Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Gogo1994 είπε:

Κορίτσιαααα μου ο πλακούντας μου ανεβηκεεεεεεε

Είμαι τόσο χαρούμενη κατά τα άλλα καλά λίγο περισσότερο κρεατάκι μου είπε να τρώω για τη κοιλίτσα του μωρού μου

Το αμνιακό υγρό γεμάτο με τόσο νεροοο

Μακρυά ποδαράκια ψηλός θα είναι χαχαχ και 307 γραμμάριακια

Τέλεια όλα λοιπόν και με εσένα...πετάει η ομάδα μας πεταειιι χαχα

• Μου αρέσει 2

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@VDPap @Υβόννη ευχομαι τα καλύτερα με τα μικρούλια σας !να χαρείτε την εγκυμοσύνη και τα υγιή παιδάκια σας !
@Gogo1994 επιτελους θα ηρεμήσεις κ εσυ Γωγω μου !Και να πας στους κουμπάρους σου Οποτε θελεις χωρίς αγχος !

Just now, demifilol είπε:

@VDPap @Υβόννη ευχομαι τα καλύτερα με τα μικρούλια σας !να χαρείτε την εγκυμοσύνη και τα υγιή παιδάκια σας !
@Gogo1994 επιτελους θα ηρεμήσεις κ εσυ Γωγω μου !Και να πας στους κουμπάρους σου Οποτε θελεις χωρίς αγχος !

@MumMariaχαιρομαι συμπεθέρα μ που βρήκες λύση με τον μικρό !αληθεια ,μπουσουλάει καθόλου ;

• Μου αρέσει 2

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

1 ώρα πρίν, VDPap είπε:

Κοριτσάρες μου καλημερα,

Εύχομαι να έχετε όλες μια πιο ξεκούραστη β επιπέδου, γιατί η χθεσινή μου ταλαιπωρία είναι απερίγραπτη. Αρχικά άλλαξε το ραντεβού μας διότι ο γιατρός είχε πρωινό τοκετό όποτε φύγαμε από το σπίτι κατά τις 4. Εν ολίγοις μπαίνω στην εξέταση κατά τις 5 και το μωρό δεν ήταν και πολύ συνεργάσιμο. Ανάσκελα το ήθελε ο γιατρός, μπρούμυτα αυτό. Μπρούμυτα ο γιατρός, ανάσκελα αυτό. Αυτό συνεχίστηκε για περίπου 40 λεπτά. Να προσπαθεί να το γυρίσει, αλλά μάταια. Όπου εν τω μεταξύ ήθελε ο γιατρός να μετρήσει, το μωρό μας έβαζε μπροστά το χέρι του, τύπου με ενοχλείτε με αποτέλεσμα να μη μπορεί να δει ουτε πρόσωπο. Μου κάνει κολπικό υπέρηχο και τελικά, φεύγουμε γιατί είχαμε ραντεβού και με τον παιδοκαρδιολογο και συμφωνήσαμε να ξαναγυρίσουμε..

Ο άνθρωπος εκει (που σημειωτέον δεν έχω ξανά συναντήσει πιο υπομονετικό ον στη ζωή μου) νομίζω πως απηύδησε αν και δεν το έδειξε καθόλου..Το μωρό να αλλάζει ΣΥΝΕΧΩΣ θέσεις και κατά προτίμηση μπρούμυτα και το χέρι μπροστά στον θώρακα..Ολοκληρώνεται η εξέταση μετά από 35 περίπου λεπτά και ευτυχώς όλα τα ευρήματα είναι φυσιολογικά. Επιστρέφουμε στον γυναικολόγο κια για να μη σας τα πολυλογώ μας έδιωξε 2 φορές για περπάτημα και βόλτα και φύγαμε εν τέλει στις 9 παρά το βράδυ.. Είχα κουραστεί, πονούσε η κοιλιά μου από τα τραντάγματα και τα κουνήματα των γιατρών, πεινούσα, νύσταζα ΟΛΑ ΜΑΖΙ!! Επέστρεψα σπίτι έκανα ένα μπάνιο και πέσαμε ξεροί με τον άντρα μου από τις 10..Ουτε μάστερ σεφ δεν είδα..:roll:

Το μωρό είναι μια χαρά! Έχει μεγαλώσει πολύ. Είναι 27.5εκ ύψος και ζυγίζει 380γρ. Ζωηρό αρκετά απ ότι φαίνεται..Όλες του οι μετρήσεις είναι φυσιολογικές και το μήκος του τραχήλου επίσης..χεράκια ποδαράκια δαχτυλάκια όργανα όλα οκ..Φωτογραφίες 3D εννοείται πως ΔΕΝ βγάλαμε!! Τι συζητάμε?? Με το ζόρι είδε ο άνθρωπος ρινικό οστό χειλάκια κλπ..Δεν πειράζει..Μου γράψε να κάνω και κάποιες εξετάσεις και θα με ξαναδεί 14/07. Αυτααα..

