Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!χαίρομαι που είστε όλες καλά. @rosy87 μεγαλώνει το μωράκι ε;;;λίγη υπομονή για την β επιπέδου σου κι εσύ!σε έναν μήνα θα είμαστε όλες τελειωμενες κ με όμορφα νέα!

@Despoina Mar και @Φραουλίνο άντε σιγά σιγά κοντοζυγωνει η μέρα του γάμου σας κορίτσια μου!ανυπομονώ για λεπτομέρειες!!

@Υβόννη χαλαρωσες λίγο σήμερα με τον αυστηρό ψυχρό γιατρό;;αφού στο είπα ,ο γιος σου σου εσκαγε χαμόγελα!:x

@Gogo1994 κι εγώ χθες έφαγα ένα παγωτινι κανονικό,χωρίς στέβια..που κ που δεν πειράζει κοπέλα μου κ ένα γλυκάκι πάντως κ όπως σου είπε κ η @Argyroula μετά την 26η εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει να επηρεάζεται το μωράκι!

Εγώ κορίτσια δουλειά τώρα κ κάνω το διαλείμματα κι μου!σήμερα περιμένουμε κ το κλιματιστικο που αγοράσαμε με τον άντρα μου για το παιδικό δωμάτιο να έρθουν να μας το εγκαταστήσουν!τσουκου τσουκου γίνονται οι δουλειτσες που είχα να κάνω!:-D

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα αγαπημενα μου κοριτσακια,

ελπιζω να ειστε ολες καλα! Εγω ξυπνησα με τις κοτες, πηγα εδωσα αιμα για το θυροειδη και μετα γυρισα και πεινουσα τοσο που εβαλα να φτιαξω αμεσως πρωινο και το εφαγα στο λεπτο χαχαχα! Τί πεινα ηταν αυτη! Σημερα εβλεπα στον υπνο μου τον υπερηχο ξανα! Αφου δεν μας εδωσαν τιποτα παρα μονο μια φωτογραφια, καπως πρεπει και εγω να το ξαναζησω χαχαχα! Οποτε το ονειρευτηκα!

@rosy87πολυ χαιρομαι που το μωρακι σου ειναι καλα!!! Μην ανησυχεις με το ουρεοπλασμα, ειμαι σιγουρη θα εχει φυγει. Εχεις δικιο οτι ειναι ενα σοκ να δεις οτι κατι ειχες και ουτε καν το ηξερες, αλλα τα μωρακια μας ειναι ανθεκτικα και ειναι ολα σουπερ! Με τοση αντιβιωση οτι και να ειχες θα εχει τωρα φυγει ειμαι σιγουρη! Οσο για το ζαχαρο, εχεις δικιο οτι με μετρησεις κτλ βρισκεις ακριβως τι να τρως. Θα δουμε σε λιγο καιρο τις καμπυλες μας και ειμαι σιγουρη θα πανε ολα καλα για ολες μας!

@Φραουλίνομου ποσο σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!!! Ναι χαρηκαμε παρα πολυ και το ριξαμε και λιγο στο χιουμορ με τον εμβρυολογο-βαρυ και ασκηκωτο τυπακι! Βεβαια δε σου κρυβω οτι ξενερωσα λιγο, αλλα οκ ειναι καλος επαγγελματιας, το παιδι ειναι μια χαρα (το πιο σημαντικο), ηταν εκει και ο αντρουλης μου οποτε ας μην καθομαι κι εγω να ξενερωνω για χαζομαρουλες. Παραειμαι ευαισθητη πλεον μου φαινεται χαχαχα! Κοριτσι μου ολο ξεχναω να σε ρωτησω. Ολα καλα με τον αντρουλη σου και το ζαχαρο; Ελπιζω να βρηκατε μια ακρη και να ειστε ηρεμοι!

