Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, MumMaria είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου.μαλλον δεν είναι μωρέ αυτό,θα έβλεπα κ κάτι πιστεύω.

Εσύ πώς είσαι;;σκεφτόμουν ανά διαστήματα να σου στείλω αλλά λέω θα τρέχει με την κοράκλα της!:-D:x

Όλα καλά κορίτσι μου! Έκλεισα κ β επιπέδου για 13/07 και ανέβηκε πολύ κ ο πλακούντας οπότε συνεχίζουμε δυναμικά :D

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, KarMar84 είπε:

Καλησπέρα Δημητρούλα, είμαι μια χαρά :) εννοείται σας παρακολουθώ όσο πιο συχνά μπορώ! Προχθές γυρίσαμε από πενθήμερες διακοπουλες σε νησί κ χθες το κορίτσι μου έκλεισε τα 2! :x 

Εσύ τα πας μια χαρά από ότι βλέπω όπως και όλα τα κοριτσάκια!!! ;)

Αχ τι ωραία που πηγατε διακοπουλες !!!ελπιζω να ανανεωθήκατε !!!Να την χαίρεσαι ,ν είναι γερη κ χαμογελαστή θα είναι έτσι κ αλλιώς !!(δίδυμος -ίδια μέρα με τον άντρα μου  )

Ναι ολα καλα δοξα τω θεω !!!

• Ευχαριστώ 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, demifilol είπε:

Αχ τι ωραία που πηγατε διακοπουλες !!!ελπιζω να ανανεωθήκατε !!!Να την χαίρεσαι ,ν είναι γερη κ χαμογελαστή θα είναι έτσι κ αλλιώς !!(δίδυμος -ίδια μέρα με τον άντρα μου  )

Να χαίρεσαι κ εσύ τον αντρουλη σου!! Είναι όντως πολύ χαμογελαστό κ κοινωνικό παιδάκι :x

• Ευχαριστώ 1

Just now, Papakι είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!Εμείς μείναμε και πάλι μόνοι με τον αντρουλη μου..φύγανε τα πεθερικά μου!!!περάσαμε όμως το πρωί σε ένα ζευγάρι για καφέ που μετακόμισε πριν δύο μέρες από Θεσσαλονίκη 200 μέτρα από το σπίτι μας στην Αθήνα!!!Πόσο ωραία περάσαμε..είχαμε να τα πούμε από κοντά πάνω από χρόνο!!!Είχαν κι ένα μωράκι αγοράκι 5 μηνών...πρέπει να του φίλησα τα μπουτακια πάνω από 100 φορές!!!!Πριν λίγο γυρίσαμε σπίτι και μαγειρεψα κοτομπουκιες με ρύζι κ γλυκόξινη σάλτσα!!

Την οδοντόκρεμα της fresyderm τη χρησιμοποιώ κι εγώ εδώ και καιρό!Μια χαρά μου φαίνεται! 

Όσο για τη Β'επιπεδου...έχω κλείσει ραντεβού 17 Ιουλίου και γύρω στις 20 θα φύγουμε διακοπές!!! Ανυπομονώ!!!

Είναι όντως υπέροχο να έχεις κοντά σου ανθρώπους !!κυριως στην αθηνα κοντά !σε λίγους μήνες θα παίζουν μαζί τα παιδάκια σας !!ο Ιούλιος θα είναι γεμάτος με όμορφες στιγμές !!επιπεδου β και διακοπές !!

• Μου αρέσει 2

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, Nancy Zaf είπε:

Ασβεστιο μου ειπε θα με ξεκινησει απο τις 30 εβδομαδες και μετα.. ειναι καλη για την ουλιτιδα αυτη η οδοντοκρεμα; υπαρχουν στοματικα διαλυματα χωρις αλκοολ.

