Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Καλημερα σε όλες!!!!!!!!!!Σήμερα για μας το πρόγραμμα έχει πολύωρη απογευματινή-βραδυνη βόλτα με τα πεθερικά μου γιατί αύριο φεύγουν..

Γωγουλα έμενα ο γιατρός μου επιτρέπει να πίνω ένα καφέ την ημέρα και κατά προτίμηση decafeine!

Υβόννη μου εγώ συνολικά τη μέρα παίρνω 1000 mg ασβέστιο!!!Θα με κάνει ο γιατρός τούρμπο!!!

• Μου αρέσει 1

n41pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Gogo1994 είπε:

Κορίτσια εσείς πίνέτε κανονικά καφεδάκι?  Εγώ τώρα άρχισα 3 φορές τη βδομάδα το πολύ ακόμα τύψεις νιώθω που του βάζω καφεΐνη του μωρού μου. 

Καλημερα Γωγω!εγω πινω κανονικα καφε εναν την μερα,φτιαχνω με καψουλες. απ εξω που θεωρητικα ειναι πιο βαρυς μια φορα την εβδομαδα περιπου

oru1p3.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Κορίτσια εσείς πίνέτε κανονικά καφεδάκι?  Εγώ τώρα άρχισα 3 φορές τη βδομάδα το πολύ ακόμα τύψεις νιώθω που του βάζω καφεΐνη του μωρού μου. 

Καλέ ναι! Έναν κανονικό το πρωί και έναν ντεκαφ το απόγευμα πινω και ο γιατρός λέει μια χαρά!! Καμιά φορά και το πρωί επειδή τον πίνω σπίτι τον φτιάχνω μισό μισό δλδ μια κάψουλα κανονικό και μια ντεκαφ.. Ανάλογα τα κέφια και τη νύστα.. :P 

• Χαχα 1

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Καλημερα Γωγω!εγω πινω κανονικα καφε εναν την μερα,φτιαχνω με καψουλες. απ εξω που θεωρητικα ειναι πιο βαρυς μια φορα την εβδομαδα περιπου

Καλημέρα Ευα μου!συγγνωμη που επεμβαίνω ,ήθελα να πω με καλη πρόθεση ότι ο καφές σε κάψουλα Δ είναι τόσο καλός όσο οι κόκκοι !

Just now, Φραουλίνο είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!! Αλκυονη καλωσόρισες και σου εύχομαι ότι καλύτερο! :)

Πήγαμε και εμείς χθες κορίτσια στο γιατρό και η μπεμπα μας είναι μια χαρά! Επιβεβαιωσαμε ότι είναι και ΜΠΕΜΠΑ επιτέλους!!!! :wub: Είχαμε μείνει στο μάλλον της αυχενικής μέχρι τώρα.. 

Να σας ρωτήσω.. Έχετε και εσείς μικρές σουβλιες στην κοιλίτσα εκεί που είναι το μωρό; Υπάρχει περίπτωση να είναι η αίσθηση του μωρού αυτή; Είναι πονακι βέβαια (δεν το λες ούτε γουργουριτο ούτε τοκ τοκ) ..αλλα ήπιο και στιγμιαίο.. 

Επισης συμπάσχω με τα κορίτσια μου έχουν επίπεδες θηλές.. Και εγώ μια από τα ίδια και έχω και μια ευαισθησία λόγω του χειρουργείου που είχα κάνει και δεν ξέρω πως θα μου βγει ο θηλασμός αλλά οκ θα δείξει.. 

Μία χαρά είμαι Δεσποινάκι μου, τρέχουμε λίγο τώρα με τα τελευταία (Ζαχαροπλαστείο, τελευταίες πρόβες νυφικού κλπ) αλλά νομίζω το χουμε.. Έτσι μοιάζει, θα δείξει εκείνη τη μέρα τι μπορεί να έχουμε ξεχάσει χάχαχα :rolleyes:

Εσείς;; 

Καλημέρα φραουλινο !!ομορφα νέα και εσυ θα έχεις μια Μπέμπα !!!πολλα τα κορίτσια πολλά !!χαμος !!!

• Μου αρέσει 2

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Καλέ ναι! Έναν κανονικό το πρωί και έναν ντεκαφ το απόγευμα πινω και ο γιατρός λέει μια χαρά!! Καμιά φορά και το πρωί επειδή τον πίνω σπίτι τον φτιάχνω μισό μισό δλδ μια κάψουλα κανονικό και μια ντεκαφ.. Ανάλογα τα κέφια και τη νύστα.. :P 

Κοριτσια μου εμένα τι να πω μου έχει πει ότι ο ντεκαφεινε δε κάνει λέει ειναι χημικός 

Γενικά μου είπε ένα την ημέρα απλά να λέω πιο ελαφρύς να είναι κ όντως μέχρι τώρα το λέω κ μ λένε οκ άρα υπάρχουν διάφορα χαρμάνια. Αλλά εγώ που δεν πίνω κ κάθε μέρα κ ο κανονικός μια χαρά είναι 

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα κοριτσακι μου!! Μην ανησυχεις, λενε ολοι οτι ειναι φυσιολογικο! Εκανα κι εγω εξετασεις και θα βγουν Δευτερα, αλλα μου το εχει πει η γιατρος οτι πεφτει!

