Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Καλημέρα και ομορφη και καλή εβδομάδα να έχετε χωρίς άγχη και απρόβλεπτες εξελίξεις!!!

Σήμερα έχω να πάω να πάρω κάτι φάρμακα για την εγκυμοσύνη που μου τελειώνουν και ίσως πάω και μια βολτιτσα να δω κανένα ρουχαλακι!

• Μου αρέσει 5

n41pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Papakι είπε:

Καλημέρα και ομορφη και καλή εβδομάδα να έχετε χωρίς άγχη και απρόβλεπτες εξελίξεις!!!

Σήμερα έχω να πάω να πάρω κάτι φάρμακα για την εγκυμοσύνη που μου τελειώνουν και ίσως πάω και μια βολτιτσα να δω κανένα ρουχαλακι!

Ε καλά θα κάνεις,ήρθε η ώρα πιστεύω για κάνα ρουχαλακι!εννοείς εγκυμοσύνης ή μωρουδιακο;όπως κ να χει,να κάνεις μια τέλεια βόλτα!!!!!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια καλή εβδομάδα να έχουμε όλες 

@Papakιοο τι τελεια να κάνεις τη βολτούλα σου κ καλά ψώνια 

Just now, MumMaria είπε:

Καλημέρα αγαπημένες μου!πήγε ο άντρας μου δουλειά κ εγώ είμαι με το άλλο μου αγόρι σπίτι.περιμενουμε τα ΙΚΕΑ κ τον υδραυλικό να μας φτιάξει το καζανάκι στο μικρό wc που έχουμε σπίτι.να γίνονται δουλειτσες;)

Καλή μας εβδομάδα!με τέλειους υπερήχους κ β επιπέδου!!

Α ξεκινάει με δουλίτσες η βδομάδα Μαρία μου... Το καλύτερο αγόρι έχεις παρεουλα 

Just now, Eirini1988 είπε:

Καλημερα κορίτσια!!!!

Τι κάνετε; Διαβάζω τα νέα σας και χαίρομαι πολύ που όλες είστε καλά! Εγώ για να αποφύγω τη ζέστη είχα πάει ένα δεκαήμερο και πάλι στο χωριό μου στην Κοζάνη.. Εκεί το υψόμετρο είναι περίπου στα 1000 μέτρα όποτε χρειάζεσαι ζακέτα και πάπλωμα. Το ευχαριστήθηκα! Το μόνο κακό είναι ότι από σήμα στο κινητό τίποτα... Επι τη ευκαιρία κάναμε κι ένα βάψιμο στο σπίτι μας εδώ και χθες επιστρέψαμε.. 

Ξεκιναμε σιγά σιγά αυτή τη βδομάδα και με β επιπέδου καλά δεν θυμάμαι; Αχ εύχομαι να έχουμε όλες τέλεια νέα!!!

Καλημέρα κοπέλα μου χαίρομαι που ήρεμεις στο χωριό πραγματικά αυτό χρειαζόμαστε ηρεμία. Ναι ναι αρχίζουν οι βδομάδες τώρα της Β επιπέδου. Ανυπομωνω όσο έρχεται κ η δική μου ώρα 

• Μου αρέσει 2

yRr5p2.png

Just now, Eirini1988 είπε:

Καλημερα κορίτσια!!!!

Τι κάνετε; Διαβάζω τα νέα σας και χαίρομαι πολύ που όλες είστε καλά! Εγώ για να αποφύγω τη ζέστη είχα πάει ένα δεκαήμερο και πάλι στο χωριό μου στην Κοζάνη.. Εκεί το υψόμετρο είναι περίπου στα 1000 μέτρα όποτε χρειάζεσαι ζακέτα και πάπλωμα. Το ευχαριστήθηκα! Το μόνο κακό είναι ότι από σήμα στο κινητό τίποτα... Επι τη ευκαιρία κάναμε κι ένα βάψιμο στο σπίτι μας εδώ και χθες επιστρέψαμε.. 

Ξεκιναμε σιγά σιγά αυτή τη βδομάδα και με β επιπέδου καλά δεν θυμάμαι; Αχ εύχομαι να έχουμε όλες τέλεια νέα!!!

