Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Nancy Zaf είπε:

Ασβεστιο μου ειπε θα με ξεκινησει απο τις 30 εβδομαδες και μετα.. ειναι καλη για την ουλιτιδα αυτη η οδοντοκρεμα; υπαρχουν στοματικα διαλυματα χωρις αλκοολ.

Ναι εμένα σε αυτήν την εγκυμοσύνη με βοήθησε πολύ.επισης πήρα κ στοματικό διάλυμα της frezyderm για ομοιοπαθητική που δεν έχει καθόλου αλκοόλ κ με βόλεψε κι αυτό.

πρίν από 12 λεπτά , Υβόννη είπε:

Εδω σημερα εχει ηλιο επιτελους. Λεω να παω ενα μικρο περπατημα με μια φιλη μου το απογευμα (10' περπατημα + 30' καθισιο και ξανα 10' και παλι καθισιο χαχα). Πριν εχουμε και εγω και ο αντρας μου να δουλεψουμε...Εχουμε να βγαλουμε δουλεια για να μπορεσουμε να φυγουμε τον Ιουλιο με αδεια. Κανονικα εχουμε αδεια Αυγουστο αλλα με την κοιλιτσα τη μεγαλη ειπαμε καλυτερα να μην ερθουμε τοτε!

Φτιαχνω θεματα τωρα για την προοδο και την εξεταστικη:mrgreen:

Υπομονή με την δουλειά ,σκέψου ότι το κάνετε για να έρθετε ελλαδιτσα!;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Χαχαχαχα ναι σε καταλαβαινω!

Ργω ρωτησα αν μπορω να ερθω Ελλαδα και ειπε γυναικολογος, εμβρυολογος, ενδοκρινολογος και παθολογος ναι (τους ρωτησα ολους χαχχα λογω αεροπλανου)! Οποτε θα ερθουμε για 2 βδομαδες μεσα Ιουλιου πριν φουσκωσω πολυ. Θα ρωτησω τωρα αν μπορω να κανω μπανιο!

Κοριτσι μου μονο δυο εχουμε κανει ηδη, οποτε μην αγχωνεσαι!!! Η μια ειμαι εγω που παω με το Γερμανικο συστημα χιχιχι!!! Αντε μια χαρουλα κι εσυ! Διακοπουλες και μετα με το καλο βα δεις το μπεμπακι σου!!!!

Ναι σωστά εσείς στη Γερμανία το έχετε λίγο διαφορετικά!! Μωρέ καλά να ναι αυτά κ θα κάνουμε υπομονή να τα δούμε!! Τώρα τι διακοπές θα ναι πριν τη β επιπέδου άλλο αυτό:-P

Just now, Φραουλίνο είπε:

Καλημέρα και από μένα κορίτσια μου!! Ααχ αντε να έρθει και η σειρά μου να το νιώσω αυτό, δεν είμαι ακόμα σίγουρη για το τι νιώθω και αν είναι το μωρακι μου.. Υβόννη μου τι όμορφη αίσθηση.. Να σε ξυπνήσει κιόλας!! :wub:

Κοντευειιιιι...λίγη υπομονουλα φραουλινο!μπορεί να είναι το δώρο για το γάμο σας:x

Just now, Καντι είπε:

Μονο;;;; Νιώθω οτι περασε εξάμηνο περνάει βασανιστικά αργά ο χρόνος!

Κοριτσια απο διακοπές τι θα κάνετε; Γενικως οι γιατροι τι σας ειπαν;

Εμένα μια χαρά μου επέτρεψε μπάνια,αρκεί να είναι καθαρή η θάλασσα κ οχι πολύ κρύα γιατί δημιουργούνται συσπάσεις!καμία χαλκοδικουλα θα πάμε αν όλα πάνε καλά!

• Μου αρέσει 3

Just now, Καντι είπε:

Μονο;;;; Νιώθω οτι περασε εξάμηνο περνάει βασανιστικά αργά ο χρόνος!

Κοριτσια απο διακοπές τι θα κάνετε; Γενικως οι γιατροι τι σας ειπαν;

Εμένα σε όλα οκ μου είπε για διακοπές, μόνο όχι στον ήλιο μεσημέρι, να κάθομαι στη σκιά και με αντηλιακό και να αλλάζω μαγιό μετά από κάθε βουτιά..

