Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, ΕΥΑ! said:

Χαχα!Η αληθεια ειναι οτι παντα ειχα σφιχτη κοιλια. Οντως χορευταραδικα τα μπεμπακια εδω :D

Ειδες, σε καταλαβα εγω οτι εισαι φιτ!!! Χαχαχαχα! Σπρωχνει σπρωχνει ο μπεμπης και πετυχαινει τον κοιλιακο πετρα! Χιχιχιχιχιχχι!!!

Just now, MumMaria said:

Το ξέρω..κι εγώ πέρσι έψαχνα σε αυτό το φόρουμ για λίστες κ βοηθηθηκα πολύ από άλλες μανουλες,κάποια πράγματα δεν μπορείς να φανταστείς ότι σου χρειάζονται κ κάποια άλλα είναι πεταμένα λεφτά.βεβαια αυτό είναι κ λίγο υποκειμενικο αλλά εγώ θα σας πω πως τα είδα/βρήκα περσι;-)

Επίσης σας το ξανα λέω φορμακια,πετσέτες,σεντόνια κτλ θα πάρετε κ πολλά δώρα..από συγγενείς ,φίλους.κ το πρώτο διάστημα δεν προλαβαίνεις να τα φορέσεις κ πάνε στο αμέσως επόμενο νούμερο..έτσι πάει μέχρι το 9 μηνο σίγουρα,μετά λίγο λίγο πέφτουν οι ρυθμοί ραγδαίας ανάπτυξης.

Κι εγώ Εύη μου από τα πιο βαριά ξεκίνησα.να ξέρω να υπολογίζω σιγά σιγά κ το budget γιατί δεν μας τρέχουν κ από τα μπατζακια:???:

Καλέ σχολιαστε!κ κραξτε τον !που στο τέλος της εγκυμοσύνης εγώ θα είμαι πιο fit από αυτόν ,η χοληστερίνη του θα πάει στα ύψη,έλεος!αύριο όμως μαγειρεύω εγώ,θα τον στρώσω!γίγαντες φούρνου με ντοματουλα ετοιμαζω

Ααααα ωραιο φαγητακι το αυριανο!!!! Ενταξει, δεν φταιει αυτος! Εμεις με το μαστερ σεφ τους εχουμε βαλει ιδεες να γινουν ολοι Ακηδες!!

• Χαχα 2

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Ακομα δεν τον εχω νοιωσει αλλα ειναι θεμα εβδομαδων ελπιζω.να τον βλεπω να κινειται τοσο πολυ στον υπερηχο κ εγω τιποτα  χαχαχα.

Just now, Evitheodorou είπε:

εγώ έχω αρχίσει και κοιτάω απ τα βασικά πρώτα κουνια καρότσι 3 σε 1 αλλάξιερά τέτοια κ μήπως τα βρω όλα μαζι κάπου..να κλείσω πρωτα αυτά κ μετα να πάω σε μπιμπερό πιπιλες φόρμακια..

εγώ στην αρχή έλεγα είναι δεν είναι το μπέρδευα αλλά χτες το κατάλαβα λίγο πιο έντονα αλλά έχουν ακόμα χώρο νομίζω κ γι αυτό δεν τα πολύ νιωθούμε εγώ είχα ανχωθει κ ρώτησα τον γιατρο αλλά όλα οκ..κ όσο προχωράμε λογικά θα τα νιωθούμε κ πιο καλά.

Κορίτσια έτσι είναι, σιγά σιγά θα αρχίσουμε να τα νιώθουμε, δεν θέλει άγχος.. κ εγώ μικρά πατήματακια ένιωθα, είμαστε μαζί Εύα μου, οπότε τις προάλλες το απόγευμα μου έδωσε γερή κλοτσιά και πραγματικά ξαφνιάστηκα! Η μαία μου είχε πει μετά την 22 εβδομάδα θα το νιώθω αρκετά πιο ξεκάθαρα..