Αχ μαζί στείλαμε ειρηνακι κ δεν είδα την παράθεση σου.τι καλά που χορτάσεις ύπνο κ ήσουν κ άνετα με την ζέστη!!μου αρέσει που συνδυάσεις κ το βάψιμο,έγινε η δουλειτσα σου κι εσένα,πρακτικό μυαλό!;)

Εγώ και η @demifilol έχουμε την Πέμπτη,το θυμάμαι για τι έχουμε στον ίδιο εμβρυολογο.ποια άλλη κοπέλα έχει;έχουμε κ σήμερα β επιπέδου;

• Μου αρέσει 2

Καλημερα στις γλυκες μανουλες της παρεας μας!!! Καλη επιτυχια σε β'χοριακες, υπερηχους και η ωρα η καλη στα κοριτσια μας το Σαββατο!!!

Χθες κοριτσια μου σας διαβαζα και ηθελα να απαντησω γιατι συγκινηθηκα με ολα! Με τον αντρα της @Evitheodorouπου εκανε εκπληξη να τη δει, με τη @MumMariaμας που το αντρακι της εγινει 10 μηνων, κοτζαμ λεβεντης (να τον καμαρωνεις συμπεθερουλα μου να μεγαλωνει και να γινεται ενας υπεροχος ανθρωπος), με τη @Gogo1994και τον αντρουλη της που γιορταζει ηδη φετος επειδη το αγορακι του εχει καρδουλα, με τo @Papakιμας που εχει γειτονα εκει εναν κουκλο (προσοχη στο μελλον μην σου παρασυρει την κορη ε; Τον ακουω πολυ γοητευτικο χιχιχιχ), με τη @demifilolμας και τον αντρουλη της που ειχε γενεθλια (να σου ζησει κοριτσαρα) και τον εκρηκτικο τους συνδυασμο και την @KarMar84με την κοπελαρα 2 ερων πλεον (γερη και καλοτυχη να ειναι η κουκλα σου) που τη σκεφτομαστε πολυ αλλα ξερουμε οτι τρεχει με τη μικρουλα της!!

Κοριτσια μου εγω χτες χαθηκα γιατι ο μικρος εδωσε ρεστα!!! Τοση κλωτσια τί αν σας λεω! Τρελαθηκαμε απο χαρα! Η κοιλια να κουνιεται μονη της!!! Ο αντρας μου εβαλε χερια και τον ενιωθε και γελουσαμε! Πρωτη φορα κανει ετσι!! Μεχρι ακι τη μαμα μου πηρα τηλεφωνο και της ελεγα "να τωρα χτυπαει στο κεντρο, να τωρα χτυπαει δεξια"!!

Just now, Eirini1988 said:

Καλημερα κορίτσια!!!!

Ειρηνακι μου αχ πολυ μου αρεσε το δεκαημερο σας! Αποτοξινωση απο την πολη και απο το ιντερνετ!!!!!! Με το καλο και η δικη σου β'επιπεδου!!!!

11 hours ago, Despoina Mar said:

Γέλιου γκερλζ!!! Τι όμορφα νέα από όλες!! Διακοπουλες,β επιπέδου όλα με το καλό να μας έρθουν.. αληθεια που έχετε κανονίσει να πάτε εσεις;;;εγώ γ το γάμο ήθελα ικαρια αλλά επειδή μ όλα αυτά με τον ιό είπαμε όχι.. λέμε ν ξαναπάμε Κρήτη μιας κ η αδερφή μ θ έχει ένα ακόμα χρόνο εκεί μέχρι να τελειώσει.. 

Δεσπονακι μου δεν πειραζει θα πατε αλλη χρονια Ικαρια! Εμεις σκεψου πηγαμε μηνα του μελιτος ενα χρονο μετα χαχαχα! Κρητη πανεμορφη, να πατε και αν το απολαυσετε!!!!

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Gogo1994 είπε:

Καλημέρα κορίτσια καλή εβδομάδα να έχουμε όλες 

@Papakιοο τι τελεια να κάνεις τη βολτούλα σου κ καλά ψώνια 

Α ξεκινάει με δουλίτσες η βδομάδα Μαρία μου... Το καλύτερο αγόρι έχεις παρεουλα 

Καλημέρα κοπέλα μου χαίρομαι που ήρεμεις στο χωριό πραγματικά αυτό χρειαζόμαστε ηρεμία. Ναι ναι αρχίζουν οι βδομάδες τώρα της Β επιπέδου. Ανυπομωνω όσο έρχεται κ η δική μου ώρα 

Ε να μην ανυπομονείς;!θα κάνεις το πρώτο καδρακι του αγοριού σου!σου εύχομαι μια πεντακάθαρη κ ναζιαρικη φωτό όπως είχα εγώ πέρσι,να έχεις να την χαζεύεις με τις ώρες μετά!!!!

