Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Gogo1994 είπε:

Τίποτα Αθήνα μου όποτε θες να μπαίνεις στην ομαδουλας μας. Λεμεεε ότι μπορείς να φανταστείς χάχα 

Η αλήθεια είναι ότι είστε το αγαπημένο γκρουπ χαχαχα! Έχω διαβάζει πολλά για τα επόμενα στάδια της εγκυμοσύνης και τι μπορεί να μου τύχει!!!Εχετε γίνει μια οικογένεια πια!!!:grin:

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Athina28 είπε:

Η αλήθεια είναι ότι είστε το αγαπημένο γκρουπ χαχαχα! Έχω διαβάζει πολλά για τα επόμενα στάδια της εγκυμοσύνης και τι μπορεί να μου τύχει!!!Εχετε γίνει μια οικογένεια πια!!!:grin:

Καλώς ηρθες Αθηνά μου κ με το καλό!μια εύκολη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη να έχεις!!!τις καλημέρες μου κ στις υπόλοιπες κοπέλες !!!!

Να μην αγχώνεσαι για τα πονακια,μέχρι να γεννησουμε θα είναι όλων των ειδών,χααχαχαχα!ειδικά από την στιγμή που ενημερωσεις κ τον γιατρό σου,είσαι εντάξει.σου εύχομαι στον επόμενο υπέρηχο να γίνουν κ τα αποκαλυπτήρια!αχαχαχα

Εγώ κορίτσια από το πρωί,είμαι με τον μικρό,πήγαμε την βόλτα μας κ τώρα μαγειρεύουμε!!κοτοπουλακι με τραχανά αυτός,κοτόπουλο με πατάτες στον φούρνο εμείς!δεν καθεται πλέον στον κωλαρικο του λεπτό!σκουλήκια έχει αυτό το παιδί:grin:

• Μου αρέσει 7

@Athina28 Να μην αγχώνεσαι κορίτσι μου...Όλα όσα ζούμε είναι πρωτόγνωρα,οπότε όλα μας φαίνονται περίεργα!!!Στείλε μας αύριο να μας πεις πώς πήγε το ραντεβού στο γιατρό!!!

Κορίτσια εγώ σήμερα όπως σας είπα δυσκολεύομουν να ξυπνήσω και να σηκωθώ...τώρα κάνω τα νύχια αλλά νιώθω μια δυσφορία κάπως..σαν αναγουλα .σαν ένα βάρος στην κοιλιά ..Θα πάω πάλι να ξαπλώσω στο σπίτι!

n41pp3.png

Γεια σας φιλεναδιτσες μου!!! Τί κανετε; Εμπλεξα με τη δουλεια σημερα, ειχα και τη γιογκα μου και περασε το πρωινο και τωρα μπηκα να δω τί μου κανετε.

@Papakιμου εχετε και ζεστη εκει ειναι και οι ορμονες. Να ξαπλωσεις σπιτακι σου εννοειται και σημερα τεμπελια! Με γεια τα νυχακια! Χερια και ποδια κανεις; Τί χρωματακι; Αχ πολυ ωραια περιποιηση!

@Gogo1994και @Eirini1988κοριτσακια μου εσεις πώς ειστε σημερα απο διαθεση; Ελπιζω να εχει ανεβει η ψυχολογια μας!!! Γωγουλα ευτυχως ανεφερες τα μεταγιον! Τα ειχα ξεχασει!!

@MumMariaμεγαλωσε το αντρακι σου και ξεκινησε μου φαινεται να ζωηρευει! Εγω παλι λιωνω που τον σκεφτομαι με τα μπουτακια του εξω να πηγαινε απο δω και απο κει!!! Να του δωσεις ενα φιλι σε αυτα τα μπουτακια απο μενα!!!!

@Athina28κοριτσακι μου καλωσηρθες στο παρεακι μας!!!! Τα πονακια εμενα με συντροφευουν συνεχεια! Μου εδωσε η γιατρος μαγνησιο και βοηθαει πολυ αλλα τα εχω πλεον συνηθισει! Αφου ο γιατρος ειναι χαλαρος μην αγχωνεσαι! Μεγαλωνει η μητρα μας, συν δυσκοιλιοτητα που διαβασα, συν η λεκανη που ανοιγει συν το μωρακι μας! Ε δε θελει και πολυ! Εδω μια περιοδο ειχαμε εκεινες τις μακρυνες εποχες και πονουσαμε! Περιμενουμε νεα απο το μωρακι σου!

Κοριτσια μου εγω εχω συγκινηθει παρα πολυ σημερα! Η βαφτιστηρα μου αυριο δινει το τελευταιο μαθημα πανελληνιες (Ιστορια) και στοχος μας ειναι η φιλοσοφικη! Της το ευχομαι με ολη μου την καρδια! Μεθαυριο ξερετε τί θα κανει; Θα ξεκινησει να πλεκει 2 ζακετακια για το μπεμπακο μου!! Πηρε υλικα και ενα βιβλιο και θα ξεκινησει να πλεκει! Κλαμα απιστευτο εχω ριξει...