Μπράβο στον αγοραρο σου!!καλέ τι ψηλό παλικάρι!!!όλα καλά.με την εξέταση,αυτό κράτα!τώρα το άλλο με την ταλαιπωρία,ε τι να κάνουμε;;!!ελπίζω να ξεκούραστηκες κ χαλάλι του!φαντάζομαι όμως εσύ κ κ άντρας σου χαρά που τον είδατε,έστω κ έτσι, υπερκινητικό!!

1 ώρα πρίν, Υβόννη είπε:

Καλημερα αγαπημενες μου!! Μολις γυρισαμε σπιτι και σας γραφψ τα νεα μας!!

Ο γιος μας ειναι 23 εκ, 349γρ και ολα ειναι φυσιολογικα! Ο γιατρος ειπε οτι καρδουλα ειναι μια χαρα, τα αλλα οργανα επισης, χερακια, ποδαρακια μια χαρα! Τα γεννητικα οργανα χωρις καποιο malformation (πώς μεταφραζεται αυτο); Ηταν ησυχουλης, απλα επαιζε με τα χερακια του και τον ομφαλιο λωρο! Σε καποια στιγμη ειδαμε το προσωπο του απο μπροστα με τα ματακια του κλειστα και χαμογελουσε!!! Λεω "he smiles" και με διορθωνει ο γλυκουλης ο εμβρυολογος και λεει "this is not a smile, these are unconscious  muscle movements". Χαχαχαχαχα! Ενταξει αγαπημενε εμβρυολογε!

Παντως κρατησε πολυ λιγοτερο απ'οσο περιμεναμε γιατι ηταν ο μικρος πολυ ηρεμος. Στο τελος ο εμβρυολογος εγινε ανθρωπινος παντως, ειπε οτι μπορουμε να παμε Ελλαδα (γιουπιιιιιιιιιιιιι), οτι το παιδι μεγαλωνει φυσιολογικοτατα να μην ανησυχουμε και οτι ειναι ενας ομορφος νεος αντρας οπως ολοι οι μεσογειακοι αντρες!! Χαχαχαχαχαχα!!!!! Μας ευχηθηκε και καλο καλοκαιρι! Ουαου!

Ειμαι πολυ χαρουμενη κοριτσια μου!!!!

Να το κ το άλλο παλικάρι!!!ήμουν σίγουρη ότι θα ήταν καλοβολο το πουλάκι μου!!!αχ τι γαμπρό θα κάνω!!!θα τον τρελάνει η τσαουσα η δικιά μου!

Χάρηκα πάρα πολύ που η εξέταση ήταν καλή κ που ήσουν με τον συμπέθερο μαζί.καλα ο γερμαναρας μην πει ότι το παιδί χαμογελάει,θα του πέσει ο κ*λος!έχω πιστεύω σας χαμογελούσε ο γαμπρουλης μου!αφού θα είναι χαρούμενο παιδί βρε συ,από την κοιλιά φαίνεται!αχαχααχα

πρίν από 9 λεπτά , Gogo1994 είπε:

Κορίτσιαααα μου ο πλακούντας μου ανεβηκεεεεεεε

Είμαι τόσο χαρούμενη κατά τα άλλα καλά λίγο περισσότερο κρεατάκι μου είπε να τρώω για τη κοιλίτσα του μωρού μου

Το αμνιακό υγρό γεμάτο με τόσο νεροοο

Μακρυά ποδαράκια ψηλός θα είναι χαχαχ και 307 γραμμάριακια

Καλέ όλες τι νέα είναι αυτά;;;!!!φτου φτου!

Μπράβο Γωγώ μου,ξέρω τι ανακούφιση είναι αυτό.κ για να σου λέει η δικιά σου ότι ανέβηκε,πάει να πει ότι πήγε τέρμα ψηλά!αχαχαχααχ!καλές βολτουλες τώρα!!!

