Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Μωρέ κορίτσια τι ωραία είναι είναι όλα αυτά!!!Τέλεια νέα από αμνιοπαρακεντησεις...ανεβασμένοι πλακούντες...υπεροχα αποτελέσματα από Β'επιπεδου!!Συγκινήθηκα βρε κοριτσια...Περνάει ο καιρός και μεγαλώνουν τα μωράκια μας...Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έρθει και για μένα αυτή η στιγμή!!!Να μας έχει και μας και τα μωράκια μας και τις οικογένειές μας ο Θεός καλά!!!

• Μου αρέσει 8

n41pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Papakι είπε:

Μωρέ κορίτσια τι ωραία είναι είναι όλα αυτά!!!Τέλεια νέα από αμνιοπαρακεντησεις...ανεβασμένοι πλακούντες...υπεροχα αποτελέσματα από Β'επιπεδου!!Συγκινήθηκα βρε κοριτσια...Περνάει ο καιρός και μεγαλώνουν τα μωράκια μας...Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έρθει και για μένα αυτή η στιγμή!!!Να μας έχει και μας και τα μωράκια μας και τις οικογένειές μας ο Θεός καλά!!!

Όλα καλά θα μας πάνε παπάκι μου!!!κ σε λίγο καιρό θα κρατάμε τα μωράκια μας αγκαλιά!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Gogo1994 said:

Μαρια μου αίματος είναι αυτή η εξέταση? 

Ειναι αιματος αλλα τί κανουν; Πρωτα μετρανε το ζαχαρο ενω εισαι νηστικη. Μετα σου δινουν να πιεις γλυκοζη (ενα πολυ γλυκο ροφημα σκεψου σε ενα ποτηρακι σαν σφηνακι) και μετρανε μετα απι μια ωρα και μετα απο δυο ωρες παλι το ζαχαρο στο αιμα. Οποτε εχεις στο τελος τρεις τιμες ζαχαρου. Τωρα για μενα προβλεψεις να κανεις πριν την καμπυλη ειναι ασκοπο, εκτος αν εχεις καποια παθολογικη τιμη (οπως εγω που ειχα λιγο ψηλο ζαχαρο νηστειας και το τσεκαρα). Μην ανησυχεις Γωγουλα μου! Εγω πιστευω θα ειναι ολα μια χαρουλα!

oz5Vp2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Μαρια μου αίματος είναι αυτή η εξέταση? 

Πας νηστική το πρωί ,σου παίρνουν αίμα για το ζάχαρο,σου δίνουν να πιεις ένα ποτήρι με γλυκόζη(αηδία σκέτη) κ σε ξαναμετρανε ακριβώς μετά,περνάει μια ωρα,σου ξαναπαίρνουν αίμα,περνάει άλλη μια ώρα σου ξαναπαίρνουν αίμα!κ όλη την ώρα είσαι εκεί!άσε, χάλια εξέταση!:cry:

Just now, Papakι said:

Αχ παπακι μυ πότε λεγαμε πριν κατι μηνες οτι ειδαμε σακο και καρδουλα και πότε ηρθε η β'επιπεδου! Να μας εχει ολες καλα και υπο τη σκεπη του ο Θεος! Αντε να κανουμε ολες τις β'επιπεδου μας και μετα να λεμε για λιστες και μωρουδιακα!!!

Just now, MumMaria said:

Πας νηστική το πρωί ,σου παίρνουν αίμα για το ζάχαρο,σου δίνουν να πιεις ένα ποτήρι με γλυκόζη(αηδία σκέτη) κ σε ξαναμετρανε ακριβώς μετά,περνάει μια ωρα,σου ξαναπαίρνουν αίμα,περνάει άλλη μια ώρα σου ξαναπαίρνουν αίμα!κ όλη την ώρα είσαι εκεί!άσε, χάλια εξέταση!:cry:

Συμπεθερουλα μαζι γραψαμε! Αυτο το ποτηρι με τη γλυκοζη κι εγω το μισω αλλα να δω τί αλλο θα κανουμε για τα μωρακια μας χιχιχιχιχι!

ΥΓ Αυριο θα κανω το φαγητο σου, μπιφτεκακι με λιγο φετουλα! Μου φανηκε πολυ ωραιο σαν ιδεα!!!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες κορίτσια!! Είχα καιρό να γραψω, έτρεχα και με το μεταπτυχιακό αλλά οπότε είχα λίγο χρόνο σας διάβαζα! Πόσο χαίρομαι να ακούω όμορφα νέα για β επιπέδου!! Όντως ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα!! Εύχομαι σε όλες μας τέλεια αποτελέσματα!! Εγώ έχω τον άλλο μήνα τη β επιπέδου.. ο γιατρός θέλει μεταξύ 22-24 εβδομάδες να γίνει..

