Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Υβόννη είπε:

Αγορομανα και νομιζω μοιαζει κι εμενα στον αντρα μου αλλα ειπα να μην το αναφερω και με περασουν για τρελη! Στη β'επιπεδου χαμογελουσε με ενα μεγαλο πλατυ χαμογελο! Ηθελα να μπω στην οθονη να τον γεμισω φιλια!!

Εγω δεν τον νιωθω καθε μερα και αγχωνομαι λιγακι..Ο γιατρος ειπε οτι ειναι ησυχο παιδακι σχετικα (Στη β'επιπεδου επαιζε με τα χερακια του και το λωρο και κουνουσε λιγο τα ποδαρακια του), αλλα εγω σκεφτομαι ειναι ησυχος ή κατι δεν παει καλα; Αγχωδης μανα, αλλα δεν τα λεω παραεξω μη με παρουν με τις ντοματες χιχιχιχι!

Κοριτσια όντως τοσοοοο πολύ φαίνεται το μουτράκι?  Θα τρελαθώ 

Κ εγώ τον νιώθω πολλές ώρες αλλά εντάξει ελάχιστες φορές πιο δυνατά αλλά είναι τέλεια δε το συζητώ σταμάτησα να από ζητώ υπέρηχο κάθε τρεις κ λίγο 

Άλλη τρελή αγχώδης εγω

• Χαχα 2

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Gogo1994 said:

Κ εγώ τον νιώθω πολλές ώρες αλλά εντάξει ελάχιστες φορές πιο δυνατά αλλά είναι τέλεια δε το συζητώ σταμάτησα να από ζητώ υπέρηχο κάθε τρεις κ λίγο 

Άλλη τρελή αγχώδης εγω

Αν δεν βαζει χερια μπροστα ναι φαινεται με καθε λεπτομερεια!!!! Εγω τον ειδα ακριβως δηλαδη!! Ματακια κλειστα, μυτη, στομα, χειλακια κανονικοτατα!! Απλα δυστυχως στην παλιογερμανια εδω μας εδωσαν μονο μια φωτογραφια...Αν το ηξερα θα ελεγα στον αντρα μου να τραβαει...Ουτε dvd ουτε τιποτα...Δεν πειραζει ομως τον εχω στη μνημη μου!!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Άλλη τρελή αγχώδης εγω

Ναι κ όμως αν πετύχεις το μωρό σε καλή οπτική το βλέπεις πολύ καθαρά το άτιμο..:x άντε με το καλό κ η δική σου β επιπέδου κορίτσι μου..

Αχχχχ τι να τα κάνουμε που μας τρελαίνουν από τώρα?! Αν κ να σας πω την αλήθεια εχθές με την τρομάρα που πήρα όταν δεν τον ένιωθα ως το απόγευμα κ μετά τα δακρυα ανακούφισης που κυλούσαν στα μάτια μου μόλις τον ένιωσα ξανά,αισθάνθηκα πραγματικά..μανούλα!!

@Υβόννη μου κάθε τι που σκεφτόμαστε όσο τρελό κ αγχωδες κ αν είναι είναι φυσιολογικό σε λογικά πλαίσια κ νομίζω πως όσα παιδάκια κ αν κάναμε θα ήταν το ίδιο..

Εμένα είναι ταλιμπανακι κουνάει πέρα δοθε σε κάθε υπέρηχο κ χαμόγελο δε μας έσκασε αλλά είχε μία τόσο γαλήνια φατσούλα Παναγία μου...μετά πήγε το βλέμμα στη μύτη που είναι ίδια ο πατέρας του κ ξύπνησα απο όνειρο χαχαχαχα

Just now, Υβόννη είπε:

Αν δεν βαζει χερια μπροστα ναι φαινεται με καθε λεπτομερεια!!!! Εγω τον ειδα ακριβως δηλαδη!! Ματακια κλειστα, μυτη, στομα, χειλακια κανονικοτατα!! Απλα δυστυχως στην παλιογερμανια εδω μας εδωσαν μονο μια φωτογραφια...Αν το ηξερα θα ελεγα στον αντρα μου να τραβαει...Ουτε dvd ουτε τιποτα...Δεν πειραζει ομως τον εχω στη μνημη μου!!!

Πφφφ γαμωτο..δε πειράζει κ μια καλή είναι..εγώ τον έχω φόντο στο κινητό από τότε..

Σοκ ο άντρας μου καθώς έγινε αποκαθήλωση της δικής μας φωτό κ μου λέει "ωχ αρχίζει από τώρα ο ανταγωνισμός κ μάλλον με έχει ηδη από τη κοιλιά !!" Χαχαχα

Just now, Renez said:

Ναι κ όμως αν πετύχεις το μωρό σε καλή οπτική το βλέπεις πολύ καθαρά το άτιμο..:x άντε με το καλό κ η δική σου β επιπέδου κορίτσι μου..