@Despoina Mar@Argyroula κοριτσια μου ειναι οντως σιχαμα αυτο το "ροφημα" αλλα θα το πιουμε και αυτο το ποτηρι για τα μωρακια μας χιχιχιχιχι! Εχουμε ακομη λιγο καιρο μπροστα μας οποτε ας το αγνοησουμε για τωρα! Προτεινω να φαμε παγωτακι σαν προκαταβολη για το ροφημα μπας και γλυκαθουμε πιο ευχαριστα!!! Χαχαχα! Εγω ευχομαι να ειναι σουπερ ολες οι καμπυλες στο παρεακι μας και χαλαλι η ταλαιπωρια!

Ευχαριστώ πολύ που ρωτάς! Ξεκίνησε χάπι το Glucophage και σε έξι μήνες επανέλεγχο.. 

Τελειααα Μαράκι μου κ χρειάζεται οπωσδήποτε με τόση ζέστη. Εγώ κορίτσια μου διαβάζω σήματα δεν έχω δίπλωμα κ μετά τη καραντίνα με πήραν τωρα ότι δίνω 21 Ιουλίου. Τα μαθήματα θα τα αφήσω για πιο μετά γιατί δε γίνεται θα φοβάμαι. 

Ααα @Υβόννημου ξέχασα να σου πω ότι ρώτησα για τα υγρά γιατί είχα κ εγώ αυξημένα κ λίγο κίτρινα κ μου είπε ότι δε πειράζει καθόλου κ για να το πει η γιατρός μου ξέρεις ούτε καν να ανησυχησουμε

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Τελειααα Μαράκι μου κ χρειάζεται οπωσδήποτε με τόση ζέστη. Εγώ κορίτσια μου διαβάζω σήματα δεν έχω δίπλωμα κ μετά τη καραντίνα με πήραν τωρα ότι δίνω 21 Ιουλίου. Τα μαθήματα θα τα αφήσω για πιο μετά γιατί δε γίνεται θα φοβάμαι. 

Ααα @Υβόννημου ξέχασα να σου πω ότι ρώτησα για τα υγρά γιατί είχα κ εγώ αυξημένα κ λίγο κίτρινα κ μου είπε ότι δε πειράζει καθόλου κ για να το πει η γιατρός μου ξέρεις ούτε καν να ανησυχησουμε

Όντως αφού το είπε η γιατρός σου,χαλαρώνουμε! αχαχαχαχ!

Ναι καλά θα κάνεις τα μαθήματα άστα μωρέ για λίγο μετά,μην στρεσαρεσαι στο τιμόνι καλύτερα.αντε καλή επιτυχία στα σήματα!;-)

• Μου αρέσει 1

Just now, MumMaria said:

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!χαίρομαι που είστε όλες καλά. @rosy87 μεγαλώνει το μωράκι ε;;;λίγη υπομονή για την β επιπέδου σου κι εσύ!σε έναν μήνα θα είμαστε όλες τελειωμενες κ με όμορφα νέα!

@Despoina Mar και @Φραουλίνο άντε σιγά σιγά κοντοζυγωνει η μέρα του γάμου σας κορίτσια μου!ανυπομονώ για λεπτομέρειες!!

@Υβόννη χαλαρωσες λίγο σήμερα με τον αυστηρό ψυχρό γιατρό;;αφού στο είπα ,ο γιος σου σου εσκαγε χαμόγελα!:x

@Gogo1994 κι εγώ χθες έφαγα ένα παγωτινι κανονικό,χωρίς στέβια..που κ που δεν πειράζει κοπέλα μου κ ένα γλυκάκι πάντως κ όπως σου είπε κ η @Argyroula μετά την 26η εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει να επηρεάζεται το μωράκι!

Εγώ κορίτσια δουλειά τώρα κ κάνω το διαλείμματα κι μου!σήμερα περιμένουμε κ το κλιματιστικο που αγοράσαμε με τον άντρα μου για το παιδικό δωμάτιο να έρθουν να μας το εγκαταστήσουν!τσουκου τσουκου γίνονται οι δουλειτσες που είχα να κάνω!:-D

Συμπεθερουλα μου καλη δυναμη με τη δουλεια. Να κανεις διαλειμματακια και να τρως, θελουμε ενεργεια τωρα. Παλια κι ργω με τη δουλεια ετρωγα αφου τελειωνα, πλεον σνακακια μαζι! Ο Βασιλακος συνεχιζει να αφηνει τα χερακια οτσν περπαταει; Αχ αχ τρελαινομαιιιι!!!