Ναι είναι καλή βοηθάει.. μ είπε κ γ αυτά αλλά δεν ξερωωω..εσύ έχεις πάρει καποιο;;;

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Just now, KarMar84 είπε:

Όλα καλά κορίτσι μου! Έκλεισα κ β επιπέδου για 13/07 και ανέβηκε πολύ κ ο πλακούντας οπότε συνεχίζουμε δυναμικά :D

Μπράβο κοπέλα μου!τι καλά!πάει κ ο πλακούντας!

Να χαίρεσαι την κόρη σου, γερή,τυχερή κ ευτυχισμένη να είναι πάντα!2 ε;;φαντάζομαι μόνο τρέλα σε αυτήν την ηλικια:x

Just now, demifilol είπε:

Να χαίρεσαι τον αντρουλη σου δημητρα μου!!!δίδυμος ο συμπέθερος ε;;;;κι εσύ ταύρος ,εκρηκτικό ζευγαρι:x

Κορίτσια μου να πούμε κ χρόνια πολλά στους άντρες μας σήμερα!!!!είναι γιορτή του πατέρα κ μπορεί να θεωρηθεί κ η πρώτη φορά που το γιορτάζουν μιας κ τα μπεμπεκια μας είναι μεγαλαααααα πια!!!:x κ του χρόνου αγκαλιά με τα μωρά μας!!!

Επίσης να πω ότι ο Βασίλης μου έγινε 10 μηνών σήμερα!!!σε δύο μήνες χρονίζει κ μου φαίνεται απίστευτο! συγκινουμαι πολύ!άτιμες ορμόνες!!!

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 2

Just now, MumMaria είπε:

Να χαίρεσαι την κόρη σου, γερή,τυχερή κ ευτυχισμένη να είναι πάντα!2 ε;;φαντάζομαι μόνο τρέλα σε αυτήν την ηλικια:x

Να χαίρεσαι τον αντρουλη σου δημητρα μου!!!δίδυμος ο συμπέθερος ε;;;;κι εσύ ταύρος ,εκρηκτικό ζευγαρι:x

Κορίτσια μου να πούμε κ χρόνια πολλά στους άντρες μας σήμερα!!!!είναι γιορτή του πατέρα κ μπορεί να θεωρηθεί κ η πρώτη φορά που το γιορτάζουν μιας κ τα μπεμπεκια μας είναι μεγαλαααααα πια!!!:x κ του χρόνου αγκαλιά με τα μωρά μας!!!

Επίσης να πω ότι ο Βασίλης μου έγινε 10 μηνών σήμερα!!!σε δύο μήνες χρονίζει κ μου φαίνεται απίστευτο! συγκινουμαι πολύ!άτιμες ορμόνες!!!

Να τον χαίρεσαι μαρακι το αγοράκι σου να τον δείτε όπως επιθυμείτε!!Να χαίρεσαι κ τον άντρα σου Δήμητρα μου με υγεία!!χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες λοιπόν ..

• Ευχαριστώ 2

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Just now, MumMaria είπε:

Μαρια μου να χαίρεσαι το γιόκα σου τον έρωτα της ζωής σου. Να είναι πάντα χαμογελαστός. Αχ σήμερα του λέω του άντρα μου του χρόνου θα γιορτάζεις. Και μου λέει όχι γιορτάζω και φέτος αφού έχει καρδούλα. Ο γλυκοςςςς μου

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

yRr5p2.png

Just now, MumMaria είπε:

Ευχαριστω !!Δ έχεις δει πιο εκρηκτικό ζεύγος !!χαχαχαχ
ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟΟΟ !!!γερος κ παντα χαμογελαστός να είναι !!!

Just now, Evitheodorou είπε:

Να τον χαίρεσαι μαρακι το αγοράκι σου να τον δείτε όπως επιθυμείτε!!Να χαίρεσαι κ τον άντρα σου Δήμητρα μου με υγεία!!χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες λοιπόν ..

Ευχαριστω Ευη μου !!

Χρονια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες !!!

