Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Alkyoni είπε:

Χαχα είναι τυχερός, θα έχει πολλές επιλογές!!!

Απο συμπτώματα... εδώ κ μερικες μέρες έχω εξάψεις, φουντώνω με το παραμικρό λες κ χάλασε ο διακόπτης που ρυθμίζει την θερμοκρασία. Το κουλο είναι ότι μαζί με το πρόσωπο μου κοκκινίζει κ η κοιλιά. 
Παιρνω μαγνήσιο κ τώρα μου είπε ότι θα ξεκινήσουμε σίδηρο κ ασβέστιο.

Εσυ πως είσαι;

Ευχαριστώ πολύ!!! Κ σ εσένα ότι καλύτερο! Σε ποια εβδομάδα είσαι; Κοριτσάκι ή αγοράκι; 

Υπαρχει ταυτιση της κοιλιας με το προσωπο βλεπω :D Ειναι κ η ζεστη αυτες τις μερες.  Στην 19η ειμαι, αγορακι εγω.

oru1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Alkyoni είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, ανακαλυψα την όμορφη ομάδα σας κ είπα να μπω κ εγώ στην παρεούλα σας.Ειμαι στην 16 εβδομάδα. Ελπίζω σε όλες μας να έχουμε μια όμορφη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!

Καλώς όρισες!! Με το καλό το κοριτσάκι σουυυ:) κι εγώ κορίτσι!

Just now, rosy87 said:

Ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Ζω για την στιγμή που θα την πάρω στην αγκαλιά μου!!!

Με το καλό κ η δικη σου ζουζουνα!!!!

Just now, ΕΥΑ! said:

Υπαρχει ταυτιση της κοιλιας με το προσωπο βλεπω :D Ειναι κ η ζεστη αυτες τις μερες.  Στην 19η ειμαι, αγορακι εγω.

Ναι αν κ δεν ξέρω ποσο καλό είναι αυτό!!! Ευελπιστω να μην επηρεάζεται το μωρό από την δικη μου αναστάτωση!

Με το καλό να υποδεχτείς τον πρίγκηπα σου!!!

• Μου αρέσει 2

DjQBp3.png

Just now, Alkyoni είπε:

Ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Ζω για την στιγμή που θα την πάρω στην αγκαλιά μου!!!

Με το καλό κ η δικη σου ζουζουνα!!!!

Ναι αν κ δεν ξέρω ποσο καλό είναι αυτό!!! Ευελπιστω να μην επηρεάζεται το μωρό από την δικη μου αναστάτωση!

Με το καλό να υποδεχτείς τον πρίγκηπα σου!!!

Και εγώ ζεσταίνομαι πολύ συνέχεια κ δυσκολεύομαι στο δρόμο αρκετά πλέον. Κ εγώ περίπου σε αυτή τη βδομάδα ξεκίνησα μαγνήσιο κ σίδηρο. 

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 said:

Και εγώ ζεσταίνομαι πολύ συνέχεια κ δυσκολεύομαι στο δρόμο αρκετά πλέον. Κ εγώ περίπου σε αυτή τη βδομάδα ξεκίνησα μαγνήσιο κ σίδηρο. 

Είναι πολύ ενοχλητικό συναίσθημα κ έχουμε κ όλο το καλοκαίρι μπροστά μας!Πρεπει να κάνουμε υπομονή! 

Εντωμεταξύ γράφω μηνύματα κ εξαφανίζονται! Θα το μάθω που θα πάει...

Just now, rosy87 said:

Ευχαριστώ πολύ Rosy μου! Με το καλό να υποδεχτείς κ εσυ την ζουζουνα σου!

Just now, Alkyoni said:
  • Μου αρέσει 1

DjQBp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Alkyoni είπε:

Χαχα είναι τυχερός, θα έχει πολλές επιλογές!!!

Απο συμπτώματα... εδώ κ μερικες μέρες έχω εξάψεις, φουντώνω με το παραμικρό λες κ χάλασε ο διακόπτης που ρυθμίζει την θερμοκρασία. Το κουλο είναι ότι μαζί με το πρόσωπο μου κοκκινίζει κ η κοιλιά. 
Παιρνω μαγνήσιο κ τώρα μου είπε ότι θα ξεκινήσουμε σίδηρο κ ασβέστιο.