Με το.καλο το κλιματιστικο!!! Η τραπεζαρια ηρθε; Πώς ειναι;; Να κανετε εορταστικη φαγηταρα να την εγκαινιασετε!!!!!!

Just now, Φραουλίνο said:

Ευχαριστώ πολύ που ρωτάς! Ξεκίνησε χάπι το Glucophage και σε έξι μήνες επανέλεγχο.. 

Α τελεια!!!! Κι εμενα ετσι, μου εδωσαν μετφορμιν (αντιστοιχο χαπι) και ολα εφτιαξαν!!! Παει και αυτο, ειναι υπο ελεγχο πλεον!!! Πολυ χαρηκα γιατι σας σκεφτομουν αλλα ξεχνουσα ολο να σε ρωτησω!

Just now, Gogo1994 said:

Σοφερινα μου χιλια ευχαριστω που ρωτησες!!! Εγω θα δω τη γυναικολογο στις 25 (σε μια βδομαδα) και το ειχα στη λιστα, αλλα αφου λεει η γιατρος σου δεν πειραζει ουτε καν μας απασχολει χαχαχα!!! Καλη επιτυχια με τα σηματα Γωγουλα μου και μετα το μπεμπη ξεκινας και τα μαθηματακια με ηρεμια! Καλες βολτες θα ευχηθω με ενα καθισματακι παιδικο στο πισω καθισμα, σε λιγο καιρο!!!

• Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

20 ώρες πρίν, MumMaria είπε:

Μπράβο στον αγοραρο σου!!καλέ τι ψηλό παλικάρι!!!όλα καλά.με την εξέταση,αυτό κράτα!τώρα το άλλο με την ταλαιπωρία,ε τι να κάνουμε;;!!ελπίζω να ξεκούραστηκες κ χαλάλι του!φαντάζομαι όμως εσύ κ κ άντρας σου χαρά που τον είδατε,έστω κ έτσι, υπερκινητικό!!

Να το κ το άλλο παλικάρι!!!ήμουν σίγουρη ότι θα ήταν καλοβολο το πουλάκι μου!!!αχ τι γαμπρό θα κάνω!!!θα τον τρελάνει η τσαουσα η δικιά μου!

Χάρηκα πάρα πολύ που η εξέταση ήταν καλή κ που ήσουν με τον συμπέθερο μαζί.καλα ο γερμαναρας μην πει ότι το παιδί χαμογελάει,θα του πέσει ο κ*λος!έχω πιστεύω σας χαμογελούσε ο γαμπρουλης μου!αφού θα είναι χαρούμενο παιδί βρε συ,από την κοιλιά φαίνεται!αχαχααχα

Καλέ όλες τι νέα είναι αυτά;;;!!!φτου φτου!

Μπράβο Γωγώ μου,ξέρω τι ανακούφιση είναι αυτό.κ για να σου λέει η δικιά σου ότι ανέβηκε,πάει να πει ότι πήγε τέρμα ψηλά!αχαχαχααχ!καλές βολτουλες τώρα!!!

Παρούσα!!!όχι συχνούς,αλλα 2 φορές την εβδομάδα κάνω ακόμα,ειδικά βράδυ!!!

Φάε ο,τι βρεις πριν την β επιπέδου,σάρωσε τα όλα!!:P

Μπουσουλαει ναι συμπεθερουλα μου αλλά κυρίως θέλει να είναι όρθιος κ να κρατιέται από τα έπιπλα να πηγαίνει παντού στο σπίτι!μου αφήνει κ τα χέρια,το παίζει μάγκας!αχαχααχα

Κορίτσια εγώ μόλις γύρισα σπίτι κ πεινάω σαν λύκος.εκανα μπιφτεκακια με φέτα να τσακίσω!!