Just now, Υβόννη είπε:

Και πολλες φορες τα νιωθουμε αλλα νομιζουμε ειναι κατι αλλο ή μπορει να κουνιουνται κι εμεις πχ να περπαταμε ή να κανουμε δουλεις! Ειναι μικρουλακια μωρε ακομη, σε λιγο δε θα μπορουμε να κλεισουμε ματι απο τα κλωτσιδια!!!

Κοριτσια τί ειναι φλατ θηλες; Αχ ποσα εχουμε να μαθουμε!!!!! @MinakiGπολυ ενημερη και οργανωμενη σε βρισκω! Εγω ειμαι ασχετη κοριτσια και θα χρειαστω μου φαινεται βοηθεια! Συμπεθερα εσενα θα εχω απο το ενα ακουστικο οταν θα ψωνιζω χαχαχαχα και απο το αλλο τη Μινα μας, γιατι πολυ εξπερ φαινεται! Χαχαχαχα!!!!

Εγώ να δεις κορίτσι πόσο άσχετη είμαι! Από ένα πολύ μικρό διάβασμα σε κάτι ομάδες που μπήκα όμως κατάλαβα πως στην αρχή σε πάει το μωρό στο τι θα χρησιμοποιησεις κ δεν χρειάζεται πανικός κ αγορά σε ότι gadget υπάρχει στην αγορά. Π.χ. πιπίλα μπορεί κ να μάθει χωρίς αυτήν ή μπιμπερο αν θηλασουμε αποκλειστικά δε θα χρειαστεί.. σε κάθε περίπτωση θέλουμε έμπειρες μανουλες για βοήθεια!!

• Μου αρέσει 4

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Ακομα δεν τον εχω νοιωσει αλλα ειναι θεμα εβδομαδων ελπιζω.να τον βλεπω να κινειται τοσο πολυ στον υπερηχο κ εγω τιποτα  χαχαχα.

Εχει να κάνει με πολλά 

Φαντάσου από μόνη της η γιατρός χωρίς να της πω τίποτα μου είπε τώρα θα αρχίσεις να τον νιώθεις καλά κ ίσως 2 - 3 μέρες να μη μπορείς να τον αισθανθείς. Ακριβώς δηλαδή αυτό που πάθαινα μέχρι τώρα 

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Just now, Υβόννη said:

Και πολλες φορες τα νιωθουμε αλλα νομιζουμε ειναι κατι αλλο ή μπορει να κουνιουνται κι εμεις πχ να περπαταμε ή να κανουμε δουλεις! Ειναι μικρουλακια μωρε ακομη, σε λιγο δε θα μπορουμε να κλεισουμε ματι απο τα κλωτσιδια!!!

Κοριτσια τί ειναι φλατ θηλες; Αχ ποσα εχουμε να μαθουμε!!!!! @MinakiGπολυ ενημερη και οργανωμενη σε βρισκω! Εγω ειμαι ασχετη κοριτσια και θα χρειαστω μου φαινεται βοηθεια! Συμπεθερα εσενα θα εχω απο το ενα ακουστικο οταν θα ψωνιζω χαχαχαχα και απο το αλλο τη Μινα μας, γιατι πολυ εξπερ φαινεται! Χαχαχαχα!!!!

Υβόννη μου εγώ είμαι τυχερή. Μια μικρή εμπειρία από τις 3 μου ανιψιές που πρόσεχα συνέχεια, μια το ιεκ (νοσηλευτική χειρουργείου)και μια το κολέγιο (βοηθός μαία) βοηθάνε!!!
Είναι τελείως διαφορετικό να σαι μαμά!! (Αχ το λέω για τον εαυτό μου και νιώθω περίεργα) αλλά ίσως αποφύγω μερικά λάθη της πρωτομαμάς.... Οπου φανώ και σε σενα και σε όλες χρήσιμη χαρά μου!!!! 
Οι φλατ θηλές είναι όταν στο στήθος σου οι θηλές σου δεν πετάγονται τόσο έντονα μερικά εκατοστά αλλά είναι επίπεδες σχεδόν.... 