Εσυ πως είσαι;

Ευχαριστώ πολύ!!! Κ σ εσένα ότι καλύτερο! Σε ποια εβδομάδα είσαι; Κοριτσάκι ή αγοράκι; 

Καλώς ήρθες στην ομαδάρα μας κορίτσι μ όλα καλά να πάνε!! Και εγώ έχω εξάψει κ κουράζομαι πλέον εύκολα!!

k1S4p3.png

Just now, Despoina Mar said:

Καλώς ήρθες στην ομαδάρα μας κορίτσι μ όλα καλά να πάνε!! Και εγώ έχω εξάψει κ κουράζομαι πλέον εύκολα!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Κ εσυ με το καλό το μωράκι σου!

Νιωθεις να καίγεται το πρόσωπο σου; 
Ευτυχως που έχω ραντεβού με το γιατρό αυτή την εβδομάδα να δω τι θα μου πει.

Δουλευεις αυτή την περίοδο;

• Μου αρέσει 1

DjQBp3.png

1 hour ago, MinakiG είπε:

Και με εντελώς φλατ θηλές θηλάζεις κανονικά! Οι ψευδοθηλές (δεν τις αγαπάμε οι μαίες) κανονικά είναι μόνο για θηλές προς τα μέσα ή τραυματισμένες.... Αλλά χαλάνε την φυσική αίσθηση για το μωρό... Υπάρχει εξωθητήρας θηλών της Lansinoh  το Latch Assist. Παλιά οι μαίες έκαναν εξώθηση θηλής με μια απλή σύριγγα κομμένη μπροστά. Μια χαρά δούλευε. 
Εγώ θέλω να θηλάσω αποκλειστικά απλά όταν γυρίσω δουλεία πρέπει να χουμε εναλλακτική.

Για κάποιες μέρες τις χρησιμοποίησα μόνο κ το μωρό έπινε κανονικά η αλήθεια είναι.εγω έχω ακούσει ότι μειώνουν κ την παραγωγή..ξέρεις άμα ισχύει κάτι τέτοιο;

1 hour ago, Gogo1994 είπε:

Ρε κορίτσια αρχικά κ εγώ μάλλον γλατ θηλες έχω αλλά δεν είναι πάντα έτσι. Επιρρεαζονται κ από τα σουτιέν?  

Επίσης πήρα να δοκιμάσω κ εγώ φυσικό βούτυρο. Δε ξετρελάθηκα με τη μυρωδιά καθόλου. Σαν γεύση τώρα είναι σαν φουντούνια :-?

Τι είναι το φυσικό βούτυρο;πρώτη φορά το ακούω η άσχετη..

πρίν από 55 λεπτά , Alkyoni είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, ανακαλυψα την όμορφη ομάδα σας κ είπα να μπω κ εγώ στην παρεούλα σας.Ειμαι στην 16 εβδομάδα. Ελπίζω σε όλες μας να έχουμε μια όμορφη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!

Αλκυόνη μου καλώς όρισες!καταρχάς τι τέλειο όνομα είναι αυτό!!!με το καλό κ να έχεις μια εύκολη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη!να μπεις στην ομαδουλα μας,εδώ τα λέμε κ στηρίζει η μία την αλλη..όχι να το παινευτω αλλά είμαι μια προς μια!αχαχαχα

Τσουπρα κι εσύ ρε;τα βλέπεις από τώρα όλα ροζ;;:x κι εγώ κοριτσάκι περιμένω αλλά έχω κ έναν αγοραρο στο σπίτι 10 μηνών!:x

Στείλε μου αν θες κ την πητ σου για να σε βάλω με την πρώτη ευκαιρία στο πινακακι που εχουμε φτιάξει με τα κοριτσια:-D

Κοριτσακια μου,  τί κανετε; Εγω σημερα χαλαρωσα αρκετα αλλα εψω απειρες καουρες σημερα στο στομαχι! Δεν ειχα ξανα μεχρι τωρα! Εχει καμια αλλη;

@MumMariaσυμπεθερουλα μου ευχαριστω για την αναλυση στο θεμα φλατ θηλες! Εμενα προς το παρον ειναι τσουπωτες και ειδικα μετα το πρωτο τριμηνο εχουν μεγαλωσει αρκετα θα ελεγα. Θα δειξει τί θα γινει με το μπεμπη βεβαια! Οπως πολυ σωστα ειπες, οτι βγει στην πραξη για την καθεμια μας! Κι εγω θελω πολυ να θηλασω αλλα αν δε δουλεψει θα παμε στο plan b, που δεν ξερω ποιο ειναι αλλα θα υπαρχει χαχαχα!