Κάθε πρωί κρατάω τον μικρό 9-12 μετά πάω δουλειά μέχρι τώρα κ 6 ξαναφεύγει ο άντρας μου μέχρι το βράδυ κ κρατάω τον μικρό!τα έχω δει όλα!ελπίζω βέβαια να μην συνεχιστεί το πρόγραμμα μας με αυτούς τους ρυθμούς!!

Να σας πω επίσης ότι πριν λίγο,καθόμουν με τον άντρα μου κ τον μικρό στον καναπέ κ είχα σηκώσει κ την μπλούζα(ζεστηηη) κ κουνήθηκε 3-4 φορές η κοιλιά,κανονικά όμως!το είδα κι εγώ κ ο άντρας μου!!σοκ!μου φάνηκε πολύ νωρίς να φαίνονται οι κινήσεις!ίσως επειδή είναι δεύτερη εγκυμοσύνη!ίσως κ επειδή είπαμε είναι τσαουσα η κοράκλα μου!:P α ρε τι με περιμένει στην β επιπέδου!!! @demifilol ετοιμάσου,μάλλον θα συναντηθούμε αν κάνω 10 ώρες πάλι! αχαχααχα

Τι μάγκα γαμπρό θα κάνω ,,αχ αχ !!!ολα θέλει να τα βλέπει !!να τα μάθει από μικρός !!!βλεπω να περπατάει σύντομα !!!

Δ θα κανεις 10 ώρες ,,ήσυχη είναι η Μπέμπα σου ,,,εγώ θα ξημερώσω μαλλον χαχαχχαχα

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, Υβόννη είπε:

Συμπεθερουλα μου καλη δυναμη με τη δουλεια. Να κανεις διαλειμματακια και να τρως, θελουμε ενεργεια τωρα. Παλια κι ργω με τη δουλεια ετρωγα αφου τελειωνα, πλεον σνακακια μαζι! Ο Βασιλακος συνεχιζει να αφηνει τα χερακια οτσν περπαταει; Αχ αχ τρελαινομαιιιι!!!

Με το.καλο το κλιματιστικο!!! Η τραπεζαρια ηρθε; Πώς ειναι;; Να κανετε εορταστικη φαγηταρα να την εγκαινιασετε!!!!!!

Α τελεια!!!! Κι εμενα ετσι, μου εδωσαν μετφορμιν (αντιστοιχο χαπι) και ολα εφτιαξαν!!! Παει και αυτο, ειναι υπο ελεγχο πλεον!!! Πολυ χαρηκα γιατι σας σκεφτομουν αλλα ξεχνουσα ολο να σε ρωτησω!

Σοφερινα μου χιλια ευχαριστω που ρωτησες!!! Εγω θα δω τη γυναικολογο στις 25 (σε μια βδομαδα) και το ειχα στη λιστα, αλλα αφου λεει η γιατρος σου δεν πειραζει ουτε καν μας απασχολει χαχαχα!!! Καλη επιτυχια με τα σηματα Γωγουλα μου και μετα το μπεμπη ξεκινας και τα μαθηματακια με ηρεμια! Καλες βολτες θα ευχηθω με ενα καθισματακι παιδικο στο πισω καθισμα, σε λιγο καιρο!!!

Ναι εννοείται ,πεινάω συνέχεια ρε συ,τι είναι αυτό;εγώ που παλιότερα ξεχνούσα να φάω με την δουλειά..μου λείπει βέβαια πολύ ο Βασίλης κ δεν δουλεύω κ πολλές ώρες σκέψου αλλά συνήθισα αλλιώς τόσο καιρό με την καραντίνα..

Τα μπιφτεκακια πως βγήκαν;φάγατε;

Just now, demifilol είπε:

Τι μάγκα γαμπρό θα κάνω ,,αχ αχ !!!ολα θέλει να τα βλέπει !!να τα μάθει από μικρός !!!βλεπω να περπατάει σύντομα !!!

