Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Gogo1994 said:

Γειά σας κορίτσια μου βλέπω εχετε πιάσει ωραίες συζητήσεις. Υπέροχες σκέψεις για τα φετινά μας Χριστούγεννα. Εμένα με έχει πιάσει ένα άγχος παλι σήμερα χωρίς λόγο ποιος ξέρει. Ενώ κ τον άκουσα κ τη κοιλίτσα είδα να κουνιεται.ε με έπιασε ανεξήγητα 

Γωγουλα μου εχουμε και τιγκα ορμονες μη το ξεχνας αυτο!! Συν οτι οσο γινεται αληθινο ολο αυτο, εκτος απο τη χαρα ειναι λογικο να εχουμε και αγχος! Ενταξει μια μερα λιγο αγχος δεν πειραζει! Παρε μια αγκαλιτσα τον αντρουλη σου, καντε κατι ομορφο τωρα να χαλαρωσεις και θα περασει η μερα. Ολες εχουμε καποιες μερες που ειναι λιγο περιεργες! Ατιμες ορμονες!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@MumMaria μεγεια η τηλεόραση!! Κι ο δικός μου τις χαζεύει τελευταία που βγάζουν εκπτώσεις τα καταστήματα.. Τον βλέπω να μου κουβαλάει κι εμένα καμμία. Χαχαχαχαχα

Εγω κορίτσια έκανα μια ωραιότατη γενική να συνεφερω το σπίτι και αράζω στον καναπέ μου. Εντωμεταξύ @Gogo1994 ένα τέτοιο συναίσθημα το είχα κι εγώ από χθες. Ένα πράγμα σαν βάρος χωρίς λόγο όμως.. Τι να πω.. Μάλλον οι ορμόνες φταίνε. Θα περάσει..

• Μου αρέσει 1

BwLip2.png

Just now, Eirini1988 είπε:

@MumMaria μεγεια η τηλεόραση!! Κι ο δικός μου τις χαζεύει τελευταία που βγάζουν εκπτώσεις τα καταστήματα.. Τον βλέπω να μου κουβαλάει κι εμένα καμμία. Χαχαχαχαχα

Εγω κορίτσια έκανα μια ωραιότατη γενική να συνεφερω το σπίτι και αράζω στον καναπέ μου. Εντωμεταξύ @Gogo1994 ένα τέτοιο συναίσθημα το είχα κι εγώ από χθες. Ένα πράγμα σαν βάρος χωρίς λόγο όμως.. Τι να πω.. Μάλλον οι ορμόνες φταίνε. Θα περάσει..

Ειρήνη μου κ @Gogo1994  θα δείτε τα μωρα σας κ θα σας περάσει σίγουρα!είναι λογικό να έχουμε κάποιες μέρες που να νιώθουμε λίγο περίεργα αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι.ειπαμε σε αυτήν την ομάδα θα μας πάνε ΟΛΑ καλά!!Νοέμβριο θα είμαστε πάλι εδώ στο φόρουμ κ θα συζηταμε για το ποια πάνα μας βόλεψε περισσότερο,για το αν μας ξυπνάνε κάθε 2 ή 3 ώρες τα μωρουλια κ αν παίρνουν όσο βάρος πρέπει απλά το γαλατάκι!θα με θυμηθείτε..θα στέλνουμε στα λεφτά κ θα έχουμε στο ένα χέρι(ή βυζί) το μωρό!:-D

• Χαχα 1

Just now, demifilol είπε:

Έτσι Δέσποινα μ να το κατευχαριστήθεις!!!

Μαλλον χρειάζεσαι μια ωραία έξοδο Γωγω η ένα Ηράκλειο !!!

Χαχα ξεκίνησα με την έξοδο. Ο αντρουλης μου με κατάλαβε κ βγήκαμε καλο μου έκανε. Το Ηράκλειο έρχεται αυτό πιστεύω όντως θα μου κάνει καλό να θυμηθώ κ τα παλιά μου λημέρια λιγο

Just now, Eirini1988 είπε:

Ξεκάθαρα από εκεί είναι τα σκαμπανεβασματα ειρήνη μου. Ας κάνουμε κάτι εκείνη τη στιγμή να ξεχνιόμαστε 

Just now, MumMaria είπε:

Ειρήνη μου κ @Gogo1994  θα δείτε τα μωρα σας κ θα σας περάσει σίγουρα!είναι λογικό να έχουμε κάποιες μέρες που να νιώθουμε λίγο περίεργα αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι.ειπαμε σε αυτήν την ομάδα θα μας πάνε ΟΛΑ καλά!!Νοέμβριο θα είμαστε πάλι εδώ στο φόρουμ κ θα συζηταμε για το ποια πάνα μας βόλεψε περισσότερο,για το αν μας ξυπνάνε κάθε 2 ή 3 ώρες τα μωρουλια κ αν παίρνουν όσο βάρος πρέπει απλά το γαλατάκι!θα με θυμηθείτε..θα στέλνουμε στα λεφτά κ θα έχουμε στο ένα χέρι(ή βυζί) το μωρό!:-D

Ωραιεςςς εικόνες αυτές που περιέγραψες Μαρία μου. Έτσι θελω να είμαι και να σας στέλνω τα άγχη μου για το γάλα 

• Μου αρέσει 2

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Χαχα ξεκίνησα με την έξοδο. Ο αντρουλης μου με κατάλαβε κ βγήκαμε καλο μου έκανε. Το Ηράκλειο έρχεται αυτό πιστεύω όντως θα μου κάνει καλό να θυμηθώ κ τα παλιά μου λημέρια λιγο

Ξεκάθαρα από εκεί είναι τα σκαμπανεβασματα ειρήνη μου. Ας κάνουμε κάτι εκείνη τη στιγμή να ξεχνιόμαστε 

Ωραιεςςς εικόνες αυτές που περιέγραψες Μαρία μου. Έτσι θελω να είμαι και να σας στέλνω τα άγχη μου για το γάλα 

Εγώ θα είμαστε Γωγουλα μου!!!:x

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Νυσταγμενες καλημέρες κορίτσια μου!!!Ήρθαν οι φίλοι-γειτονες που σας ελεγα χτες και λέγαμε ιστορίες μέχρι τη μια το βράδυ..μέχρι να πλύνω και τα πιατα-ποτηρια πήγε δύο και η ώρα!!!Είχα κουραστεί και με τα ψώνια(για μένα) ηδη χτες και τώρα δε μπορω να σηκωθώ από το κρεβάτι...θα χουζουρεψω μέχρι τη μια που έχω ραντεβού για νύχια....Δύσκολη ζωή!!!!!χχαχαχζαΑ

• Μου αρέσει 4

n41pp3.png

11 ώρες πρίν, demifilol είπε:

Αχ από εκεί βλέπω κάτι ωραιααα φορέματα !!!εχω κ τη βάφτιση του ανιψιού μ !!!ο καθένα σ με τον καημό του ,,βλέπετε !!!χχαχαχα

Εσυ Ευα μου έχεις κ πολλές επιλογές για να πας !!!τι ωραιαα!!ετσι λίγο να ξεδωσουμε!!!

Φέτος τα Χριστούγεννα σου Υβοννη μου θα είναι τα καλύτερα !!!!(πρώτα ο θεός ))

και θα κάνουμε ότι θελεις !!!

Μέλλουσες  νυφούλες Δ ξέρω εάν θα έχετε γλέντι αλλα ευχομαι να το ζήσετε όσο καλύτερα μπορειτε !!!Να σας μείνει αξέχαστη η μέρα και ότι ανάποδια /ατυχία/γκρίνια να την παραμελήσετε Γτ εκείνη η μέρα είναι η δικη σας !!!Να μην σας επηρεάσει τίποτε αρνητικο ,,,κ να θυμάστε εάν εσυ λάμπεις ,,,θα το δούνε κ ολοι υπόλοιποι !!!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!! Ευχαριστούμε πολύ Δημητρουλα μας!! Και εμείς έχουμε και το δεύτερο παπουτσάκι είναι καταπληκτική νυφικη εσπαντριγια για τρελούς χορούς χάχαχα (μέχρι να με αφήσει η μεσουλα μου βέβαια γιατί δεν μου τα λέει πολύ καλά τελευταία) :P

• Μου αρέσει 2

Just now, Φραουλίνο είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!! Ευχαριστούμε πολύ Δημητρουλα μας!! Και εμείς έχουμε και το δεύτερο παπουτσάκι είναι καταπληκτική νυφικη εσπαντριγια για τρελούς χορούς χάχαχα (μέχρι να με αφήσει η μεσουλα μου βέβαια γιατί δεν μου τα λέει πολύ καλά τελευταία) :P

Καλημέρα σας !!!

Εκεινη τη μέρα δεν θα καταλαβαίνεις πόνους κορίτσι μου ,,,θα νιώθεις ότι πετάς ,,,με την πετούμενη εσπαντρίγια Γτ όχι ;!!