Όσο για το μέρος εμείς κάνουμε κάθε χρόνο διακοπές σε νησί άγονη γραμμή που έχει ένα γιατρό μόνο. Όταν τον ρώτησα μου είπε "αν είσαι άνθρωπος που γενικά κάνεις έτσι τις διακοπές σου και δεν φοβάσαι το ίδιο θα κάνεις και τώρα δεν αλλάζει κάτι.." Εκεί πιάσαμε μια συζήτηση για το ότι εκείνος δεν κάνει γενικά τέτοιες διακοπές γιατί φοβάται τα πολύ απομακρυσμενα μέρη κλπ χάχαχα αλλά οκ για μένα μια χαρά! 

Just now, Υβόννη είπε:

Χαχαχαχα ναι σε καταλαβαινω!

Ργω ρωτησα αν μπορω να ερθω Ελλαδα και ειπε γυναικολογος, εμβρυολογος, ενδοκρινολογος και παθολογος ναι (τους ρωτησα ολους χαχχα λογω αεροπλανου)! Οποτε θα ερθουμε για 2 βδομαδες μεσα Ιουλιου πριν φουσκωσω πολυ. Θα ρωτησω τωρα αν μπορω να κανω μπανιο!

Κοριτσι μου μονο δυο εχουμε κανει ηδη, οποτε μην αγχωνεσαι!!! Η μια ειμαι εγω που παω με το Γερμανικο συστημα χιχιχι!!! Αντε μια χαρουλα κι εσυ! Διακοπουλες και μετα με το καλο βα δεις το μπεμπακι σου!!!!

Κορίτσι μου νομίζω πως με το αεροπλάνο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα γενικά.. Μόνο πολύ αργότερα! Φίλη μου που μένει στη Νέα Υόρκη όσο ήταν έγκυος ήρθε 2 φορές Ελλάδα και πίσω.. 

• Μου αρέσει 2

Just now, Φραουλίνο said:

Εμένα σε όλα οκ μου είπε για διακοπές, μόνο όχι στον ήλιο μεσημέρι, να κάθομαι στη σκιά και με αντηλιακό και να αλλάζω μαγιό μετά από κάθε βουτιά..

Όσο για το μέρος εμείς κάνουμε κάθε χρόνο διακοπές σε νησί άγονη γραμμή που έχει ένα γιατρό μόνο. Όταν τον ρώτησα μου είπε "αν είσαι άνθρωπος που γενικά κάνεις έτσι τις διακοπές σου και δεν φοβάσαι το ίδιο θα κάνεις και τώρα δεν αλλάζει κάτι.." Εκεί πιάσαμε μια συζήτηση για το ότι εκείνος δεν κάνει γενικά τέτοιες διακοπές γιατί φοβάται τα πολύ απομακρυσμενα μέρη κλπ χάχαχα αλλά οκ για μένα μια χαρά! 

Κορίτσι μου νομίζω πως με το αεροπλάνο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα γενικά.. Μόνο πολύ αργότερα! Φίλη μου που μένει στη Νέα Υόρκη όσο ήταν έγκυος ήρθε 2 φορές Ελλάδα και πίσω.. 

Ναι Φραουλινο μου κι εγω πιστευω μια χαρα θα ειναι το ταξιδι. Βεβαια με μασκες κτλ αλλα τί να κανουμε; Κοιτα θα ειμαι 6 μηνων τοτε οποτε ενταξει! Και 2μισι ωριτσες ειναι τί στο καλο; Το πρωτο ταξιδι του μπεμπη στο εξωτερικο!!! 

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria είπε:

Κοντευειιιιι...λίγη υπομονουλα φραουλινο!μπορεί να είναι το δώρο για το γάμο σας:x

Εμένα μια χαρά μου επέτρεψε μπάνια,αρκεί να είναι καθαρή η θάλασσα κ οχι πολύ κρύα γιατί δημιουργούνται συσπάσεις!καμία χαλκοδικουλα θα πάμε αν όλα πάνε καλά!

Αντε Μαράκι μου να ήξερες πόσο ανυπομονώ!! Αυτό με το μπάνιο στη θάλασσα υπάρχει γιατρός που να λέει όχι βρε κορίτσια; Εμένα ο δικός μου λέει πως είναι ότι καλύτερο για την εγκυμοσύνη και αυτό διάβαζα και παντού πριν τον ρωτήσω! Κρίμα δεν είναι να μας τρομάζουν τις εγκυουλες για κάτι τόσο φυσιολογικό και τόσο ωφέλιμο; 