Δ θα κανεις 10 ώρες ,,ήσυχη είναι η Μπέμπα σου ,,,εγώ θα ξημερώσω μαλλον χαχαχχαχα

Λες ε;σε 3 μέρες γίνεται 10 μηνών!μου φαίνεται απίστευτο πως περνάει ο καιρός!!!

Μπα..ήσυχη δεν την λες..θα φανεί,γερά να είναι κ ας κάνουμε δέκα ώρες!!:-D

• Μου αρέσει 1

Just now, MumMaria said:

Ναι εννοείται ,πεινάω συνέχεια ρε συ,τι είναι αυτό;εγώ που παλιότερα ξεχνούσα να φάω με την δουλειά..μου λείπει βέβαια πολύ ο Βασίλης κ δεν δουλεύω κ πολλές ώρες σκέψου αλλά συνήθισα αλλιώς τόσο καιρό με την καραντίνα..

Κι εγω πειναω!!! Μιλαμε πεινα ομως λες και εκμαι νηστικη χρονια χαχαχα! Ελα μωρε γλυκια μου μανουλα! Ξερω οτι κι εμενα θα μου ελειπε το παιδακι μου...Αλλα ευτυχως με την καραντινα ξεπεταχτηκε μαζι σου αυτους τους μηνες. Ειδες και το πρωτο βηματακι! 

Τελειο φαγακι βγηκε! Πολυ ωραια ιδεα!!! Μα μολις το ειδα χτες λεω τελος αυτο θα φτιαξω αυριο χιχιχι!! 

oz5Vp2.png

Just now, MumMaria είπε:

Λες ε;σε 3 μέρες γίνεται 10 μηνών!μου φαίνεται απίστευτο πως περνάει ο καιρός!!!

Μπα..ήσυχη δεν την λες..θα φανεί,γερά να είναι κ ας κάνουμε δέκα ώρες!!:-D

Τον Αύγουστο θα κανετε πάρτυ στα ορθια !!Γερα θα είναι !!!ενα μπιφτεκάκι έφαγα σήμερα κ Δ μπορώ να το χωνέψω κορίτσια μου !

Τι κανετε κορίτσια μου ;;;

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, demifilol said:

Παρε μαζι Δημητρουλα μου ταπερακια, σνακ, νερο! Θα περασει η ωρα χιχιχιχι! Ελα μωρε καλη ια ειναι και η μπεμπα σου! Λιγο τσαουσα και αυτη σαν την κουνιαδα της αλλα οι αντρες τους θα ειναι ησυχοι! Οτι θελουν θα τους κανουν χαχαχα

• Χαχα 2

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Παρε μαζι Δημητρουλα μου ταπερακια, σνακ, νερο! Θα περασει η ωρα χιχιχιχι! Ελα μωρε καλη ια ειναι και η μπεμπα σου! Λιγο τσαουσα και αυτη σαν την κουνιαδα της αλλα οι αντρες τους θα ειναι ησυχοι! Οτι θελουν θα τους κανουν χαχαχα

Πωπωπω να δω πως θα την ηρεμήσουμε για να την μετρήσει !!!η γιατρός μ Δ μπορεί να την πιάσει ν μετρήσει το ύψος !τσαουσα Δ βγήκα εγώ ,θα βγει η κόρη μου ;;αχ θα τρελαθώ από τωρα !!χαχχαχχαα

ησυχος θα είναι το δικό σου το Πιπινακι !!!θα κάθεται κ θα παίζει με τα παιχνιδάκια του !!

@Gogo1994καλό διάβασμα Γωγω!τα τεστ να κανεις κ θα περάσεις εύκολα !

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, Υβόννη είπε:

Κι εγω πειναω!!! Μιλαμε πεινα ομως λες και εκμαι νηστικη χρονια χαχαχα! Ελα μωρε γλυκια μου μανουλα! Ξερω οτι κι εμενα θα μου ελειπε το παιδακι μου...Αλλα ευτυχως με την καραντινα ξεπεταχτηκε μαζι σου αυτους τους μηνες. Ειδες και το πρωτο βηματακι! 

