Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι.παρατηρω 2-3 μέρες ότι όταν είμαι ώρα όρθια,πχ μαγειρεύω ή πλένω πιάτα να νιώθω ένα κάψιμο,μια ελαφριά ενόχληση στον κόλπο.οχι όμως από τα υγρά ή από κάτι άλλο,ας πούμε σαν εξωτερικά,στα χείλια.στον γιο μου δεν το ειχα κ λέω μην ενοχλήσω τον γιατρό σαββατιατικο.το είχε/έχει καμία σας;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, MumMaria είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι.παρατηρω 2-3 μέρες ότι όταν είμαι ώρα όρθια,πχ μαγειρεύω ή πλένω πιάτα να νιώθω ένα κάψιμο,μια ελαφριά ενόχληση στον κόλπο.οχι όμως από τα υγρά ή από κάτι άλλο,ας πούμε σαν εξωτερικά,στα χείλια.στον γιο μου δεν το ειχα κ λέω μην ενοχλήσω τον γιατρό σαββατιατικο.το είχε/έχει καμία σας;

Κάψιμο όχι Μαρία μου αλλά πονακια κάτω κ μέσα είχα κ ήταν λεει επειδή ανοίγουν κ μεγαλώνουν όλα εκεί μέσα. Μήπως είναι από αυτό? 

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Κάψιμο όχι Μαρία μου αλλά πονακια κάτω κ μέσα είχα κ ήταν λεει επειδή ανοίγουν κ μεγαλώνουν όλα εκεί μέσα. Μήπως είναι από αυτό? 

Δεν θα πονουσα κ στον μικρό; υποτίθεται λόγω δεύτερης εγκυμοσύνης,αυτά είναι ήδη κάπως ανοιχτά..εγώ σκέφτηκα μήπως από το βάρος;μήπως κιρσους;διάβαζα διαφορά στο ίντερνετ,άραγε μπορώ να το καταλάβω εγώ με καθρεφτάκι;νιώθω σαν να με τραβάει αλλά εξωτερικά..δεν μπορω να το εξηγήσω καλύτερα..

Just now, MumMaria said:

Εγω νιωθω ενοχληση αν ειμαι ορθια στα χειλη και μου ειπε οτι ειναι λογικο λεει απο τη λεκανη που ανοιγει και σπρωχνει το ηβικο οστο. Αλλα εγω θα τον ρωτουσα το γιατρο, ετσι για να σου φυγει!

Just now, MumMaria said:

Δεν θα πονουσα κ στον μικρό; υποτίθεται λόγω δεύτερης εγκυμοσύνης,αυτά είναι ήδη κάπως ανοιχτά..εγώ σκέφτηκα μήπως από το βάρος;μήπως κιρσους;διάβαζα διαφορά στο ίντερνετ,άραγε μπορώ να το καταλάβω εγώ με καθρεφτάκι;νιώθω σαν να με τραβάει αλλά εξωτερικά..δεν μπορω να το εξηγήσω καλύτερα..

Ναι αλλα τωρα Μαρακι μου εμεινες και καιρο ξαπλα και ξαφνικα σηκωθηκες με το μωρακι να ειναι βαρυτερο εκει που ηταν μια σταλια. Στο Βασιλακη ησουν ορθια συνεχεια οποτε σιγα σιγα το σωμα συνηθιζε 

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Εγω νιωθω ενοχληση αν ειμαι ορθια στα χειλη και μου ειπε οτι ειναι λογικο λεει απο τη λεκανη που ανοιγει και σπρωχνει το ηβικο οστο. Αλλα εγω θα τον ρωτουσα το γιατρο, ετσι για να σου φυγει!

Ε θα κάνω υπομονή μέχρι την Δευτέρα,δεν είναι ότι αμάν ποναω αλλά μου έκανε εντύπωση.κι εσύ κάπως εξωτερικά το νιώθεις;διάβαζα για τους κιρσους κ φρικαρα

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria είπε:

Ε θα κάνω υπομονή μέχρι την Δευτέρα,δεν είναι ότι αμάν ποναω αλλά μου έκανε εντύπωση.κι εσύ κάπως εξωτερικά το νιώθεις;διάβαζα για τους κιρσους κ φρικαρα

Κ εγώ Μαρία νιώθω κατι εκεί εξωτερικά ,Δ ξέρω τι νέα είναι αυτά που παθαίνουμε !ισως μυϊκά είναι !