Αχχχχ τι να τα κάνουμε που μας τρελαίνουν από τώρα?! Αν κ να σας πω την αλήθεια εχθές με την τρομάρα που πήρα όταν δεν τον ένιωθα ως το απόγευμα κ μετά τα δακρυα ανακούφισης που κυλούσαν στα μάτια μου μόλις τον ένιωσα ξανά,αισθάνθηκα πραγματικά..μανούλα!!

@Υβόννη μου κάθε τι που σκεφτόμαστε όσο τρελό κ αγχωδες κ αν είναι είναι φυσιολογικό σε λογικά πλαίσια κ νομίζω πως όσα παιδάκια κ αν κάναμε θα ήταν το ίδιο..

Εμένα είναι ταλιμπανακι κουνάει πέρα δοθε σε κάθε υπέρηχο κ χαμόγελο δε μας έσκασε αλλά είχε μία τόσο γαλήνια φατσούλα Παναγία μου...μετά πήγε το βλέμμα στη μύτη που είναι ίδια ο πατέρας του κ ξύπνησα απο όνειρο χαχαχαχα

χαχαχα γελαω με το σχολιο για τον πατερα! Ναι μωρε σε καταλαβαινω...Κι εγω θα αγχωνομουν. Ανυπομονω παντως να τον νιωθω εντονα καθε μερα. Μου λειπει...Μου λειπει να εχω μια επικοινωνια μαζι του οταν δεν τον νιωθω. Προβες βεβαια για οταν θα βρει γκομενα και θα κανει να με παρει τηλεφωνο καμια βδομαδα απο τις διακοπες!!! Χαχαχαχα!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

χαχαχα γελαω με το σχολιο για τον πατερα! Ναι μωρε σε καταλαβαινω...Κι εγω θα αγχωνομουν. Ανυπομονω παντως να τον νιωθω εντονα καθε μερα. Μου λειπει...Μου λειπει να εχω μια επικοινωνια μαζι του οταν δεν τον νιωθω. Προβες βεβαια για οταν θα βρει γκομενα και θα κανει να με παρει τηλεφωνο καμια βδομαδα απο τις διακοπες!!! Χαχαχαχα!

Κ έτσι όπως πάνε τα στατιστικά αγορια-κοριτσια προβλέπεται να μην έχουν γκόμενα αλλά γκόμενες χαχαχαχα

Σας αφήνω κορίτσια μου να κάνω καμιά δουλίτσα μέχρι να αρχίσει το καμμένο just the 2 of us να χαζεψω ώστε να έχω δικαιολογία να τσακίσω κάτι πατατάκια που μου μιλάνε από τη κουζίνα..:D

Φιλουθκια σας!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 46 λεπτά , Renez είπε:

Καλησπέρα κοριτσια,σας χαζευα σήμερα κ για να βοηθήσω όσο μπορώ κ εγώ με τις γνώσεις μου θα πω τα εξής..

1. Πραγματικά μην αγχώνεστε τοοοσο για το αν θα πιείτε έναν καφέ,ας τον πιείτε ακριβώς όπως πριν να τον ευχαριστηθειτε αρκεί να μην πιείτε πάνω από έναν κ γίνει υπερβολή αλλιώς δεν υπάρχει κανένα απολύτως προβλημα! Γενικά να θυμάστε πως ότι μας απαγορεύουν είναι ουσιαστικά για να μην κάνουμε κατάχρηση..πχ κ αλκοόλ αν πιείτε ένα ποτήρι κρασί τη βδομάδα ή μια μπύρα δεν θα παθει τίποτε απολύτως το μπεμπέ..απλά όλα συνετα εννοείται! Κ ναι καλύτερα ντεκαφεινε να αποφεύγετε λόγω τρελής επεξεργασίας όπως κ τα light προϊόντα..

2. Για το κουτί σας που λέτε πως αισθάνεστε κάψιμο βάρος κτλ είναι απολύτως φυσιολογικό. Κ εμείς στην ομαδουλα μου από τον 5 κ μετα αρχίσαμε κ είχαμε τέτοιου είδους ενοχλήσεις,άλλες από την ορθοστασία άλλες από το πολύ καθισιο κτλ..είναι επειδή η αιμάτωση εκεί διπλασιάζεται κ σιγά σιγά διογκώνεται η πύελος κ τα αγγεία της..τίποτε ανησυχιτικο,απλά ακόμη ένα από τα γλυκά συμπτώματα της εγκυμοσύνης:P α! Κ κάποια μανούλα που αναρωτιόταν γτ δεν το είχε στην προηγούμενη εγκυμοσυνη να υπενθυμίσουμε πως κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική κ μοναδική ακόμη κ στην ίδια γυναίκα..