• Μου αρέσει 4

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Γεια σας φιλεναδιτσες μου!!! Τί κανετε; Εμπλεξα με τη δουλεια σημερα, ειχα και τη γιογκα μου και περασε το πρωινο και τωρα μπηκα να δω τί μου κανετε.

@Papakιμου εχετε και ζεστη εκει ειναι και οι ορμονες. Να ξαπλωσεις σπιτακι σου εννοειται και σημερα τεμπελια! Με γεια τα νυχακια! Χερια και ποδια κανεις; Τί χρωματακι; Αχ πολυ ωραια περιποιηση!

@Gogo1994και @Eirini1988κοριτσακια μου εσεις πώς ειστε σημερα απο διαθεση; Ελπιζω να εχει ανεβει η ψυχολογια μας!!! Γωγουλα ευτυχως ανεφερες τα μεταγιον! Τα ειχα ξεχασει!!

@MumMariaμεγαλωσε το αντρακι σου και ξεκινησε μου φαινεται να ζωηρευει! Εγω παλι λιωνω που τον σκεφτομαι με τα μπουτακια του εξω να πηγαινε απο δω και απο κει!!! Να του δωσεις ενα φιλι σε αυτα τα μπουτακια απο μενα!!!!

@Athina28κοριτσακι μου καλωσηρθες στο παρεακι μας!!!! Τα πονακια εμενα με συντροφευουν συνεχεια! Μου εδωσε η γιατρος μαγνησιο και βοηθαει πολυ αλλα τα εχω πλεον συνηθισει! Αφου ο γιατρος ειναι χαλαρος μην αγχωνεσαι! Μεγαλωνει η μητρα μας, συν δυσκοιλιοτητα που διαβασα, συν η λεκανη που ανοιγει συν το μωρακι μας! Ε δε θελει και πολυ! Εδω μια περιοδο ειχαμε εκεινες τις μακρυνες εποχες και πονουσαμε! Περιμενουμε νεα απο το μωρακι σου!

Κοριτσια μου εγω εχω συγκινηθει παρα πολυ σημερα! Η βαφτιστηρα μου αυριο δινει το τελευταιο μαθημα πανελληνιες (Ιστορια) και στοχος μας ειναι η φιλοσοφικη! Της το ευχομαι με ολη μου την καρδια! Μεθαυριο ξερετε τί θα κανει; Θα ξεκινησει να πλεκει 2 ζακετακια για το μπεμπακο μου!! Πηρε υλικα και ενα βιβλιο και θα ξεκινησει να πλεκει! Κλαμα απιστευτο εχω ριξει...

Υβοννη μου καλύτερα είμαι νομίζω έχει αρχίσει η αγωνία της Β επιπέδου για αυτό 

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Just now, Gogo1994 said:

Υβοννη μου καλύτερα είμαι νομίζω έχει αρχίσει η αγωνία της Β επιπέδου για αυτό 

Γωγουλα μου καλη! Καταλαβαινω απολυτα το αγχος εννοειται! Θα ειναι ολα μια χαρουλα θα δεις! Αν ειναι και ησυχουλης λιγο θα δεις και το φατσακι του!!!

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Γωγουλα μου καλη! Καταλαβαινω απολυτα το αγχος εννοειται! Θα ειναι ολα μια χαρουλα θα δεις! Αν ειναι και ησυχουλης λιγο θα δεις και το φατσακι του!!!

Μακάρι μωρέ Υβόννη μου. Μου ρθαν πάλι όλες οι σκέψεις τις αυχενικης. Τουλάχιστον τώρα έχω ραντεβού 12 το πρωί όχι όπως στην αυχενική βράδυ χαχα

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 said:

Μακάρι μωρέ Υβόννη μου. Μου ρθαν πάλι όλες οι σκέψεις τις αυχενικης. Τουλάχιστον τώρα έχω ραντεβού 12 το πρωί όχι όπως στην αυχενική βράδυ χαχα

Κι εγω ειχα αγχος, δε θα το παιξω ανετη εννοειται! Ολες μας εχουμε αγωνια. Αλλα οι πιθανοτητες ειναι με το μερος μας! Τον νιωθεις κιολας μωρε τον νυχτερινο μπεμπακο σου (κι εμενα νυχτοπουλι αχ μπλεξαμε χιχιχι). Οσο μπορεις μεχρι τοτε θετικες σκεψεις! Κανε το σταυρο σου και σκεψου το φυλαχτο απο τον αγιο που αγορασες που ηρθε στον υπνο σου και σε προστατευει! Ολα θα ειναι καλα θα δεις! Βαλε να δεις μωρουδιακα στο ιντερνετ! Αληθεια, εγω ετσι εκανα για να χαλαρωσω! Ειδα τοσα παπουτσακια και μαγιουδακια ασε χαχαχα (οπως βλεπεις τα απαραιτητα παλι κοιτουσα)!

