Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Καλημερα αγαπημενες μου φιλες, τί κανετε; Εγω κοριτσια χτες δουλευα 9 το βραδυ μεχρι 1 το πρωι...Ασχολιαστο! Κουραστηκα τοσο που οταν επεσα στο κρεβατι με επιασε τρεμουλο και φοβηθηκα...Εγω φταιω, γιατι ελαβα ενα εμειλ στις 9 παρα που μου φορτωσαν δουλεια και επρεπε να μην απαντησω απλα και να πω οτι το ειδα σημερα. Τελοσπαντων, ελπιζω το μωρακι μου να με συγχωρεσει και του υποσχομαι να βαζω ορια...

Στα ευχαριστα τωρα! @Papakιμου τί τελεια νεα με τη μπεμπα σας!!!! Καλα εχω ξετρελαθει με το μηχανημα αυτο!!!! Ακου χορευε! Θα τρελαθωωωωωωωωωω!

Εγω κοριτσια μου δε σας ειπα οτι ειναι φλωρος ο γιος; Ακουμε κλασσικη μουσικη (ειμαι φαν εγω), κυριως μας αρεσει ο Μπαχ και παιζει και η μαμα στο πιανο Μπαχ και Σουμαν, και ακουμε και ντισκο 80ς και ροκ, ελληνικο και ξενο! @MumMariaσυμπεθερουλα μεταλλου θα βγει η νυφη ε; Θα πηγαινει ομως και καμια οπερα να συνοδευει τον γιο μου; Και στο τσακιρ κεφι και ντισκο φυσικα για ξεφρενο χορο!! Ειμαστε λιγο ξενερωτοι αλλα και πολυ χορευταραδες! Θα ερχεται και αυτος σε καμια συναυλια μεταλ να κουναει μαλλουρα πανω κατω, γιατι για την αγαπη ολα τα κανεις (εδω ο αντρας μου εχει κουβαληθει σε μπαλετο μαζι μου και του αρεσε κιολας χαχαχα)!

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!μπήκα σκαστη να σας διαβάσω κ συνεχίζω δουλειά!ελπίζω να είστε όλες καλά!

@Υβόννη καλέ συμπεθερα μην φοβάσαι!!θα έχει από όλα τα ακούσματα η νύφη σου σαν την μαμά της!κ μέταλ κ κλασική κ τσάμικο σε κάνα πανηγύρι άμα λάχει!!αχαχααχαχα

Just now, MumMaria said:

Καλημέρα κοριτσάκια!μπήκα σκαστη να σας διαβάσω κ συνεχίζω δουλειά!ελπίζω να είστε όλες καλά!

@Υβόννη καλέ συμπεθερα μην φοβάσαι!!θα έχει από όλα τα ακούσματα η νύφη σου σαν την μαμά της!κ μέταλ κ κλασική κ τσάμικο σε κάνα πανηγύρι άμα λάχει!!αχαχααχαχα

Καλημερα συμπεθερουλα!

Κι εσυ χορευταρου ε; Κι εμεις εδω! Στο γαμο θα το καψουμε χαχαχαχα!!!!!!!!! Μεταλ εχουμε εμεις το θειο μας (τον αδερφο μου) που μου ελεγε προχτες θα αναλαβει και αυτος λιγο το παιδι! Χαμος θα γινει!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Καλημερουδια κορίτσια μου καλή δουλίτσα σε αυτές που δουλεύουν. Εγώ τεμπελιάζω έχει κ φοβερή ζεστη για βόλτα οπότε δεν... Ο μικρός μου καταλαβαίνω ότι είναι πιο πολλές ώρες τώρα ξύπνιος 

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 said:

Καλημερουδια κορίτσια μου καλή δουλίτσα σε αυτές που δουλεύουν. Εγώ τεμπελιάζω έχει κ φοβερή ζεστη για βόλτα οπότε δεν... Ο μικρός μου καταλαβαίνω ότι είναι πιο πολλές ώρες τώρα ξύπνιος 

Καλημερα Γωγουλα μου! Να τεμπελιασεις εννοειται! Κι εγω σημερα το παω χαλαρα οσο μπορω βεβαια! Νερακι κλασσικα για τη ζεστη! Μπουκαλακια forever!

Κι εγω τον καταλαβαινω περισσοτερο! Νομιζω εχουν δυναμωσει και μεγαλωσει και νιωθουμε τις κινησεις τους περισσοτερο! Τα κουτσουνακια μας μωρε!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια! Εγω γυρισα απο τον γιατρο,ολα μια χαρα.τον πετυχαμε ξυπνιο κ ανοιγοκλεινε το στοματακι του,ετρωγε μας ειπε ο γιατρος.ειχε πολυ πλακα κ φυσικα οπως παντα δηλαδη κουνιοτανε την περισσοτερη ωρα :D. επομενο ραντεβου στις 10 ιουλιου για β επιπεδου.

