Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Papakι είπε:

Ούτε που το πρόσεξα βρε Μαράκι!!!Έλεος με τα κινητά και την υποτιθέμενη αυτοδιορθωση!!!ΜΑΣΩΜΕΝΑ ήθελα να γράψω!!! χαχαχχαχαχαχ

Το κατάλαβα βρε συ!εγώ εδώ ήθελα να γράψω νυχακια κ έγραψε το αξέχαστο βυζάκια!αχαχαααχα

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, MumMaria είπε:

Και να σου πω την αλήθεια μπερδευτηκα κ με αυτό που συζητούσαμε για τις θηλές κ λέω 'βαζει φυσικό βούτυρο στις θηλές κ βοηθάει;;!!' μωρέ λες να είναι ένας τρόπος κ να μην το έχω ακούσει ξανά;!αχχαχαχααχαχ

Ελιωωωσα μαριααα

μωρέ λες?  Να τρέξουμε όλες να ψάξουμε κανένα φυσικό βούτυρακι? 

• Χαχα 4

yRr5p2.png

Just now, Papakι said:

Γεια σας κορίτσια !!!Καλό Σάββατοκυριακο σας εύχομαι!!!

Αλκυόνη καλώς ήρθες στην ομάδα μας!!!Εύχομαι να σου πάνε οοοοοοολα καλά!!!

Υβόννη μου εγώ παίρνω δύο ματωμένα δισκία ασβέστιο κάθε μέρα!!

Αιμα, δακρυα και ιδρωταςςςςςςςς!!!! Καλη η κλασσικη μουσικη αλλα ξερουμε και Σακη! Χαχαχαχαχαχα!

Ευχαριστω παπακι μου!!! Και ποσα mg ειναι αυτο;

Just now, Evitheodorou said:

καλωσηρθες Αλκυονη με το καλό το μωράκι σου.!!!.Υβόννη εμένα χτες μου έβαλε το ασβέστιο 1 μασωμενο δίσκιό κάθε βράδυ..

Ευχαριστω Ευακι μου! Ιδια ερωτηση και σε σενα, ποσα mg δηλαδη;

Just now, Gogo1994 said:

Ελιωωωσα μαριααα

μωρέ λες?  Να τρέξουμε όλες να ψάξουμε κανένα φυσικό βούτυρακι? 

Χαχαχαχαχα! Κοριτσια μου αυτο που περιγραφουμε, φυσικο βουτυρο στις θηλες, πιο πολυ ερωτικη ταινια μου κανει!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ κλαιω βραδιατικα!

Just now, MumMaria said:

Και να σου πω την αλήθεια μπερδευτηκα κ με αυτό που συζητούσαμε για τις θηλές κ λέω 'βαζει φυσικό βούτυρο στις θηλές κ βοηθάει;;!!' μωρέ λες να είναι ένας τρόπος κ να μην το έχω ακούσει ξανά;!αχχαχαχααχαχ.Αφου δεν άρχισα να αλοιφομαι βραδιατικο,πάλι καλά!αχαχαχαχα

Και ενταξει βρε συμπεθερα μου, να το δεχτω οτι αλοιφει τις θηλες! Η γευση φουντουνι δε σε προβληματισε; Χαχαχαχαχαχα!!!!!!!

Σποτακι διαφημισης "παρε κι εσυ το νεο φυσικο βουτυρο! Τωρα και με νεα γευση φουντουνι"

• Χαχα 5

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Αιμα, δακρυα και ιδρωταςςςςςςςς!!!! Καλη η κλασσικη μουσικη αλλα ξερουμε και Σακη! Χαχαχαχαχαχα!

Χαχαχαχαχα! Κοριτσια μου αυτο που περιγραφουμε, φυσικο βουτυρο στις θηλες, πιο πολυ ερωτικη ταινια μου κανει!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ κλαιω βραδιατικα!

εμένα 500 my είναι ..γελάσαμε και σήμερα βρε κορίτσια έτσι να είναι η διάθεση μας πάντα εύχομαι!!!

Just now, Evitheodorou είπε:

εμένα 500 my είναι ..γελάσαμε και σήμερα βρε κορίτσια έτσι να είναι η διάθεση μας πάντα εύχομαι!!!

mg ήθελα να πω..