Just now, Argyroula είπε:

@VDPap @Evitheodorou @Gogo1994 @Υβόννη Τα νέα σας είναι υπέροχα χαίρομαι πολύ για όλες σας!!! :)

Εγω πήρα να κλείσω για β επιπέδου στο Μητέρα και μου είπε στο τηλ "έρχεστε μόνη σας, αν έχετε μυξουλα. Βηχακι δεν μου έρχεστε και να είστε καλά φαγωμενη" εγώ ή πανέξυπνη δεν κατάλαβα και της λέω γιατί θα περιμένω πολύ? και μου λέει όχι για να έχει κινητικότητα το μωρό. Θα φάω τα πάντα κορίτσια! Γλυκά πατατάκια πορτοκαλαδες...Κατα τ άλλα όπως σας είπα πάλι μόνη μου! Επίσης η ξαδέρφη μου γεννάει αυτές τις μέρες στο Μητέρα και αύριο την βάζουν μέσα για να της κάνουν υποχρεωτικά το τεστ κορονοϊου (120 ευρώ στο μητερα) και τους ρώτησε να πρπειε να κάνει και ο άντρας της και της είπαν κανονικά ναι αλλά δεν μπορούμε να τον υποχρεωσουμε γιατί είναι πολλά τα λεφτά! Αυτά! 

Κορίτσια έχει καμία άλλη εμετούς ακόμα? 

Παρούσα!!!όχι συχνούς,αλλα 2 φορές την εβδομάδα κάνω ακόμα,ειδικά βράδυ!!!

Φάε ο,τι βρεις πριν την β επιπέδου,σάρωσε τα όλα!!:P

Just now, demifilol είπε:

@MumMariaχαιρομαι συμπεθέρα μ που βρήκες λύση με τον μικρό !αληθεια ,μπουσουλάει καθόλου ;

Μπουσουλαει ναι συμπεθερουλα μου αλλά κυρίως θέλει να είναι όρθιος κ να κρατιέται από τα έπιπλα να πηγαίνει παντού στο σπίτι!μου αφήνει κ τα χέρια,το παίζει μάγκας!αχαχααχα

Κορίτσια εγώ μόλις γύρισα σπίτι κ πεινάω σαν λύκος.εκανα μπιφτεκακια με φέτα να τσακίσω!!

Κάθε πρωί κρατάω τον μικρό 9-12 μετά πάω δουλειά μέχρι τώρα κ 6 ξαναφεύγει ο άντρας μου μέχρι το βράδυ κ κρατάω τον μικρό!τα έχω δει όλα!ελπίζω βέβαια να μην συνεχιστεί το πρόγραμμα μας με αυτούς τους ρυθμούς!!

Να σας πω επίσης ότι πριν λίγο,καθόμουν με τον άντρα μου κ τον μικρό στον καναπέ κ είχα σηκώσει κ την μπλούζα(ζεστηηη) κ κουνήθηκε 3-4 φορές η κοιλιά,κανονικά όμως!το είδα κι εγώ κ ο άντρας μου!!σοκ!μου φάνηκε πολύ νωρίς να φαίνονται οι κινήσεις!ίσως επειδή είναι δεύτερη εγκυμοσύνη!ίσως κ επειδή είπαμε είναι τσαουσα η κοράκλα μου!:P α ρε τι με περιμένει στην β επιπέδου!!! @demifilol ετοιμάσου,μάλλον θα συναντηθούμε αν κάνω 10 ώρες πάλι! αχαχααχα

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

Just now, MumMaria said:

Μπράβο στον αγοραρο σου!!καλέ τι ψηλό παλικάρι!!!όλα καλά.με την εξέταση,αυτό κράτα!τώρα το άλλο με την ταλαιπωρία,ε τι να κάνουμε;;!!ελπίζω να ξεκούραστηκες κ χαλάλι του!φαντάζομαι όμως εσύ κ κ άντρας σου χαρά που τον είδατε,έστω κ έτσι, υπερκινητικό!!

Να το κ το άλλο παλικάρι!!!ήμουν σίγουρη ότι θα ήταν καλοβολο το πουλάκι μου!!!αχ τι γαμπρό θα κάνω!!!θα τον τρελάνει η τσαουσα η δικιά μου!

Χάρηκα πάρα πολύ που η εξέταση ήταν καλή κ που ήσουν με τον συμπέθερο μαζί.καλα ο γερμαναρας μην πει ότι το παιδί χαμογελάει,θα του πέσει ο κ*λος!έχω πιστεύω σας χαμογελούσε ο γαμπρουλης μου!αφού θα είναι χαρούμενο παιδί βρε συ,από την κοιλιά φαίνεται!αχαχααχα

Μπράβο Γωγώ μου,ξέρω τι ανακούφιση είναι αυτό.κ για να σου λέει η δικιά σου ότι ανέβηκε,πάει να πει ότι πήγε τέρμα ψηλά!αχαχαχααχ!καλές βολτουλες τώρα!!!