Just now, Papakι είπε:

Νυσταγμενες καλημέρες κορίτσια μου!!!Ήρθαν οι φίλοι-γειτονες που σας ελεγα χτες και λέγαμε ιστορίες μέχρι τη μια το βράδυ..μέχρι να πλύνω και τα πιατα-ποτηρια πήγε δύο και η ώρα!!!Είχα κουραστεί και με τα ψώνια(για μένα) ηδη χτες και τώρα δε μπορω να σηκωθώ από το κρεβάτι...θα χουζουρεψω μέχρι τη μια που έχω ραντεβού για νύχια....Δύσκολη ζωή!!!!!χχαχαχζαΑ

Καλημέρα παπάκι μ!!μην το γελάς καθόλου ,,,μέχρι τη μια κάτσε εκεί να πάρεις ενέργεια!!!!σημερα Ισως κανεις κάτι άλλο όμορφο όπως χθες !!!

• Μου αρέσει 2

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Καλημέρα κορίτσια!!!Αν και ανήκω στις μανούλες Δεκεμβρίου δεν έχουμε και μεγάλη διαφορά!!! Διανύω την 15η βδομάδα και σε αυτήν την βδομάδα παρουσίασα πονάκια χαμηλά στην κοιλιά κάτω από τον αφαλό!Μιλησα με τον γιατρό μου σήμερα  και μου συνέστησε ultrogestan μέχρι την Τετάρτη που θα με δει!Ο πόνος έρχεται και φεύγει και ξανά τα ίδια!!Το βράδυ δυσκολεύτηκα να κοιμηθώ!Δεν ξέρω αν οφείλεται στο έντερο ή αν πηρα κανένα κρύο στην κοιλίτσα μου ή αν το donutsaki  μου μεγαλώνει! Έχει συμβεί σε καμία από σας; 

Καλημέρα @Athina28 και με το καλό το μωράκι σου!!!Ακολούθησε τις οδηγίες του γιατρού σου και όλα θα πάνε τέλεια!!!Με τη δυσκοιλιότητα πως τα πας;Έχεις θέμα γενικά στην εγκυμοσύνη;Τα πονακια αυτά που λες πως είναι;Ο γιατρός τι σου είπε;Σε αυτή εδώ την ομάδα πάντως έχουμε διάφορα πονακια..τσιμπήματακια..τραβηγματακια...κάθε περίπτωση είναι διαφορετική όμως...Αγοράκι ή κοριτσάκι έχεις;

• Μου αρέσει 1

n41pp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Papakι είπε:

Καλημέρα @Athina28 και με το καλό το μωράκι σου!!!Ακολούθησε τις οδηγίες του γιατρού σου και όλα θα πάνε τέλεια!!!Με τη δυσκοιλιότητα πως τα πας;Έχεις θέμα γενικά στην εγκυμοσύνη;Τα πονακια αυτά που λες πως είναι;Ο γιατρός τι σου είπε;Σε αυτή εδώ την ομάδα πάντως έχουμε διάφορα πονακια..τσιμπήματακια..τραβηγματακια...κάθε περίπτωση είναι διαφορετική όμως...Αγοράκι ή κοριτσάκι έχεις;

Ναι έχω θέμα με την δυσκοιλιότητα!Την είχα και πριν την εγκυμοσύνη!!Σκεψου ότι το λιγότερο που μου έρχεται να πηγαίνω είναι 3 ημέρες...Γενικότερα,αν και έχω θρομβοφιλια, οδεύει πολύ καλά η εγκυμοσύνη!Σκεψου ότι το πρώτο τρίμηνο τα μόνα συμπτώματα ήταν η αναγούλα και οι έντονοι καθημερινοί πονοκέφαλοι!Δεν ξέρω να σου πω ακριβώς πως τα νιώθω το μόνο που μπορώ να σου πω ότι όταν ακουμπάω με πονάει! Όσο  για το φύλο δεν ξέρω ακόμα!Δεν μπορούσε να διακρίνει ο γιατρός γιατί δεν ήταν συνεργάσιμο το μωράκι!Περιμενουμε μπας και μας πει ο γιατρός αύριο!