Ήρθαν τα ΙΚΕΑ κ μας τα άφησαν..αλλά δεν έκλεισα για συμαφμολογηση γιατί θέλει ο άντρας μου να τα κάνει!!!άντε να δούμε αν θα τα καταφερει:???:

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα στις γλυκες μανουλες της παρεας μας!!! Καλη επιτυχια σε β'χοριακες, υπερηχους και η ωρα η καλη στα κοριτσια μας το Σαββατο!!!

Χθες κοριτσια μου σας διαβαζα και ηθελα να απαντησω γιατι συγκινηθηκα με ολα! Με τον αντρα της @Evitheodorouπου εκανε εκπληξη να τη δει, με τη @MumMariaμας που το αντρακι της εγινει 10 μηνων, κοτζαμ λεβεντης (να τον καμαρωνεις συμπεθερουλα μου να μεγαλωνει και να γινεται ενας υπεροχος ανθρωπος), με τη @Gogo1994και τον αντρουλη της που γιορταζει ηδη φετος επειδη το αγορακι του εχει καρδουλα, με τo @Papakιμας που εχει γειτονα εκει εναν κουκλο (προσοχη στο μελλον μην σου παρασυρει την κορη ε; Τον ακουω πολυ γοητευτικο χιχιχιχ), με τη @demifilolμας και τον αντρουλη της που ειχε γενεθλια (να σου ζησει κοριτσαρα) και τον εκρηκτικο τους συνδυασμο και την @KarMar84με την κοπελαρα 2 ερων πλεον (γερη και καλοτυχη να ειναι η κουκλα σου) που τη σκεφτομαστε πολυ αλλα ξερουμε οτι τρεχει με τη μικρουλα της!!

Κοριτσια μου εγω χτες χαθηκα γιατι ο μικρος εδωσε ρεστα!!! Τοση κλωτσια τί αν σας λεω! Τρελαθηκαμε απο χαρα! Η κοιλια να κουνιεται μονη της!!! Ο αντρας μου εβαλε χερια και τον ενιωθε και γελουσαμε! Πρωτη φορα κανει ετσι!! Μεχρι ακι τη μαμα μου πηρα τηλεφωνο και της ελεγα "να τωρα χτυπαει στο κεντρο, να τωρα χτυπαει δεξια"!!

Ειρηνακι μου αχ πολυ μου αρεσε το δεκαημερο σας! Αποτοξινωση απο την πολη και απο το ιντερνετ!!!!!! Με το καλο και η δικη σου β'επιπεδου!!!!

Δεσπονακι μου δεν πειραζει θα πατε αλλη χρονια Ικαρια! Εμεις σκεψου πηγαμε μηνα του μελιτος ενα χρονο μετα χαχαχα! Κρητη πανεμορφη, να πατε και αν το απολαυσετε!!!!

Ναι ναι κοπέλα μ όλα γ κάποιο λόγο γίνονται όποτε καλύτερα έτσι!!! Κλωτσιδι ε;;; και εγώ την νιώθω πολύ έντονα κάποιες στιγμές σε σχέση με άλλες  αλλά γ κλωτσιά δεν έχω καταλάβει κάτι χαχα

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημέρα συμπεθέρα!!!αχ όλες μας σκέφτεσαι μωρε:x

Τρελάθηκες ε;;;;φαντάζομαι κ ο αντρουλης σου,γιατί άντε εμείς τα νιώθουμε κ από την αρχή αλλά αυτοί μωρέ ξεκινάνε στα πιο δυνατά κλωτσιδια να τα καταλαβαίνουνε!!μου αρέσει που λέγαμε ότι είναι ήσυχος ο γαμπρός μου!!!!:P

Πώς πήγε η βόλτα/κους κους χθες;

• Χαχα 1

Just now, MumMaria said:

Ε να μην ανυπομονείς;!θα κάνεις το πρώτο καδρακι του αγοριού σου!σου εύχομαι μια πεντακάθαρη κ ναζιαρικη φωτό όπως είχα εγώ πέρσι,να έχεις να την χαζεύεις με τις ώρες μετά!!!!

Ήρθαν τα ΙΚΕΑ κ μας τα άφησαν..αλλά δεν έκλεισα για συμαφμολογηση γιατί θέλει ο άντρας μου να τα κάνει!!!άντε να δούμε αν θα τα καταφερει:???:

Συμπεθερουλα μου καλοριζικα!!! Να τα χαρειτε!!! Α εχετε κι εσεις το συνδρομο του μαστορα ε; Νομιζα ημασταν οι μονοι! Θα τα καταφερει πιστευω και πιστευω σιγουρα θα ριξετε και γελιο χαχα! Περισυ που μετακιμισαμε, ο γλυκος μου εβαλε αναποδα τα πομολα στις συρταριερες αλλα ενταξει το φτιαξαμε!!

