εσάς !!!εμεις είμαστε κ λίγο τρελές !!(σχιζοφρενής εγώ χαχαχ))τα αναλύουμε κ παρα πολύ εμεις βρε κορίτσια !!!!χχαχαχχα

Μην αγχώνεσαι για τα πονάκια ,,,να ακούς τον γιατρό σου κ ευχομαι αύριο να μπορέσετε να δείτε κ το φύλο !θα περιμένω νέα σου !

Συμπεθέρα τι λόγια είναι αυτά;;!!τρελές;;;;εμείς;;; Πάντως ότι πέφτει ανάλυση,πέφτει όντως!!!όχι αστεία!!

• Χαχα 1

Just now, Υβόννη είπε:

Γιουπι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ε τωρα επιβαλλεται ενα μπουζουκι νομιζω!!!!!!

Μπραβο κοριτσακι μου μπραβο σου!!!!!!!!! Παει και αυτο! Τωρα να χαρεις την εγκυμοσυνη σου χωρις κανενα νεφελωματακι!!!!!! Με το καλο να πανε ολα σουπερ μεχρι το τελος!!!

Σε ευχαριστω Υβοννη μου!! Καλη επιτυχια στην βαφτιστηρα σου,πολυ συγκινητικο που θα κανει ζακετακια για τον μπεμπη σου 

oru1p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Papakι είπε:

Επέστρεψα σπίτι κι έχω ήδη ξαπλώσει...νιώθω κάπως "βαριά" την περιοχή της κοιλιάς..δε ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω...

Τα νύχια γίνανε υπέροχα...στα πόδια τα έβαψα στο χρώμα της μέντας και στα χέρια ένα ζωηρό λιλά με στρασακια στο ένα νύχι..έτσι για την τσαχπινια!

Κι εγώ τέτοιο χρώμα έχω τα 9 νυχακια των ποδιών μου βαμμένα!!!της μέντας!χαχαααχα

Αν ξαπλώσεις,θα χαλαρώσει κ το βάρος,θα δεις..

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Μπράβο Εύα μου!!!!μα τι γουρλιδικξ ομάδα ρε παιδιά!!!πάει τελείωσε κ αυτό,το αφήνεις πίσω σου κ απολαμβάνεις ακόμα πιο ανέμελα την εγκυμοσύνη σου:x

• Μου αρέσει 2

Μου προκαλείται μια θετική αύρα με αποτέλεμα να μου αλλάζετε την διάθεση!!!

@MumMaria με έκανες και γέλασα με το μικρό σου!Κάτσε να μεγαλώσει λίγο ακόμα και έχεις να ρίξεις τρέξιμο....Χαχχαχα Τα αντιμετωπίζεις όλα με την θετική πλευρά της ζωής ακόμα και όταν είχες θέμα με τον πλακούντα!!!Τουλάχιστον αυτό δείχνεις!!

@papakiεννοείται πως θα σας ενημερώσω!!:)

@Υβόννη καλώς σας βρήκα!Να δω τι άλλο θα ανοίξει στο σώμα μου!!Προς το παρών η ζυγαριά λέει μείον στα κιλά και η κοιλιά αργότερα!Χαχαχα Η περίοδος το καλό που της θέλω είναι να μείνει εκεί που είναι τώρα!Μακριά και αγαπημένες..

@demifilol Μ αυτό είναι που μου αρέσει!Γενικότερα είμαι αγχώδης και όταν ξεκίνησα να σας διαβάζω ηρεμώ και λέω εντάξει δεν θα είναι τίποτα!!Όσο για το φύλο τα προγνωστικά των συμπτωμάτων λένε αγόρι! Καθώς το πρώτο τρίμηνο το πέρασα πολύ ήσυχα μόνο αναγούλες και έντονους πονοκεφάλους!!

• Μου αρέσει 3

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Μπράβο βρε Εύα μου φαντάζομαι πόση ηρεμία θα ένιωσες. 