Κι εμείς μεγαλώσαμε όμως.. τελευταία φορά είδα το μπεμπακι πριν μια εβδομάδα και όλα ήταν στη θέση τους:smile: σήμερα μόνο αναστατώθηκα, γιατί πήρα γραπτα ένα αποτέλεσμα από εξετάσεις ουρεοπλασμα κλπ που είχα κάνει μήνες πριν κ ενώ μου είχαν πει τότε ότι ήταν καθαρά, τελικά στα γραπτά βλέπω πως 6 μήνες πριν ήμουν θετική σε ουρεοπλασμα.. έχω πάρει πολλή αντιβίωση βέβαια από τοτε (υστεροσκοπηση, εξωσωματικη) οπότε ο γιατρός ήταν καθησυχαστικος, αλλά δεν θα θελα να ξέρω ότι είχα μικρόβιο άρα μπορεί να έχω ακόμα. 

Σχετικά με την καμπύλη ζαχάρου που λέτε, επίσης πιστεύω ότι όλα είναι σχετικά. Επειδή δεν είχα καλή καμπύλη στο πρώτο τρίμηνο ( ήθελε ο γυναικολόγος να κάνω κ τοτε μια) μετριέμαι κάθε μέρα με το μηχανάκι κ αφού προσέχω κ τι τρώω δεν υπάρχει κανένα θέμα.. απλά ουσιαστικά η καμπύλη σου "χτυπάει το καμπανάκι" για να κάνεις μετρήσεις..

• Μου αρέσει 1

Όσον αφορά την καμπύλη κι εγώ που μετριεμαι με το μηχανάκι ανεβάζω (όχι πολύ στα όρια πάντα) σε κάτι άκυρα φαγητά καμιά φορά και μετά από παγωτό η γλυκό μου χει τύχει να πέσω πολύ χαμηλά (αυτό δεν άρεσε στον γιατρό μου όμως). Δεν το έχω καταλάβει καθόλου το σύστημα. Πάντως και εμένα ο γιατρός που είναι υπερβολικός μου είπε ότι δεν μας ενδιαφέρει καθόλου μέχρι 26 εβδομάδα! Εγώ τρώω γενικά ολικής στα πάντα ψωμιά μακαρόνια ρυζια κλπ για να μπορώ να τρώω και κάνα παγωτάκι και κάνα πρωινό της προκοπής και φρούτα που ξεσκιζομαι! Εγώ την εξέταση σκέφτομαι και θέλω να κάνω εμετό. Δεν έχω καταφέρει να μείνω νηστικη πάνω από μιση ώρα απ την ώρα που ξυπνάω. Αν μείνω νηστικη κάνω εμετούς και ζαλιζομαι... Αυτό που περιγράφετε από την ώρα που ξυπνάς μέχρι την ώρα που ξανατρως είναι πάνω από 3 ώρες. Πως το καταφέρατε ρε κορίτσια?

• Λυπημένη/-ος 1

yi9jp3.png

3 ώρες πρίν, Argyroula είπε:

Όσον αφορά την καμπύλη κι εγώ που μετριεμαι με το μηχανάκι ανεβάζω (όχι πολύ στα όρια πάντα) σε κάτι άκυρα φαγητά καμιά φορά και μετά από παγωτό η γλυκό μου χει τύχει να πέσω πολύ χαμηλά (αυτό δεν άρεσε στον γιατρό μου όμως). Δεν το έχω καταλάβει καθόλου το σύστημα. Πάντως και εμένα ο γιατρός που είναι υπερβολικός μου είπε ότι δεν μας ενδιαφέρει καθόλου μέχρι 26 εβδομάδα! Εγώ τρώω γενικά ολικής στα πάντα ψωμιά μακαρόνια ρυζια κλπ για να μπορώ να τρώω και κάνα παγωτάκι και κάνα πρωινό της προκοπής και φρούτα που ξεσκιζομαι! Εγώ την εξέταση σκέφτομαι και θέλω να κάνω εμετό. Δεν έχω καταφέρει να μείνω νηστικη πάνω από μιση ώρα απ την ώρα που ξυπνάω. Αν μείνω νηστικη κάνω εμετούς και ζαλιζομαι... Αυτό που περιγράφετε από την ώρα που ξυπνάς μέχρι την ώρα που ξανατρως είναι πάνω από 3 ώρες. Πως το καταφέρατε ρε κορίτσια?