• Μου αρέσει 2

4DTxp3.png 47gQp3.png

Just now, MinakiG said:

Υβόννη μου εγώ είμαι τυχερή. Μια μικρή εμπειρία από τις 3 μου ανιψιές που πρόσεχα συνέχεια, μια το ιεκ (νοσηλευτική χειρουργείου)και μια το κολέγιο (βοηθός μαία) βοηθάνε!!!
Είναι τελείως διαφορετικό να σαι μαμά!! (Αχ το λέω για τον εαυτό μου και νιώθω περίεργα) αλλά ίσως αποφύγω μερικά λάθη της πρωτομαμάς.... Οπου φανώ και σε σενα και σε όλες χρήσιμη χαρά μου!!!! 
Οι φλατ θηλές είναι όταν στο στήθος σου οι θηλές σου δεν πετάγονται τόσο έντονα μερικά εκατοστά αλλά είναι επίπεδες σχεδόν.... 

Κοριτσακι μου χιλια ευχαριστω που προσφερεσαι με τοση καλοσυνη να μας βοηθησεις! Πλακα εκανα ομως, ετσι για να γελασουμε και λιγο γιατι ειμαι τοσο ασχετη που απορω πώς θα βγαλω ακρη χαχα!

Εισαι και εξπερ βλεπω και με ανηψιες και με δουλεια! Εγω μαθηματικα κανω αλλα οι εξισωσεις δεν νομιζω να βοηθησουν το μωρο χαχαχα!

Οκ καταλαβα με τις θηλες! Λογικα αυτο το ξερουμε ηδη ή θα το δουμε οταν ερθει η ωρα; Εμενα εχουν αλλαξει χρωμα παντως παρατηρω και ειναι πιο μεγαλες πλεον!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη said:

Κοριτσακι μου χιλια ευχαριστω που προσφερεσαι με τοση καλοσυνη να μας βοηθησεις! Πλακα εκανα ομως, ετσι για να γελασουμε και λιγο γιατι ειμαι τοσο ασχετη που απορω πώς θα βγαλω ακρη χαχα!

Εισαι και εξπερ βλεπω και με ανηψιες και με δουλεια! Εγω μαθηματικα κανω αλλα οι εξισωσεις δεν νομιζω να βοηθησουν το μωρο χαχαχα!

Οκ καταλαβα με τις θηλες! Λογικα αυτο το ξερουμε ηδη ή θα το δουμε οταν ερθει η ωρα; Εμενα εχουν αλλαξει χρωμα παντως παρατηρω και ειναι πιο μεγαλες πλεον!

Και σε μένα έχουν αλλάξει χρώμα είναι φυσικό... Το ξέρεις ήδη... Πχ εμένα "ακουμπούσαν"  πάνω στο στήθος μου και τώρα έχουν πεταχτεί κανένα εκατοστό ... Αντε μέχρι να γεννήσω να ναι 2-3 εκ πιο έξω... Αλλά δεν θα ναι μεγάλες οπότε το μωράκι θα πιάνει περισσότερο μαστό... Αν ξεκινούσα με θηλές που πεταγόντουσαν θα μεγαλώναν κ άλλο πχ.... Οπότε εκεί είναι το θέμα θηλή μπιμπερό... Πρέπει να ταιριάζει με σένα... Παλιά όλα ήταν ίδια.....  Εσύ παιδί μου είσαι σωτήρια!!!! Άντε εγώ να βοηθήσω με καμιά πιπίλα ή πάνα.... Εσύ μπορείς να μας βοηθάς χροοοοοοοοοοοοοοονια στα σχολεία!!! Εγώ με τις εξισώσεις δεν καταλαβαίνω τίποτα.... Με την ανατομία σκίζω!!! 