Με αγάπη..φιλουθκια κ προσοχή με τη ζέστη!!

Ευχαριστούμε κοπέλα μου!ναι όντως κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική κ εγώ επειδή το έχω πρόσφατο μπαίνω στην παγίδα κ συγκρίνω συχνά ενώ δεν θα έπρεπε:? καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης να έχεις!!!:-P

πρίν από 5 λεπτά , Φραουλίνο είπε:

@MumMaria νομίζω ότι περιγράφεις το ίδιο με αυτό που σας έλεγα πριν από λίγες μέρες ότι παθαίνω.. Σας ηλεκτρισμό εκεί στα χείλη μια δεξιά μια αριστερά.. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο πάντως εγώ όταν το παθαίνω αν κουνηθω λίγο και αλλάξω στάση περνάει..

Επισης ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και σένα @Υβόννη μου! Η αλήθεια είναι πως είναι τόσο ήπια αυτά τα "πονάκια" που σας έλεγα πριν που νόμιζα ότι μπορεί να είναι και κινήσεις του μωρού.. Με το σουβλιες εννοούσα στιγμιαία αλλά θα ρωτήσω και το γιατρό φυσικά.. :)

Ναι αυτό νιώθω σαν ηλεκτρισμός.κ αν κάτσω κάτω πχ μου περνάει!:-P

Just now, Gogo1994 είπε:

Κορίτσιαααα σας έχω νέα η κοιλιά μου κουνιέται. Χαχαχ ήμουν ξαπλωμένη κ τιναζόταν προς τα πάνω οπότε χτυπούσε 

Τελειαααααα:x έφτασε η ώρα κ που είσαι ακόμα!!!!

• Μου αρέσει 2

Just now, Υβόννη είπε:

Υβοννηηηηη αλήθεια λες το σκέφτομαι κ εγώ αυτοοο από τότε που έμαθα ότι ειναι αγόρι χαχαχα πόσες μέρες θα κάνει να με πάρει τηλέφωνο άμα πάει για σπουδές πχ.. Θεότρελες ε

• Χαχα 3

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 said:

Υβοννηηηηη αλήθεια λες το σκέφτομαι κ εγώ αυτοοο από τότε που έμαθα ότι ειναι αγόρι χαχαχα πόσες μέρες θα κάνει να με πάρει τηλέφωνο άμα πάει για σπουδές πχ.. Θεότρελες ε

Δες τον αντρα σου! Ο δικος μου αν δεν παρω εγω τα πεθερικα μου, ικανος ειναι να τους μιλουσε μια φορα το τριμηνο χαχαχα!! Για τον αδερφο μου ακριβως τα ιδια εχω να πω!

Εχουμε λιγα χρονια μπροστα Γωγουλα μου να απολαυσουμε καμια αγκαλιτσα και κανενα "σ΄αγαπαω μανουλα μου" γιατι στα 15 θα γινουμε η "ασε μας ρε μανα "! Χαχαχαχαχα

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Δες τον αντρα σου! Ο δικος μου αν δεν παρω εγω τα πεθερικα μου, ικανος ειναι να τους μιλουσε μια φορα το τριμηνο χαχαχα!! Για τον αδερφο μου ακριβως τα ιδια εχω να πω!

Εχουμε λιγα χρονια μπροστα Γωγουλα μου να απολαυσουμε καμια αγκαλιτσα και κανενα "σ΄αγαπαω μανουλα μου" γιατι στα 15 θα γινουμε η "ασε μας ρε μανα "! Χαχαχαχαχα

Ναι ναι τελευταία έχω αρχίσει Ν ατού λέω να τη παίρνεις τη μαμά σου να δεις τι κάνει όχι μόνο όταν θες κάτι να τη ρωτήσεις κ για 1 λεπτό. Χαχαχα

• Χαχα 3

yRr5p2.png

Just now, Renez said:

Ακριβώς Εύα μου!!

Έχετε αρχίσει κ νιώθετε καλά τα μωράκια σας? Β επιπέδου έχετε κάνει ή όχι όλες ακόμη?