@Papakιαυτό που περιγράφεις αυτή τη δυσφορία την νιώθω με τη ζέστη. Φαντάσου τη Κυριακή άνοιξα το πατζουρι κ βαφομουν δίπλα αλλά χωρίς να χτυπάει ο ήλιος. Ζαλίστηκα με έπιασε ταχυκαρδία όπως το λες απλά δεν ένιωθα καλά. Νεράκι και βεντάλια με εσωσαν

Just now, Gogo1994 είπε:

@Papakιαυτό που περιγράφεις αυτή τη δυσφορία την νιώθω με τη ζέστη. Φαντάσου τη Κυριακή άνοιξα το πατζουρι κ βαφομουν δίπλα αλλά χωρίς να χτυπάει ο ήλιος. Ζαλίστηκα με έπιασε ταχυκαρδία όπως το λες απλά δεν ένιωθα καλά. Νεράκι και βεντάλια με εσωσαν

@MumMariaΜαράκι μου κάτι έχω στο μυαλό μου. Νυχάκια κ εγώ αύριο και φρυδακια

Ε μετά Ηράκλειακι σκ θα δω φίλους κουμπάρους τη μικρή μου να με ρωτάει ποτέ θα βγάλω το μωρό. Εεε μέχρι Κυριακή το έχουμε. Από Δευτέρα που είναι κ η κρίσιμη βδομάδα νομίζω η @Υβόννηθα πρέπει να μου βάλει ασκήσεις να λύνω 

• Μου αρέσει 3

yRr5p2.png

Just now, MumMaria said:

Παπάκι μπορεί να οφείλεται η ζέστη για την δυσφορία κ για το βάρος ίσως κουράστηκες λιγάκι.παρε το μαγνήσιο σου κ ξάπλωσε κ θα είσαι περδικι!!

Άντε καλή της επιτυχία κ καλά της αποτελεσματα !!!!κι εγώ ήθελα ή ψυχολογία ή φιλοσοφική.τελικα επέλεξα το πρώτο.

Τι γλυκούλα μωρέ,ήθελε να κάνει κάτι προσωπικό για τον μικρό! μπράβο της!φαντάζομαι εσύ κλάμα,αμάν με τις ευαισθησίες μας ρε κορίτσια!πως γίναμε έτσι;;;;;;; αχαχαααχα

Εγω συμπεθερα ηθελα φιλοσοφικη ή μαθηματικο και το καλοκαιρι πριν τη β'Λυκειου επρεπε να αποφασισω για την κατευθυνση! Με κερδισαν τα μαθηματικα τελικα!

Κλαμα μονο; Χαμος σου λεω! Μου το προδωσε η αδερφη της ενω μιλουσαμε στο viber γιατι το ετοιμαζει για εκπληξη η βαφτιστηρα μου! Δεν ξερει να πλεκει, κανει λεει απο τελη Απριλιου tutorials μεσω ιντερνετ...Κλαιω παλι!

Just now, ΕΥΑ! said:

Σε ευχαριστω Υβοννη μου!! Καλη επιτυχια στην βαφτιστηρα σου,πολυ συγκινητικο που θα κανει ζακετακια για τον μπεμπη σου 

Ναι η γλυκια μου μωρε! Θα του τα φοραω συνεχεια!!!!!!!!!

Εσεις Ευακι μου πανηγυριζετε εκει; Ο αντρουλης χαρα ε; Αχ αντε να πατε και στο νησι σας ηρεμοι αυτη τη φορα! Πολυ χαρηκα!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Athina28 είπε:

@MumMaria με έκανες και γέλασα με το μικρό σου!Κάτσε να μεγαλώσει λίγο ακόμα και έχεις να ρίξεις τρέξιμο....Χαχχαχα Τα αντιμετωπίζεις όλα με την θετική πλευρά της ζωής ακόμα και όταν είχες θέμα με τον πλακούντα!!!Τουλάχιστον αυτό δείχνεις!!

@Υβόννη καλώς σας βρήκα!Να δω τι άλλο θα ανοίξει στο σώμα μου!!Προς το παρών η ζυγαριά λέει μείον στα κιλά και η κοιλιά αργότερα!Χαχαχα Η περίοδος το καλό που της θέλω είναι να μείνει εκεί που είναι τώρα!Μακριά και αγαπημένες..

@demifilol Μ αυτό είναι που μου αρέσει!Γενικότερα είμαι αγχώδης και όταν ξεκίνησα να σας διαβάζω ηρεμώ και λέω εντάξει δεν θα είναι τίποτα!!Όσο για το φύλο τα προγνωστικά των συμπτωμάτων λένε αγόρι! Καθώς το πρώτο τρίμηνο το πέρασα πολύ ήσυχα μόνο αναγούλες και έντονους πονοκεφάλους!!

Ααααα εσύ όντως μας παρακολουθείς!!!λοιπόν άντε ψησου να συμμετέχεις στην ομάδα μας,να σε κλέψουμε!!!να σε βάλω κ στο πινακακι μας!έχουμε κ άλλη μανούλα Δεκεμβρίου πάντως!