Αντε Μαράκι μου να ήξερες πόσο ανυπομονώ!! Αυτό με το μπάνιο στη θάλασσα υπάρχει γιατρός που να λέει όχι βρε κορίτσια; Εμένα ο δικός μου λέει πως είναι ότι καλύτερο για την εγκυμοσύνη και αυτό διάβαζα και παντού πριν τον ρωτήσω! Κρίμα δεν είναι να μας τρομάζουν τις εγκυουλες για κάτι τόσο φυσιολογικό και τόσο ωφέλιμο; 

Εδω Γερμανια συστηνουν τοσο πολυ το κολυμπι που σκεψου εχουν ειδικη πισινα στα κολυμβητηρια για εγκυουλες!! Τωρα καθενας εχει την πολιτικη του...Εγω θα ρωτησω να ειμαι τυπικη τη γιατρο μου, αλλα εφοσον μου ειπε για πισινα που καθαρη δεν τη λες, δε θα με αφησει στη θαλασσιτσα;;;

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Αντε Μαράκι μου να ήξερες πόσο ανυπομονώ!! Αυτό με το μπάνιο στη θάλασσα υπάρχει γιατρός που να λέει όχι βρε κορίτσια; Εμένα ο δικός μου λέει πως είναι ότι καλύτερο για την εγκυμοσύνη και αυτό διάβαζα και παντού πριν τον ρωτήσω!

Η θαλασσα σαν θαλασσα ειναι οτι καλυτερο.τα αλλα ειναι τα επιφοβα ,μυκητες πχ.για αυτο κ προτεινουν κ αλλαγη μαγιο μετα απο καθε βουτια.οχι στην αμμο χυμα κ τετοια. Οτι ισχυει γενικα δηλαδη και εκτος εγκυμοσυνης,απλα τωρα θελει μια προσοχη παραπανω.κ σιγουρα καθαρες θαλασσες,αλλο σε νησι αλλο στην Αθηνα πχ.

• Μου αρέσει 4

oru1p3.png

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Η θαλασσα σαν θαλασσα ειναι οτι καλυτερο.τα αλλα ειναι τα επιφοβα ,μυκητες πχ.για αυτο κ προτεινουν κ αλλαγη μαγιο μετα απο καθε βουτια.οχι στην αμμο χυμα κ τετοια. Οτι ισχυει γενικα δηλαδη και εκτος εγκυμοσυνης,απλα τωρα θελει μια προσοχη παραπανω.κ σιγουρα καθαρες θαλασσες,αλλο σε νησι αλλο στην Αθηνα πχ.

Ε ναι αυτό ακριβώς! Να παίρνουμε τα μέτρα μας με μία παραπάνω σκέψη από ότι κάνουμε συνήθως.. Φυσικά εννοείται αυτό και συμφωνώ!

Διαφωνώ όμως με κάποιους γιατρούς  που απλά τα απαγορεύουν όλα για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο και να μη σου πουν οκ για κάτι που μπορεί 1 στο 1.000.000 να σε βλάψει με κάποιο τρόπο και μετά ζητάς τα ρέστα, χωρίς να σκέφτονται το ποσο καταπιεστηκο μπορεί να είναι αυτό για την ψυχολογία της κάθε γυναίκας όπως πχ το να βγάλεις ένα ολόκληρο καλοκαίρι έγκυος χωρίς να μπορείς να απολαύσεις ένα μπάνιο ή και άλλα πολλά.. Δηλαδή οι ίδιοι να σε αντιμετωπίζουν σαν άρρωστη ενώ η εγκυμοσύνη είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο! 

Συγνώμη για το σεντόνι αλλά συγχυστικα μονη μου τώρα χάχαχα 

• Χαχα 5

Ε ναι αυτό ακριβώς! Να παίρνουμε τα μέτρα μας με μία παραπάνω σκέψη από ότι κάνουμε συνήθως.. Φυσικά εννοείται αυτό και συμφωνώ!

Διαφωνώ όμως με κάποιους γιατρούς  που απλά τα απαγορεύουν όλα για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο και να μη σου πουν οκ για κάτι που μπορεί 1 στο 1.000.000 να σε βλάψει με κάποιο τρόπο και μετά ζητάς τα ρέστα, χωρίς να σκέφτονται το ποσο καταπιεστηκο μπορεί να είναι αυτό για την ψυχολογία της κάθε γυναίκας όπως πχ το να βγάλεις ένα ολόκληρο καλοκαίρι έγκυος χωρίς να μπορείς να απολαύσεις ένα μπάνιο ή και άλλα πολλά.. Δηλαδή οι ίδιοι να σε αντιμετωπίζουν σαν άρρωστη ενώ η εγκυμοσύνη είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο! 