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Διαφημίσεις

Just now, Evitheodorou said:

mg ήθελα να πω..

Ευχαριστω Ευακι μου! Εμενα μου δινει 800mg και ηθελα να δω οτι ειναι οκ! Βεβαια εγω λογω δυσανεξιας δεν τρωω γαλακτοκομικα, μονο λιγο τυρι που και που!

Ναι ειμαστε κεφατες! Μονο γελια ευχομαι κι εγυ σε ολες μας!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Ευχαριστω Ευακι μου! Εμενα μου δινει 800mg και ηθελα να δω οτι ειναι οκ! Βεβαια εγω λογω δυσανεξιας δεν τρωω γαλακτοκομικα, μονο λιγο τυρι που και που!

Ναι ειμαστε κεφατες! Μονο γελια ευχομαι κι εγυ σε ολες μας!!

γι αυτό θα σου έδωσε και παραπάνω..

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

6 ώρες πρίν, Evitheodorou είπε:

καλωσηρθες Αλκυονη με το καλό το μωράκι σου.!!!.Υβόννη εμένα χτες μου έβαλε το ασβέστιο 1 μασωμενο δίσκιό κάθε βράδυ..

Καλημέρα!! Κορίτσι είχες κάνει εξέταση κ σου πρόσθεσε το ασβέστιο εσένα; Εμένα ακόμα δεν έχει βάλει ούτε έχουμε κάνει αντίστοιχη εξέταση..

Κορίτσια να ρωτήσω κι εσάς! Σας έπεσε ο αιματοκρίτης στο β τρίμηνο;; Έχει πάρει την κατηφόρα ο δικός μου παρόλο που πίνω σίδηρο εδώ κ ένα μήνα περίπου..η μαία μου είπε είναι φυσιολογικό να πέφτει θα πέσει κι άλλο...

Just now, rosy87 είπε:

Καλημέρα!! Κορίτσι είχες κάνει εξέταση κ σου πρόσθεσε το ασβέστιο εσένα; Εμένα ακόμα δεν έχει βάλει ούτε έχουμε κάνει αντίστοιχη εξέταση..

Κορίτσια να ρωτήσω κι εσάς! Σας έπεσε ο αιματοκρίτης στο β τρίμηνο;; Έχει πάρει την κατηφόρα ο δικός μου παρόλο που πίνω σίδηρο εδώ κ ένα μήνα περίπου..η μαία μου είπε είναι φυσιολογικό να πέφτει θα πέσει κι άλλο...

Καλημέρα !!κ με μένα έχει πέσει στο 33 !ειναι φυσιολογικό στην κυηση να πέφτει !προσπαθησε να τρως τροφές με σίδηρο !

12 ώρες πρίν, Alkyoni είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, ανακαλυψα την όμορφη ομάδα σας κ είπα να μπω κ εγώ στην παρεούλα σας.Ειμαι στην 16 εβδομάδα. Ελπίζω σε όλες μας να έχουμε μια όμορφη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!

Καλη κ τέλειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις !!καλωσηρθες !!

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

9 hours ago, MumMaria said:

Για κάποιες μέρες τις χρησιμοποίησα μόνο κ το μωρό έπινε κανονικά η αλήθεια είναι.εγω έχω ακούσει ότι μειώνουν κ την παραγωγή..ξέρεις άμα ισχύει κάτι τέτοιο;

Τι είναι το φυσικό βούτυρο;πρώτη φορά το ακούω η άσχετη..