@MinakiGκοριτσακι μου εσυ ως μαια θα μας λες πολλα μου φαινεται!! Τωρα για τις εξισωσεις δεν ειμαι σιγουρη αν θα το εκτιμησει ο μικρος, χαχαχα! Ενω την πανα και την πιπιλα σιγουρα!

@Alkyoniκαλωσηρθες κοριτσακι μου με το ανοιξιατικο ονομα!!!! Με το καλο η μπεμπουλα σου!! Χαρα μας να εχουμε νεα μελη στην ομαδαρα εδω! Μην ανησυχεις για τις εξαψεις, ειναι πολυ συνηθισμενο. Εγω δεν εχω ακομη, αλλα μενω και Γερμανια που Ιουνη μηνα και ειμαστε σαν φθινοπωρο (ασχολιαστο). Οι ορμονες τωρα κανουν παρτυ!!!!

Just now, MumMaria said:

Για κάποιες μέρες τις χρησιμοποίησα μόνο κ το μωρό έπινε κανονικά η αλήθεια είναι.εγω έχω ακούσει ότι μειώνουν κ την παραγωγή..ξέρεις άμα ισχύει κάτι τέτοιο;

Τι είναι το φυσικό βούτυρο;πρώτη φορά το ακούω η άσχετη..

Αλκυόνη μου καλώς όρισες!καταρχάς τι τέλειο όνομα είναι αυτό!!!με το καλό κ να έχεις μια εύκολη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη!να μπεις στην ομαδουλα μας,εδώ τα λέμε κ στηρίζει η μία την αλλη..όχι να το παινευτω αλλά είμαι μια προς μια!αχαχαχα

Τσουπρα κι εσύ ρε;τα βλέπεις από τώρα όλα ροζ;;:x κι εγώ κοριτσάκι περιμένω αλλά έχω κ έναν αγοραρο στο σπίτι 10 μηνών!:x

Στείλε μου αν θες κ την πητ σου για να σε βάλω με την πρώτη ευκαιρία στο πινακακι που εχουμε φτιάξει με τα κοριτσια:-D

Μαρακι νομιζω η Γωγουλα @Gogo1994εννοει φυστικοβουτυρο αλλα ο κορεκτορας εκανε το θαυματακι του!! Το συνδυασα με τα φουντουνια, γιατι κι εμενα αυτο μου θυμιζει!!!

Κοριτσια μου ερωτηση! Ποσο ασβεστιο παιρνετε τη μερα οσες εχετε ξεκινησει;

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσακια μου,  τί κανετε; Εγω σημερα χαλαρωσα αρκετα αλλα εψω απειρες καουρες σημερα στο στομαχι! Δεν ειχα ξανα μεχρι τωρα! Εχει καμια αλλη;

@MumMariaσυμπεθερουλα μου ευχαριστω για την αναλυση στο θεμα φλατ θηλες! Εμενα προς το παρον ειναι τσουπωτες και ειδικα μετα το πρωτο τριμηνο εχουν μεγαλωσει αρκετα θα ελεγα. Θα δειξει τί θα γινει με το μπεμπη βεβαια! Οπως πολυ σωστα ειπες, οτι βγει στην πραξη για την καθεμια μας! Κι εγω θελω πολυ να θηλασω αλλα αν δε δουλεψει θα παμε στο plan b, που δεν ξερω ποιο ειναι αλλα θα υπαρχει χαχαχα!

@MinakiGκοριτσακι μου εσυ ως μαια θα μας λες πολλα μου φαινεται!! Τωρα για τις εξισωσεις δεν ειμαι σιγουρη αν θα το εκτιμησει ο μικρος, χαχαχα! Ενω την πανα και την πιπιλα σιγουρα!

@Alkyoniκαλωσηρθες κοριτσακι μου με το ανοιξιατικο ονομα!!!! Με το καλο η μπεμπουλα σου!! Χαρα μας να εχουμε νεα μελη στην ομαδαρα εδω! Μην ανησυχεις για τις εξαψεις, ειναι πολυ συνηθισμενο. Εγω δεν εχω ακομη, αλλα μενω και Γερμανια που Ιουνη μηνα και ειμαστε σαν φθινοπωρο (ασχολιαστο). Οι ορμονες τωρα κανουν παρτυ!!!!

