Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Ναι αυτο ειναι τραγικο που κανουν μερικοι.ηκαταπιεση δεν κανει καλο συν ολα τα αγχη που εχουμε.ο δικος μου απο την αρχη μου χε πει εγκυος εισαι οχι αρρωστη, οταν συζητουσαμε διαφορα κ ειμαι υπερ αυτης της αντιμετωπισης προς μια εγκυμονουσα.

Ακριβώς αυτό ,,δεν είσαι άρρωστη !η υπερβολή είναι μόδα στις μέρες μας !!(κοιτά ποια μιλάει χαχα)απο τη στιγμή που Δ έχεις κάποιο πρόβλημα στην κυηση σου πρέπει να λειτουργείς φυσιολογικά !Η αδερφή μου στον 9ο και έκανε τα παντα ολα!Πιστευω έτσι ευχαριστιέσαι περισσότερο κ την εγκυμοσύνη σου !μπραβο στον γιατρό σου κ στη δίκη σου υποστήριξη της θέσης του !!

• Μου αρέσει 4

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Gogo1994 said:

Καλησπέρα σε ολεεες. Χάθηκα λίγο σήμερα κοριτσάκια μόλις γυρίσαμε από βολτούλα. Ανυπόφορη η ζέστη αλλά μια Χαρούλα κατά τα άλλα. Τσάκισα κ ένα pancake αλλοοο πράγμα 

Βλεπωωω πολλά θέματακια. Εμένα για θάλασσα μου είπε από Ιούλιο για να μην είναι κρύα για διακοπές σε ρώτησα έτσι κ αλλιώς γιατί δυστυχώς δε μπορεί ο άντρας μου με το μαγαζί αλλά διήμερακι Ηράκλειο κλείσαμε το άλλο σκ. Βέβαια η δική μου Γυναικολογος δεν νομίζω να είχε κ καλή άποψη με τα ταξίδια λόγω ιού. 

@Υβόννητι ωραίο ξύπνημα ειχεςςς. Μπράβο κοριτσάκι μου έτσι να είναι δυνατός να δίνει παρόν. Κ εγώ του λέω χτυπά κ άλλο χαχαχα

@MumMariaΜαράκι πως είσαι ήρθε η κολλητή?  Κους Κους κ παιχνίδι με το μικρό να φανταστώ Ε? Να περάσετε ομορφαα

Αχ Γωγουλα μου εσεις εχευε τοση ομορφια εκει και τοσο ομορφες θαλασσες, που και μια μονοημερη να κανεις εκει τριγυρω απολαυση θα ειναι!!! Τελεια για την αποδραση Ηρακλειο!!!

Ναι ο μικρος το βραδυ ηταν δυνατος! Βρε λες να ειναι νυχτερινος τυπος και εγω κοιμαμαι και δεν τον νιωθω;χαχχαα

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Αχ Γωγουλα μου εσεις εχευε τοση ομορφια εκει και τοσο ομορφες θαλασσες, που και μια μονοημερη να κανεις εκει τριγυρω απολαυση θα ειναι!!! Τελεια για την αποδραση Ηρακλειο!!!

Ναι ο μικρος το βραδυ ηταν δυνατος! Βρε λες να ειναι νυχτερινος τυπος και εγω κοιμαμαι και δεν τον νιωθω;χαχχαα

Σαν τον δικό μου είναι. Τη βάψαμε δε θα τους μαζεύουμε 

Ακόμα δεν με έχει ξυπνήσει αλλά κάτι έντονα που πετάγομαι κάνει αραιά κ που

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 said:

Σαν τον δικό μου είναι. Τη βάψαμε δε θα τους μαζεύουμε 

Ακόμα δεν με έχει ξυπνήσει αλλά κάτι έντονα που πετάγομαι κάνει αραιά κ που

Καλα κι εμενα ενα εντονουλι ηταν και ξυπνησα. Μετα ηταν ηπια και μετα κοιμηθηκε χαχχαα!

Αχ Γωγουλα λες; Ξενυχτια και κλαμπακια; Τη βαψαμε χαχχαα!!!

• Χαχα 2

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Δημητρουλα μας ομορφη, του χρονου χαμος θα γινει! Λιγο υπομονη φετος. Ευτυχως εισαι εξοχικα, πολυ σημαντικο αυτο! Χαλαλι της της τσουπρας! Μονη μη ζηταει.μονη της διακοπες στο μελλον! Αυτο εχω να πω! Και ο.μπαμπας σιγα μη της χαλασει χατιρι φυσικα!

Ελπιζω να κρατήσει το ανατολίτικο ο άντρας μου !!Και δεν σου κρύβω υβοννη μου ότι ένας λογος που φοβόμουν να κάνω κόρη ,,είναι ο μπαμπάς της !θα πρπει να τις μάθω πως να τον χειρίζεται ,,Χαχαχχα 

Με αυτή τη ζέστη ,,προτιμώ τη δροσιά από τα δέντρα μας !!κ θα μπαίνω στην πισίνα με τον γιο μου όταν θα έχει καύσωνα !!χαχαχχαα Πρέπει να παραγγείλω πισίνα !!!

