Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Κορίτσια μου @ΕΥΑ!

Και @Evitheodorouτι τελεια που χαλαρωνετε κ εσείς τώρα. Κοριτσάκια μου ναι περνάνε οι μέρες κ θέλουν να είναι πιο ξύπνια τα μωράκια μας κ να κολυμπάνε περισσότερο εκεί μέσα οπότε θα γίνει πάρτυ τις επόμενες μέρες 

• Μου αρέσει 4

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, MumMaria είπε:

Καλά κάνεις Γωγώ!:-Dξεκουράσου τώρα που μπορείς!:wink: 

Τι καλά!τον είδες να κουνιέται κιόλας ε;μια χαρα:x ανοιγοκλείνει το στόμα του!!ψυχούλα μου!!!

Μπράβο ρε ευουλα!με το που βγήκαν όλα τα αποτελέσματα κ χαλαρωσες τελείως, τσουπ έκανε κ την εμφάνιση της!!!από τώρα κ στο εξής,χαμός στην κοιλίτσα!!

Λοιπόν κορίτσια μου,εγώ τελείωσα δουλεια κ γυρίζω σπίτι,κριθαρωτο ολικής με μανιτάρια του μενού!ο άντρας μου μαγείρεψε αλλά μαντεψτε ,σε αυτόν το έκανε λιιιιγο πιο βαρύ,έβαλε κ κρέμα γάλακτος κ μπέικον κ παρμεζάνα!!!με λιγωσε ο ατιμος!

Αλλά νέα τώρα...ως γνωστή psycho εγώ,που να περιμένω την Δευτέρα;;;!!θα σκασω το σουκου!!οπότε πήρα μόλις τώρα στον εμβρυολογο κ την Πέμπτη θα πάω με τον αντρουλη μουυυύυ!! ναιιιιιιι!ακους @demifilol θα πάμε με τους άντρες μας σε λέω!!αχαχαχαχαχα!

Του το είπα κ τρελάθηκε ,αφού θα φύγει κατά τις 7 από την δουλειά αντί για 9 παρά για να πάμε βόλτα καροτσαδα στην ωραία μας παραλία να μυρίσουμε τον μοσχοβολιστο μας Θερμαϊκό!!:grin:

ναι μαρακι έπρεπε να χαλαρωσω κ ακόμα δεν έχω τελείως αλλά ειμαστε καλύτερα..τέλειο φαγητό καλή όρεξη!!και τι καλά που θα πάτε μαζί με τον άντρα σου τέλεια νέα!!!να το χαρείτε..

• Ευχαριστώ 1

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

@MumMariaθεϊκή μου ακούστηκε η βολτούλα Μαράκι

Πραγματικά μετά τις β επιπέδου να είναι όλα καλά αλλα θα χρειαστούμε τεράστια βοήθεια με τη λίστα. Είναι τοσααα που θέλουμε κ που ίσως δε πάει το μυαλό μας σε εμάς τις πρώτη φορά μανούλες 

• Μου αρέσει 2

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Κορίτσια μου @ΕΥΑ!

Και @Evitheodorouτι τελεια που χαλαρωνετε κ εσείς τώρα. Κοριτσάκια μου ναι περνάνε οι μέρες κ θέλουν να είναι πιο ξύπνια τα μωράκια μας κ να κολυμπάνε περισσότερο εκεί μέσα οπότε θα γίνει πάρτυ τις επόμενες μέρες 

ΠΆΡΤΥ χορευτικων κινήσεων χαχα τι καλά..

• Μου αρέσει 1

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Διαφημίσεις

Just now, Gogo1994 είπε:

Κορίτσια μου @ΕΥΑ!

Ακομα δεν τον εχω νοιωσει αλλα ειναι θεμα εβδομαδων ελπιζω.να τον βλεπω να κινειται τοσο πολυ στον υπερηχο κ εγω τιποτα  χαχαχα.