χαχαχχαχχαχα!!!! Γελαω γιατι κι εγω τι παθαινω αυτο!!! Εχεις δικιο βασικα εκτος αν υπαρχει λογος για εξτρα προσοχη. Αλλα νομιζω 9 μηνες στην τσιτα δεν γινεται. Εμενα ξεκινησε η μανουλα μου τα αγχη. Νου λεει "αχ εχουμε σκαλια στο σπιτι μηπως να κοιμασαι στη γιαγια"; Ελεος, εχουμε 10 σκαλια!!!!! Δε θα τα ανεβω και τρεχοντας! Μανουλιτσα μωρε!

Εγω παντως κοριτσια αν βουτηξω Αθηνα θα ειναι γιατι δεν προλαβαινουμε να παμε καπου. Απλα θα παμε πρωι πρωι που ειναι καθαρα και δεν εχει ηλιο και σε καμια παραλιουλα πιο ησυχη. 

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Ναι αυτο ειναι τραγικο που κανουν μερικοι.ηκαταπιεση δεν κανει καλο συν ολα τα αγχη που εχουμε.ο δικος μου απο την αρχη μου χε πει εγκυος εισαι οχι αρρωστη, οταν συζητουσαμε διαφορα κ ειμαι υπερ αυτης της αντιμετωπισης προς μια εγκυμονουσα.

• Μου αρέσει 3

oru1p3.png

19 ώρες πρίν, MumMaria είπε:

Δεν θα πονουσα κ στον μικρό; υποτίθεται λόγω δεύτερης εγκυμοσύνης,αυτά είναι ήδη κάπως ανοιχτά..εγώ σκέφτηκα μήπως από το βάρος;μήπως κιρσους;διάβαζα διαφορά στο ίντερνετ,άραγε μπορώ να το καταλάβω εγώ με καθρεφτάκι;νιώθω σαν να με τραβάει αλλά εξωτερικά..δεν μπορω να το εξηγήσω καλύτερα..

Μαράκι εγώ είχα δύο κιρσους στην προηγούμενη εγκυμοσύνη αλλά δεν θυμάμαι να ένιωθα κάτι

Καλησπέρα κορίτσια :-D

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου όπου κ να πάτε είτε αθηνα είτε χαλκιδικη είτε νησί ,,,να το απολαύσετε και να κανετε κ βουτιά για μεναααα!!εγω οργανώνω από τωρα τις Επομενες διακοπές με την Μπέμπα !!

• Μου αρέσει 7

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Καλησπέρα σε ολεεες. Χάθηκα λίγο σήμερα κοριτσάκια μόλις γυρίσαμε από βολτούλα. Ανυπόφορη η ζέστη αλλά μια Χαρούλα κατά τα άλλα. Τσάκισα κ ένα pancake αλλοοο πράγμα 

Βλεπωωω πολλά θέματακια. Εμένα για θάλασσα μου είπε από Ιούλιο για να μην είναι κρύα για διακοπές σε ρώτησα έτσι κ αλλιώς γιατί δυστυχώς δε μπορεί ο άντρας μου με το μαγαζί αλλά διήμερακι Ηράκλειο κλείσαμε το άλλο σκ. Βέβαια η δική μου Γυναικολογος δεν νομίζω να είχε κ καλή άποψη με τα ταξίδια λόγω ιού. 

@Υβόννητι ωραίο ξύπνημα ειχεςςς. Μπράβο κοριτσάκι μου έτσι να είναι δυνατός να δίνει παρόν. Κ εγώ του λέω χτυπά κ άλλο χαχαχα

@MumMariaΜαράκι πως είσαι ήρθε η κολλητή?  Κους Κους κ παιχνίδι με το μικρό να φανταστώ Ε? Να περάσετε ομορφαα

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Just now, demifilol said:

Κορίτσια μου όπου κ να πάτε είτε αθηνα είτε χαλκιδικη είτε νησί ,,,να το απολαύσετε και να κανετε κ βουτιά για μεναααα!!εγω οργανώνω από τωρα τις Επομενες διακοπές με την Μπέμπα !!

Δημητρουλα μας ομορφη, του χρονου χαμος θα γινει! Λιγο υπομονη φετος. Ευτυχως εισαι εξοχικα, πολυ σημαντικο αυτο! Χαλαλι της της τσουπρας! Μονη μη ζηταει.μονη της διακοπες στο μελλον! Αυτο εχω να πω! Και ο.μπαμπας σιγα μη της χαλασει χατιρι φυσικα!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...