Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, MumMaria είπε:

Άρα να βασίζομαι στην κόρη της @demifilol ε;;; Θα πρέπει να την έχω από κοντά!αχααχαχαχα

Προσεχε Μαράκι Γτ βλέπω να μην μου μιλάει ούτε εμένα !!χχαχχααχ

Just now, Gogo1994 είπε:

Κοριτσια όντως τοσοοοο πολύ φαίνεται το μουτράκι?  Θα τρελαθώ 

Κ εγώ τον νιώθω πολλές ώρες αλλά εντάξει ελάχιστες φορές πιο δυνατά αλλά είναι τέλεια δε το συζητώ σταμάτησα να από ζητώ υπέρηχο κάθε τρεις κ λίγο 

Άλλη τρελή αγχώδης εγω

Φαίνεται πολύ καθαρά!κ τα χρκτηριστικα του διακρίνονται !ευχομαι να είναι σε καλη θέση να τα δείτε ολα καθαρά !

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, demifilol said:

Προσεχε Μαράκι Γτ βλέπω να μην μου μιλάει ούτε εμένα !!χχαχχααχ

Χαχαχαχαχα! Γιατι βρε το κοριτσακι σου; Μια χαρα τη βρισκω, κουνιστη και ζωηρουλα!!!!

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Χαχαχαχαχα! Γιατι βρε το κοριτσακι σου; Μια χαρα τη βρισκω, κουνιστη και ζωηρουλα!!!!

Ο γιος μου πάντως κορίτσια είναι μαμάκιας !σε φάση που προσπαθώ να τον κάνω πιο σκληρό κ ανεξάρτητο !!!(καρκινακι )

Η κόρη μ είτε βγει λέων ,παρθένος ,ζυγός ,σκορπιός την βλεπωωωω για τσαουσα κ να με έχει χεσμενη !

@MumMaria Μαρακι θα βάζω τον μπαμπά της Να τ παίρνει τηλ!!χαχχαα

θα βρούμε λύση !!μην αγχώνεσαι 

• Χαχα 2

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Ο γιος μου πάντως κορίτσια είναι μαμάκιας !σε φάση που προσπαθώ να τον κάνω πιο σκληρό κ ανεξάρτητο !!!(καρκινακι )

Η κόρη μ είτε βγει λέων ,παρθένος ,ζυγός ,σκορπιός την βλεπωωωω για τσαουσα κ να με έχει χεσμενη !

@MumMaria Μαρακι θα βάζω τον μπαμπά της Να τ παίρνει τηλ!!χαχχααχ

Ειναι μικρουλης μωρε ακομη το καρκινακι σου το γλυκουλι! Αν δε θελει τωρα τη μανουλα του τοτε πότε; Κατσε να ερωτευτει καμια τσαουσα στο μελλον θα δεις πώς θα γινει σκληρος και ανεξαρτητος χαχαχα!

Ναι βαλε τον μπαμπα της να καθαρισει με αυτα! Και αν σου πει και κατι, θυμισε του τα δακρυα που εριξε στη β'επιπεδου! Το ενα ματι στον υπερηχο τον αλλο στον πατερα Δημητρουλα να εχεις! Χιχιχιχιιχι

• Χαχα 2

oz5Vp2.png

Just now, demifilol είπε:

@MumMaria Μαρακι θα βάζω τον μπαμπά της Να τ παίρνει τηλ!!χαχχαα

θα βρούμε λύση !!μην αγχώνεσαι 

Αχααχαχαχα!κι εγώ καρκινακι είμαι κ πολύ αγαπησιαρα αλλά κ ο γιος μου που είναι λιονταράκι όλο έρχεται κ τρίβεται να ξέρεις!τώρα για τα υπόλοιπα του ζωδιακού κύκλου δεν έχω ιδέα!

Μια χαρά θα είστε με την μπουμπου σου,μας ταλαιπωρούν από κοιλιά για να μας χαιδολογουν μετά!!

Just now, Υβόννη είπε:

Κι εγω στην δικη σου!! Χαχαχαχα! Θα ειναι επικοινωνιακη η νυφουλα μου σιγουρα! Η νυφη λενε της πεθερας της μοιαζει!! Και απο μαμα και απο πεθερα να παρει, επικοινωνιακη θα ειναι χιχιχιιχ!