Αγοράκι προτιμάς;; Καταλαβαίνεις πως το λεω, γερό να είναι αλλά κουβέντα να γίνεται)

Just now, Υβόννη είπε:

Εγω συμπεθερα ηθελα φιλοσοφικη ή μαθηματικο και το καλοκαιρι πριν τη β'Λυκειου επρεπε να αποφασισω για την κατευθυνση! Με κερδισαν τα μαθηματικα τελικα!

Κλαμα μονο; Χαμος σου λεω! Μου το προδωσε η αδερφη της ενω μιλουσαμε στο viber γιατι το ετοιμαζει για εκπληξη η βαφτιστηρα μου! Δεν ξερει να πλεκει, κανει λεει απο τελη Απριλιου tutorials μεσω ιντερνετ...Κλαιω παλι!

Εσεις Ευακι μου πανηγυριζετε εκει; Ο αντρουλης χαρα ε; Αχ αντε να πατε και στο νησι σας ηρεμοι αυτη τη φορα! Πολυ χαρηκα!!

Άντε μωρεεεεεεε!μην με κανεις να κλάψω πάλι μαρή,ο άντρας μου πλέον έχει βαρεθεί να με βλέπει να κλαίω με το καθετί!αχαχαχαααχ

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

Just now, Athina28 said:

Αθηνουλα μου ολες μας ειχαμε και εχουμε αγχος οπως βλεπεις! Νομιζω μανουλα+αγχος=best friends!!! Αλλα η μια με την αλλη εδω τα ξεπερναμε! Να μπαινεις να μας γραφεις οτι  και να σκεφτεσαι, γι'αυτο ειναι το παρεακι εδω!!!! Αγορακι λενε ε; Καλα μην ορκιζεσαι, εμενα ολοι μου ελεγαν κοριτσι, ακομη και το ενστικτο μου και ειδαμε μετα ενα τσουτσουνι χαχαχα!! Σε πειραζω, γερα να ειναι τα παιδακια μας! Παντως εχουμε πολλες τσουπρες στην παρεα, οποτε ακομξ μια αγορομανουλα τη θελουμε χαχαχαχα!!

Just now, MumMaria said:

Ααααα εσύ όντως μας παρακολουθείς!!!λοιπόν άντε ψησου να συμμετέχεις στην ομάδα μας,να σε κλέψουμε!!!να σε βάλω κ στο πινακακι μας!έχουμε κ άλλη μανούλα Δεκεμβρίου πάντως!

Αγοράκι προτιμάς;; Καταλαβαίνεις πως το λεω, γερό να είναι αλλά κουβέντα να γίνεται)

Άντε μωρεεεεεεε!μην με κανεις να κλάψω πάλι μαρή,ο άντρας μου πλέον έχει βαρεθεί να με βλέπει να κλαίω με το καθετί!αχαχαχαααχ

Χαχαχαχαχα! Ενταξει λιγο κλαματακι καθε μερα καθαριζει και τα ματια!!! Ατιμες ορμονες (ενω πριν εγω ουτε δακρυ δεν εριχνα τί να σου πω χαχαχα)! Ευσυγκινητη μια ζωηηηηηηη!!!

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Εχουμε κ οι δυο ενα ηλιθιο χαμογελο!!!χαχα ναιι μετα την β επιπεδου φυγαμε για το νησι

• Μου αρέσει 3

oru1p3.png

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Καλύτερα νέα δεν υπάρχουν από αυτά !!Οντως είναι γουρλίδικη ομάδα,,φτου φτου !!Δ ξέρω τι να πρώτο ευχηθώ Ευα μου !!Τα καλύτερα από καρδιάς !!Η ηρεμία θα επανέλθει ,,,,,με το καλό ,,,

• Μου αρέσει 2

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, Gogo1994 είπε:

Ναι Γωγω μου,ανακουφιση.μετα τα πρωτα ειχα ηρεμησει τελειως αλλα αλλιως να ερχονται κ τα τελικα.

oru1p3.png

Just now, ΕΥΑ! said:

Εχουμε κ οι δυο ενα ηλιθιο χαμογελο!!!χαχα ναιι μετα την β επιπεδου φυγαμε για το νησι

Γλυκουληδες μου μωρε! Πώς να μην εχετε; Αντε τωρα παει περασε και παμε στη β επιπεδου! Και φυγαμε για Μυκονοοοοοοοοοοο!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...