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Ναι ναι κοπέλα μ όλα γ κάποιο λόγο γίνονται όποτε καλύτερα έτσι!!! Κλωτσιδι ε;;; και εγώ την νιώθω πολύ έντονα κάποιες στιγμές σε σχέση με άλλες  αλλά γ κλωτσιά δεν έχω καταλάβει κάτι χαχα

Κοντευεις κ εσύ Δεσποινιω!η @Υβόννη είναι κ κάποιες μέρες μεγαλύτερη η κύηση,το κόβω κατά Σάββατο,εκεί στο ησαια χόρευε,να ρίξει κ η μικρή κάνα χορό!αχαχαχααχα!

Κ βλέπεις την Δέσποινα σταματαει το μυστήριο κ είναι 'νιωσε,νιωσε' στον άντρα της!!!χαχαααχ

Just now, Υβόννη είπε:

Συμπεθερουλα μου καλοριζικα!!! Να τα χαρειτε!!! Α εχετε κι εσεις το συνδρομο του μαστορα ε; Νομιζα ημασταν οι μονοι! Θα τα καταφερει πιστευω και πιστευω σιγουρα θα ριξετε και γελιο χαχα! Περισυ που μετακιμισαμε, ο γλυκος μου εβαλε αναποδα τα πομολα στις συρταριερες αλλα ενταξει το φτιαξαμε!!

Εννοείται κ το έχουμε κ δυστυχώς δεν τα πολυκαταφερνουμε αλλά προσπαθούμε!!!αχαχαχααχ!γέλιο σίγουρα θα ρίξουμε πάντως!!!την κούνια του παιδιού αυτός την έφτιαξε μετά κόπων κ βασάνων!ήθελε βλέπεις ειδικά το δωμάτιο του παιδιού να το φτιάξει με τα χεράκια του!μας περίσσεψαν κάνα δυο βίδες κ είχαμε άγχος τα πρώτα βραδιά(χαχααχααχα) αλλά εντάξει δέκα μήνες αντέχει το κρεβατάκι!!αχαχαχαα

• Χαχα 5

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria said:

Κοντευεις κ εσύ Δεσποινιω!η @Υβόννη είναι κ κάποιες μέρες μεγαλύτερη η κύηση,το κόβω κατά Σάββατο,εκεί στο ησαια χόρευε,να ρίξει κ η μικρή κάνα χορό!αχαχαχααχα!

Κ βλέπεις την Δέσποινα σταματαει το μυστήριο κ είναι 'νιωσε,νιωσε' στον άντρα της!!!χαχαααχ

Συμπεθερουλα τωρα εγραφα στη Δεσποινουλα μας το ιδιο!!!!!! Χααχαχαχα! Βασικα εγω σημερα ειμαι 21 βδομαδες ακριβως με βαση την εξωσωματικη, αλλα εχω αφησει το τικερακι απο την αυχενικη. Και ο εμβρυολογος με εβγαλε τοσο οσο η εξωσωματικη αλλα λεω ας κανω και τον υπερηχο την Πεμπτη στη γιατρο και το αλλαζω. Οποτε αυτο κανει τεραστια διαφορα @Despoina Marμου! Ειλικρινα 1 βδομαδα ειναι μεγαλη αλλαγη στα μωρακια μας!

Γελασα τοσο με το μυστηριο χαχαχαχα! Φανταζεσαι; Χαχαχαχα

oz5Vp2.png

Just now, MumMaria said:

Καλημέρα συμπεθέρα!!!αχ όλες μας σκέφτεσαι μωρε:x

Τρελάθηκες ε;;;;φαντάζομαι κ ο αντρουλης σου,γιατί άντε εμείς τα νιώθουμε κ από την αρχή αλλά αυτοί μωρέ ξεκινάνε στα πιο δυνατά κλωτσιδια να τα καταλαβαίνουνε!!μου αρέσει που λέγαμε ότι είναι ήσυχος ο γαμπρός μου!!!!:P

Πώς πήγε η βόλτα/κους κους χθες;

Φυσικα σας σκεφτομαι φιλεναδιτσες μου!!!!

Καλα τρελαθηκαμε! Ο αντρας μου λιγο φοβηθηκε γιατι δεν ηξερε οτι κουνιεται μονη της η κοιλια χαχαχα! Ναι δεν ειναι πολυ ησυχος τελικα χαχα! Νομιζω ακουσε που λεγαμε για την μελλουσα συζυγο του οτι ειναι τσαουσα και σου λεει κατσε μη μου την καπαρωσει κανενας αλλος απο την παρεα που ειναι πιο ζωηρος!

