Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, MumMaria said:

Καλημέρα συμπεθέρα μου!κ στα υπόλοιπα κοριτσάκια!καλή Κυριακή να έχουμε!

Τι ωραία να σε ξυπνάει ο γιος σου!θα συνηθίσεις σιγα σιγά.!:x

Ολη μερα δνε ειχα νιωσει τιποτα και ξαφνικα τοκ τοκ χιχιχιχι!

Τί θα κανετε εσεις σημερα ομορφη οικογενεια;

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Ολη μερα δνε ειχα νιωσει τιποτα και ξαφνικα τοκ τοκ χιχιχιχι!

Τί θα κανετε εσεις σημερα ομορφη οικογενεια;

Έχει λίγο περίεργο καιρό..το συζητάμε τωρα:-D

Εσείς;;

Just now, MumMaria said:

Έχει λίγο περίεργο καιρό..το συζητάμε τωρα:-D

Εσείς;;

Εδω σημερα εχει ηλιο επιτελους. Λεω να παω ενα μικρο περπατημα με μια φιλη μου το απογευμα (10' περπατημα + 30' καθισιο και ξανα 10' και παλι καθισιο χαχα). Πριν εχουμε και εγω και ο αντρας μου να δουλεψουμε...Εχουμε να βγαλουμε δουλεια για να μπορεσουμε να φυγουμε τον Ιουλιο με αδεια. Κανονικα εχουμε αδεια Αυγουστο αλλα με την κοιλιτσα τη μεγαλη ειπαμε καλυτερα να μην ερθουμε τοτε!

Φτιαχνω θεματα τωρα για την προοδο και την εξεταστικη:mrgreen:

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα κοριτσακια μου!!!! Καλη και ευλογημενη Κυριακη! Ελπιζω να περασετε ολες ομορφα σημερα!!! Εχτες το βραδυ καθως κοιμομουν, ξυπνησα απο τον μικρουλη μου που αποφασισε να κουνηθει!!! Σαββατοβραδο, σου λεει θα ξενυχτησω σημερα χιχιχιχι!

Καλημέρα και από μένα κορίτσια μου!! Ααχ αντε να έρθει και η σειρά μου να το νιώσω αυτό, δεν είμαι ακόμα σίγουρη για το τι νιώθω και αν είναι το μωρακι μου.. Υβόννη μου τι όμορφη αίσθηση.. Να σε ξυπνήσει κιόλας!! :wub:

Διαφημίσεις

Επίσης ήθελα να ρωτήσω με τη Β επιπέδου που κάποια κορίτσια άρχισαν να κάνουν, τι σας έχουν πει για το χρονικό διάστημα; Εμένα μου είπε ο εμβρυολόγος από 24η έως 26η εβδομάδα ότι πρέπει να γίνει αλλά βλέπω ότι ξεκινήσατε νωρίτερα :blink: Αγχώθηκα γιατί έχουμε κανονίσει διακοπές μετά το γάμο και θα γυρίσω 22η εβδομάδα, τι ισχύει τελικά; 

Και ο γυναικολόγος μου είπε πως από τις 25 Ιουλίου και μετά μπορώ να την κάνω που θα είμαι δηλαδή εκεί 24η εβδομάδα περίπου.. Συμφωνούν δλδ

Just now, Φραουλίνο είπε:

Επίσης ήθελα να ρωτήσω με τη Β επιπέδου που κάποια κορίτσια άρχισαν να κάνουν, τι σας έχουν πει για το χρονικό διάστημα; Εμένα μου είπε ο εμβρυολόγος από 24η έως 26η εβδομάδα ότι πρέπει να γίνει αλλά βλέπω ότι ξεκινήσατε νωρίτερα :blink: Αγχώθηκα γιατί έχουμε κανονίσει διακοπές μετά το γάμο και θα γυρίσω 22η εβδομάδα, τι ισχύει τελικά; 

Και ο γυναικολόγος μου είπε πως από τις 25 Ιουλίου και μετά μπορώ να την κάνω που θα είμαι δηλαδή εκεί 24η εβδομάδα περίπου.. Συμφωνούν δλδ

Εμενα στο πλάνο που μου εχει δώσει ειναι απο 22 έως 24 εβδ. Ιδανικα 23.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Just now, Καντι είπε:

Ναι βασικά συγνώμη λάθος έκανα, οι ημερομηνίες που μου έδωσαν πέφτουν από 22+1 έως 24 εβδομαδων

• Μου αρέσει 2

Καλημερα,εμενα μου εκλεισε την 22η εβδομαδα.αλλα για να συμφωνουν και οι δυο δεν θα υπαρχει προβλημα με τις ημερομηνιες που σου ειπαν

• Μου αρέσει 1

oru1p3.png

Just now, Φραουλίνο said:

Καλημέρα και από μένα κορίτσια μου!! Ααχ αντε να έρθει και η σειρά μου να το νιώσω αυτό, δεν είμαι ακόμα σίγουρη για το τι νιώθω και αν είναι το μωρακι μου.. Υβόννη μου τι όμορφη αίσθηση.. Να σε ξυπνήσει κιόλας!! :wub:

Καλημερα μελλουσα νυφουλα και μανουλα! Θα το νιωσεις κι εσυ πού θα παει; Ειναι μικρουλια ακομη μωρε...Τωρα για τη β'επιπεδου εμενα μου ειπε απο 21 βδομαδα μεχρι 24 και με εβαλε αυτος 21. Μια χαρα εισαι με τις ημερομηνιες που λες!!!

