Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, demifilol είπε:

Αχ οι ζωηρουλες μας ,,μακαρι να κοιμούνται τουλάχιστον το βράδυ !!χαχαχ

Γερες να είναι κι ας είναι υπερκινητικες!!

φετος στα 7 του Δ θα κάνω πάρτυ κανονικό και στεναχωριεμαι !!Γιαυτο να του κανεις του γαμπρουλη μ ένα τέλειο πάρτυ και να γελάει συνεχεια !!!

Ναι καλά εννοείται θα του κάνω κ του χρόνου με την αδελφούλα του!!!:x

Εσύ γιατί δεν θα του κάνεις;τρέξιμο πολύ ε; πότε έχει γενέθλια;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σε όλες!!! Πωπω τι μέρα η χθεσινή!!!! Ξεκινήσαμε 11:30 το πρωί για την εύρεση νυφικού η οποία στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία (2η προσπάθεια/μαγαζί)!!!
Στη συνέχεια βολτάραμε μέχρι να πάμε στον γιατρό... Και έφτασε η άγια ώρα. Να πω εδώ ότι είχα άγχος διότι πέρασα από το νοσοκομείο που δουλεύω να πάρω κάτι εξετάσεις που είχα κάνει και όλοι μου έλεγαν πόσο αδυνάτισα (έχω χάσει γύρω στα 5 κιλά αλλά μου περίσσευαν η αλήθεια είναι!!) και πού είναι η κοιλιά... Ευτυχώς το μπεμπέ είναι υγιέστατο και ζωηρότατο!!! Είναι λιγάκι σκανταλιάρικο διότι α) ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΙ ΦΥΛΟ ΕΙΝΑΙ!!!!! και β) μόλις πήγαινε ο γιατρός να κάνει μια μέτρηση άλλαζε θέση μην του κλέψουμε τα προσωπικά δεδομένα!!!! Ο γιατρός με έβαλε να μαντέψω το βάρος (λόγω επαγγέλματος) είπα 200γρ και το μηχάνημα έβγαλε 191γρ !!! Μέσα έπεσα, χαχαχα!!! Δυστηχώς όμως έχω οπίσθιο χαμηλό πλακούντα... Δεν μας απαγόρευσε τις επαφές , απλά μας είπε μαλακά... 
Β επιπέδου έχουμε στο Μητέρα στις 16/7 (19/7 είναι ο γάμος!!!), εκεί λέει δεν θα μπορεί να το κρύψει... Θα ρωτάνε στη χαιρετούρα να ξέρουμε τι να λέμε βρε παιδιά!!!! 

• Μου αρέσει 5
  • Χαχα 1

4DTxp3.png 47gQp3.png

Just now, MumMaria είπε:

Ναι καλά εννοείται θα του κάνω κ του χρόνου με την αδελφούλα του!!!:x

Εσύ γιατί δεν θα του κάνεις;τρέξιμο πολύ ε;

Καλα του χρόνου θα καταλαβαίνει περισσότερο και θα γίνει χαμος !!Θα είναι κ η μπεμπα μια κούκλα !!!

Λόγω ιου κ λόγω της κατάστασης μου Δ μπορώ να υποδεχτώ κόσμο !Αλλα θα του κάνω την τούρτα που θέλει ,θα έρθουν κ τα ανίψια μου !ευτυχως καταλαβαίνει κ του χρόνου του υποσχέθηκα ότι θέλει !

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, MumMaria είπε:

Όντως αφού το είπε η γιατρός σου,χαλαρώνουμε! αχαχαχαχ!

Ναι καλά θα κάνεις τα μαθήματα άστα μωρέ για λίγο μετά,μην στρεσαρεσαι στο τιμόνι καλύτερα.αντε καλή επιτυχία στα σήματα!;-)

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου μα ειδεςςς το πήρα απόφαση τώρα που θα έχω κ παρεουλα πίσω με μικρό καθίσματακι. 