Αλκυόνη μου καλώς όρισες!καταρχάς τι τέλειο όνομα είναι αυτό!!!με το καλό κ να έχεις μια εύκολη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη!να μπεις στην ομαδουλα μας,εδώ τα λέμε κ στηρίζει η μία την αλλη..όχι να το παινευτω αλλά είμαι μια προς μια!αχαχαχα

Τσουπρα κι εσύ ρε;τα βλέπεις από τώρα όλα ροζ;;:x κι εγώ κοριτσάκι περιμένω αλλά έχω κ έναν αγοραρο στο σπίτι 10 μηνών!:x

Στείλε μου αν θες κ την πητ σου για να σε βάλω με την πρώτη ευκαιρία στο πινακακι που εχουμε φτιάξει με τα κοριτσια:-D

Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή κ για τα καλά σου λόγια! Χαίρομαι πολύ γιατί είναι μεγάλη ανακούφιση να μπορείς να μοιραστείς την χαρά σου, το άγχος σου, τον προβληματισμό σου με κορίτσια που περνάνε ακριβώς την ίδια φάση με εσένα! 
Να χαίρεσαι τον κανακαρη σου κ με το καλό κ η πριγκίπισσα!!! 
28/11 πητ , μια ανάσα πριν το τέλος του Νοέμβρη!!!

• Μου αρέσει 5

DjQBp3.png

16 ώρες πρίν, MumMaria είπε:

Καλά κάνεις Γωγώ!:-Dξεκουράσου τώρα που μπορείς!:wink: 

Τι καλά!τον είδες να κουνιέται κιόλας ε;μια χαρα:x ανοιγοκλείνει το στόμα του!!ψυχούλα μου!!!

Μπράβο ρε ευουλα!με το που βγήκαν όλα τα αποτελέσματα κ χαλαρωσες τελείως, τσουπ έκανε κ την εμφάνιση της!!!από τώρα κ στο εξής,χαμός στην κοιλίτσα!!

Λοιπόν κορίτσια μου,εγώ τελείωσα δουλεια κ γυρίζω σπίτι,κριθαρωτο ολικής με μανιτάρια του μενού!ο άντρας μου μαγείρεψε αλλά μαντεψτε ,σε αυτόν το έκανε λιιιιγο πιο βαρύ,έβαλε κ κρέμα γάλακτος κ μπέικον κ παρμεζάνα!!!με λιγωσε ο ατιμος!

Αλλά νέα τώρα...ως γνωστή psycho εγώ,που να περιμένω την Δευτέρα;;;!!θα σκασω το σουκου!!οπότε πήρα μόλις τώρα στον εμβρυολογο κ την Πέμπτη θα πάω με τον αντρουλη μουυυύυ!! ναιιιιιιι!ακους @demifilol θα πάμε με τους άντρες μας σε λέω!!αχαχαχαχαχα!

Του το είπα κ τρελάθηκε ,αφού θα φύγει κατά τις 7 από την δουλειά αντί για 9 παρά για να πάμε βόλτα καροτσαδα στην ωραία μας παραλία να μυρίσουμε τον μοσχοβολιστο μας Θερμαϊκό!!:grin:

Το καλύτερο δώρο που θα δούνε τις κόρες τους !!!για βίντεο θα είναι !!!ο άντρας μου ο σκληρός θα λυγίσει ,,Δ παίζει !!!χχαχαχα καλημέρα !!!πως πήγε η βόλτα στην παραλία ;;;

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

8 hours ago, Υβόννη said:

Κοριτσακια μου,  τί κανετε; Εγω σημερα χαλαρωσα αρκετα αλλα εψω απειρες καουρες σημερα στο στομαχι! Δεν ειχα ξανα μεχρι τωρα! Εχει καμια αλλη;

@MumMariaσυμπεθερουλα μου ευχαριστω για την αναλυση στο θεμα φλατ θηλες! Εμενα προς το παρον ειναι τσουπωτες και ειδικα μετα το πρωτο τριμηνο εχουν μεγαλωσει αρκετα θα ελεγα. Θα δειξει τί θα γινει με το μπεμπη βεβαια! Οπως πολυ σωστα ειπες, οτι βγει στην πραξη για την καθεμια μας! Κι εγω θελω πολυ να θηλασω αλλα αν δε δουλεψει θα παμε στο plan b, που δεν ξερω ποιο ειναι αλλα θα υπαρχει χαχαχα!

@MinakiGκοριτσακι μου εσυ ως μαια θα μας λες πολλα μου φαινεται!! Τωρα για τις εξισωσεις δεν ειμαι σιγουρη αν θα το εκτιμησει ο μικρος, χαχαχα! Ενω την πανα και την πιπιλα σιγουρα!