Καλημέρα κορίτσι μ..κ εγώ ακόμα καμία φορά έχω αναγούλες.. και ειδικά τ πρωί π λες αν δεν φάω ανακατεύομαι..και εγώ σκέφτομαι πως θα την κάνω άστα να πάνε.. Και είναι και ένα μεγάλο ποτήρι...σε κάποια μικροβιολογικο δίνουν μπουκαλάκι έτοιμο με γεύση κιόλας.. σ εμας εδώ αποκοτιά ξέρω νερό μ ζαχαρη

• Μου αρέσει 2
  • Λυπημένη/-ος 1

k1S4p3.png

18 ώρες πρίν, VDPap είπε:

Κοριτσάρες μου καλημερα,

Εύχομαι να έχετε όλες μια πιο ξεκούραστη β επιπέδου, γιατί η χθεσινή μου ταλαιπωρία είναι απερίγραπτη. Αρχικά άλλαξε το ραντεβού μας διότι ο γιατρός είχε πρωινό τοκετό όποτε φύγαμε από το σπίτι κατά τις 4. Εν ολίγοις μπαίνω στην εξέταση κατά τις 5 και το μωρό δεν ήταν και πολύ συνεργάσιμο. Ανάσκελα το ήθελε ο γιατρός, μπρούμυτα αυτό. Μπρούμυτα ο γιατρός, ανάσκελα αυτό. Αυτό συνεχίστηκε για περίπου 40 λεπτά. Να προσπαθεί να το γυρίσει, αλλά μάταια. Όπου εν τω μεταξύ ήθελε ο γιατρός να μετρήσει, το μωρό μας έβαζε μπροστά το χέρι του, τύπου με ενοχλείτε με αποτέλεσμα να μη μπορεί να δει ουτε πρόσωπο. Μου κάνει κολπικό υπέρηχο και τελικά, φεύγουμε γιατί είχαμε ραντεβού και με τον παιδοκαρδιολογο και συμφωνήσαμε να ξαναγυρίσουμε..

Ο άνθρωπος εκει (που σημειωτέον δεν έχω ξανά συναντήσει πιο υπομονετικό ον στη ζωή μου) νομίζω πως απηύδησε αν και δεν το έδειξε καθόλου..Το μωρό να αλλάζει ΣΥΝΕΧΩΣ θέσεις και κατά προτίμηση μπρούμυτα και το χέρι μπροστά στον θώρακα..Ολοκληρώνεται η εξέταση μετά από 35 περίπου λεπτά και ευτυχώς όλα τα ευρήματα είναι φυσιολογικά. Επιστρέφουμε στον γυναικολόγο κια για να μη σας τα πολυλογώ μας έδιωξε 2 φορές για περπάτημα και βόλτα και φύγαμε εν τέλει στις 9 παρά το βράδυ.. Είχα κουραστεί, πονούσε η κοιλιά μου από τα τραντάγματα και τα κουνήματα των γιατρών, πεινούσα, νύσταζα ΟΛΑ ΜΑΖΙ!! Επέστρεψα σπίτι έκανα ένα μπάνιο και πέσαμε ξεροί με τον άντρα μου από τις 10..Ουτε μάστερ σεφ δεν είδα..:roll:

Το μωρό είναι μια χαρά! Έχει μεγαλώσει πολύ. Είναι 27.5εκ ύψος και ζυγίζει 380γρ. Ζωηρό αρκετά απ ότι φαίνεται..Όλες του οι μετρήσεις είναι φυσιολογικές και το μήκος του τραχήλου επίσης..χεράκια ποδαράκια δαχτυλάκια όργανα όλα οκ..Φωτογραφίες 3D εννοείται πως ΔΕΝ βγάλαμε!! Τι συζητάμε?? Με το ζόρι είδε ο άνθρωπος ρινικό οστό χειλάκια κλπ..Δεν πειράζει..Μου γράψε να κάνω και κάποιες εξετάσεις και θα με ξαναδεί 14/07. Αυτααα..

Καλημέρα κορίτσια!! @VDPap τι όμορφα τα νέα σου! Ταλαιπωρηθηκες αρκετά και αγχωθηκες φαντάζομαι αλλά όλα μια χαρά με το μωρακι σου κορίτσι μου και αυτό έχει σημασία!!! :wub:

18 ώρες πρίν, Υβόννη είπε:

Καλημερα αγαπημενες μου!! Μολις γυρισαμε σπιτι και σας γραφψ τα νεα μας!!

