Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Καλησπέρα κοριτσια,σας χαζευα σήμερα κ για να βοηθήσω όσο μπορώ κ εγώ με τις γνώσεις μου θα πω τα εξής..

1. Πραγματικά μην αγχώνεστε τοοοσο για το αν θα πιείτε έναν καφέ,ας τον πιείτε ακριβώς όπως πριν να τον ευχαριστηθειτε αρκεί να μην πιείτε πάνω από έναν κ γίνει υπερβολή αλλιώς δεν υπάρχει κανένα απολύτως προβλημα! Γενικά να θυμάστε πως ότι μας απαγορεύουν είναι ουσιαστικά για να μην κάνουμε κατάχρηση..πχ κ αλκοόλ αν πιείτε ένα ποτήρι κρασί τη βδομάδα ή μια μπύρα δεν θα παθει τίποτε απολύτως το μπεμπέ..απλά όλα συνετα εννοείται! Κ ναι καλύτερα ντεκαφεινε να αποφεύγετε λόγω τρελής επεξεργασίας όπως κ τα light προϊόντα..

2. Για το κουτί σας που λέτε πως αισθάνεστε κάψιμο βάρος κτλ είναι απολύτως φυσιολογικό. Κ εμείς στην ομαδουλα μου από τον 5 κ μετα αρχίσαμε κ είχαμε τέτοιου είδους ενοχλήσεις,άλλες από την ορθοστασία άλλες από το πολύ καθισιο κτλ..είναι επειδή η αιμάτωση εκεί διπλασιάζεται κ σιγά σιγά διογκώνεται η πύελος κ τα αγγεία της..τίποτε ανησυχιτικο,απλά ακόμη ένα από τα γλυκά συμπτώματα της εγκυμοσύνης:P α! Κ κάποια μανούλα που αναρωτιόταν γτ δεν το είχε στην προηγούμενη εγκυμοσυνη να υπενθυμίσουμε πως κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική κ μοναδική ακόμη κ στην ίδια γυναίκα..

Με αγάπη..φιλουθκια κ προσοχή με τη ζέστη!!

Ευχαριστουμε @Renez για τα χρησιμα που μας ειπες.συμφωνω μαζι σου τα περισσοτερα ειναι θεμα συνεσης,να μην γινεται καταχρηση.

oru1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Ευχαριστουμε @Renez για τα χρησιμα που μας ειπες.συμφωνω μαζι σου τα περισσοτερα ειναι θεμα συνεσης,να μην γινεται καταχρηση.

Ακριβώς Εύα μου!!

Έχετε αρχίσει κ νιώθετε καλά τα μωράκια σας? Β επιπέδου έχετε κάνει ή όχι όλες ακόμη?

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Ακριβώς Εύα μου!!

Έχετε αρχίσει κ νιώθετε καλά ταμωράκια σας? Β επιπέδου έχετε κάνει ή όχι όλες ακόμη?

Οι περισσότερες άρχισαν να τα νιώθουν ,,άλλες μπερδεύονται ,,β επιπέδου έχουν κάνει μόνο δυο ,,τωρα ξεκινήσαμε δλδ,,σε γλυκιά αναμονή είμαστε !!κ ενημερωτικά ρενεζ μου σε αυτήν την ομαδούλα τ α περισσότερα είναι κορίτσια !!!χαχαχα κάνουν πάρτι κ σε εσάς κ σε εμας τα θηλυκά !!

Just now, Gogo1994 είπε:

Κορίτσιαααα σας έχω νέα η κοιλιά μου κουνιέται. Χαχαχ ήμουν ξαπλωμένη κ τιναζόταν προς τα πάνω οπότε χτυπούσε 

Απιστευτοοο!!τι όμορφα !!

• Μου αρέσει 3

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, Renez είπε:

Ακριβώς Εύα μου!!

Έχετε αρχίσει κ νιώθετε καλά τα μωράκια σας? Β επιπέδου έχετε κάνει ή όχι όλες ακόμη?

Ακομα οχι,δεν τον εχω νοιωσει τον μπομπιρα.:razz: Β επιπεδου καποιες κοπελες εχουν κανει αλλα ακομα ελαχιστες.τωρα ξεκιναμε ,εγω εχω 10/7.εσυ;

oru1p3.png

Διαφημίσεις

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Ακομα οχι,δεν τον εχω νοιωσει τον μπομπιρα.:razz: Β επιπεδου καποιες κοπελες εχουν κανει αλλα ακομα ελαχιστες.τωρα ξεκιναμε ,εγω εχω 10/7.εσυ;

Ναι ναι έχω κάνει..εμάς μόνο 2 κορίτσια αν θυμάμαι καλά δεν έχουν κάνει ακόμη..αχχχ τι ομορφιά σας περιμένει!!