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, MumMaria said:

Εξωτερικα ναι και το κοιταξε και δεν ειδε κατι. Τί ειπαμε για το ιντερνετ? Δεν διαβαζουμε! Χιχιχιχι! Εγω νομιζω τοσο καιρο ξαπλα ξαφνικα σηκωνεσαι με ενα μωρακι και μια μητρα πολυ μεγαλυτερα. Δεν ειναι τυχαιο που το εχεις ορθια.

Just now, demifilol said:

Κ εγώ Μαρία νιώθω κατι εκεί εξωτερικά ,Δ ξέρω τι νέα είναι αυτά που παθαίνουμε !ισως μυϊκά είναι !

Και εσυ Δημητρουλα ε; Εγω της ειπα να με δει μηοως ειχα κανεναν ερεθισμο απο εσωρουχο πχ. Νομζιω εχεις δικιο οτι οι μυες προσαρμοζονται σε ολα αυτα που αλλαζουν!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, demifilol είπε:

Τι να πω ρε Δήμητρα;με καθρεφτάκι πάντως δεν βλέπω κάτι διαφορετικό κ νομίζω οι κιρσοι σαν διογκωμένες φλέβες θα διακρίνονταν με γυμνό μάτι,λέω εγώ τώρα..

Just now, Υβόννη είπε:

Εξωτερικα ναι και το κοιταξε και δεν ειδε κατι. Τί ειπαμε για το ιντερνετ? Δεν διαβαζουμε! Χιχιχιχι! Εγω νομιζω τοσο καιρο ξαπλα ξαφνικα σηκωνεσαι με ενα μωρακι και μια μητρα πολυ μεγαλυτερα. Δεν ειναι τυχαιο που το εχεις ορθια.

Όχι βρε,δεν αγχώνομαι γιατί όσο να ναι το νιώθω εξωτερικά,πόσο σοβαρό να είναι;κ κιρσοι που λέει ο λόγος να είναι συνήθως,φεύγει μετά την γέννα..σιγά,εκεί θα κ*λ*σούμε;!αχαχαχα

Απλά από περιέργεια είπα να ρωτήσω κ τις φιλενάδες στην ομάδα μήπως δεν είμαι η μόνη που νιώθω έτσι εκει;-)

Just now, MumMaria said:

Τι να πω ρε Δήμητρα;με καθρεφτάκι πάντως δεν βλέπω κάτι διαφορετικό κ νομίζω οι κιρσοι σαν διογκωμένες φλέβες θα διακρίνονταν με γυμνό μάτι,λέω εγώ τώρα..

Όχι βρε,δεν αγχώνομαι γιατί όσο να ναι το νιώθω εξωτερικά,πόσο σοβαρό να είναι;κ κιρσοι που λέει ο λόγος να είναι συνήθως,φεύγει μετά την γέννα..σιγά,εκεί θα κ*λ*σούμε;!αχαχαχα

Απλά από περιέργεια είπα να ρωτήσω κ τις φιλενάδες στην ομάδα μήπως δεν είμαι η μόνη που νιώθω έτσι εκει;-)

Οχι ειμαστε και αλλες συμπεθερουλα! Χαχαχαχα! Γενικα εκει κατω τωρα πολλες οι αλλαγες!!

• Χαχα 2

oz5Vp2.png

Just now, MumMaria είπε:

Εάν ήταν κιρσοί θα τ έβλεπες σίγουρα !οι κιρσοί φαίνονται !δ θα είναι τίποτε ,Ισως κ από την ορθοστασία ,σε χτυπάει μυϊκά εκεί !ρωτησε βέβαια κ τον γιατρό με την πρώτη ευκαιρία !

εμενα πιο πολύ αριστερά με πιανει κ επειδή όλη η αριστερή πλευρά έχει θέμα από τη μέση μέχρι το πόδι ,πιστεύω ότι είναι μυικό κ αυτό !

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

Just now, demifilol είπε:

Εάν ήταν κιρσοί θα τ έβλεπες σίγουρα !οι κιρσοί φαίνονται !δ θα είναι τίποτε ,Ισως κ από την ορθοστασία ,σε χτυπάει μυϊκά εκεί !ρωτησε βέβαια κ τον γιατρό με την πρώτη ευκαιρία !