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Κι εγω ειχα αγχος, δε θα το παιξω ανετη εννοειται! Ολες μας εχουμε αγωνια. Αλλα οι πιθανοτητες ειναι με το μερος μας! Τον νιωθεις κιολας μωρε τον νυχτερινο μπεμπακο σου (κι εμενα νυχτοπουλι αχ μπλεξαμε χιχιχι). Οσο μπορεις μεχρι τοτε θετικες σκεψεις! Κανε το σταυρο σου και σκεψου το φυλαχτο απο τον αγιο που αγορασες που ηρθε στον υπνο σου και σε προστατευει! Ολα θα ειναι καλα θα δεις! Βαλε να δεις μωρουδιακα στο ιντερνετ! Αληθεια, εγω ετσι εκανα για να χαλαρωσω! Ειδα τοσα παπουτσακια και μαγιουδακια ασε χαχαχα (οπως βλεπεις τα απαραιτητα παλι κοιτουσα)!

Εγώ πήγα χθες πρεναταλ για να δω για δικά μ αλλά δε μ άρεσε κάτι κ έπιανα γαλάζια φορμακια άστα να πάνε με συννεφάκια κ αερόστατακια. Τρελάθηκα ααα.. Και κάτι σκουφάκια άστα και λίκνο υπέροχοοο

• Μου αρέσει 3

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 said:

Εγώ πήγα χθες πρεναταλ για να δω για δικά μ αλλά δε μ άρεσε κάτι κ έπιανα γαλάζια φορμακια άστα να πάνε με συννεφάκια κ αερόστατακια. Τρελάθηκα ααα.. Και κάτι σκουφάκια άστα και λίκνο υπέροχοοο

Αχ αχ αχ!!!! Λιωνω!!!!!! Ετσι, θα κανεις ονειρα και ομορφες σκεψεις τωρα και θα περασει το αγχος! Κοντος ψαλμος εξαλλου!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Athina28 είπε:

Καλα επειδή μας συμβαίνουν διαφορά Δ σημαίνει ότι θα συμβούν κ σε εσάς !!!εμεις είμαστε κ λίγο τρελές !!(σχιζοφρενής εγώ χαχαχ))τα αναλύουμε κ παρα πολύ εμεις βρε κορίτσια !!!!χχαχαχχα

Μην αγχώνεσαι για τα πονάκια ,,,να ακούς τον γιατρό σου κ ευχομαι αύριο να μπορέσετε να δείτε κ το φύλο !θα περιμένω νέα σου !

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, demifilol said:

Καλα επειδή μας συμβαίνουν διαφορά Δ σημαίνει ότι θα συμβούν κ σε εσάς !!!εμεις είμαστε κ λίγο τρελές !!(σχιζοφρενής εγώ χαχαχ))τα αναλύουμε κ παρα πολύ εμεις βρε κορίτσια !!!!χχαχαχχα

Μην αγχώνεσαι για τα πονάκια ,,,να ακούς τον γιατρό σου κ ευχομαι αύριο να μπορέσετε να δείτε κ το φύλο !θα περιμένω νέα σου !

Εμεις λιγο τρελες Δημητρουλα μου; Γιατι καλε το λες αυτο; Χαχαχαχαχα! Βασικα γιατι λες "λιγο"; Αναλυουμε λεει..Σιγα καλε μονο 371 σελιδουλες εχουμε γραψει!

• Χαχα 4

oz5Vp2.png

Επέστρεψα σπίτι κι έχω ήδη ξαπλώσει...νιώθω κάπως "βαριά" την περιοχή της κοιλιάς..δε ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω...

Τα νύχια γίνανε υπέροχα...στα πόδια τα έβαψα στο χρώμα της μέντας και στα χέρια ένα ζωηρό λιλά με στρασακια στο ένα νύχι..έτσι για την τσαχπινια!

• Μου αρέσει 1

n41pp3.png

Just now, Papakι said:

Επέστρεψα σπίτι κι έχω ήδη ξαπλώσει...νιώθω κάπως "βαριά" την περιοχή της κοιλιάς..δε ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω...

Τα νύχια γίνανε υπέροχα...στα πόδια τα έβαψα στο χρώμα της μέντας και στα χέρια ένα ζωηρό λιλά με στρασακια στο ένα νύχι..έτσι για την τσαχπινια!

Τελεια τα νυχια!!!! Ειδικα η τσαχπινια!

Ξαπλωσε στην αριστερη μερια και αν μπορεις βαλε κανενα μαξιλαρακι αναμεσα στα ποδαρακια. Μεγαλωνει η μητρα και ισως το μωρακι σου καπου εχει στριμωξει το κεφαλακι του και σε πιεζει!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Εμεις λιγο τρελες Δημητρουλα μου; Γιατι καλε το λες αυτο; Χαχαχαχαχα! Βασικα γιατι λες "λιγο"; Αναλυουμε λεει..Σιγα καλε μονο 371 σελιδουλες εχουμε γραψει!

Για να μην παρεξηγηθώ είπα «λίγο»χαχαχαχχαχαχαχψαχαχψα

Just now, Papakι είπε:

Ισως κουράστηκες λιγάκι η ζορίστηκες !με την ξεκουραση θα είσαι περδίκι ,,μην αγχώνεσαι Δ είναι τίποτε !!

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...