Εύχομαι εκτός από το να είναι έννοειται υγιέστατα τα μωράκια σας να μπορέσετε να δείτε κ τις φατσούλες τους γιατί θα λιωσετε....αχχχ αν μια φορά χτύπησε η καρδούλα σας μόλις τα είδατε στην αυχενική που να δείτε τώρα με το 3d!!

Εν μέρη αγαπημένη καλύτερα να μην τον έχεις νιώσει ακόμη..γτ ενώ λες οκ θα τον νιώθω κ θα ησυχάσω μετά λίγες ώρες να κάνει να εμφανιστεί θα πηγαίνει η καρδούλα σου στη Κουλουρη..χθες το έπαθα δεύτερη φορά κ ήμουν έτοιμη για τον γιατρό η αγχωδης μάνα!!:P

@demifilol αχχχ Παναγία μου θα το κυνηγάνε με το ψαροντούφεκο το αντράκι μου χαχαχαχα είναι κοριτσοχρονια πάντως!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Just now, Renez είπε:

Ναι ναι έχω κάνει..εμάς μόνο 2 κορίτσια αν θυμάμαι καλά δεν έχουν κάνει ακόμη..αχχχ τι ομορφιά σας περιμένει!!

Εύχομαι εκτός από το να είναι έννοειται υγιέστατα τα μωράκια σας να μπορέσετε να δείτε κ τις φατσούλες τους γιατί θα λιωσετε....αχχχ αν μια φορά χτύπησε η καρδούλα σας μόλις τα είδατε στην αυχενική που να δείτε τώρα με το 3d!!

Εν μέρη αγαπημένη καλύτερα να μην τον έχεις νιώσει ακόμη..γτ ενώ λες οκ θα τον νιώθω κ θα ησυχάσω μετά λίγες ώρες να κάνει να εμφανιστεί θα πηγαίνει η καρδούλα σου στη Κουλουρη..χθες το έπαθα δεύτερη φορά κ ήμουν έτοιμη για τον γιατρό η αγχωδης μάνα!!:P

@demifilol αχχχ Παναγία μου θα το κυνηγάνε με το ψαροντούφεκο το αντράκι μου χαχαχαχα είναι κοριτσοχρονια πάντως!!

Αυτο απο οτι καταλαβα παντα κατι θα μας αγχωνει χαχα δεν το γλυτωνουμε.αγορακι κ εσυ;ναιιι πολλα κοριτσακια!

oru1p3.png

Just now, Renez είπε:

Γερο να είναι κ ας το κυνηγάνε πολλές !!χαχχαχα 

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Αυτο απο οτι καταλαβα παντα κατι θα μας αγχωνει χαχα δεν το γλυτωνουμε.αγορακι κ εσυ;ναιιι πολλα κοριτσακια!

Ναι αγοράκι..άσε με κ είναι ίδιο ο πατέρας του ο ατιμος!! Καμία ελπίδα εγώ!! Κ νόμιζα πως ήμουν παρούσα στη σύλληψη του χαχαχα

Το πρώτο σου είναι κ εσένα?:)

Όσο για τα άγχη ναι..είναι η προετοιμασία μας για μια ζωή γεμάτη άγχος αλλά και έρωτα για τα παιδάκια μας..

• Χαχα 2

Just now, Renez είπε:

Ναι αγοράκι..άσε με κ είναι ίδιο ο πατέρας του ο ατιμος!! Καμία ελπίδα εγώ!! Κ νόμιζα πως ήμουν παρούσα στη σύλληψη του χαχαχα

Το πρώτο σου είναι κ εσένα?:)

Όσο για τα άγχη ναι..είναι η προετοιμασία μας για μια ζωή γεμάτη άγχος αλλά και έρωτα για τα παιδάκια μας..

Ναι το πρωτο  κ ειναι ολα τοσο πρωτογνωρα και ομορφα ταυτοχρονα!

• Μου αρέσει 1

oru1p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Gogo1994 said:

Κορίτσιαααα σας έχω νέα η κοιλιά μου κουνιέται. Χαχαχ ήμουν ξαπλωμένη κ τιναζόταν προς τα πάνω οπότε χτυπούσε 

Αχ ποσο τελειααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Ναι το πρωτο  κ ειναι ολα τοσο πρωτογνωρα και ομορφα ταυτοχρονα!

Και για εμένα το ίδιο..

Ομολογώ βέβαια πως η έμφυτη μανία μου για γνώση σε συνδυασμό με τον 2μηνο εγκλεισμό με βοήθησαν να ενημερωθώ κ να μάθω πολλά για τα οποία δεν είχα ιδέα πριν..αλλά προσπαθώ να ψαχνομαι,να ρωτάω ,να μαθαίνω ώστε να μη φρικαρω με ότι πρωτόγνωρο νιώθω ή ζήσω..