Μπουσουλαει ναι συμπεθερουλα μου αλλά κυρίως θέλει να είναι όρθιος κ να κρατιέται από τα έπιπλα να πηγαίνει παντού στο σπίτι!μου αφήνει κ τα χέρια,το παίζει μάγκας!αχαχααχα

Κορίτσια εγώ μόλις γύρισα σπίτι κ πεινάω σαν λύκος.εκανα μπιφτεκακια με φέτα να τσακίσω!!

Κάθε πρωί κρατάω τον μικρό 9-12 μετά πάω δουλειά μέχρι τώρα κ 6 ξαναφεύγει ο άντρας μου μέχρι το βράδυ κ κρατάω τον μικρό!τα έχω δει όλα!ελπίζω βέβαια να μην συνεχιστεί το πρόγραμμα μας με αυτούς τους ρυθμούς!!

Να σας πω επίσης ότι πριν λίγο,καθόμουν με τον άντρα μου κ τον μικρό στον καναπέ κ είχα σηκώσει κ την μπλούζα(ζεστηηη) κ κουνήθηκε 3-4 φορές η κοιλιά,κανονικά όμως!το είδα κι εγώ κ ο άντρας μου!!σοκ!μου φάνηκε πολύ νωρίς να φαίνονται οι κινήσεις!ίσως επειδή είναι δεύτερη εγκυμοσύνη!ίσως κ επειδή είπαμε είναι τσαουσα η κοράκλα μου!:P α ρε τι με περιμένει στην β επιπέδου!!! @demifilol ετοιμάσου,μάλλον θα συναντηθούμε αν κάνω 10 ώρες πάλι! αχαχααχα

Συμπεθερουλα μου καλη ξεκουραση και καλη ορεξη! Εκει που ησασταν σπιτι ξαφνικα νεα ωραρια...Χαμος!!! Θα προσαρμοστειτε ομως σε λιγο. Καλα ο Βασιλακης σε λιγο θα τρεχει να το δεις!!!!! Αφηνει και τα χερια!

Ο γαμπρος πολυ ησυχος! Θα τον κανει οτι θελει η κορουλα σου! Ομως χαμογελαστος θα ειναι και δε θα της χαλαει χατηρι χχαχαχαχαχα!!! Οτσν ειδαμε προσωπο ο αντρας νου μού επιασε το χερι! Ηταν μεγαλη μερα σημερα συναισθηματικα...

Just now, Argyroula said:

@VDPap @Evitheodorou @Gogo1994 @Υβόννη Τα νέα σας είναι υπέροχα χαίρομαι πολύ για όλες σας!!! :)

Εγω πήρα να κλείσω για β επιπέδου στο Μητέρα και μου είπε στο τηλ "έρχεστε μόνη σας, αν έχετε μυξουλα. Βηχακι δεν μου έρχεστε και να είστε καλά φαγωμενη" εγώ ή πανέξυπνη δεν κατάλαβα και της λέω γιατί θα περιμένω πολύ? και μου λέει όχι για να έχει κινητικότητα το μωρό. Θα φάω τα πάντα κορίτσια! Γλυκά πατατάκια πορτοκαλαδες...Κατα τ άλλα όπως σας είπα πάλι μόνη μου! Επίσης η ξαδέρφη μου γεννάει αυτές τις μέρες στο Μητέρα και αύριο την βάζουν μέσα για να της κάνουν υποχρεωτικά το τεστ κορονοϊου (120 ευρώ στο μητερα) και τους ρώτησε να πρπειε να κάνει και ο άντρας της και της είπαν κανονικά ναι αλλά δεν μπορούμε να τον υποχρεωσουμε γιατί είναι πολλά τα λεφτά! Αυτά! 

Κορίτσια έχει καμία άλλη εμετούς ακόμα? 

Κοριτσακι μου κι εγω εχω ακομη. Κρατιεμαι και δεν κανω αλλα με πιανει. Χτες πχ ημουν με πολλες ναυτιες. Το εχω αποδεχτει οτι δε θα φυγουν τελειως. Με το καλο η β'επιπεδου!!!! Προτεινω παγωτακι πριν χιχιχιχι!!!!