• Μου αρέσει 8

oru1p3.png

Just now, ΕΥΑ! said:

Καλημερα κοριτσια! Εγω γυρισα απο τον γιατρο,ολα μια χαρα.τον πετυχαμε ξυπνιο κ ανοιγοκλεινε το στοματακι του,ετρωγε μας ειπε ο γιατρος.ειχε πολυ πλακα κ φυσικα οπως παντα δηλαδη κουνιοτανε την περισσοτερη ωρα :D. επομενο ραντεβου στις 10 ιουλιου για β επιπεδου.

Καλημερα κοριτσακι μου! Μα καλε τί καλο μωρακι ειναι αυτο! Ετρωγε ε; Ποσο γλυκουλης θα ηταν!!! Με το καλο η β'επιπεδου τωρα!!!!! Πιπιλες αγορασες τελικα; Χιχιχιχιχιχι

• Χαχα 2

oz5Vp2.png

Γειά σας κορίτσια επιτέλους κατάλαβα και εγώ την μπεμπουλα χτες το βράδυ τώρα όσο μεγαλώνουν θα τα νιωθούμε πιο συχνά κ πιο πολύ ..ρώτησα κ τον γιατρο χτες κ μου είπε απ την 21η εβδομάδα πιο έντονα κ θα το καταλαβαίνω πιο πολύ..

• Μου αρέσει 9

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα κοριτσακι μου! Μα καλε τί καλο μωρακι ειναι αυτο! Ετρωγε ε; Ποσο γλυκουλης θα ηταν!!! Με το καλο η β'επιπεδου τωρα!!!!! Πιπιλες αγορασες τελικα; Χιχιχιχιχιχι

Χαχα!!μετα την β επιπεδου θα ειμαι πανετοιμη για αγορες! Θα μας πει κ η @MumMaria την λιστα με τα hot προιοντα :razz:

Just now, Evitheodorou είπε:

Γειά σας κορίτσια επιτέλους κατάλαβα και εγώ την μπεμπουλα χτες το βράδυ τώρα όσο μεγαλώνουν θα τα νιωθούμε πιο συχνά κ πιο πολύ ..ρώτησα κ τον γιατρο χτες κ μου είπε απ την 21η εβδομάδα πιο έντονα κ θα το καταλαβαίνω πιο πολύ..

Α τι ομορφα!εκανε την εμφανιση της η μπουμπου!

• Μου αρέσει 2

oru1p3.png

Just now, Evitheodorou said:

Να την και η μπεμπα μας!!! Πως ενιωσες; Χαρα ε;

Αληθεια ειναι αυτο! Κι εγω και η Γωγω αυτο λεγαμε το πρωι, οτι νιωσαμε τωρα διαφορα στην κινηση! Και ειμαστε 21 βδομαδα.

Just now, ΕΥΑ! said:

Χαχα!!μετα την β επιπεδου θα ειμαι πανετοιμη για αγορες! Θα μας πει κ η @MumMaria την λιστα με τα hot προιοντα :razz:

Α τι ομορφα!εκανε την εμφανιση της η μπουμπου!

Ειδες ομως το ενστικτο της μαμας; Πιπιλουσε το παιδι σημερα και η μαμα σκεφτοταν πιπιλες ηδη!! Χχαχαχ

• Χαχα 2

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , Gogo1994 είπε:

Καλά κάνεις Γωγώ!:-Dξεκουράσου τώρα που μπορείς!:wink: 

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Τι καλά!τον είδες να κουνιέται κιόλας ε;μια χαρα:x ανοιγοκλείνει το στόμα του!!ψυχούλα μου!!!

Just now, Evitheodorou είπε:

Μπράβο ρε ευουλα!με το που βγήκαν όλα τα αποτελέσματα κ χαλαρωσες τελείως, τσουπ έκανε κ την εμφάνιση της!!!από τώρα κ στο εξής,χαμός στην κοιλίτσα!!

Λοιπόν κορίτσια μου,εγώ τελείωσα δουλεια κ γυρίζω σπίτι,κριθαρωτο ολικής με μανιτάρια του μενού!ο άντρας μου μαγείρεψε αλλά μαντεψτε ,σε αυτόν το έκανε λιιιιγο πιο βαρύ,έβαλε κ κρέμα γάλακτος κ μπέικον κ παρμεζάνα!!!με λιγωσε ο ατιμος!

Αλλά νέα τώρα...ως γνωστή psycho εγώ,που να περιμένω την Δευτέρα;;;!!θα σκασω το σουκου!!οπότε πήρα μόλις τώρα στον εμβρυολογο κ την Πέμπτη θα πάω με τον αντρουλη μουυυύυ!! ναιιιιιιι!ακους @demifilol θα πάμε με τους άντρες μας σε λέω!!αχαχαχαχαχα!