Ο γιος μας ειναι 23 εκ, 349γρ και ολα ειναι φυσιολογικα! Ο γιατρος ειπε οτι καρδουλα ειναι μια χαρα, τα αλλα οργανα επισης, χερακια, ποδαρακια μια χαρα! Τα γεννητικα οργανα χωρις καποιο malformation (πώς μεταφραζεται αυτο); Ηταν ησυχουλης, απλα επαιζε με τα χερακια του και τον ομφαλιο λωρο! Σε καποια στιγμη ειδαμε το προσωπο του απο μπροστα με τα ματακια του κλειστα και χαμογελουσε!!! Λεω "he smiles" και με διορθωνει ο γλυκουλης ο εμβρυολογος και λεει "this is not a smile, these are unconscious  muscle movements". Χαχαχαχαχα! Ενταξει αγαπημενε εμβρυολογε!

Παντως κρατησε πολυ λιγοτερο απ'οσο περιμεναμε γιατι ηταν ο μικρος πολυ ηρεμος. Στο τελος ο εμβρυολογος εγινε ανθρωπινος παντως, ειπε οτι μπορουμε να παμε Ελλαδα (γιουπιιιιιιιιιιιιι), οτι το παιδι μεγαλωνει φυσιολογικοτατα να μην ανησυχουμε και οτι ειναι ενας ομορφος νεος αντρας οπως ολοι οι μεσογειακοι αντρες!! Χαχαχαχαχαχα!!!!! Μας ευχηθηκε και καλο καλοκαιρι! Ουαου!

Ειμαι πολυ χαρουμενη κοριτσια μου!!!!

@Υβόννη μου τι χαρά μου έδωσες!!! Το μωρακι σου ειναι τέλειο και αφού έδωσε και ο γιατρός το οκ για ταξίδι είστε σούπερ!!! :DΌσο για το γιατρό τι να σχολιάσω, έλεος αμέσως να σε προσγειωσει ότι δεν είναι χαμόγελο.. Χαμόγελο είναι χαμόγελο γιατρέ δεν ξέρετε εσείς έπρεπε να του πεις.. Αααιντε από κει πια.. Αλλά αφού γλύκανε λίγο στο τέλος συγχωρείται.. Χαχαχα φαντάζομαι παρόλα αυτά τη χαρά σου και την ανακούφιση σου κορίτσι μου μπράβο!! :) 

17 ώρες πρίν, Gogo1994 είπε:

Κορίτσιαααα μου ο πλακούντας μου ανεβηκεεεεεεε

Είμαι τόσο χαρούμενη κατά τα άλλα καλά λίγο περισσότερο κρεατάκι μου είπε να τρώω για τη κοιλίτσα του μωρού μου

Το αμνιακό υγρό γεμάτο με τόσο νεροοο

Μακρυά ποδαράκια ψηλός θα είναι χαχαχ και 307 γραμμάριακια

Μπράβο Γωγουλα μου τι τέλεια νέα είναι αυτά!!! Άντε τώρα ανέβηκε και ο πλακούντας ποιος σε πιάνει;!! :D

12 ώρες πρίν, Gogo1994 είπε:

Ναι βρε κορίτσια σχετικό είναι ειδικά το ζάχαρο 

Εσείς αφήνεστε γενικά με γλυκάκια κ τέτοια? 

Εγώ κοριτσι μου τρώω τα πάντα, προσπαθώ όσο μπορώ να τρώω με στεβια αλλά αν είμαι οπουδήποτε που δεν έχει και θέλω γλυκό δεν θα το σκεφτώ.. Και παγωτάκια φυσικά, ειδικά παγωτάκια!! :P Βέβαια εγώ έκανα ήδη την καμπυλη λόγω τσιμπημένου σακχάρου και έχω το ελεύθερο.. Πριν ήμουν πιο αγχωμένη αλλά γενικά προσέχω όσο γίνεται και για για τα κιλά κυρίως! 