υγ πηγές βόλτα η όχι ακόμα ;;

@Gogo1994 τι όμορφα πέρασες κ ευχομαι το επόμενο σκ ακόμα καλύτερο !!

@KarMar84 Καλησπερα κοπέλα μ!πως είσαι ;;βλέπω ότι μας παρακολουθείς αλλα με το παιδί ξέρω ότι Δ προλαβαίνεις κ πολλά !!

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

Just now, demifilol είπε:

Ελπιζω να κρατήσει το ανατολίτικο ο άντρας μου !!Και δεν σου κρύβω υβοννη μου ότι ένας λογος που φοβόμουν να κάνω κόρη ,,είναι ο μπαμπάς της !θα πρπει να τις μάθω πως να τον χειρίζεται ,,Χαχαχχα 

Με αυτή τη ζέστη ,,προτιμώ τη δροσιά από τα δέντρα μας !!κ θα μπαίνω στην πισίνα με τον γιο μου όταν θα έχει καύσωνα !!χαχαχχαα Πρέπει να παραγγείλω πισίνα !!!

@KarMar84 Καλησπερα κοπέλα μ!πως είσαι ;;βλέπω ότι μας παρακολουθείς αλλα με το παιδί ξέρω ότι Δ προλαβαίνεις κ πολλά !!

Ευχαριστώ Δημητρουλα μου. 

Πωπω καντο με τη πισίνα θα είναι τέλεια. Οπότε θες θα μπαίνεις δεν υπάρχει καλύτερο 

yRr5p2.png

Just now, demifilol said:

Σε κανα.εικοσαλεπτο θα παμε; Εδω 3μισι το μεσημερι το λενε απογευμα!!!

Αχ απολαυση τα δεντρα σας! Και εννοειται θα παρετε πισινα!!! Τις λατρευω αυτες τις φουσκωτες! Και νεροπιστολα θα προτεινα χαμος θα γινει στον κηπο! Ο μπαμπας με την κορη ειναι ενας ερωτας τι να κανουμε; Θα ειναι για παντα η πριγκιπισσα του!!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Ευχαριστώ Δημητρουλα μου. 

Πωπω καντο με τη πισίνα θα είναι τέλεια. Οπότε θες θα μπαίνεις δεν υπάρχει καλύτερο 

Φέτος θα μαυρισω περισσότερο από κάθε άλλη φορά !!!χαχαχχα
Τι τυχερή είσαι που μένεις κρητη !!!αχ αχ δεν έχω πάει σε παρα πολλά νησιά αλλα η κρητη μ είχε εντυπωσιάσει !!

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!Εμείς μείναμε και πάλι μόνοι με τον αντρουλη μου..φύγανε τα πεθερικά μου!!!περάσαμε όμως το πρωί σε ένα ζευγάρι για καφέ που μετακόμισε πριν δύο μέρες από Θεσσαλονίκη 200 μέτρα από το σπίτι μας στην Αθήνα!!!Πόσο ωραία περάσαμε..είχαμε να τα πούμε από κοντά πάνω από χρόνο!!!Είχαν κι ένα μωράκι αγοράκι 5 μηνών...πρέπει να του φίλησα τα μπουτακια πάνω από 100 φορές!!!!Πριν λίγο γυρίσαμε σπίτι και μαγειρεψα κοτομπουκιες με ρύζι κ γλυκόξινη σάλτσα!!

Την οδοντόκρεμα της fresyderm τη χρησιμοποιώ κι εγώ εδώ και καιρό!Μια χαρά μου φαίνεται! 

Όσο για τη Β'επιπεδου...έχω κλείσει ραντεβού 17 Ιουλίου και γύρω στις 20 θα φύγουμε διακοπές!!! Ανυπομονώ!!!

• Μου αρέσει 6

n41pp3.png

Just now, KarMar84 είπε:

Μαράκι εγώ είχα δύο κιρσους στην προηγούμενη εγκυμοσύνη αλλά δεν θυμάμαι να ένιωθα κάτι

Καλησπέρα κορίτσια :-D

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου.μαλλον δεν είναι μωρέ αυτό,θα έβλεπα κ κάτι πιστεύω.

