Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, demifilol είπε:

Κοριτσια μου γλυκά ,μανούλες όμορφες για ακόμη μια φορά θα σας πω τις σκέψεις μου :

δεν ξέρω πως εξηγείται αλλα πιστεύω τόσο πολύ ότι ολα θα πανε καλα !καταληγω στο όταν πιστεύεις κάτι παρα πολύ ,,φοβάσαι λιγότερο !!(από αύριο οι φόβοι χαχαχα)Γιαυτο να φοβόμαστε ,να αγχωνόμαστε αλλα να πιστεύουμε κιόλας !!σε οτιδήποτε πιστεύει ο καθένας !

θελω να ευχαριστήσω αυτήν την ομάδα για ολα όσα μου έχει προσφέρει και χαιρομαι που θα συνεχίσουμε μαζί αυτό το ταξίδι !!!

Είναι σίγουρα το ένστικτο!!!κι εγώ το πιστεύω δημητρουλα μου!κ αίμα όταν είχα κ ο άντρας μου έκλαιγε κ μου έλεγε έχουμε τον Βασίλη,μέσα μου πίστευα ότι θα είναι εκεί το μωράκι,γραπωμενο καλά.για όλες μας το πιστεύω ότι θα πάνε καλά τα πράγματα.αλλες θα έχουν εύκολες κ ανεμελες εγκυμοσύνες,άλλες πιο δύσκολες αλλά η ουσία παραμένει η ίδια,όλες μας θα κρατησουμε γερά παιδιά στην αγκαλιά μας! Το πιστεύω!

Just now, MinakiG είπε:

Κορίτσια ψάχνει καμία τι μπιμπερό, πιπίλες κτλ θα παρει ή μόνο εγώ;;

Λοιπόν εγώ είχα αγοράσει της avent κ της nuk αλλά τελικά μας βολεψαν μπιμπερο κ πιπίλες της mam.μοιαζουν περισσότερο με την θηλή κ βοήθησε να μην πάθει σύγχυση θηλών μιας κ θήλαζα παράλληλα.αλλα είναι κ στο μωρό.μην πάρεις πολλά από την αρχή θα σου πω,ειδικά πιπίλες,μπορεί να μην τις θελήσει κ ποτέ!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, MumMaria είπε:

Είναι σίγουρα το ένστικτο!!!κι εγώ το πιστεύω δημητρουλα μου!κ αίμα όταν είχα κ ο άντρας μου έκλαιγε κ μου έλεγε έχουμε τον Βασίλη,μέσα μου πίστευα ότι θα είναι εκεί το μωράκι,γραπωμενο καλά.για όλες μας το πιστεύω ότι θα πάνε καλά τα πράγματα.αλλες θα έχουν εύκολες κ ανεμελες εγκυμοσύνες,άλλες πιο δύσκολες αλλά η ουσία παραμένει η ίδια,όλες μας θα κρατησουμε γερά παιδιά στην αγκαλιά μας! Το πιστεύω!

Λοιπόν εγώ είχα αγοράσει της avent κ της nuk αλλά τελικά μας βολεψαν μπιμπερο κ πιπίλες της mam.μοιαζουν περισσότερο με την θηλή κ βοήθησε να μην πάθει σύγχυση θηλών μιας κ θήλαζα παράλληλα.αλλα είναι κ στο μωρό.μην πάρεις πολλά από την αρχή θα σου πω,ειδικά πιπίλες,μπορεί να μην τις θελήσει κ ποτέ!

Έτσι ακριβώς Μαράκι μου!!γερα μωράκια θα έχουμε σε λίγους μήνες !!!θα κάνουμε ωραία Χριστούγεννα !!!

και εγώ μαμ κ chicco είχα !μην πάρετε όντως πολλές ,,πχ ο ανιψιός μου 10μηνων Δ μπορεί να πάρει πιπίλα με τίποτε !

Just now, Υβόννη είπε:

Δημητρουλα μου, σημερα 21 βδομαδα!!!! Εμεις σε ευχαριστουμε για το τελειο παραδειγμα θαρρους, δυναμης και κουραγιου που μας μαθαινεις εμπρακτα! Ειμαστε ανθρωποι, φοβος και αγχος υπαρχει, ειδικα οταν ενας ανθρωπος εχει περασει δυσκολα, αλλα το να ξανασηκωθεις και να ελπιζεις το θεωρω γενναιοτητα!!!!

Θα ειμαστε εδω ολες παρεα για τα καλυτερα που ερχονται!!!!