• Μου αρέσει 3

Καλημερα αγαπημενα μου κοριτσακια,

ελπιζω να ειστε ολες καλα! Εγω ξυπνησα με τις κοτες, πηγα εδωσα αιμα για το θυροειδη και μετα γυρισα και πεινουσα τοσο που εβαλα να φτιαξω αμεσως πρωινο και το εφαγα στο λεπτο χαχαχα! Τί πεινα ηταν αυτη! Σημερα εβλεπα στον υπνο μου τον υπερηχο ξανα! Αφου δεν μας εδωσαν τιποτα παρα μονο μια φωτογραφια, καπως πρεπει και εγω να το ξαναζησω χαχαχα! Οποτε το ονειρευτηκα!

@rosy87πολυ χαιρομαι που το μωρακι σου ειναι καλα!!! Μην ανησυχεις με το ουρεοπλασμα, ειμαι σιγουρη θα εχει φυγει. Εχεις δικιο οτι ειναι ενα σοκ να δεις οτι κατι ειχες και ουτε καν το ηξερες, αλλα τα μωρακια μας ειναι ανθεκτικα και ειναι ολα σουπερ! Με τοση αντιβιωση οτι και να ειχες θα εχει τωρα φυγει ειμαι σιγουρη! Οσο για το ζαχαρο, εχεις δικιο οτι με μετρησεις κτλ βρισκεις ακριβως τι να τρως. Θα δουμε σε λιγο καιρο τις καμπυλες μας και ειμαι σιγουρη θα πανε ολα καλα για ολες μας!

@Φραουλίνομου ποσο σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!!! Ναι χαρηκαμε παρα πολυ και το ριξαμε και λιγο στο χιουμορ με τον εμβρυολογο-βαρυ και ασκηκωτο τυπακι! Βεβαια δε σου κρυβω οτι ξενερωσα λιγο, αλλα οκ ειναι καλος επαγγελματιας, το παιδι ειναι μια χαρα (το πιο σημαντικο), ηταν εκει και ο αντρουλης μου οποτε ας μην καθομαι κι εγω να ξενερωνω για χαζομαρουλες. Παραειμαι ευαισθητη πλεον μου φαινεται χαχαχα! Κοριτσι μου ολο ξεχναω να σε ρωτησω. Ολα καλα με τον αντρουλη σου και το ζαχαρο; Ελπιζω να βρηκατε μια ακρη και να ειστε ηρεμοι!

@Despoina Mar@Argyroula κοριτσια μου ειναι οντως σιχαμα αυτο το "ροφημα" αλλα θα το πιουμε και αυτο το ποτηρι για τα μωρακια μας χιχιχιχιχι! Εχουμε ακομη λιγο καιρο μπροστα μας οποτε ας το αγνοησουμε για τωρα! Προτεινω να φαμε παγωτακι σαν προκαταβολη για το ροφημα μπας και γλυκαθουμε πιο ευχαριστα!!! Χαχαχα! Εγω ευχομαι να ειναι σουπερ ολες οι καμπυλες στο παρεακι μας και χαλαλι η ταλαιπωρια!

• Μου αρέσει 5
  • Χαχα 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Φραουλίνο είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! @VDPap τι όμορφα τα νέα σου! Ταλαιπωρηθηκες αρκετά και αγχωθηκες φαντάζομαι αλλά όλα μια χαρά με το μωρακι σου κορίτσι μου και αυτό έχει σημασία!!! :wub:

@Υβόννη μου τι χαρά μου έδωσες!!! Το μωρακι σου ειναι τέλειο και αφού έδωσε και ο γιατρός το οκ για ταξίδι είστε σούπερ!!! :DΌσο για το γιατρό τι να σχολιάσω, έλεος αμέσως να σε προσγειωσει ότι δεν είναι χαμόγελο.. Χαμόγελο είναι χαμόγελο γιατρέ δεν ξέρετε εσείς έπρεπε να του πεις.. Αααιντε από κει πια.. Αλλά αφού γλύκανε λίγο στο τέλος συγχωρείται.. Χαχαχα φαντάζομαι παρόλα αυτά τη χαρά σου και την ανακούφιση σου κορίτσι μου μπράβο!! :) 

Μπράβο Γωγουλα μου τι τέλεια νέα είναι αυτά!!! Άντε τώρα ανέβηκε και ο πλακούντας ποιος σε πιάνει;!! :D

Εγώ κοριτσι μου τρώω τα πάντα, προσπαθώ όσο μπορώ να τρώω με στεβια αλλά αν είμαι οπουδήποτε που δεν έχει και θέλω γλυκό δεν θα το σκεφτώ.. Και παγωτάκια φυσικά, ειδικά παγωτάκια!! :P Βέβαια εγώ έκανα ήδη την καμπυλη λόγω τσιμπημένου σακχάρου και έχω το ελεύθερο.. Πριν ήμουν πιο αγχωμένη αλλά γενικά προσέχω όσο γίνεται και για για τα κιλά κυρίως! 