Περασαμε πολυ ομορφα χτες! Βασικα δεν μπορουσα να περπατησω πολυ γιατι ειχα πονακια (καποθ ειχε σφηνωθει ο μικρουλης, μετα που κουνηθηκε περασε) οποτε παγκακι και κους κους!! Ειμαστε μωρε κλεισμενοι εδω δυστυχως, εβρεχε κιολας και δεν βλεπουμε ανθρωπο, γι'αυτο χαρηκα που θα ερθουμε Ελλαδα!

Just now, Gogo1994 said:

@Υβόννημου κλωτσιδι εεε?  Μέρα με τη μέρα δυναμώνουν πάρα πολύ

@MumMariaΕ θα τα καταφέρει μωρέ χάχα καλορίζικα Μαρία μου 

η πλακα ειναι οτι ορθια δεν το ενιωθα τοσο. Μολις ξαπλωσα χαμος! Ο αντρας μου μου ελεγε, ασε το παιδι να κοιμηθει τωρα! Χαχαχαχα! Λες κι εγω τον κουνουσα! Καταλαβαμε ολοι στο μελλον ποσο "αυστηρος" θα ειναι ο αντρας μου! Καθολου!

Just now, MumMaria said:

Εννοείται κ το έχουμε κ δυστυχώς δεν τα πολυκαταφερνουμε αλλά προσπαθούμε!!!αχαχαχααχ!γέλιο σίγουρα θα ρίξουμε πάντως!!!την κούνια του παιδιού αυτός την έφτιαξε μετά κόπων κ βασάνων!ήθελε βλέπεις ειδικά το δωμάτιο του παιδιού να το φτιάξει με τα χεράκια του!μας περίσσεψαν κάνα δυο βίδες κ είχαμε άγχος τα πρώτα βραδιά(χαχααχααχα) αλλά εντάξει δέκα μήνες αντέχει το κρεβατάκι!!αχαχαχαα

Κλαιω με την κουνια και τις βιδες χαχαχαχαχα! Απο μικροι ξεκινανε με λεγκο και μετα πανε στο ΙΚΕΑ! Ασε τους να χαρουν οι "μαστορες" μας! Εμεις αγορασαμε και επαγγελματικη εργαλειοθηκη! Εμ τί ερασιτεχνικα εργαλεια να εχουμε; Χαχαχαχα!

Ακομη γελαω με την κουνια!!!!!!!!!

• Χαχα 3

oz5Vp2.png

Just now, MumMaria είπε:

Αχ μαζί στείλαμε ειρηνακι κ δεν είδα την παράθεση σου.τι καλά που χορτάσεις ύπνο κ ήσουν κ άνετα με την ζέστη!!μου αρέσει που συνδυάσεις κ το βάψιμο,έγινε η δουλειτσα σου κι εσένα,πρακτικό μυαλό!;)

Εγώ και η @demifilol έχουμε την Πέμπτη,το θυμάμαι για τι έχουμε στον ίδιο εμβρυολογο.ποια άλλη κοπέλα έχει;έχουμε κ σήμερα β επιπέδου;

Καλημέρα κορίτσια μου !!!!

Μαρακι μου τι τέλεια που πλησιάζουν οι μέρες !!!!!

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!Σας διαβάζω κάθε μέρα και χαίρομαι πάντα με την θετική διάθεση που υπάρχει σε αυτήν την ομάδα!!!! Εμείς κάθε ΣΚ πάμε στον Μαραθώνα στο εξοχικό του άντρα μου και φτιάχνουμε την φωλιτσα μας σιγά σιγά γιατί το σπίτι είναι ονειρεμένο και θα είναι πολύ ωραία του χρόνου που θα πηγαίνουμε εκεί οι 3 μας!!!

Το μωρουλι χθες έκανε τραμπολινο! Το ενιωθα κάτω χαμηλά τιν τιν τιν ασταμάτητα και με 'πιανε ένα κατουρημα ένα γαργαλητο δεν υπήρχε. Γέλαγα μόνη μου όλη μέρα! Σήμερα δίνει δεξιά αριστερά! 

Κορίτσια να το ρίξουμε λίγο σε μαγειρικό μπλοκ που έχετε ωραίες ιδεες?? Έχω στερέψει... Και πεινάω κάθε μία ώρα! Θέλω ιδέες για σνακ!

• Μου αρέσει 1

yi9jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...