Just now, demifilol said:

Καλημέρα κορίτσια μου !!Οτι και να κανετε να περάσετε τέλεια !!

Καλημερα Δημητρουλα μου!!!! Να εχετε μια ομορφη Κυριακη!!!

Just now, Καντι said:

Καλημερα κοριτσακι μου! Παει το πρωτο τριμηνο βλεπω!! 13+1 σημερα!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 2

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

9 hours ago, Despoina Mar said:

Εγώ έχω και είχα κ από πριν...ασβέστιο παιρνεις;;;πήγα μες τ βδομαδα οδοντίατρο γ καθαρισμό κ μ είπε να χρησιμοποιώ την οδοντοκρε.α της frezyderm pregnancy κ όχι listerine και τέτοια γτ έχουν αλκοόλ..

Ασβεστιο μου ειπε θα με ξεκινησει απο τις 30 εβδομαδες και μετα.. ειναι καλη για την ουλιτιδα αυτη η οδοντοκρεμα; υπαρχουν στοματικα διαλυματα χωρις αλκοολ.

• Μου αρέσει 1

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα μελλουσα νυφουλα και μανουλα! Θα το νιωσεις κι εσυ πού θα παει; Ειναι μικρουλια ακομη μωρε...Τωρα για τη β'επιπεδου εμενα μου ειπε απο 21 βδομαδα μεχρι 24 και με εβαλε αυτος 21. Μια χαρα εισαι με τις ημερομηνιες που λες!!!

Καλημερα Δημητρουλα μου!!!! Να εχετε μια ομορφη Κυριακη!!!

Καλημερα κοριτσακι μου! Παει το πρωτο τριμηνο βλεπω!! 13+1 σημερα!!!

Μονο;;;; Νιώθω οτι περασε εξάμηνο περνάει βασανιστικά αργά ο χρόνος!

Κοριτσια απο διακοπές τι θα κάνετε; Γενικως οι γιατροι τι σας ειπαν;

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Just now, Καντι είπε:

Για θαλασσα που ρωτησα, μου ειπε οχι πολυ ωρα στη θαλασσα μεσα.αλλαγη μαγιο αμεσως και προσοχη στον ηλιο.Τωρα διακοπες κανονικα θα παμε.

• Μου αρέσει 4

oru1p3.png

Κορίτσι κ εγώ αγχώθηκα γιατί βλέπω ότι τα περισσότερα κοριτσάκια ήδη την έκαναν όμως όπως σου έγραψε κ η Κάντι που έχουμε ίδιο γιατρό κ εμένα και απ ότι διαβάζω στο ίντερνετ συνήθως από 22-24 εβδομάδα την κάνουν ώστε να φαίνεται ξεκάθαρα κάθε όργανο του μωρού. Κάθε γιατρός βέβαια έχει το δικό του πλάνο οπότε μην αγχώνεσαι κ εσύ.. κ εγώ στη 19 εβδομάδα είμαι, θα πάω διακοπές κ στον γυρισμό θα κάνω κ τη β επιπέδου!! Φετααααα:-D

• Μου αρέσει 2

Just now, Καντι said:

Χαχαχαχα ναι σε καταλαβαινω!

Ργω ρωτησα αν μπορω να ερθω Ελλαδα και ειπε γυναικολογος, εμβρυολογος, ενδοκρινολογος και παθολογος ναι (τους ρωτησα ολους χαχχα λογω αεροπλανου)! Οποτε θα ερθουμε για 2 βδομαδες μεσα Ιουλιου πριν φουσκωσω πολυ. Θα ρωτησω τωρα αν μπορω να κανω μπανιο!

Just now, rosy87 said:

Κορίτσι κ εγώ αγχώθηκα γιατί βλέπω ότι τα περισσότερα κοριτσάκια ήδη την έκαναν όμως όπως σου έγραψε κ η Κάντι που έχουμε ίδιο γιατρό κ εμένα και απ ότι διαβάζω στο ίντερνετ συνήθως από 22-24 εβδομάδα την κάνουν ώστε να φαίνεται ξεκάθαρα κάθε όργανο του μωρού. Κάθε γιατρός βέβαια έχει το δικό του πλάνο οπότε μην αγχώνεσαι κ εσύ.. κ εγώ στη 19 εβδομάδα είμαι, θα πάω διακοπές κ στον γυρισμό θα κάνω κ τη β επιπέδου!! Φετααααα:-D

Κοριτσι μου μονο δυο εχουμε κανει ηδη, οποτε μην αγχωνεσαι!!! Η μια ειμαι εγω που παω με το Γερμανικο συστημα χιχιχι!!! Αντε μια χαρουλα κι εσυ! Διακοπουλες και μετα με το καλο βα δεις το μπεμπακι σου!!!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...