Βέβαια σε εμένα ομολογώ δεν το πετύχαινω πάντα ΑΛΛΑ έχω γίνει πολύ καλή σε συμβουλές για άλλους χαχχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Just now, Renez said:

Με το καλο κοριτσι μου να ερθει το αντρακι το μικρο που ειναι ιδιος ο μπαμπας του χαχαχα!!!! Ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια και την ενθαρρυνση, γιατι εμεις ειμαστε ολες λιγες βδομαδες πιο πισω και οι πιο πολλες πρωταρες οποτε καταλαβες χαχαχα!

Εγω εκανα τωρα β'επιπεδου και εχω τρελαθει, ολο κοιταω το προσωπακι του!!!!! Χτυπαει ο μικρος αλλα οχι πολυ εντονα ακομη. Και ολο με βαζει σε σκεψεις γιατι δεν ειναι ακομα εντονο πολυ! Μια δυο φορες ηταν πολυ εντονο, τις αλλες ηπια κουνηματακια!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Με το καλο κοριτσι μου αν ερθει το αντρακι το μικρο που ειναι ιδιος ο μπαμπας του χαχαχα!!!! Ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια και την ενθαρρυνση, γιατι εμεις ειμαστε ολες λιγες βδομαδες πιο πισω και οι πιο πολλες πρωταρες οποτε καταλαβες χαχαχα!

Εγω εκανα τωρα β'επιπεδου και εχω τρελαθει, ολο κοιταω το προσωπακι του!!!!! Χτυπαει ο μικρος αλλα οχι πολυ εντονα ακομη. Και ολο με βαζει σε σκεψεις γιατι δεν ειναι ακομα εντονο πολυ! Μια δυο φορες ηταν πολυ εντονο, τις αλλες ηπια κουνηματακια!

Φυσικά κ όπου μπορώ θα σας βοηθάω με ότι έχω ζήσει πρώτη γτ απ' ότι έχω καταλάβει βδομάδα σε βδομάδα αλλάζουν πολλά στην εγκυμοσύνη κορίτσια μου..

Κ εσύ αγορομανα ε?? Να το θα φτιάξουμε όπου να ναι την ομάδα "αγορομανες 2020 σε έλλειψη" χαχαχαχα

Κ εμένα παρότι είμαι ενα μήνα σχεδόν παραπάνω από εσένα σπάνια βαράει δυνατά..θα το κάνει 3-4 φορές την ημέρα κ όλες τις υπόλοιπες απαλά αλλά μου αρκει ,απλα.να τον νιώθω..

Το σίγουρο είναι πως όσο περνάει ο καιρός θα τον νιώθετε πολλες περισσότερες ώρες μέσα στη μέρα..σκέψου ότι κοιμούνται λέει περίπου 12-14 ώρες οπότε τις υπόλοιπες θα νιώθετε το τσίκι τσίκι τουσ:x

• Χαχα 2

Just now, Renez said:

Φυσικά κ όπου μπορώ θα σας βοηθάω με ότι έχω ζήσει πρώτη γτ απ' ότι έχω καταλάβει βδομάδα σε βδομάδα αλλάζουν πολλά στην εγκυμοσύνη κορίτσια μου..

Κ εσύ αγορομανα ε?? Να το θα φτιάξουμε όπου να ναι την ομάδα "αγορομανες 2020 σε έλλειψη" χαχαχαχα

Κ εμένα παρότι είμαι ενα μήνα σχεδόν παραπάνω από εσένα σπάνια βαράει δυνατά..θα το κάνει 3-4 φορές την ημέρα κ όλες τις υπόλοιπες απαλά αλλά μου αρκει ,απλα.να τον νιώθω..

Το σίγουρο είναι πως όσο περνάει ο καιρός θα τον νιώθετε πολλες περισσότερες ώρες μέσα στη μέρα..σκέψου ότι κοιμούνται λέει περίπου 12-14 ώρες οπότε τις υπόλοιπες θα νιώθετε το τσίκι τσίκι τουσ:x

Αγορομανα και νομιζω μοιαζει κι εμενα στον αντρα μου αλλα ειπα να μην το αναφερω και με περασουν για τρελη! Στη β'επιπεδου χαμογελουσε με ενα μεγαλο πλατυ χαμογελο! Ηθελα να μπω στην οθονη να τον γεμισω φιλια!!

Εγω δεν τον νιωθω καθε μερα και αγχωνομαι λιγακι..Ο γιατρος ειπε οτι ειναι ησυχο παιδακι σχετικα (Στη β'επιπεδου επαιζε με τα χερακια του και το λωρο και κουνουσε λιγο τα ποδαρακια του), αλλα εγω σκεφτομαι ειναι ησυχος ή κατι δεν παει καλα; Αγχωδης μανα, αλλα δεν τα λεω παραεξω μη με παρουν με τις ντοματες χιχιχιχι!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...