Καλημερα κοριτσακι μου! Ευχαριστω για τις πληροφοριες με το ασβεστιο! Οποτε με τα 800 εγω ειμαι οκ! Γιατι δεν τρωω τιποτα απο γαλα και γιαουρτι (δοκιμασα και επαθα κολικο οποτε δεν τρωω καθολου) και λεω ειναι πολυ ή λιγο τωρα;

Χαχαχαχα, πολυ γελασα! Καλημερα Γωγουλα μου!!

Μια χαρά παίρνεις λογικά κ με τις εξετάσεις που κανεις θα το ελέγχετε !!

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, Gogo1994 είπε:

Κοριτσια μου εμένα τι να πω μου έχει πει ότι ο ντεκαφεινε δε κάνει λέει ειναι χημικός 

Γενικά μου είπε ένα την ημέρα απλά να λέω πιο ελαφρύς να είναι κ όντως μέχρι τώρα το λέω κ μ λένε οκ άρα υπάρχουν διάφορα χαρμάνια. Αλλά εγώ που δεν πίνω κ κάθε μέρα κ ο κανονικός μια χαρά είναι 

Γωγουλα μου όταν λες πιο ελαφρύς απλά σου βάζουν μικρότερη δόση (έχω δουλέψει σε καφετέριες στο παρελθόν και ξέρω). Πχ ελαφρύς φρέντο σημαίνει μονή δόση αντί για διπλή που είναι κανονικά..

Τωρα όσο για τον ντεκαφεινε εννοείται πως είναι πιο επεξεργασμένος από τον κανονικό αλλά αυτό ισχύει γενικά για τον οργανισμό μας αλλά και για πάρα πολλά πράγματα που τρώμε και πίνουμε καθημερινά.. Είναι σημαντικό να μη στερουμαστε και όλες τις απολαύσεις τώρα που είμαστε εγκυουλες και πρέπει να είμαστε ήρεμες και χαρούμενες.. :) Και εγώ από τις υπερβολικές είμαι γενικά και το λέω αυτό μη νομίζεις αλλά προσπαθώ πολύ να χαλαρώσω και να μη τα σκέφτομαι όλα τόσο πολύ.. 

• Μου αρέσει 1

Just now, rosy87 είπε:

Καλημέρα!! Κορίτσι είχες κάνει εξέταση κ σου πρόσθεσε το ασβέστιο εσένα; Εμένα ακόμα δεν έχει βάλει ούτε έχουμε κάνει αντίστοιχη εξέταση..

Κορίτσια να ρωτήσω κι εσάς! Σας έπεσε ο αιματοκρίτης στο β τρίμηνο;; Έχει πάρει την κατηφόρα ο δικός μου παρόλο που πίνω σίδηρο εδώ κ ένα μήνα περίπου..η μαία μου είπε είναι φυσιολογικό να πέφτει θα πέσει κι άλλο...

καλημέρα όχι δεν με έβαλε πριν κάποια εξέταση μου το πρόσθεσε απλά ίσως πρέπει σε συγκεκριμένη εβδομάδα..δεν ξέρω δεν τον ρώτησα κιόλας απλά μου είχε πει και πιο μπροστά ότι θα πιω ασβέστιο και ήρθε ο καιρός να το πάρω ☺

Just now, demifilol είπε:

Τι ωραιααα που την άκουσες !!!ειδες ότι γίνεται αληθινό αυτό που θελεις !!καλημερα !!

Κ εγώ των 500mg θα ξεκινήσω !Καλημερα υβοννη μου κ καλη ξεκουραση το σκ !!!

καλημέρα Δήμητρα μου περιμένω κάθε μέρα αλλά ακόμα δεν είναι κάθε μέρα αλλά θα αρχίσει που θα παει..

• Μου αρέσει 2

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Γωγουλα μου όταν λες πιο ελαφρύς απλά σου βάζουν μικρότερη δόση (έχω δουλέψει σε καφετέριες στο παρελθόν και ξέρω). Πχ ελαφρύς φρέντο σημαίνει μονή δόση αντί για διπλή που είναι κανονικά..

Τωρα όσο για τον ντεκαφεινε εννοείται πως είναι πιο επεξεργασμένος από τον κανονικό αλλά αυτό ισχύει γενικά για τον οργανισμό μας αλλά και για πάρα πολλά πράγματα που τρώμε και πίνουμε καθημερινά.. Είναι σημαντικό να μη στερουμαστε και όλες τις απολαύσεις τώρα που είμαστε εγκυουλες και πρέπει να είμαστε ήρεμες και χαρούμενες.. :) Και εγώ από τις υπερβολικές είμαι γενικά και το λέω αυτό μη νομίζεις αλλά προσπαθώ πολύ να χαλαρώσω και να μη τα σκέφτομαι όλα τόσο πολύ.. 