Του το είπα κ τρελάθηκε ,αφού θα φύγει κατά τις 7 από την δουλειά αντί για 9 παρά για να πάμε βόλτα καροτσαδα στην ωραία μας παραλία να μυρίσουμε τον μοσχοβολιστο μας Θερμαϊκό!!:grin:

• Μου αρέσει 6

Just now, MumMaria είπε:

Καλά κάνεις Γωγώ!:-Dξεκουράσου τώρα που μπορείς!:wink: 

Τι καλά!τον είδες να κουνιέται κιόλας ε;μια χαρα:x ανοιγοκλείνει το στόμα του!!ψυχούλα μου!!!

Μπράβο ρε ευουλα!με το που βγήκαν όλα τα αποτελέσματα κ χαλαρωσες τελείως, τσουπ έκανε κ την εμφάνιση της!!!από τώρα κ στο εξής,χαμός στην κοιλίτσα!!

Λοιπόν κορίτσια μου,εγώ τελείωσα δουλεια κ γυρίζω σπίτι,κριθαρωτο ολικής με μανιτάρια του μενού!ο άντρας μου μαγείρεψε αλλά μαντεψτε ,σε αυτόν το έκανε λιιιιγο πιο βαρύ,έβαλε κ κρέμα γάλακτος κ μπέικον κ παρμεζάνα!!!με λιγωσε ο ατιμος!

Αλλά νέα τώρα...ως γνωστή psycho εγώ,που να περιμένω την Δευτέρα;;;!!θα σκασω το σουκου!!οπότε πήρα μόλις τώρα στον εμβρυολογο κ την Πέμπτη θα πάω με τον αντρουλη μουυυύυ!! ναιιιιιιι!ακους @demifilol θα πάμε με τους άντρες μας σε λέω!!αχαχαχαχαχα!

Του το είπα κ τρελάθηκε ,αφού θα φύγει κατά τις 7 από την δουλειά αντί για 9 παρά για να πάμε βόλτα καροτσαδα στην ωραία μας παραλία να μυρίσουμε τον μοσχοβολιστο μας Θερμαϊκό!!:grin:

Τελειαααα που θα ερθει μαζι!καταχαρηκε σιγουρα πως κ πως θα το περιμενε. Τι φαγηταρα ειναι αυτη μαρια μου,κ μπεικον κ παρμεζανα!!καλη ορεξηηηη

oru1p3.png

14 hours ago, MumMaria said:

Είναι σίγουρα το ένστικτο!!!κι εγώ το πιστεύω δημητρουλα μου!κ αίμα όταν είχα κ ο άντρας μου έκλαιγε κ μου έλεγε έχουμε τον Βασίλη,μέσα μου πίστευα ότι θα είναι εκεί το μωράκι,γραπωμενο καλά.για όλες μας το πιστεύω ότι θα πάνε καλά τα πράγματα.αλλες θα έχουν εύκολες κ ανεμελες εγκυμοσύνες,άλλες πιο δύσκολες αλλά η ουσία παραμένει η ίδια,όλες μας θα κρατησουμε γερά παιδιά στην αγκαλιά μας! Το πιστεύω!

Λοιπόν εγώ είχα αγοράσει της avent κ της nuk αλλά τελικά μας βολεψαν μπιμπερο κ πιπίλες της mam.μοιαζουν περισσότερο με την θηλή κ βοήθησε να μην πάθει σύγχυση θηλών μιας κ θήλαζα παράλληλα.αλλα είναι κ στο μωρό.μην πάρεις πολλά από την αρχή θα σου πω,ειδικά πιπίλες,μπορεί να μην τις θελήσει κ ποτέ!

@MumMaria Είμαι ανάμεσα στα avent, chicco και mam... Αυτό που σκεύτομαι είναι ότι τα avent και chicco έχουν πιο στρογγυλές θηλές και θα βόλευαν αν είχα μεγάλη θηλή... Εμένα οι θηλές μου είναι πιο φλατ και το mam μου φαίνεται πιο ανατομικά σωστό με το στήθος όπως θα είναι στο στόμα του παιδιού.... Δεν παίρνω ακόμα τίποτα... Έχω κάνει λίστα δώρου στα Λητώ και έβαλα από 2 από το καθένα να έχω αν μου τα πάρει κανείς... Μην χαλάμε λεφτά άδικα.... Φυσικά μόνο γυάλινα... Και έχουν περίπου 10ε το καθένα!

• Μου αρέσει 1

4DTxp3.png 47gQp3.png

Just now, Υβόννη είπε:

Να την και η μπεμπα μας!!! Πως ενιωσες; Χαρα ε;

Αληθεια ειναι αυτο! Κι εγω και η Γωγω αυτο λεγαμε το πρωι, οτι νιωσαμε τωρα διαφορα στην κινηση! Και ειμαστε 21 βδομαδα.

Ειδες ομως το ενστικτο της μαμας; Πιπιλουσε το παιδι σημερα και η μαμα σκεφτοταν πιπιλες ηδη!! Χχαχαχ

χάρηκα αααα πάρα πολύ και θα χαρώ οταν το νιωθω κ πιο έντονα!!!

• Μου αρέσει 1

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...