Καλημέρα Φραουλίνο μου και καλημέρα σε όλη τη παρεουλα. Ευχαριστώ κορίτσι μου ναι Ηρεμισα πολυυυ επιτέλους θα αντιμετωπίζω την εγκυμοσύνη πιο φυσιολογικά. Όπως τα λες κ εγώ με τα παγωτακια όχι υπερβολές αλλά ξέρεις ειμαι πιο χαλαρή. Θα δείξει 

• Μου αρέσει 3

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 said:

Καλημέρα Φραουλίνο μου και καλημέρα σε όλη τη παρεουλα. Ευχαριστώ κορίτσι μου ναι Ηρεμισα πολυυυ επιτέλους θα αντιμετωπίζω την εγκυμοσύνη πιο φυσιολογικά. Όπως τα λες κ εγώ με τα παγωτακια όχι υπερβολές αλλά ξέρεις ειμαι πιο χαλαρή. Θα δείξει 

Καλημερα Γωγουλα μου! Ναι καλε μη σκας! Σου εβαλε τωρα φυτιλια η γιατρος. Κανε οτι κανεις τοσο καιρο που μια χαρα δουλευει οπως βλεπεις (κιλακια δεν εχεις παρει αλογιστα, οι εξετασεις σου μια χαρα, το παιδι τελεια ειναι) και οταν κανεις την καμπυλη το συζηταμε το θεμα. Γενικα εμενα τα θεωρητικα σεναρια δε μου λενε τιποτα...Μπορει το ενα και μπορει το αλλο! Θα τρελαθουμε στο τελος με ολες τις υποθεσεις!!!! 

Εγω πινω νερακι τωρα στα μπουκαλακια που μου ειπες!! Τελικα επειδη ειναι πιο μικρα, μπορω να τα κραταω πιο ανετα και πινω περισσοτερο! Εγω ειχα το μεγαλο μπουκαλι τοσο καιρο! Ευχαριστω πολυ πολυ!!!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα Γωγουλα μου! Ναι καλε μη σκας! Σου εβαλε τωρα φυτιλια η γιατρος. Κανε οτι κανεις τοσο καιρο που μια χαρα δουλευει οπως βλεπεις (κιλακια δεν εχεις παρει αλογιστα, οι εξετασεις σου μια χαρα, το παιδι τελεια ειναι) και οταν κανεις την καμπυλη το συζηταμε το θεμα. Γενικα εμενα τα θεωρητικα σεναρια δε μου λενε τιποτα...Μπορει το ενα και μπορει το αλλο! Θα τρελαθουμε στο τελος με ολες τις υποθεσεις!!!! 

Εγω πινω νερακι τωρα στα μπουκαλακια που μου ειπες!! Τελικα επειδη ειναι πιο μικρα, μπορω να τα κραταω πιο ανετα και πινω περισσοτερο! Εγω ειχα το μεγαλο μπουκαλι τοσο καιρο! Ευχαριστω πολυ πολυ!!!!

Ναι Υβόννη μου είναι απίστευτο ποσο βοηθάει κ τελειώνεις το ένα μπουκάλι πίσω από το άλλο συν τα ποτήρια που πίνεις στο φαγητό είμαστε πλήρως καλυμμενες

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 said:

Ναι Υβόννη μου είναι απίστευτο ποσο βοηθάει κ τελειώνεις το ένα μπουκάλι πίσω από το άλλο συν τα ποτήρια που πίνεις στο φαγητό είμαστε πλήρως καλυμμενες

Ναι ακριβως! Με το μεγαλο δεν τελειωνα γιατι επινα πιο μικρες γουλιες απο το βαρος! Στη δουλεια οτναν πηγαινα ειχα επισης μικρα και οταν το ανεφερες το συνδυασα χιχι!

oz5Vp2.png

7 ώρες πρίν, Argyroula είπε:

Αστο αργυρουλα εγώ μετά κόπων κ βασάνων.μου ανέβαιναν(μετά συγχωρήσεως) κ τα κρατούσα!!αλλιώς πρέπει να την ξανακάνεις από την αρχή!πάντως ξέρω κοπέλες που δεν είχαν κανένα θέμα.μπορει να είσαι μια από αυτές!!!!

• Λυπημένη/-ος 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...