• Μου αρέσει 2

oru1p3.png

Just now, ΕΥΑ! said:

Μου αρεσαν αρκετα της tommee tippee.εχει πολυ ωραια προιοντα. Αν μπεις στο site τους να δεις εχει κ βιντεακια.

Ωραία είναι δε λεώ αλλά θέλω μάρκα που αν πας στο φαρμακείο έχει ανταλλακτικές θηλές.... Της  tommee tippee δύσκολα θα βρεις...

• Μου αρέσει 3

4DTxp3.png 47gQp3.png

εγώ έχω αρχίσει και κοιτάω απ τα βασικά πρώτα κουνια καρότσι 3 σε 1 αλλάξιερά τέτοια κ μήπως τα βρω όλα μαζι κάπου..να κλείσω πρωτα αυτά κ μετα να πάω σε μπιμπερό πιπιλες φόρμακια..

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Ακομα δεν τον εχω νοιωσει αλλα ειναι θεμα εβδομαδων ελπιζω.να τον βλεπω να κινειται τοσο πολυ στον υπερηχο κ εγω τιποτα  χαχαχα.

εγώ στην αρχή έλεγα είναι δεν είναι το μπέρδευα αλλά χτες το κατάλαβα λίγο πιο έντονα αλλά έχουν ακόμα χώρο νομίζω κ γι αυτό δεν τα πολύ νιωθούμε εγώ είχα ανχωθει κ ρώτησα τον γιατρο αλλά όλα οκ..κ όσο προχωράμε λογικά θα τα νιωθούμε κ πιο καλά.

• Μου αρέσει 1

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Just now, MumMaria said:

Καλά κάνεις Γωγώ!:-Dξεκουράσου τώρα που μπορείς!:wink: 

Τι καλά!τον είδες να κουνιέται κιόλας ε;μια χαρα:x ανοιγοκλείνει το στόμα του!!ψυχούλα μου!!!

Μπράβο ρε ευουλα!με το που βγήκαν όλα τα αποτελέσματα κ χαλαρωσες τελείως, τσουπ έκανε κ την εμφάνιση της!!!από τώρα κ στο εξής,χαμός στην κοιλίτσα!!

Λοιπόν κορίτσια μου,εγώ τελείωσα δουλεια κ γυρίζω σπίτι,κριθαρωτο ολικής με μανιτάρια του μενού!ο άντρας μου μαγείρεψε αλλά μαντεψτε ,σε αυτόν το έκανε λιιιιγο πιο βαρύ,έβαλε κ κρέμα γάλακτος κ μπέικον κ παρμεζάνα!!!με λιγωσε ο ατιμος!

Αλλά νέα τώρα...ως γνωστή psycho εγώ,που να περιμένω την Δευτέρα;;;!!θα σκασω το σουκου!!οπότε πήρα μόλις τώρα στον εμβρυολογο κ την Πέμπτη θα πάω με τον αντρουλη μουυυύυ!! ναιιιιιιι!ακους @demifilol θα πάμε με τους άντρες μας σε λέω!!αχαχαχαχαχα!

Του το είπα κ τρελάθηκε ,αφού θα φύγει κατά τις 7 από την δουλειά αντί για 9 παρά για να πάμε βόλτα καροτσαδα στην ωραία μας παραλία να μυρίσουμε τον μοσχοβολιστο μας Θερμαϊκό!!:grin:

Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Τελεια τα νεα σου Μαρακι μου!!!!!! Να το χαρειτε λοιπον! Βολτουλα, καροτσαδα, β'επιπεδου! Υπεροχααααααααααα!!!!!!!

Καλα το φαγητο δε το σχολιαζω! Ας φαω τις φακες μου εγω και δεν μιλαω αλλο!!