Εγω εδω και 3 μερες τον νιωθω καθε μερα!! Πιο πριν μπερδευομουν δεν ηξερα αν ειναι οντως ο μικρος αλλα τωρα βλεπω και την κοιλια μου να πεταγεται! Β επιπεδου εχω 6 Ιουλιου! Και μου συνεστησε ο γιατρος να κανω και εμβρυϊκη υπερηχοκαρδιογραφια γιατι στην αυχενικη εβλεπαν αναστροφη ροη σε μια φλεβα στην καρδουλα του. Βεβαια τωρα μου ειπε οτι βλεπει να εχει φυγει αυτο απλα καλο ειναι να κανω και αυτον τον υπερηχο! Ρε κοριτσια ξαφνικα εδω και 3 μερες εχουν πρηστει αποτομα τα ουλα μου και αιμοραγουν στο βουρτσισμα. Ξερω οτι ειναι απο τις ορμονες τις εγκυμοσυνης αλλα τοσο πολυ; εχει καμια αλλη κοπελα θεμα με τα ουλα της τωρα στημ εγκυμοσυνη;

Διαφημίσεις

Just now, Nancy Zaf είπε:

Εγω εδω και 3 μερες τον νιωθω καθε μερα!! Πιο πριν μπερδευομουν δεν ηξερα αν ειναι οντως ο μικρος αλλα τωρα βλεπω και την κοιλια μου να πεταγεται! Β επιπεδου εχω 6 Ιουλιου! Και μου συνεστησε ο γιατρος να κανω και εμβρυϊκη υπερηχοκαρδιογραφια γιατι στην αυχενικη εβλεπαν αναστροφη ροη σε μια φλεβα στην καρδουλα του. Βεβαια τωρα μου ειπε οτι βλεπει να εχει φυγει αυτο απλα καλο ειναι να κανω και αυτον τον υπερηχο! Ρε κοριτσια ξαφνικα εδω και 3 μερες εχουν πρηστει αποτομα τα ουλα μου και αιμοραγουν στο βουρτσισμα. Ξερω οτι ειναι απο τις ορμονες τις εγκυμοσυνης αλλα τοσο πολυ; εχει καμια αλλη κοπελα θεμα με τα ουλα της τωρα στημ εγκυμοσυνη;

Εγώ.. όχι όμως όλα τα ούλα,πάνω δεξιά συγκεκριμένα..αλλά έχω συνηθίσει πλέον από τον 3ο κάθε φορά που βουρτσιζω κ αίμα...

Ο,τι σου λένε οι γιατροί να το κάνεις..αχρειαστη να είναι βέβαια κ αυτή και κάθε εξέταση αλλά καλό είναι να εχουμε το κεφαλακι μας ήσυχο,ε?!

Σου εύχομαι τη καλύτερη β επιπέδου κ όλα θα πάνε σούπερ πρώτα ο Θεός!!

Just now, Υβόννη είπε:

Σταματήστε κακουργες!!!!!κι εγώ γιο έχω κ δεν μπορώ με αυτά που λέτεεεεεεε!!!

Just now, Nancy Zaf είπε:

Εμένα ο μικρός μου είχε αναστροφή ροή,δεν θυμάμαι αν στο έχω ξαναπεί κ μέχρι την β επιπέδου είχε εξαφανιστεί κ δεν το ψάξαμε περαιτέρω.να κάνεις ότι σου λέει ο γιατρός σου βέβαια αλλά δεν χρειάζεται άγχος.

Στον γιο μου ματωναν τα ούλα αρκετά κ είχα κάνει κ καθαρισμό ,μόλις γέννησα σταμάτησε.υπομονη:-P

• Χαχα 1

Just now, MumMaria said:

Σταματήστε κακουργες!!!!!κι εγώ γιο έχω κ δεν μπορώ με αυτά που λέτεεεεεεε!!!

Χαχαχαχαχα! Απο το να ειναι μαμοθρευτοι το προτιμω το "ασε μας ρε μανα" να σου πω! Οχι μωρε τα αγορακια μας, θα ειναι λιγο μαντραχαλοι σιγουρα αλλα ενταξει θα τους παιρνουμε εμεις τηλεφωνακι ή θα τους λενε οι νυφες να μας παρουν χαχχα!

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Χαχαχαχαχα! Απο το να ειναι μαμοθρευτοι το προτιμω το "ασε μας ρε μανα" να σου πω! Οχι μωρε τα αγορακια μας, θα ειναι λιγο μαντραχαλοι σιγουρα αλλα ενταξει θα τους παιρνουμε εμεις τηλεφωνακι ή θα τους λενε οι νυφες να μας παρουν χαχχα!

Άρα να βασίζομαι στην κόρη της @demifilol ε;;; Θα πρέπει να την έχω από κοντά!αχααχαχαχα

• Χαχα 3

Just now, MumMaria said:

Άρα να βασίζομαι στην κόρη της @demifilol ε;;; Θα πρέπει να την έχω από κοντά!αχααχαχαχα

Κι εγω στην δικη σου!! Χαχαχαχα! Θα ειναι επικοινωνιακη η νυφουλα μου σιγουρα! Η νυφη λενε της πεθερας της μοιαζει!! Και απο μαμα και απο πεθερα να παρει, επικοινωνιακη θα ειναι χιχιχιιχ!

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...