Μαρακι νομιζω η Γωγουλα @Gogo1994εννοει φυστικοβουτυρο αλλα ο κορεκτορας εκανε το θαυματακι του!! Το συνδυασα με τα φουντουνια, γιατι κι εμενα αυτο μου θυμιζει!!!

Αχαχαχααχαχα!ναι μωρέ,δίκιο έχεις!!!!φυστικοβουτυροοοοο!τρελαίνομαι εγώ!

Εγώ σήμερα μετά την βόλτα,γύρισα σπίτι ψιλοψοφια κ κατάλαβα ότι καίει η φάτσα μου.λεω ωχ καηκα,γιατί είχε ακόμα ήλιο,αν κ είχα βάλει αντηλιακό.κατακοκκινα μαγουλακια!ε μετά από μισή ώρα,ξεκοκκινησαν με το που χαλάρωσα λίγο,μάλλον από την ζέστη κ το περπάτημα ήταν έξαψη αυτό αλλά δεν το κατάλαβα εκείνη την στιγμή.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria είπε:

Αχαχαχααχαχα!ναι μωρέ,δίκιο έχεις!!!!φυστικοβουτυροοοοο!τρελαίνομαι εγώ!

Εγώ σήμερα μετά την βόλτα,γύρισα σπίτι ψιλοψοφια κ κατάλαβα ότι καίει η φάτσα μου.λεω ωχ καηκα,γιατί είχε ακόμα ήλιο,αν κ είχα βάλει αντηλιακό.κατακοκκινα μαγουλακια!ε μετά από μισή ώρα,ξεκοκκινησαν με το που χαλάρωσα λίγο,μάλλον από την ζέστη κ το περπάτημα ήταν έξαψη αυτό αλλά δεν το κατάλαβα εκείνη την στιγμή.

Φυσικό βούτυρο έγραψα Ε?  Χαχαχαχα

Καλα το κατάλαβες Υβόννη μουυυυ

• Χαχα 4

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Φυσικό βούτυρο έγραψα Ε?  Χαχαχαχα

Καλα το κατάλαβες Υβόννη μουυυυ

Και να σου πω την αλήθεια μπερδευτηκα κ με αυτό που συζητούσαμε για τις θηλές κ λέω 'βαζει φυσικό βούτυρο στις θηλές κ βοηθάει;;!!' μωρέ λες να είναι ένας τρόπος κ να μην το έχω ακούσει ξανά;!αχχαχαχααχαχ.Αφου δεν άρχισα να αλοιφομαι βραδιατικο,πάλι καλά!αχαχαχαχα

• Χαχα 3

Γεια σας κορίτσια !!!Καλό Σάββατοκυριακο σας εύχομαι!!!

Αλκυόνη καλώς ήρθες στην ομάδα μας!!!Εύχομαι να σου πάνε οοοοοοολα καλά!!!

Υβόννη μου εγώ παίρνω δύο ματωμένα δισκία ασβέστιο κάθε μέρα!!

n41pp3.png

Just now, Papakι είπε:

Γεια σας κορίτσια !!!Καλό Σάββατοκυριακο σας εύχομαι!!!

Αλκυόνη καλώς ήρθες στην ομάδα μας!!!Εύχομαι να σου πάνε οοοοοοολα καλά!!!

Υβόννη μου εγώ παίρνω δύο ματωμένα δισκία ασβέστιο κάθε μέρα!!

Ματωμένα;;;;το οτοκορεκτ δίνει ρέστα σε αυτήν την ομαδουλα μας!αχαχαχαχααχα

Καλό Σουκου παπάκι μου:-D

• Χαχα 1

Just now, MumMaria είπε:

Ματωμένα;;;;το οτοκορεκτ δίνει ρέστα σε αυτήν την ομαδουλα μας!αχαχαχαχααχα

Καλό Σουκου παπάκι μου:-D

Ούτε που το πρόσεξα βρε Μαράκι!!!Έλεος με τα κινητά και την υποτιθέμενη αυτοδιορθωση!!!ΜΑΣΩΜΕΝΑ ήθελα να γράψω!!! χαχαχχαχαχαχ

• Χαχα 2

n41pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...