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Τελειαααα που θα ερθει μαζι!καταχαρηκε σιγουρα πως κ πως θα το περιμενε. Τι φαγηταρα ειναι αυτη μαρια μου,κ μπεικον κ παρμεζανα!!καλη ορεξηηηη

Εγώ σκετο κριθαράκι με μανιτάρια αλλά δεν πειράζει,χαλάλι για το μπεμπακι, είπαμε!!:x

Διαφημίσεις

Just now, ΕΥΑ! said:

Μηπως εχεις τιποτα κοιλιακους Ευακι και μας το κρυβεις; Χαχαχαχα! Λενε οσο πιο σφιχτη η κοιλια τοσο αργει! Εγω λαπας σκετος χαχαχα! Πρωτη φορα χαιρομαι με το πατσοκοιλακι μου!!!

Περα απο την πλακα, ειναι τελειως θεμα χρονου! Περιμενουμε λοιπον τον μπεμπη να κλωτσησει ή να χορεψει, γιατι σε αυτη την ομαδαρα πολυ χορευταραδες ειναι ολα τα μωρα!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

oz5Vp2.png

Just now, MinakiG είπε:

@MumMaria Είμαι ανάμεσα στα avent, chicco και mam... Αυτό που σκεύτομαι είναι ότι τα avent και chicco έχουν πιο στρογγυλές θηλές και θα βόλευαν αν είχα μεγάλη θηλή... Εμένα οι θηλές μου είναι πιο φλατ και το mam μου φαίνεται πιο ανατομικά σωστό με το στήθος όπως θα είναι στο στόμα του παιδιού.... Δεν παίρνω ακόμα τίποτα... Έχω κάνει λίστα δώρου στα Λητώ και έβαλα από 2 από το καθένα να έχω αν μου τα πάρει κανείς... Μην χαλάμε λεφτά άδικα.... Φυσικά μόνο γυάλινα... Και έχουν περίπου 10ε το καθένα!

Αααα έχεις κάνει έρευνα σωστή εσύ!:-P

Ακριβώς γι αυτόν τον λόγο που λες χρησιμοποίησα mam γιατί είχα πιο φλατ θηλές (στην αρχή φορούσα κ ψευδοθηλες της medela,συνιστώ με κλειστά μάτια κ αυτά κ το νοσοκομειακό τους θηλαστρο) κ έμοιαζαν αυτά των μπιμπερο.κ εννοείται γυαλινα:wink:

• Μου αρέσει 1

Just now, Evitheodorou said:

εγώ έχω αρχίσει και κοιτάω απ τα βασικά πρώτα κουνια καρότσι 3 σε 1 αλλάξιερά τέτοια κ μήπως τα βρω όλα μαζι κάπου..να κλείσω πρωτα αυτά κ μετα να πάω σε μπιμπερό πιπιλες φόρμακια..

εγώ στην αρχή έλεγα είναι δεν είναι το μπέρδευα αλλά χτες το κατάλαβα λίγο πιο έντονα αλλά έχουν ακόμα χώρο νομίζω κ γι αυτό δεν τα πολύ νιωθούμε εγώ είχα ανχωθει κ ρώτησα τον γιατρο αλλά όλα οκ..κ όσο προχωράμε λογικά θα τα νιωθούμε κ πιο καλά.

Και πολλες φορες τα νιωθουμε αλλα νομιζουμε ειναι κατι αλλο ή μπορει να κουνιουνται κι εμεις πχ να περπαταμε ή να κανουμε δουλεις! Ειναι μικρουλακια μωρε ακομη, σε λιγο δε θα μπορουμε να κλεισουμε ματι απο τα κλωτσιδια!!!