Ευακι εσυ οχι απλα κοιταξες, συγκρινες και κατεληξες χαχαχαχα!!!! Εγω δεν ειχα σκεφτει μπιμπερο και πιπιλα καν! Παπουτσακια οπως σας ειπα α και χτενα μωρουδιακη! Που θα εχει τοσο μαλλι το μωρο και θα θελει και χτενα αλλα τελοσπαντων!!

Μέσω εσάς ξεχνιέμαι κ εγώ υβοννη μου κ γιαυτο σας Ευχαριστω !!!μου δείχνετε ενδιαφέρον χωρίς να με γνωρίζετε !!!

• Μου αρέσει 2

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, Evitheodorou είπε:

κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι ο γιατρός μου είπε θα ξεκινησω ααβεστιό σε μασωμενα δισκια 1 κάθε βράδυ έχει πάρει καμία τώρα πως είναι τα πίνέτε μετά το γεύμα πριν?

Εγώ το παίρνω στις 7 η ώρα κ τρώω περίπου μία ωρίτσα μετα.. αλλά στο ασβέστιο δεν υπάρχει πρόβλημα. Το σίδηρο μόνο θέλει να μην έχεις φάει γαλακτομικα μια ώρα πριν κ μια ώρα μετά περίπου ώστε να γίνει καλύτερη απορρόφηση..

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι ο γιατρός μου είπε θα ξεκινησω ααβεστιό σε μασωμενα δισκια 1 κάθε βράδυ έχει πάρει καμία τώρα πως είναι τα πίνέτε μετά το γεύμα πριν?

Το ασβέστιο το παίρνω μεσημέρι με το μεσημεριανο μου που συνήθως τρώω κ γαλακτοκομικά.2 ώρες μετά παίρνω το μαγνήσιο κ το βράδυ παίρνω τον σίδηρο.

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Φραουλίνο είπε:

Κορίτσι μου δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ στην προηγούμενη πρόβα όσο ήμουν όρθια για να μετρήσει και να δει με το παπούτσι ποσο θα το κοντινει κλπ ένιωθα σταγόνες ιδρώτα να φεύγουν από τα πόδια  μου μέχρι κάτω.. :o

Το ένιωθα βέβαια το νυφικό κ λίγο σφιχτουλι μετά από τόσους μήνες και ίσως να έφταιγε και αυτό αλλά σκεφτόμουν πως θα κάτσω τόση ώρα όρθια σε ένα σημείο την ώρα του μυστηρίου χωρίς να βλέπουν οι καλεσμένοι σταγόνες να στάζουν στο έδαφος!

Εγώ σμρ στ πρόβα αυτο σκεφτόμουν.. τρομερή αλλαγή στην αντοχή.. Κ με το που τελειώσαμε ζαλιστηκα κιόλας ενώ ήμουν φαγωμένη.. άσε...μετά στ κέντρο θ βάλω παντόφλες χαχα

πρίν από 3 λεπτά , demifilol είπε:

Επειδή τα γνωρίζεις καλύτερα,,Δ πρέπει να σε ανησυχεί !θα ανεβεί επομενως σίγουρα !!χαιρομαι που ολα τα έχεις τακτοποιήσει κ εσυ !!τελικα πολύ τεμπελα νιώθω εγώ !!χχαχαχαχ 

Ειλικρινα τ α λόγια σου είναι υπέροχα !!σε Ευχαριστω !!

@Despoina Mar Με τι όμορφα πράγματα ασχολείσαι !!ευτυχως μπορείς ακόμα ,όπως είπες !!

Εκείνη τη στιγμή κοπέλα μου δεν θα καταλαβαίνεις κ πολλά !!!μια χαρά θα σταθείς όρθια κ κούκλα !!!

Ναι όντως πολύ όμορφες στιγμές.. Κ εγώ αυτό λέω μέχρι 5.5 μηνών είναι καλά.. Κ σκέψου κ από κιλά 1 πήρα από τ κανονικά μ πάνω τώρα.. 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

k1S4p3.png

Just now, demifilol είπε:

Κοριτσια μου γλυκά ,μανούλες όμορφες για ακόμη μια φορά θα σας πω τις σκέψεις μου :

δεν ξέρω πως εξηγείται αλλα πιστεύω τόσο πολύ ότι ολα θα πανε καλα !καταληγω στο όταν πιστεύεις κάτι παρα πολύ ,,φοβάσαι λιγότερο !!(από αύριο οι φόβοι χαχαχα)Γιαυτο να φοβόμαστε ,να αγχωνόμαστε αλλα να πιστεύουμε κιόλας !!σε οτιδήποτε πιστεύει ο καθένας !