Μια χαρά θα είναι τα παιδάκια μας,ο καθένας με τον χαρακτήρα τους!!!!μοναδικά κ ανεπανάληπτα:x

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria said:

Αχααχαχαχα!κι εγώ καρκινακι είμαι κ πολύ αγαπησιαρα αλλά κ ο γιος μου που είναι λιονταράκι όλο έρχεται κ τρίβεται να ξέρεις!τώρα για τα υπόλοιπα του ζωδιακού κύκλου δεν έχω ιδέα!

Μια χαρά θα είστε με την μπουμπου σου,μας ταλαιπωρούν από κοιλιά για να μας χαιδολογουν μετά!!

Μια χαρά θα είναι τα παιδάκια μας,ο καθένας με τον χαρακτήρα τους!!!!μοναδικά κ ανεπανάληπτα:x

Τυχερα και γερα να ειναι! Μονο αυτο Παναγιτσα μου! Τ

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Ειναι μικρουλης μωρε ακομη το καρκινακι σου το γλυκουλι! Αν δε θελει τωρα τη μανουλα του τοτε πότε; Κατσε να ερωτευτει καμια τσαουσα στο μελλον θα δεις πώς θα γινει σκληρος και ανεξαρτητος χαχαχα!

Ναι βαλε τον μπαμπα της να καθαρισει με αυτα! Και αν σου πει και κατι, θυμισε του τα δακρυα που εριξε στη β'επιπεδου! Το ενα ματι στον υπερηχο τον αλλο στον πατερα Δημητρουλα να εχεις! Χιχιχιχιιχι

Ο χαρακτήρας φαίνεται από μικρό !!μακαρι να σκληρύνει το αντράκι μου!!

Ε ρε κ εάν κλάψει ,,,,ΧΑΧΑΧΧΑΧ,,,θα του το θυμίζω συνεχώς !!

Just now, MumMaria είπε:

Κ ο ανιψιός μ Μαράκι όλο τη μαμά του ψάχνει ,,μαλλον τα λιονταράκια ενω φαίνονται δυναμικά ,είναι κ αυτά ευαίσθητα !!

όπως είπες μοναδικά και γερα !!!

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Θελουμε τους ευαισθητους αντρες Δημητρουλα μου! Πηξαμε στους σκληρους!

Σε σκεφτηκα να κοιτας με λοξο ματακι και να κρυφογελας στο δακρυ του χαχαχαχα!!!!

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Just now, demifilol είπε:

Κ ο ανιψιός μ Μαράκι όλο τη μαμά του ψάχνει ,,μαλλον τα λιονταράκια ενω φαίνονται δυναμικά ,είναι κ αυτά ευαίσθητα !!

όπως είπες μοναδικά και γερα !!!

Βρε θα κλααααψει!αχαχααχαχα

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria said:

Σταματήστε κακουργες!!!!!κι εγώ γιο έχω κ δεν μπορώ με αυτά που λέτεεεεεεε!!!

Εμένα ο μικρός μου είχε αναστροφή ροή,δεν θυμάμαι αν στο έχω ξαναπεί κ μέχρι την β επιπέδου είχε εξαφανιστεί κ δεν το ψάξαμε περαιτέρω.να κάνεις ότι σου λέει ο γιατρός σου βέβαια αλλά δεν χρειάζεται άγχος.

Στον γιο μου ματωναν τα ούλα αρκετά κ είχα κάνει κ καθαρισμό ,μόλις γέννησα σταμάτησε.υπομονη:-P

@MumMaria ναι μου το εχεις πει! Βασικα μου ειπε επειδη δεν εχει καθαρη εικονα θελει και μια δευτερη γνωμη απο εμβρυοκαρδιολογο! Οπως και να χει αφου λεει να το κανω θα το κανω! Αλλο ενα συμπτωμα που εχω παρατηρησει τον τελευταιο μηνα ειναι ελαφριες ταχυκαρδιες.. οχι κατι εντονο αλλα αππ οτι ξερω ειναι και αυτο λογω εγκυμοσυνης..

Just now, Renez said:

Εγώ.. όχι όμως όλα τα ούλα,πάνω δεξιά συγκεκριμένα..αλλά έχω συνηθίσει πλέον από τον 3ο κάθε φορά που βουρτσιζω κ αίμα...

Ο,τι σου λένε οι γιατροί να το κάνεις..αχρειαστη να είναι βέβαια κ αυτή και κάθε εξέταση αλλά καλό είναι να εχουμε το κεφαλακι μας ήσυχο,ε?!