Just now, Φραουλίνο είπε:

Η ωρα η καλη φραουλινο! Να το χαρειτε και να περασετε υπεροχα!:)

• Ευχαριστώ 1

oru1p3.png

Just now, Athina28 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!Αν και ανήκω στις μανούλες Δεκεμβρίου δεν έχουμε και μεγάλη διαφορά!!! Διανύω την 15η βδομάδα και σε αυτήν την βδομάδα παρουσίασα πονάκια χαμηλά στην κοιλιά κάτω από τον αφαλό!Μιλησα με τον γιατρό μου σήμερα  και μου συνέστησε ultrogestan μέχρι την Τετάρτη που θα με δει!Ο πόνος έρχεται και φεύγει και ξανά τα ίδια!!Το βράδυ δυσκολεύτηκα να κοιμηθώ!Δεν ξέρω αν οφείλεται στο έντερο ή αν πηρα κανένα κρύο στην κοιλίτσα μου ή αν το donutsaki  μου μεγαλώνει! Έχει συμβεί σε καμία από σας; 

Καλημέρα Αθηνά μου με το καλό το ντόνατσακι σου (μου άρεσε η προσφώνηση θα του βρω κ εγώ ένα γλυκάκι) Αν ο πόνος γενικά αντανακλούσε κ στην υπόλοιπη κοιλιά η πρέπει να είναι έντερο. Δεξιά αριστερά επίσης έντερο η ή μήτρα που μεγαλώνει. Στο κέντρο μπορεί να είναι συσπασουλες για αυτό κ σου έδωσε ουτροτζεσταν. Μου έχει περιγράψει τις συσπάσεις η γιατρός μου σαν να πιάνεις με τα δαχτυλα σου τη κοιλίτσα σου λίγο κ να προσπαθείς να στρίψεις λίγο το δέρμα. Ελπίζω να το περιέγραψα σωστά γιατί κ εμένα μου το έδειξε για να καταλάβω την αίσθηση 

Καλημέρα κορίτσια όμορφα. Εδώ ο καιρός με τον αέρα κ τη ζέστη παλι είναι για τεμπελιασμα στο σπίτι. Το πρωί σκεφτόμουν πόσο ωραία θα ήταν να τον είχα εδώ το μικρό μου ν α παίζαμε 

Επίσης έχω ερώτηση τα κολιεδακια με τους ήχους ποτέ τα παίρνουμε? 

• Μου αρέσει 2

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Καλημέρα Αθηνά μου με το καλό το ντόνατσακι σου (μου άρεσε η προσφώνηση θα του βρω κ εγώ ένα γλυκάκι) Αν ο πόνος γενικά αντανακλούσε κ στην υπόλοιπη κοιλιά η πρέπει να είναι έντερο. Δεξιά αριστερά επίσης έντερο η ή μήτρα που μεγαλώνει. Στο κέντρο μπορεί να είναι συσπασουλες για αυτό κ σου έδωσε ουτροτζεσταν. Μου έχει περιγράψει τις συσπάσεις η γιατρός μου σαν να πιάνεις με τα δαχτυλα σου τη κοιλίτσα σου λίγο κ να προσπαθείς να στρίψεις λίγο το δέρμα. Ελπίζω να το περιέγραψα σωστά γιατί κ εμένα μου το έδειξε για να καταλάβω την αίσθηση 

Ακριβώς έτσι ποτέ αριστερά πότε δεξιά και πότε κέντρο!Η αλήθεια είναι ότι με το ultrogestan που το πηρα τώρα κανα δίωρο ηρέμησε λιγάκι!Αλλα επανέρχεται που και που!Καλε πήγαμε κάναμε μια μέρα έναν υπέρηχο γύρω στην 10η βδομάδα και ήτανε Μπαμπάτσικο!Και έτσι βγήκε το όνομα!χαχαχχα Κορίτσια σας ευχαριστώ παρααα πολύ και σας εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!:):)

• Μου αρέσει 1

Just now, Athina28 είπε:

Ακριβώς έτσι ποτέ αριστερά πότε δεξιά και πότε κέντρο!Η αλήθεια είναι ότι με το ultrogestan που το πηρα τώρα κανα δίωρο ηρέμησε λιγάκι!Αλλα επανέρχεται που και που!Καλε πήγαμε κάναμε μια μέρα έναν υπέρηχο γύρω στην 10η βδομάδα και ήτανε Μπαμπάτσικο!Και έτσι βγήκε το όνομα!χαχαχχα Κορίτσια σας ευχαριστώ παρααα πολύ και σας εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!:):)

Τίποτα Αθήνα μου όποτε θες να μπαίνεις στην ομαδουλας μας. Λεμεεε ότι μπορείς να φανταστείς χάχα 

• Μου αρέσει 2

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...