θελω να ευχαριστήσω αυτήν την ομάδα για ολα όσα μου έχει προσφέρει και χαιρομαι που θα συνεχίσουμε μαζί αυτό το ταξίδι !!!

Ένιωσα και εγώ τεράστια δύναμη με το μήνυμα σου Δημητρουλα. Είναι μεγάλος ο δρόμος μας κ οι φοβίες μας ατελείωτες όμως είμαστε δυνατές 

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Βρε κορίτσια τι συγκίνηση είναι αυτή κάθε φορά που βλέπω το μωράκι μας..Μόλις ξάπλωσα και δε θα μπορούσα να σας αφήσω χωρίς τα νέα!!!Όλα είναι υπέροχα!Το μωράκι,ο τράχηλος,ο πλακούντας,ολα!!Η κορούλα μας έγινε 200γρ!Ύψος δε μετρήσαμε γιατί είχε λυγισμένα πόδια!Η ανάπτυξη της όμως είναι φυσιολογική!!!Και ακούστε τώρα τι έγινε...στείλανε στο γιατρό μου από Ισπανία ένα καινούριο μηχάνημα,το οποίο λειτουργεί σαν ηχείο..σου το βαζει ο γιατρός μέσα στον κόλπο και με καλώδιο είναι συνδεδεμένο με το κινητό.Απο το κινητό επιλέγεις τι μουσική θα ακούσει το μωρό..Έμας λοιπόν στην αρχή του έβαλε Πάριο αλλά δε συγκινήθηκε!Έπειτα του έβαλε ξένα μπιτακια κι έγινε χαμός,σας λέω!!!Ξεσαλωσε κανονικότητα!!!Κουνούσε χέρια,πόδια,κεφάλι!!!"Την ξυπνήσαμε για τα καλα" είπε ο γιατρός!!!Εγώ πάλι είπα στον άντρα μου να ετοιμάζεται να τη μαζεύει από τα κλαμπ!!!!Ραντεβού εννοείται πάλι σε δύο εβδομάδες!!!

Είμαι ευτυχισμενη και συγκινημένη!!!

• Μου αρέσει 5

n41pp3.png

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Κοριτσια ,οσον αφορα τις δουλειες μας γνωριζετε ποτε πρεπει να κανουμε χαρτια για την αδεια μας;αυτο δεν το εχω κοιταξει ακομα τι χρειαζεται.

Εγώ που έχω σταματήσει κορίτσι μου μου γράφει άδειες η γιατρός 15νθημερες κια τις πηγαίνει η μαμά μου στο ΙΚΑ κάνει εκεί μια σειρά με διαδικασίες κ μετά παίρνει μια απόφαση. Τα λεφτά από ότι ακούω μπαίνουν πολύ μετά 

Just now, Papakι είπε:

Βρε κορίτσια τι συγκίνηση είναι αυτή κάθε φορά που βλέπω το μωράκι μας..Μόλις ξάπλωσα και δε θα μπορούσα να σας αφήσω χωρίς τα νέα!!!Όλα είναι υπέροχα!Το μωράκι,ο τράχηλος,ο πλακούντας,ολα!!Η κορούλα μας έγινε 200γρ!Ύψος δε μετρήσαμε γιατί είχε λυγισμένα πόδια!Η ανάπτυξη της όμως είναι φυσιολογική!!!Και ακούστε τώρα τι έγινε...στείλανε στο γιατρό μου από Ισπανία ένα καινούριο μηχάνημα,το οποίο λειτουργεί σαν ηχείο..σου το βαζει ο γιατρός μέσα στον κόλπο και με καλώδιο είναι συνδεδεμένο με το κινητό.Απο το κινητό επιλέγεις τι μουσική θα ακούσει το μωρό..Έμας λοιπόν στην αρχή του έβαλε Πάριο αλλά δε συγκινήθηκε!Έπειτα του έβαλε ξένα μπιτακια κι έγινε χαμός,σας λέω!!!Ξεσαλωσε κανονικότητα!!!Κουνούσε χέρια,πόδια,κεφάλι!!!"Την ξυπνήσαμε για τα καλα" είπε ο γιατρός!!!Εγώ πάλι είπα στον άντρα μου να ετοιμάζεται να τη μαζεύει από τα κλαμπ!!!!Ραντεβού εννοείται πάλι σε δύο εβδομάδες!!!