@Alkyoniκαλωσηρθες κοριτσακι μου με το ανοιξιατικο ονομα!!!! Με το καλο η μπεμπουλα σου!! Χαρα μας να εχουμε νεα μελη στην ομαδαρα εδω! Μην ανησυχεις για τις εξαψεις, ειναι πολυ συνηθισμενο. Εγω δεν εχω ακομη, αλλα μενω και Γερμανια που Ιουνη μηνα και ειμαστε σαν φθινοπωρο (ασχολιαστο). Οι ορμονες τωρα κανουν παρτυ!!!!

Μαρακι νομιζω η Γωγουλα @Gogo1994εννοει φυστικοβουτυρο αλλα ο κορεκτορας εκανε το θαυματακι του!! Το συνδυασα με τα φουντουνια, γιατι κι εμενα αυτο μου θυμιζει!!!

Κοριτσια μου ερωτηση! Ποσο ασβεστιο παιρνετε τη μερα οσες εχετε ξεκινησει;

Ευχαριστώ πολύ Υβόννη μου! 
Χαρα μου που βρηκα την ομαδούλα σας!!!
Με το καλό να υποδεχτείς τον όμορφο πρίγκιπα σου!!!

Εχω σαρώσει όλο το Ίντερνετ σχετικά με τις εξάψεις τρομάρα μου! Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι εμφανίζονται κοκκινίλες στη κοιλιά που σιγά σιγά σβήνονται. Κ μετά από λίγο πάλι τα ίδια!!! 

Τωρα όσον αφορά το ασβέστιο, μου έχει πει να ξεκινήσω από εβδομάδα. Θα παιρνω ένα δισκίο αναβραζον των 500 mg. Θυμάμαι μόνο ότι μου είπε ότι μου προτείνει αυτό για να μην με πειράξει στο στομάχι  

7 hours ago, Papakι said:

Αλκυόνη καλώς ήρθες στην ομάδα μας!!!Εύχομαι να σου πάνε οοοοοοολα καλά

Ευχαριστώ πολύ παπάκι!!! 
Εύχομαι ολόψυχα μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά σε όλες μας!!!

6 hours ago, Evitheodorou said:

Καλώς σας βρηκα!!! 
Με το καλό να πάρεις στην αγκαλιά σου το μωράκι σου!!!

Just now, demifilol said:

Καλη κ τέλειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις !!καλωσηρθες !!

Ευχαριστώ πολύ!!! 
Με το καλό το μωράκι σου!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

DjQBp3.png

6 ώρες πρίν, Evitheodorou είπε:

γι αυτό θα σου έδωσε και παραπάνω..

Τι ωραιααα που την άκουσες !!!ειδες ότι γίνεται αληθινό αυτό που θελεις !!καλημερα !!

6 ώρες πρίν, Υβόννη είπε:

Ναι σιγουρα! Και με ξεκινησε απο νωρις με ασβεστιο για τον ιδιο λογο. Ευχαριστω πολυ πολυ παντως!

Κ εγώ των 500mg θα ξεκινήσω !Καλημερα υβοννη μου κ καλη ξεκουραση το σκ !!!

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, rosy87 είπε:

Καλημέρα σε όλες καλό σκ να έχουμε κορίτσια μου. 

Εμένα μου το έχει δώσει καιρό τώρα σχεδόν από την αρχή κ μου είπες μέχρι τέλος της εγκυμοσύνης θα το παίρνω. Δεν είδαμε κάτι στις εξετάσεις 

6 ώρες πρίν, Υβόννη είπε:

Και ενταξει βρε συμπεθερα μου, να το δεχτω οτι αλοιφει τις θηλες! Η γευση φουντουνι δε σε προβληματισε; Χαχαχαχαχαχα!!!!!!!

Σποτακι διαφημισης "παρε κι εσυ το νεο φυσικο βουτυρο! Τωρα και με νεα γευση φουντουνι"

Ρε κορίτσιαααα είναι που είμαι κ σκορπιός περιμένω κ το γιο το σκορπιό. Εεεε μου βγαίνει αυθόρμητα κ τα λεω πιο ερωτικά 

• Χαχα 4

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...