Εχεις απόλυτο δίκιο εγώ έχω φοβηθεί μάλλον κ πίνω λιγότερους. Κοίτα οταν  τους το λέω για πιο ελαφρύ κανονική ποσότητα βλέπω εγώ μετά τώρα ιδέα δεν έχω τι κάνουν 

yRr5p2.png

κορίτσια εμένα με αφήνει έναν την ημέρα η δύο μικρους..δεν πίνω κάθε μερα, ντεκαφεινε μου είπε καθόλου,συνήθως επινα μικρό ελληνικό και τώρα φρέντο εσπρεσσο μόνη δόση.

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια! Σας διαβαζω καθημερινα αλλα εχει πεσει πολυ τρεξιμο.. πολυ δουλεια  και κανονιζουμε βαφτιση γιατι θα γινω νονα και στο καπακι πολιτικο γαμο! Εμενα με αφηνει εναν καφε την ημερα εκτος απο nes cafe και οχι ντεκαφεϊνε! Επισης ρωτησα αν πρεπει να παρω ασβεστιο και μου ειπε αππ τις 30 εβδομαδες και μετα γιατι τοτε ξεκιναει και τραβαει το παιδι ασβεστιο και δεν υπαρψει λογος να ξεκινησω απο τωρα γιατι συνηθως δημιουργει κολικους.. τι να πω ρε κοριτσια τρομαξα λιγο ειναι η αληθεια.. τωρα ειναι και αναλογα τις αναγκες του καθε οργανισμου λογικα..

• Μου αρέσει 3

Κοριτσακια μου, διαβασα τα πρωινα νεα και εχω ενα χαμογελο!!! Γαμους εχουμε, βολτουλες με φιλες και κολλητες, νεοι υπερηχοι και ομορφα μπεμπακια να κουνιουνται!!!! Τελειαααα!!!! 

Εμεις σημερα θα κατσουμε σπιτι γιαυι βρεχει! Θα κανουμε ομως ρομαντικο δειπνο και ταινιουλα και επιτραπεζιο! Θα ταιριαζε και κανενα σεξακι αλλα χλωμο το βλεπω χαχαχα!!!

Εγω κοριτσια δεν πινω καφε γιατι δε μου αρεσει (οπως δεν πινω καξ αλκοολ για τον ιδιο λογο)! Ξενερωτηηηη! Η γιατρος ομως ειπε εναν κανονικο την ημερα μπορω στις γενικες οδηγιες.

Επισης τσεκαρα θηλες σημερα! Εμενα κοριτσια ειναι μεγαλες και εξω τελειως. Σαν κουκουτσια απο κερασι (γελαω μονη μου με την παρομοιωση). Αλλα δεν ηταν ετσι παλια, τωρα εγιναν. Και πολυ ευαισθητες θα ελεγα.

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Εχεις απόλυτο δίκιο εγώ έχω φοβηθεί μάλλον κ πίνω λιγότερους. Κοίτα οταν  τους το λέω για πιο ελαφρύ κανονική ποσότητα βλέπω εγώ μετά τώρα ιδέα δεν έχω τι κάνουν 

Ναι κανονική είναι η ποσότητα!! Μία δόση καφέ (κόκκους) αντί για δύο εννοούσα, εγώ φταίω δεν το διευκρίνησα..

πρίν από 43 λεπτά , Φραουλίνο είπε:

Όχι δεν παίρνω μαγνήσιο, θα έπρεπε κανονικά; Ο γιατρός μόνο σίδηρο με φυλικο μου δίνει προς το παρόν και είπε τώρα όπου να ναι θα αρχίσω και ένα που είναι διάφορα μαζί σε ένα σκεύασμα, δεν ξέρω ποιο λέει..

Όταν του είχα πει για πονακια ήπια μου είχε πει ότι είναι φυσιολογικό και δεν χρειάζεται να κάνω κάτι.. Γενικά είναι της φιλοσοφίας παίρνουμε κάτι μόνο όταν έχουμε έλλειψη.. 

Καλά κάνει ο γιατρός σου κοπέλα μου,αν συνεχίσουν όμως τα πονακια κ γίνουν λίγο ενοχλητικά ,ρωτά τον εσύ για μαγνήσιο.βιταμινη είναι,κακό δεν κάνει σίγουρα.

πρίν από 39 λεπτά , Gogo1994 είπε:

Πίνω ένα φρέντο κάθε μέρα.δεν του κάνεις τίποτα καλέ,η τόση καφεινη επιτρέπεται,άσε που τώρα έχει δημιουργηθεί ο πλακούντας κ παίζει κ επεξεργασία κ εκεί.πιες αφοβα:-D

Just now, MumMaria said:

Καλά κάνει ο γιατρός σου κοπέλα μου,αν συνεχίσουν όμως τα πονακια κ γίνουν λίγο ενοχλητικά ,ρωτά τον εσύ για μαγνήσιο.βιταμινη είναι,κακό δεν κάνει σίγουρα.

Συμφωνω @Φραουλίνομου με το Μαρακι. Εμενα το μαγνησιο με εχει βοηθησει απιστευτα...Εχω γενικα πονακια σχεδον καθε μερα και οταν δυναμωσαν πριν λιγο καιρο φοβηθηκα λιγακι αλλα με το μαγνησιο περασαν.

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...