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

Γέλιου γκερλζ!!! Τι όμορφα νέα από όλες!! Διακοπουλες,β επιπέδου όλα με το καλό να μας έρθουν.. αληθεια που έχετε κανονίσει να πάτε εσεις;;;εγώ γ το γάμο ήθελα ικαρια αλλά επειδή μ όλα αυτά με τον ιό είπαμε όχι.. λέμε ν ξαναπάμε Κρήτη μιας κ η αδερφή μ θ έχει ένα ακόμα χρόνο εκεί μέχρι να τελειώσει.. 

• Μου αρέσει 3

k1S4p3.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Γέλιου γκερλζ!!! Τι όμορφα νέα από όλες!! Διακοπουλες,β επιπέδου όλα με το καλό να μας έρθουν.. αληθεια που έχετε κανονίσει να πάτε εσεις;;;εγώ γ το γάμο ήθελα ικαρια αλλά επειδή μ όλα αυτά με τον ιό είπαμε όχι.. λέμε ν ξαναπάμε Κρήτη μιας κ η αδερφή μ θ έχει ένα ακόμα χρόνο εκεί μέχρι να τελειώσει.. 

Καλά θα κάνετε Δέσποινα μου!η Κρήτη είναι μαγική.εμεις λέμε να πάμε κάνα 3ημερο Καβάλα,κάνα 3 ημερο Γιάννενα κ κάνα 3ημερο Χαλκιδική που έχουν σπίτι κ οι κουμπάροι μιας κ θα έρθουν κ αυτοί τον Αύγουστο από Βερολίνο.δεν μας κόβω πουθενά αλλού ,λόγω του μικρού,του ιού κτλ κολλάμε να πάμε κανένα νησί ή πιο μακριά..γέροι να είμαστε κ θα πάμε σε πιο ιδιαίτερα μέρη από του χρόνου πρώτα ο Θεός!

• Μου αρέσει 1

Just now, MumMaria είπε:

Καλά θα κάνετε Δέσποινα μου!η Κρήτη είναι μαγική.εμεις λέμε να πάμε κάνα 3ημερο Καβάλα,κάνα 3 ημερο Γιάννενα κ κάνα 3ημερο Χαλκιδική που έχουν σπίτι κ οι κουμπάροι μιας κ θα έρθουν κ αυτοί τον Αύγουστο από Βερολίνο.δεν μας κόβω πουθενά αλλού ,λόγω του μικρού,του ιού κτλ κολλάμε να πάμε κανένα νησί ή πιο μακριά..γέροι να είμαστε κ θα πάμε σε πιο ιδιαίτερα μέρη από του χρόνου πρώτα ο Θεός!

Τέλεια όλα τα μέρη αυτά εννοείται.. Κ εν τέλη η παρέα μετράει κ όχι τ μέρος!!

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Καλημερα κορίτσια!!!!

Τι κάνετε; Διαβάζω τα νέα σας και χαίρομαι πολύ που όλες είστε καλά! Εγώ για να αποφύγω τη ζέστη είχα πάει ένα δεκαήμερο και πάλι στο χωριό μου στην Κοζάνη.. Εκεί το υψόμετρο είναι περίπου στα 1000 μέτρα όποτε χρειάζεσαι ζακέτα και πάπλωμα. Το ευχαριστήθηκα! Το μόνο κακό είναι ότι από σήμα στο κινητό τίποτα... Επι τη ευκαιρία κάναμε κι ένα βάψιμο στο σπίτι μας εδώ και χθες επιστρέψαμε.. 

Ξεκιναμε σιγά σιγά αυτή τη βδομάδα και με β επιπέδου καλά δεν θυμάμαι; Αχ εύχομαι να έχουμε όλες τέλεια νέα!!!

• Μου αρέσει 4

BwLip2.png

Καλημέρα αγαπημένες μου!πήγε ο άντρας μου δουλειά κ εγώ είμαι με το άλλο μου αγόρι σπίτι.περιμενουμε τα ΙΚΕΑ κ τον υδραυλικό να μας φτιάξει το καζανάκι στο μικρό wc που έχουμε σπίτι.να γίνονται δουλειτσες;)

Καλή μας εβδομάδα!με τέλειους υπερήχους κ β επιπέδου!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...