Κοριτσια σήμερα με πήρε η βαφτιστήρα μου βιντεοκληση κ συνέχεια μου λέει μα ποτέ θα βγάλεις το μωρό?  Χαχαχα κ μ έλεγε ότι θα του δίνει πιπίλα κ μπιμπερό 

• Μου αρέσει 2

yRr5p2.png

Just now, MinakiG είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!! Πωπω τι μέρα η χθεσινή!!!! Ξεκινήσαμε 11:30 το πρωί για την εύρεση νυφικού η οποία στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία (2η προσπάθεια/μαγαζί)!!!
Στη συνέχεια βολτάραμε μέχρι να πάμε στον γιατρό... Και έφτασε η άγια ώρα. Να πω εδώ ότι είχα άγχος διότι πέρασα από το νοσοκομείο που δουλεύω να πάρω κάτι εξετάσεις που είχα κάνει και όλοι μου έλεγαν πόσο αδυνάτισα (έχω χάσει γύρω στα 5 κιλά αλλά μου περίσσευαν η αλήθεια είναι!!) και πού είναι η κοιλιά... Ευτυχώς το μπεμπέ είναι υγιέστατο και ζωηρότατο!!! Είναι λιγάκι σκανταλιάρικο διότι α) ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΙ ΦΥΛΟ ΕΙΝΑΙ!!!!! και β) μόλις πήγαινε ο γιατρός να κάνει μια μέτρηση άλλαζε θέση μην του κλέψουμε τα προσωπικά δεδομένα!!!! Ο γιατρός με έβαλε να μαντέψω το βάρος (λόγω επαγγέλματος) είπα 200γρ και το μηχάνημα έβγαλε 191γρ !!! Μέσα έπεσα, χαχαχα!!!
Β επιπέδου έχουμε στο Μητέρα στις 16/7 (19/7 είναι ο γάμος!!!), εκέι λέει δεν θα μπορεί να το κρύψει... Θα ρωτάνε στη χαιρετούρα να ξέρουμε τι να λέμε βρε παιδιά!!!! 

Τι τέλεια που βρήκες το νυφικό σου κ Δ έχεις βάλει κ κιλά !οσο για το μικρουλι σου όντως σε παιδεύει ,,,αλλα αφου είναι καλα ,αυτό μετράει !!η ώρα η καλη κορίτσι μου !!

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

Τον Αύγουστο θα κανετε πάρτυ στα ορθια !!Γερα θα είναι !!!ενα μπιφτεκάκι έφαγα σήμερα κ Δ μπορώ να το χωνέψω κορίτσια μου !

Τι κανετε κορίτσια μου ;;;

Δημητρουλα μου πως εισαι?  Εγώ ήρεμη από χθες κανονίζω ποτέ θα πάω βόλτα στους κουμπάρους μας

Just now, MinakiG είπε:

Στη συνέχεια βολτάραμε μέχρι να πάμε στον γιατρό... Και έφτασε η άγια ώρα. Να πω εδώ ότι είχα άγχος διότι πέρασα από το νοσοκομείο που δουλεύω να πάρω κάτι εξετάσεις που είχα κάνει και όλοι μου έλεγαν πόσο αδυνάτισα (έχω χάσει γύρω στα 5 κιλά αλλά μου περίσσευαν η αλήθεια είναι!!) και πού είναι η κοιλιά... Ευτυχώς το μπεμπέ είναι υγιέστατο και ζωηρότατο!!! Είναι λιγάκι σκανταλιάρικο διότι α) ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΙ ΦΥΛΟ ΕΙΝΑΙ!!!!! και β) μόλις πήγαινε ο γιατρός να κάνει μια μέτρηση άλλαζε θέση μην του κλέψουμε τα προσωπικά δεδομένα!!!! Ο γιατρός με έβαλε να μαντέψω το βάρος (λόγω επαγγέλματος) είπα 200γρ και το μηχάνημα έβγαλε 191γρ !!! Μέσα έπεσα, χαχαχα!!!
Β επιπέδου έχουμε στο Μητέρα στις 16/7 (19/7 είναι ο γάμος!!!), εκέι λέει δεν θα μπορεί να το κρύψει... Θα ρωτάνε στη χαιρετούρα να ξέρουμε τι να λέμε βρε παιδιά!!!! 