Ναι ναι θα ρωτήσω για καλό καλό!ρε παιδιά πολύ διαφορετική εγκυμοσύνη η τωρινή!!!όλο καινούρια συμπτώματα!κ να πω ότι πέρασαν κ χρόνια από την προηγούμενη!!Αύγουστο γέννησα!

Just now, MumMaria said:

Ναι ναι θα ρωτήσω για καλό καλό!ρε παιδιά πολύ διαφορετική εγκυμοσύνη η τωρινή!!!όλο καινούρια συμπτώματα!κ να πω ότι πέρασαν κ χρόνια από την προηγούμενη!!Αύγουστο γέννησα!

Ετσι ειναι Μαρακι μου λενε ολοι! Καλυτερα ομως νομιζω, ειναι σαν να το ξαναζεις απο την αρχη:x Και μετα που θα ερθει το μωρο, νομιζω παλι ετσι θα ειναι! Θα δεις πολλες διαφορες και οχι μονο ανατομικες διαφορες οταν αλλαζεις πανα χιχιιχ!!

• Χαχα 2

oz5Vp2.png

Just now, MumMaria είπε:

Αχ να ξέρες πόσες φορές το είπα αυτούς τους μήνες !!!Όλες ήταν ίδιες  και αυτή εδώ έχει ολα τα περίεργα !

Τελικα ,Δ το λέμε μόνο Μαρία αλλα όντως η κάθε κυηση διαφορετική !

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Καλησπέρα κοριτσια,σας χαζευα σήμερα κ για να βοηθήσω όσο μπορώ κ εγώ με τις γνώσεις μου θα πω τα εξής..

1. Πραγματικά μην αγχώνεστε τοοοσο για το αν θα πιείτε έναν καφέ,ας τον πιείτε ακριβώς όπως πριν να τον ευχαριστηθειτε αρκεί να μην πιείτε πάνω από έναν κ γίνει υπερβολή αλλιώς δεν υπάρχει κανένα απολύτως προβλημα! Γενικά να θυμάστε πως ότι μας απαγορεύουν είναι ουσιαστικά για να μην κάνουμε κατάχρηση..πχ κ αλκοόλ αν πιείτε ένα ποτήρι κρασί τη βδομάδα ή μια μπύρα δεν θα παθει τίποτε απολύτως το μπεμπέ..απλά όλα συνετα εννοείται! Κ ναι καλύτερα ντεκαφεινε να αποφεύγετε λόγω τρελής επεξεργασίας όπως κ τα light προϊόντα..

2. Για το κουτί σας που λέτε πως αισθάνεστε κάψιμο βάρος κτλ είναι απολύτως φυσιολογικό. Κ εμείς στην ομαδουλα μου από τον 5 κ μετα αρχίσαμε κ είχαμε τέτοιου είδους ενοχλήσεις,άλλες από την ορθοστασία άλλες από το πολύ καθισιο κτλ..είναι επειδή η αιμάτωση εκεί διπλασιάζεται κ σιγά σιγά διογκώνεται η πύελος κ τα αγγεία της..τίποτε ανησυχιτικο,απλά ακόμη ένα από τα γλυκά συμπτώματα της εγκυμοσύνης:P α! Κ κάποια μανούλα που αναρωτιόταν γτ δεν το είχε στην προηγούμενη εγκυμοσυνη να υπενθυμίσουμε πως κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική κ μοναδική ακόμη κ στην ίδια γυναίκα..

Με αγάπη..φιλουθκια κ προσοχή με τη ζέστη!!

• Μου αρέσει 4

@MumMaria νομίζω ότι περιγράφεις το ίδιο με αυτό που σας έλεγα πριν από λίγες μέρες ότι παθαίνω.. Σας ηλεκτρισμό εκεί στα χείλη μια δεξιά μια αριστερά.. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο πάντως εγώ όταν το παθαίνω αν κουνηθω λίγο και αλλάξω στάση περνάει..

Επισης ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και σένα @Υβόννη μου! Η αλήθεια είναι πως είναι τόσο ήπια αυτά τα "πονάκια" που σας έλεγα πριν που νόμιζα ότι μπορεί να είναι και κινήσεις του μωρού.. Με το σουβλιες εννοούσα στιγμιαία αλλά θα ρωτήσω και το γιατρό φυσικά.. :)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...