• Χαχα 4

4DTxp3.png 47gQp3.png

Just now, Υβόννη είπε:

Μπορείς αν θέλεις να τις προετοιμάσεις τις θηλές μόλις μπεις στον μήνα σου.κ φλατ να είναι,σιγά σιγά βγαίνουν προς τα έξω μόλις αρχίσει να θηλάζει το μωράκι κ πιάνει καλά θηλή.εκτος αν οι θηλές είναι προς τα μέσα ή υπάρχεις κάποιο άλλο ανατομικό θεμα.εγω δεν τις πείραξα καθόλου γιατί μου είχε πει ο γιατρός ότι σε κάποιες περιπτώσεις αν κάνεις μαλαξεις τις θηλές,μπορεί να δημιουργηθούν συσπάσεις κ αυτό νωρίτερα δεν το θέλουμε.ε μόλις μπεις στον μήνα σου,δεν υπάρχει θέμα αλλά εγώ πάλι φοβόμουν!γνωστή κοταρα!οπότε στην αρχή μέχρι να πιάσει σωστά το μωράκι,προσπαθούσε το καημένο κ μου τις τραυμάτισε,φόρεσα για κάποιες μέρες ψευδοθηλες κ σωθηκα προσωπικά.μετα ήδη οι θηλές μου σκληραιναν περισσότερο,βγήκαν προς τα έξω κ το γάλα έρρεε σχεδόν από μόνο του,οπότε κ το μπεμπέ δεν δυσκολεύτηκε.αυτη βέβαια είναι η δική μου εμπειρία.αλλη κοπέλα μπορεί να έπιασε κατευθείαν το μωρό της κ άλλη να μην τα κατάφερε ποτέ.βλεπονυας κ κάνοντας.δεν χρειάζεται άγχος κ ούτε να είσαι απόλυτος σε κάτι γιατί μετά αν δεν το καταφέρεις,στεναχωριέσαι διπλα.θελουμε απλά μαμά κ μωρό να είναι καλά κ ευτυχισμένοι,με όποιον τρόπο.

• Μου αρέσει 2

Just now, MumMaria said:

Μπορείς αν θέλεις να τις προετοιμάσεις τις θηλές μόλις μπεις στον μήνα σου.κ φλατ να είναι,σιγά σιγά βγαίνουν προς τα έξω μόλις αρχίσει να θηλάζει το μωράκι κ πιάνει καλά θηλή.εκτος αν οι θηλές είναι προς τα μέσα ή υπάρχεις κάποιο άλλο ανατομικό θεμα.εγω δεν τις πείραξα καθόλου γιατί μου είχε πει ο γιατρός ότι σε κάποιες περιπτώσεις αν κάνεις μαλαξεις τις θηλές,μπορεί να δημιουργηθούν συσπάσεις κ αυτό νωρίτερα δεν το θέλουμε.ε μόλις μπεις στον μήνα σου,δεν υπάρχει θέμα αλλά εγώ πάλι φοβόμουν!γνωστή κοταρα!οπότε στην αρχή μέχρι να πιάσει σωστά το μωράκι,προσπαθούσε το καημένο κ μου τις τραυμάτισε,φόρεσα για κάποιες μέρες ψευδοθηλες κ σωθηκα προσωπικά.μετα ήδη οι θηλές μου σκληραιναν περισσότερο,βγήκαν προς τα έξω κ το γάλα έρρεε σχεδόν από μόνο του,οπότε κ το μπεμπέ δεν δυσκολεύτηκε.αυτη βέβαια είναι η δική μου εμπειρία.αλλη κοπέλα μπορεί να έπιασε κατευθείαν το μωρό της κ άλλη να μην τα κατάφερε ποτέ.βλεπονυας κ κάνοντας.δεν χρειάζεται άγχος κ ούτε να είσαι απόλυτος σε κάτι γιατί μετά αν δεν το καταφέρεις,στεναχωριέσαι διπλα.θελουμε απλά μαμά κ μωρό να είναι καλά κ ευτυχισμένοι,με όποιον τρόπο.