Κορίτσι μουυ τι ωραία με το νυφικό κ μένα το δεύτερο ήταν το κατάλληλο. Με το καλό εύχομαι 

Το μπεμπακι ζόρικο εεε. Ε στη Β επιπέδου θα κάτσετε εκεί μέχρι να μάθετε.θα είστε δίπλα χαρούμενοι στο γάμο κοπέλα μου 

• Μου αρέσει 2

yRr5p2.png

Just now, demifilol said:

Τι τέλεια που βρήκες το νυφικό σου κ Δ έχεις βάλει κ κιλά !οσο για το μικρουλι σου όντως σε παιδεύει ,,,αλλα αφου είναι καλα ,αυτό μετράει !!η ώρα η καλη κορίτσι μου !!

Καλά να είναι Θεέ μου και θα το λατρεύουμε ότι και ναι... Με ανησύχησε που μου είπε ότι έχω χαμηλό οπίσθιο πλακούντα αλλά ξέρω τι να μην κάνω και δεν με τρόμαξε... Ευχαριστώ πολύ! 

Just now, Gogo1994 said:

Δημητρουλα μου πως εισαι?  Εγώ ήρεμη από χθες κανονίζω ποτέ θα πάω βόλτα στους κουμπάρους μας

Κορίτσι μουυ τι ωραία με το νυφικό κ μένα το δεύτερο ήταν το κατάλληλο. Με το καλό εύχομαι 

Το μπεμπακι ζόρικο εεε. Ε στη Β επιπέδου θα κάτσετε εκεί μέχρι να μάθετε.θα είστε δίπλα χαρούμενοι στο γάμο κοπέλα μου 

Αχ αυτό φοβάμαι!!!!! Στην αυχενική έφαγα, ήπια περπάτησα μέχρι να γυρίσει.... Και μόνη μου αφού στο Μητέρα δεν άφηναν το μπαμπά να περάσει ούτε την είσοδο.... Είναι που είναι πολύωρη εξέταση η β επιπέδου με το δικό μας το μωρό θα γίνει ημερήσια!!!!!!! 

• Χαχα 1

4DTxp3.png 47gQp3.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Καλα Γωγω μου ,,ζεσταίνομαι πολύ ,,εσεις φανταζομαι εκεί ;;λιώνετε ;;να το κανονισεις σύντομα κούκλα μου ,,τόσος καιρός πέρασε !!

Just now, MinakiG είπε:

Καλά να είναι Θεέ μου και θα το λατρεύουμε ότι και ναι... Με ανησύχησε που μου είπε ότι έχω χαμηλό οπίσθιο πλακούντα αλλά ξέρω τι να μην κάνω και δεν με τρόμαξε... Ευχαριστώ πολύ! 

Αχ αυτό φοβάμαι!!!!! Στην αυχενική έφαγα, ήπια περπάτησα μέχρι να γυρίσει.... Και μόνη μου αφού στο Μητέρα δεν άφηναν το μπαμπά να περάσει ούτε την είσοδο.... Είναι που είναι πολύωρη εξέταση η β επιπέδου με το δικό μας το μωρό θα γίνει ημερήσια!!!!!!! 

Καλα θα είναι κ στη β επιπέδου θα το δείτε σίγουρα !ισως κάνει τη διαφορά κ κοιμάται !δεν ξέρεις ποτέ πως θα εξελιχθεί !!Δ ξέρω με αυτον τον πλακούντα τι γίνεται βρε κορίτσια μου !το καλό είναι ότι σε όλες ανεβαίνει ,,Οποτε ευχομαι να γίνει το ίδιο κ σε σένα σύντομα !

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, MinakiG είπε:

Στη συνέχεια βολτάραμε μέχρι να πάμε στον γιατρό... Και έφτασε η άγια ώρα. Να πω εδώ ότι είχα άγχος διότι πέρασα από το νοσοκομείο που δουλεύω να πάρω κάτι εξετάσεις που είχα κάνει και όλοι μου έλεγαν πόσο αδυνάτισα (έχω χάσει γύρω στα 5 κιλά αλλά μου περίσσευαν η αλήθεια είναι!!) και πού είναι η κοιλιά... Ευτυχώς το μπεμπέ είναι υγιέστατο και ζωηρότατο!!! Είναι λιγάκι σκανταλιάρικο διότι α) ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΙ ΦΥΛΟ ΕΙΝΑΙ!!!!! και β) μόλις πήγαινε ο γιατρός να κάνει μια μέτρηση άλλαζε θέση μην του κλέψουμε τα προσωπικά δεδομένα!!!! Ο γιατρός με έβαλε να μαντέψω το βάρος (λόγω επαγγέλματος) είπα 200γρ και το μηχάνημα έβγαλε 191γρ !!! Μέσα έπεσα, χαχαχα!!! Δυστηχώς όμως έχω οπίσθιο χαμηλό πλακούντα... Δεν μας απαγόρευσε τις επαφές , απλά μας είπε μαλακά... 
Β επιπέδου έχουμε στο Μητέρα στις 16/7 (19/7 είναι ο γάμος!!!), εκεί λέει δεν θα μπορεί να το κρύψει... Θα ρωτάνε στη χαιρετούρα να ξέρουμε τι να λέμε βρε παιδιά!!!! 