Παπάκι τι λες τώρα?  Ενθουσιαστηκα με το μηχάνημα. Εγώ κάθε μέρα τον έχω με αργυρό και γαρμπή χαχαχα

Συγχαρητήρια για τα όμορφα νέα που σου έδωσε ο γιατρός 

Το ασβέστιο μου έχει πει απόγευμα έμενα αλλά όχι κάτι σχετικό με φαγητό 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Just now, Papakι είπε:

@Gogo1994 Βάλτε τσιφτετέλια να ξεσαλωσουν όλα σας λέω!!!!Τσαχπινικα από την κοιλιά κι όλας!!!!Σκεφτείτε τι θα γίνει όταν γεννηθούν!!!

Ο δικός μου ειναι κ βραδινός τύπος έτσι κ αλλιώς τότε ακούγεται περισσότερο οπότε θα τον μαζεύουμε από τα κλαμπάκια

• Χαχα 3

yRr5p2.png

Just now, Papakι είπε:

Παπάκι τι τέλεια νέα είναι αυτά!!!μια χαρά το μωράκι σου ,200γρ ε;;σούπερ!

Για τον γιατρό δεν το συζητώ,τι άλλο θα βγει ρε παιδιά;!φοβερό!καλά έκανες κ προετοιμάζεις τον σύζυγό για νυχτερινές εξορμήσεις που θα μαζεύει το σπλάχνα του!αχααχααχα!

Just now, Gogo1994 είπε:

Εγώ που έχω σταματήσει κορίτσι μου μου γράφει άδειες η γιατρός 15νθημερες κια τις πηγαίνει η μαμά μου στο ΙΚΑ κάνει εκεί μια σειρά με διαδικασίες κ μετά παίρνει μια απόφαση. Τα λεφτά από ότι ακούω μπαίνουν πολύ μετά 

Παπάκι τι λες τώρα?  Ενθουσιαστηκα με το μηχάνημα. Εγώ κάθε μέρα τον έχω με αργυρό και γαρμπή χαχαχα

Συγχαρητήρια για τα όμορφα νέα που σου έδωσε ο γιατρός 

Το ασβέστιο μου έχει πει απόγευμα έμενα αλλά όχι κάτι σχετικό με φαγητό 

Γωγώ εμένα πάντως που ο άντρας μου ακούει μέταλ όλη την μέρα στο σπίτι κ άκουγε κ πέρσι στην εγκυμοσύνη,ο μικρός τρελενεται ,του αρέσει κ χορεύει με τις ώρες!του βάζω ζουζούνια κ κάθεται σκεπτικός!!!μήπως μου κατεστρεψε το παιδί μου ο ατιμος ο άντρας μου;;!!να κάνει το ίδιο κ στην μικρή κ να μου κουνάει μαλλουρα πέρα δώθε;!:P

• Χαχα 2

Just now, MumMaria είπε:

Παπάκι τι τέλεια νέα είναι αυτά!!!μια χαρά το μωράκι σου ,200γρ ε;;σούπερ!

Για τον γιατρό δεν το συζητώ,τι άλλο θα βγει ρε παιδιά;!φοβερό!καλά έκανες κ προετοιμάζεις τον σύζυγό για νυχτερινές εξορμήσεις που θα μαζεύει το σπλάχνα του!αχααχααχα!

Γωγώ εμένα πάντως που ο άντρας μου ακούει μέταλ όλη την μέρα στο σπίτι κ άκουγε κ πέρσι στην εγκυμοσύνη,ο μικρός τρελενεται ,του αρέσει κ χορεύει με τις ώρες!του βάζω ζουζούνια κ κάθεται σκεπτικός!!!μήπως μου κατεστρεψε το παιδί μου ο ατιμος ο άντρας μου;;!!να κάνει το ίδιο κ στην μικρή κ να μου κουνάει μαλλουρα πέρα δώθε;!:P

Χαχαχ ότι μαθαινουν από τωρα Μαρία μου. Τρελάθηκα με την εικόνα ότι είναι σκεφτικός στα ζουζούνια 

Τον καταλαβαίνω νομίζω 

• Χαχα 1

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Χαχαχ ότι μαθαινουν από τωρα Μαρία μου. Τρελάθηκα με την εικόνα ότι είναι σκεφτικός στα ζουζούνια 

Τον καταλαβαίνω νομίζω 

Τον καταλαβαίνω λέει!!!!αχαχααχαχαχα!

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...