Εσύ πώς είσαι;;σκεφτόμουν ανά διαστήματα να σου στείλω αλλά λέω θα τρέχει με την κοράκλα της!:-D:x

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια σας παρακολουθούσα αλλά δεν είχα στείλει..παρασκευή μου έκανε έκπληξη ο άντρας μου και πήγαμε έξω για καφεδάκι μετά φαγητό και με τους γονείς μου..σήμερα βγηκάμε πρωινό καφεδάκι πάλι κ μετα σπιτι οικογένειακα..έπρεπε να φύγει λόγο δουλειάς..την πεμπτη θα φύγω κ εγω για το νησί..εμένα τη β επιπέδου μου την έχει βάλει στη 22η εβδομάδα αλλά λογικα μέχρι 24 η θα είναι μέσα στα πλαίσια..εμένα μπάνιο δεν με αφήνει πάντως ακόμα θα ξανα ρωτήσω τέλος Ιουλίου που θα με ξαναδεί.ελπίζω να ειστε όλες καλά κ να περνάτε όμορφα!!

• Μου αρέσει 8

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Just now, Gogo1994 είπε:

Καλησπέρα σε ολεεες. Χάθηκα λίγο σήμερα κοριτσάκια μόλις γυρίσαμε από βολτούλα. Ανυπόφορη η ζέστη αλλά μια Χαρούλα κατά τα άλλα. Τσάκισα κ ένα pancake αλλοοο πράγμα 

Βλεπωωω πολλά θέματακια. Εμένα για θάλασσα μου είπε από Ιούλιο για να μην είναι κρύα για διακοπές σε ρώτησα έτσι κ αλλιώς γιατί δυστυχώς δε μπορεί ο άντρας μου με το μαγαζί αλλά διήμερακι Ηράκλειο κλείσαμε το άλλο σκ. Βέβαια η δική μου Γυναικολογος δεν νομίζω να είχε κ καλή άποψη με τα ταξίδια λόγω ιού. 

@Υβόννητι ωραίο ξύπνημα ειχεςςς. Μπράβο κοριτσάκι μου έτσι να είναι δυνατός να δίνει παρόν. Κ εγώ του λέω χτυπά κ άλλο χαχαχα

@MumMariaΜαράκι πως είσαι ήρθε η κολλητή?  Κους Κους κ παιχνίδι με το μικρό να φανταστώ Ε? Να περάσετε ομορφαα

Δυστυχώς Γωγώ μου δεν ήρθε η φιλενάδα μου.μπηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο ο καλός της με έντονους πόνους στο παχύ έντερο κ τον κρατάνε εκεί με αντιβίωση κ όρο.ελπιζω γρήγορα να συνέλθει κ δεν πειράζει,θα βολεψει άλλη φορά να έρθει με το καλό..

Εσύ βολτουλα ε;κι εμείς βγήκαμε τελικά αλλά εδώ στην γειτονιά ίσα ίσα να κοιμηθεί ο μικρός γιατί φυσούσε πολύ κ τώρα ξεκίνησε βροχη:???:

• Λυπημένη/-ος 1

Just now, Evitheodorou είπε:

καλησπέρα κορίτσια σας παρακολουθούσα αλλά δεν είχα στείλει..παρασκευή μου έκανε έκπληξη ο άντρας μου και πήγαμε έξω για καφεδάκι μετά φαγητό και με τους γονείς μου..σήμερα βγηκάμε πρωινό καφεδάκι πάλι κ μετα σπιτι οικογένειακα..έπρεπε να φύγει λόγο δουλειάς..την πεμπτη θα φύγω κ εγω για το νησί..εμένα τη β επιπέδου μου την έχει βάλει στη 22η εβδομάδα αλλά λογικα μέχρι 24 η θα είναι μέσα στα πλαίσια..εμένα μπάνιο δεν με αφήνει πάντως ακόμα θα ξανα ρωτήσω τέλος Ιουλίου που θα με ξαναδεί.ελπίζω να ειστε όλες καλά κ να περνάτε όμορφα!!

Μπραβο στον αντρουλη σου !!!χαιρομαι που περάσατε όμορφα !!!γεματο σκ είχες κ ευχομαι κάθε σκ σου να είναι τόσο όμορφο !!

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, demifilol είπε:

Καλησπέρα Δημητρούλα, είμαι μια χαρά :) εννοείται σας παρακολουθώ όσο πιο συχνά μπορώ! Προχθές γυρίσαμε από πενθήμερες διακοπουλες σε νησί κ χθες το κορίτσι μου έκλεισε τα 2! :x 

Εσύ τα πας μια χαρά από ότι βλέπω όπως και όλα τα κοριτσάκια!!! ;)

• Μου αρέσει 2

Just now, KarMar84 είπε:

Καλησπέρα Δημητρούλα, είμαι μια χαρά :) εννοείται σας παρακολουθώ όσο πιο συχνά μπορώ! Προχθές γυρίσαμε από πενθήμερες διακοπουλες σε νησί κ χθες το κορίτσι μου έκλεισε τα 2! :x 

Εσύ τα πας μια χαρά από ότι βλέπω όπως και όλα τα κοριτσάκια!!! ;)

τέλεια τι όμορφα να σας ζήσει το κοριτσακι σας γερό δυνατο!!!και ανανεωμένη μετά από νησάκι σούπερ εύχομαι ότι καλύτερο!!

• Ευχαριστώ 1

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...