Μια χαρά σε βρίσκω!βρήκες κ το νυφικό σου,είδες κ το μπεμπέ σου!!!ε ναι ας σας το δείξει την επομενη φορά να λετε κ το σωστό φύλο στον γάμο!αρκετά σας κράτησε σε αγωνία!! Άντε κοντεύει κ σε σένα κ η β επιπέδου λ ο γάμος μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια μας!!:x

Καλα του χρόνου θα καταλαβαίνει περισσότερο και θα γίνει χαμος !!Θα είναι κ η μπεμπα μια κούκλα !!!

Λόγω ιου κ λόγω της κατάστασης μου Δ μπορώ να υποδεχτώ κόσμο !Αλλα θα του κάνω την τούρτα που θέλει ,θα έρθουν κ τα ανίψια μου !ευτυχως καταλαβαίνει κ του χρόνου του υποσχέθηκα ότι θέλει !

Ναι το φαντάστηκα,ευτυχώς είναι μεγάλος κ καταλαβαινει ,του χρόνου θα γίνει διπλός χαμός πες του!;-) μαζί με την αδελφούλα του αγκαλιά κι αυτός!!!:x

Just now, MinakiG είπε:

Να μην αγχώνεσαι,για να σου πει απλά χαμηλό κ πόσο μάλλον να μην σου απαγορεύσει επαφές,πάει να πει ότι είναι κάτι χαλαρό κ ότι θα ανέβει σίγουρα!το ξαναλέω,εδώ σε μένα που ακουμπούσε τράχηλο κ ανέβηκε,σε όλες σας θα ανέβει.θετικη ενέργεια.απλα να μην σηκώνεις βάρη κ να μην κουράζεσαι πολύ!

• Μου αρέσει 2

Just now, MinakiG είπε:

Εγώ το χαίρομαι που θα είναι πολύ ωρααα.τι καλά?  

Καλα Γωγω μου ,,ζεσταίνομαι πολύ ,,εσεις φανταζομαι εκεί ;;λιώνετε ;;να το κανονισεις σύντομα κούκλα μου ,,τόσος καιρός πέρασε !!

Καλα θα είναι κ στη β επιπέδου θα το δείτε σίγουρα !ισως κάνει τη διαφορά κ κοιμάται !δεν ξέρεις ποτέ πως θα εξελιχθεί !!Δ ξέρω με αυτον τον πλακούντα τι γίνεται βρε κορίτσια μου !το καλό είναι ότι σε όλες ανεβαίνει ,,Οποτε ευχομαι να γίνει το ίδιο κ σε σένα σύντομα !

Δήμητρα μου πολύς αεραας μου τα ρίχνει όλα κάτω στο μπαλκόνι ευτυχώς έχω τη μαμά μ να τα σηκώνει γιατί εγώ δε σκύβω αλλά 10 μέρες τώρα ίδια κατασταση

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Just now, Gogo1994 είπε:

Εγώ το χαίρομαι που θα είναι πολύ ωρααα.τι καλά?  

Δήμητρα μου πολύς αεραας μου τα ρίχνει όλα κάτω στο μπαλκόνι ευτυχώς έχω τη μαμά μ να τα σηκώνει γιατί εγώ δε σκύβω αλλά 10 μέρες τώρα ίδια κατασταση

Να μην σκύβεις Αστα Δ πειράζει !κ εδώ συνεχεια αυτές τις μέρες έχει αέρα ,,αλλα έχει κ απίστευτη ζέστη ,μετά κάτι μπόρες !!γενικα ο καιρός τα έχει παίξει !!