Just now, MumMaria said:

Αααα έχεις κάνει έρευνα σωστή εσύ!:-P

Ακριβώς γι αυτόν τον λόγο που λες χρησιμοποίησα mam γιατί είχα πιο φλατ θηλές (στην αρχή φορούσα κ ψευδοθηλες της medela,συνιστώ με κλειστά μάτια κ αυτά κ το νοσοκομειακό τους θηλαστρο) κ έμοιαζαν αυτά των μπιμπερο.κ εννοείται γυαλινα:wink:

Κοριτσια τί ειναι φλατ θηλες; Αχ ποσα εχουμε να μαθουμε!!!!! @MinakiGπολυ ενημερη και οργανωμενη σε βρισκω! Εγω ειμαι ασχετη κοριτσια και θα χρειαστω μου φαινεται βοηθεια! Συμπεθερα εσενα θα εχω απο το ενα ακουστικο οταν θα ψωνιζω χαχαχαχα και απο το αλλο τη Μινα μας, γιατι πολυ εξπερ φαινεται! Χαχαχαχα!!!!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

@MumMariaθεϊκή μου ακούστηκε η βολτούλα Μαράκι

Πραγματικά μετά τις β επιπέδου να είναι όλα καλά αλλα θα χρειαστούμε τεράστια βοήθεια με τη λίστα. Είναι τοσααα που θέλουμε κ που ίσως δε πάει το μυαλό μας σε εμάς τις πρώτη φορά μανούλες 

Το ξέρω..κι εγώ πέρσι έψαχνα σε αυτό το φόρουμ για λίστες κ βοηθηθηκα πολύ από άλλες μανουλες,κάποια πράγματα δεν μπορείς να φανταστείς ότι σου χρειάζονται κ κάποια άλλα είναι πεταμένα λεφτά.βεβαια αυτό είναι κ λίγο υποκειμενικο αλλά εγώ θα σας πω πως τα είδα/βρήκα περσι;-)

Just now, Evitheodorou είπε:

Επίσης σας το ξανα λέω φορμακια,πετσέτες,σεντόνια κτλ θα πάρετε κ πολλά δώρα..από συγγενείς ,φίλους.κ το πρώτο διάστημα δεν προλαβαίνεις να τα φορέσεις κ πάνε στο αμέσως επόμενο νούμερο..έτσι πάει μέχρι το 9 μηνο σίγουρα,μετά λίγο λίγο πέφτουν οι ρυθμοί ραγδαίας ανάπτυξης.

Κι εγώ Εύη μου από τα πιο βαριά ξεκίνησα.να ξέρω να υπολογίζω σιγά σιγά κ το budget γιατί δεν μας τρέχουν κ από τα μπατζακια:???:

Just now, Υβόννη είπε:

Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Τελεια τα νεα σου Μαρακι μου!!!!!! Να το χαρειτε λοιπον! Βολτουλα, καροτσαδα, β'επιπεδου! Υπεροχααααααααααα!!!!!!!

Καλα το φαγητο δε το σχολιαζω! Ας φαω τις φακες μου εγω και δεν μιλαω αλλο!!

Καλέ σχολιαστε!κ κραξτε τον !που στο τέλος της εγκυμοσύνης εγώ θα είμαι πιο fit από αυτόν ,η χοληστερίνη του θα πάει στα ύψη,έλεος!αύριο όμως μαγειρεύω εγώ,θα τον στρώσω!γίγαντες φούρνου με ντοματουλα ετοιμαζω

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 2

Just now, Υβόννη είπε:

Μηπως εχεις τιποτα κοιλιακους Ευακι και μας το κρυβεις; Χαχαχαχα! Λενε οσο πιο σφιχτη η κοιλια τοσο αργει! Εγω λαπας σκετος χαχαχα! Πρωτη φορα χαιρομαι με το πατσοκοιλακι μου!!!

Περα απο την πλακα, ειναι τελειως θεμα χρονου! Περιμενουμε λοιπον τον μπεμπη να κλωτσησει ή να χορεψει, γιατι σε αυτη την ομαδαρα πολυ χορευταραδες ειναι ολα τα μωρα!

Χαχα!Η αληθεια ειναι οτι παντα ειχα σφιχτη κοιλια. Οντως χορευταραδικα τα μπεμπακια εδω :D

• Μου αρέσει 1

oru1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...