Και με εντελώς φλατ θηλές θηλάζεις κανονικά! Οι ψευδοθηλές (δεν τις αγαπάμε οι μαίες) κανονικά είναι μόνο για θηλές προς τα μέσα ή τραυματισμένες.... Αλλά χαλάνε την φυσική αίσθηση για το μωρό... Υπάρχει εξωθητήρας θηλών της Lansinoh  το Latch Assist. Παλιά οι μαίες έκαναν εξώθηση θηλής με μια απλή σύριγγα κομμένη μπροστά. Μια χαρά δούλευε. 
Εγώ θέλω να θηλάσω αποκλειστικά απλά όταν γυρίσω δουλεία πρέπει να χουμε εναλλακτική.

4DTxp3.png 47gQp3.png

Ρε κορίτσια αρχικά κ εγώ μάλλον γλατ θηλες έχω αλλά δεν είναι πάντα έτσι. Επιρρεαζονται κ από τα σουτιέν?  

Επίσης πήρα να δοκιμάσω κ εγώ φυσικό βούτυρο. Δε ξετρελάθηκα με τη μυρωδιά καθόλου. Σαν γεύση τώρα είναι σαν φουντούνια :-?

yRr5p2.png

Just now, rosy87 said:

Καλησπέρα κορίτσια, ανακαλυψα την όμορφη ομάδα σας κ είπα να μπω κ εγώ στην παρεούλα σας.Ειμαι στην 16 εβδομάδα. Ελπίζω σε όλες μας να έχουμε μια όμορφη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!

• Μου αρέσει 8

DjQBp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Alkyoni είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, ανακαλυψα την όμορφη ομάδα σας κ είπα να μπω κ εγώ στην παρεούλα σας.Ειμαι στην 16 εβδομάδα. Ελπίζω σε όλες μας να έχουμε μια όμορφη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!

Καλωσηρθες στη παρεουλα μας Αλκυονη μού. Καλή εύκολη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη εύχομαι. Να υποθέσω ξέρεις κ φύλλο?  

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 said:

Καλωσηρθες στη παρεουλα μας Αλκυονη μού. Καλή εύκολη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη εύχομαι. Να υποθέσω ξέρεις κ φύλλο? 

Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα!

Στην κοιλιτσα μου μεγαλώνει ένα ζουμπουρλουδικο κοριτσάκι! 
Εσυ;

• Μου αρέσει 3

DjQBp3.png

Just now, Alkyoni είπε:

Καλως ορισες Αλκυονη! Και σε εσενα μια καλη εγκυμοσυνη ευχομαι!:)

oru1p3.png

Just now, Alkyoni είπε:

Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα!

Στην κοιλιτσα μου μεγαλώνει ένα ζουμπουρλουδικο κοριτσάκι! 
Εσυ;

Όπως η πλειοψηφία της ομάδας. Χάχα Μία ενδεχόμενη ακόμα νύφη για το γιο μου λοιπόνννν 

Με το καλό κορίτσι μου. Εισαι εντάξει από συμπτώματα?  Βιταμινουλες? 

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 said:

Όπως η πλειοψηφία της ομάδας. Χάχα Μία ενδεχόμενη ακόμα νύφη για το γιο μου λοιπόνννν 

Με το καλό κορίτσι μου. Εισαι εντάξει από συμπτώματα?  Βιταμινουλες? 

Χαχα είναι τυχερός, θα έχει πολλές επιλογές!!!

Απο συμπτώματα... εδώ κ μερικες μέρες έχω εξάψεις, φουντώνω με το παραμικρό λες κ χάλασε ο διακόπτης που ρυθμίζει την θερμοκρασία. Το κουλο είναι ότι μαζί με το πρόσωπο μου κοκκινίζει κ η κοιλιά. 
Παιρνω μαγνήσιο κ τώρα μου είπε ότι θα ξεκινήσουμε σίδηρο κ ασβέστιο.

Εσυ πως είσαι;

Just now, ΕΥΑ! said:

Καλως ορισες Αλκυονη! Και σε εσενα μια καλη εγκυμοσυνη ευχομαι!:)

Ευχαριστώ πολύ!!! Κ σ εσένα ότι καλύτερο! Σε ποια εβδομάδα είσαι; Κοριτσάκι ή αγοράκι; 

• Μου αρέσει 1

DjQBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...