Τελειο φαγακι βγηκε! Πολυ ωραια ιδεα!!! Μα μολις το ειδα χτες λεω τελος αυτο θα φτιαξω αυριο χιχιχι!! 

Ξέχασα να σχολιάσω..για ακόμη μια φορά έφαγα στήσιμο από τα ΙΚΕΑ κ αφού λυσσαξα στα τηλ,μου είπαν ότι περιμένουν τρία τεμάχια από Αθήνα για αυτό αργεί η μεταφορική.αγνωστο πότε θα τα έχουν,άρα περιμένουμε ακόμα για το τραπεζωμα:razz:

Τον Αύγουστο θα κανετε πάρτυ στα ορθια !!Γερα θα είναι !!!ενα μπιφτεκάκι έφαγα σήμερα κ Δ μπορώ να το χωνέψω κορίτσια μου !

Τι κανετε κορίτσια μου ;;;

Αχ ναι τα πρώτα του γενέθλια..τώρα που του πήραμε πισινουλα για το μπαλκόνι,στην παραγγελία έβαλα κ μπαλόνια, πανό happy birthday,κομφετι,καπελάκια κ πιατακια ποτηράκια για πάρτυ!αφού ο άντρας μου με κορόιδευε κ μου λέει 'για το παιδί ή για σένα είναι το πάρτυ;;' αχααχαχαχα.

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Just now, MumMaria είπε:

Ξέχασα να σχολιάσω..για ακόμη μια φορά έφαγα στήσιμο από τα ΙΚΕΑ κ αφού λυσσαξα στα τηλ,μου είπαν ότι περιμένουν τρία τεμάχια από Αθήνα για αυτό αργεί η μεταφορική.αγνωστο πότε θα τα έχουν,άρα περιμένουμε ακόμα για το τραπεζωμα:razz:

Εμένα μου ήρθαν μετά από 10 μέρες περίπου αυτά που παρηγγειλα !Ελπιζω να έρθουν σύντομα !

ΦΥΣΙΚΑ θα έχει ένα τελειοοο πάρτυ ο γαμπρός μου !!!θα είναι τα πρώτα του και θα βγείτε κ τέλειες φωτογραφίες !!!αχ κ εγώ θέλω πισίνα ,,,

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Πωπωπω να δω πως θα την ηρεμήσουμε για να την μετρήσει !!!η γιατρός μ Δ μπορεί να την πιάσει ν μετρήσει το ύψος !τσαουσα Δ βγήκα εγώ ,θα βγει η κόρη μου ;;αχ θα τρελαθώ από τωρα !!χαχχαχχαα

ησυχος θα είναι το δικό σου το Πιπινακι !!!θα κάθεται κ θα παίζει με τα παιχνιδάκια του !!

Δημητρα κι εμένα στο τελευταίο υπέρηχο ένα τέταρτο κάναμε να μετρήσει ο γιατρός ενώ στον γιο μου θυμάμαι δεν προλάβαινα να τον δω,σε 2 λεπτά τέλος!!

• Μου αρέσει 1

Just now, MumMaria είπε:

Δημητρα κι εμένα στο τελευταίο υπέρηχο ένα τέταρτο κάναμε να μετρήσει ο γιατρός ενώ στον γιο μου θυμάμαι δεν προλάβαινα να τον δω,σε 2 λεπτά τέλος!!

Αχ οι ζωηρουλες μας ,,μακαρι να κοιμούνται τουλάχιστον το βράδυ !!χαχαχ

Γερες να είναι κι ας είναι υπερκινητικες!!

φετος στα 7 του Δ θα κάνω πάρτυ κανονικό και στεναχωριεμαι !!Γιαυτο να του κανεις του γαμπρουλη μ ένα τέλειο πάρτυ και να γελάει συνεχεια !!!

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...