@MumMaria χαμος θα γίνεται γενικότερα !!χαχχα

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Κορίτσια σε λίγο έχω ραντεβού στο γιατρό !!!Καθε φορά η ίδια ανυπομονησία αλλά και τρομερή αγωνία!!!!Ούτε να φάω δε μπορώ πριν!!!Θα πάω να δω την κορούλα μου και μετά θα βγούμε με τον άντρα μου να φάμε έξω!!!

• Μου αρέσει 6

n41pp3.png

Just now, Papakι είπε:

Κορίτσια σε λίγο έχω ραντεβού στο γιατρό !!!Καθε φορά η ίδια ανυπομονησία αλλά και τρομερή αγωνία!!!!Ούτε να φάω δε μπορώ πριν!!!Θα πάω να δω την κορούλα μου και μετά θα βγούμε με τον άντρα μου να φάμε έξω!!!

Να απολαύσεις την Μπέμπα σου κ να περάσεις όμορφα!!!

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

1 ώρα πρίν, MumMaria είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!χαίρομαι που είστε όλες καλά. @rosy87 μεγαλώνει το μωράκι ε;;;λίγη υπομονή για την β επιπέδου σου κι εσύ!σε έναν μήνα θα είμαστε όλες τελειωμενες κ με όμορφα νέα!

@Despoina Mar και @Φραουλίνο άντε σιγά σιγά κοντοζυγωνει η μέρα του γάμου σας κορίτσια μου!ανυπομονώ για λεπτομέρειες!!

@Υβόννη χαλαρωσες λίγο σήμερα με τον αυστηρό ψυχρό γιατρό;;αφού στο είπα ,ο γιος σου σου εσκαγε χαμόγελα!:x

@Gogo1994 κι εγώ χθες έφαγα ένα παγωτινι κανονικό,χωρίς στέβια..που κ που δεν πειράζει κοπέλα μου κ ένα γλυκάκι πάντως κ όπως σου είπε κ η @Argyroula μετά την 26η εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει να επηρεάζεται το μωράκι!

Εγώ κορίτσια δουλειά τώρα κ κάνω το διαλείμματα κι μου!σήμερα περιμένουμε κ το κλιματιστικο που αγοράσαμε με τον άντρα μου για το παιδικό δωμάτιο να έρθουν να μας το εγκαταστήσουν!τσουκου τσουκου γίνονται οι δουλειτσες που είχα να κάνω!:-D

Γεια σας κορίτσια σήμερα πολύ τρέξιμο περπατούσα από τις 8 τ πρωί μέχρι τς 2 ..κουράστηκα αρκετά αλλά ευτυχώς τελείωσα όσα ήθελα.. Τώρα έχω τ Τρίτη ξανά μια πρόβα ακόμα κ τέλος.. ευτυχώς π είμαστε 5 μισή μηνών πιο πολύ δεν ξέρω πώς παντρεύονται άλλες με τόσες ετοιμασιες:roll:

• Μου αρέσει 2

k1S4p3.png

Just now, Papakι είπε:

Τι ωραία!!!τέλειο πρόγραμμα κ το βράδυ θα κοιμηθείς σαν πουλάκι!να την ευχαριστηθεις!:x

Just now, Despoina Mar είπε:

Γεια σας κορίτσια σήμερα πολύ τρέξιμο περπατούσα από τις 8 τ πρωί μέχρι τς 2 ..κουράστηκα αρκετά αλλά ευτυχώς τελείωσα όσα ήθελα.. Τώρα έχω τ Τρίτη ξανά μια πρόβα ακόμα κ τέλος.. ευτυχώς π είμαστε 5 μισή μηνών πιο πολύ δεν ξέρω πώς παντρεύονται άλλες με τόσες ετοιμασιες:roll:

Άλλο ένα κουράγιο την τρίτη Δέσποινα μου!!είναι για χαρμόσυνο γεγονός!!είναι κ η ζέστη τώρα,λογικό να ζοριζεσαι..τώρα ξάπλα με τα πόδια ψηλά κ μαμ κ μπόλικο νερακι!:x

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...