Σου εύχομαι τη καλύτερη β επιπέδου κ όλα θα πάνε σούπερ πρώτα ο Θεός!!

Καλυτερα να ξερουμε οτι ειναι 100 % ολα τελεια! Αφου γι αυτο υπαρχουν οι εξετασεις αλλωστε γιατι να μην το εκμεταλλευομαστε! 

Και σε σενα ευχομαι να πανε ολα τελεια!

• Μου αρέσει 3

Just now, Nancy Zaf said:

@MumMaria ναι μου το εχεις πει! Βασικα μου ειπε επειδη δεν εχει καθαρη εικονα θελει και μια δευτερη γνωμη απο εμβρυοκαρδιολογο! Οπως και να χει αφου λεει να το κανω θα το κανω! Αλλο ενα συμπτωμα που εχω παρατηρησει τον τελευταιο μηνα ειναι ελαφριες ταχυκαρδιες.. οχι κατι εντονο αλλα αππ οτι ξερω ειναι και αυτο λογω εγκυμοσυνης..

Καλυτερα να ξερουμε οτι ειναι 100 % ολα τελεια! Αφου γι αυτο υπαρχουν οι εξετασεις αλλωστε γιατι να μην το εκμεταλλευομαστε! 

Και σε σενα ευχομαι να πανε ολα τελεια!

Κι εγω ελαφριες ταχυκαρδιες! Πηρα και πιεσομετρο σκεψου να τσεκαρω γιατι τρομαξα στην αρχη, αλλα ειναι ολα μεσα στα ορια. Απλα την ακουω πιο εντονα πλεον! Ισως επειδη ειναι δυο καρδουλες πια μεσα μας!!!! Ολα θα ιεναι τελεια κοριτσακι μου, θα κανεις τις εξετασεις να σου φυγει και η καθε μικρη αμφιβολια!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

πρίν από 48 λεπτά , Nancy Zaf είπε:

Εγω εδω και 3 μερες τον νιωθω καθε μερα!! Πιο πριν μπερδευομουν δεν ηξερα αν ειναι οντως ο μικρος αλλα τωρα βλεπω και την κοιλια μου να πεταγεται! Β επιπεδου εχω 6 Ιουλιου! Και μου συνεστησε ο γιατρος να κανω και εμβρυϊκη υπερηχοκαρδιογραφια γιατι στην αυχενικη εβλεπαν αναστροφη ροη σε μια φλεβα στην καρδουλα του. Βεβαια τωρα μου ειπε οτι βλεπει να εχει φυγει αυτο απλα καλο ειναι να κανω και αυτον τον υπερηχο! Ρε κοριτσια ξαφνικα εδω και 3 μερες εχουν πρηστει αποτομα τα ουλα μου και αιμοραγουν στο βουρτσισμα. Ξερω οτι ειναι απο τις ορμονες τις εγκυμοσυνης αλλα τοσο πολυ; εχει καμια αλλη κοπελα θεμα με τα ουλα της τωρα στημ εγκυμοσυνη;

Εγώ έχω και είχα κ από πριν...ασβέστιο παιρνεις;;;πήγα μες τ βδομαδα οδοντίατρο γ καθαρισμό κ μ είπε να χρησιμοποιώ την οδοντοκρε.α της frezyderm pregnancy κ όχι listerine και τέτοια γτ έχουν αλκοόλ..

k1S4p3.png

Καλημερα κοριτσακια μου!!!! Καλη και ευλογημενη Κυριακη! Ελπιζω να περασετε ολες ομορφα σημερα!!! Εχτες το βραδυ καθως κοιμομουν, ξυπνησα απο τον μικρουλη μου που αποφασισε να κουνηθει!!! Σαββατοβραδο, σου λεει θα ξενυχτησω σημερα χιχιχιχι!

• Μου αρέσει 5

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα κοριτσακια μου!!!! Καλη και ευλογημενη Κυριακη! Ελπιζω να περασετε ολες ομορφα σημερα!!! Εχτες το βραδυ καθως κοιμομουν, ξυπνησα απο τον μικρουλη μου που αποφασισε να κουνηθει!!! Σαββατοβραδο, σου λεει θα ξενυχτησω σημερα χιχιχιχι!

Καλημέρα συμπεθέρα μου!κ στα υπόλοιπα κοριτσάκια!καλή Κυριακή να έχουμε!

Τι ωραία να σε ξυπνάει ο γιος σου!θα συνηθίσεις σιγα σιγά.!:x

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...