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Συμπεθερουλα μου καλη ξεκουραση και καλη ορεξη! Εκει που ησασταν σπιτι ξαφνικα νεα ωραρια...Χαμος!!! Θα προσαρμοστειτε ομως σε λιγο. Καλα ο Βασιλακης σε λιγο θα τρεχει να το δεις!!!!! Αφηνει και τα χερια!

Ο γαμπρος πολυ ησυχος! Θα τον κανει οτι θελει η κορουλα σου! Ομως χαμογελαστος θα ειναι και δε θα της χαλαει χατηρι χχαχαχαχαχα!!! Οτσν ειδαμε προσωπο ο αντρας νου μού επιασε το χερι! Ηταν μεγαλη μερα σημερα συναισθηματικα...

Καλά ε κλαίω πάνω από τα μπιφτέκια αυτήν την στιγμη!!εκανα εικόνα τον καλό σου να σου κρατάει το χέρι με το που είδε τον γιο κ βουρκωσα.αληθεια:x

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria είπε:

Μαριαα μου τι όμορφη εικόνα ή κοιλίτσα που πάει πέρα δωθεεε 

• Μου αρέσει 2

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Μαριαα μου τι όμορφη εικόνα ή κοιλίτσα που πάει πέρα δωθεεε 

Άσε ρε συ τρελάθηκα!!λες κ ήταν η πρώτη μου φορα:x

Τι εννοείς ότι με το ζάχαρο πρέπει να προσέχεις;δεν κατάλαβα..βγήκε κάτι παθολογικό ή προληπτικά;

• Μου αρέσει 1

Just now, MumMaria said:

Τι εννοείς ότι με το ζάχαρο πρέπει να προσέχεις;δεν κατάλαβα..βγήκε κάτι παθολογικό ή προληπτικά;

Τωρα διαβασα για την κοιλια!! Αχ ποσο υπεροχο το συναισθημα!!!!!!!!

Just now, MumMaria said:

Καλά ε κλαίω πάνω από τα μπιφτέκια αυτήν την στιγμη!!εκανα εικόνα τον καλό σου να σου κρατάει το χέρι με το που είδε τον γιο κ βουρκωσα.αληθεια:x

Μωρε παντα ηταν εκει να μου κραταει το χερι στα δυσκολα...υπερηχους, ενεσεις (αυτος μου τις εκανε), ωοληψια, εμβρυομεταφορα ημασταν μαζι... Ε τωρα στα καλα κριμα ηταν να το χανει...Γυναικολογο ακομη δεν επιτρεπεται αλλα εστω το σημερινο το ζησαμε μαζι!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, MumMaria είπε:

Στις γενικές θυμάστε που σας είπα ότι ήταν κ πιο καλό από την προηγούμενη φορά?  Ε σήμερα μου λέει μπορεί να δείχνει κ υπογλυκαιμία κ της λέω γιατί τρώω τα δικά μου γενικά κ παγωτακια κ ζυμαρικά κ μ λέει θα δούμε στη καμπύλη 

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 said:

Στις γενικές θυμάστε που σας είπα ότι ήταν κ πιο καλό από την προηγούμενη φορά?  Ε σήμερα μου λέει μπορεί να δείχνει κ υπογλυκαιμία κ της λέω γιατί τρώω τα δικά μου γενικά κ παγωτακια κ ζυμαρικά κ μ λέει θα δούμε στη καμπύλη 

Καλα Γωγουλα μου μην αγχωνεσαι τωρα, σεναριο ειναι αυτο. Νομιζω για ολες μας ισχυει οτι θα δουμε στην καμπυλη. Μπορει να ειναι κατι τσιμπημενο και να βγει μια χαρα και κατι μια χαρα και η καμπυλη να βγει οχι καλη. Μεχρι να κανουμε την καμπυλη νομιζω ολες μας δεν μπορουμε να πουμε τι παιζει!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Καλα Γωγουλα μου μην αγχωνεσαι τωρα, σεναριο ειναι αυτο. Νομιζω για ολες μας ισχυει οτι θα δουμε στην καμπυλη. Μπορει να ειναι κατι τσιμπημενο και να βγει μια χαρα και κατι μια χαρα και η καμπυλη να βγει οχι καλη. Μεχρι να κανουμε την καμπυλη νομιζω ολες μας δεν μπορουμε να πουμε τι παιζει!

Ναι βρε κορίτσια σχετικό είναι ειδικά το ζάχαρο 

Εσείς αφήνεστε γενικά με γλυκάκια κ τέτοια? 

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 said:

Εγω Γωγουλα μου δυστυχως εχω πολλες αναγουλες...Ακομη δηλαδη, απλα δε το πολυλεω...Οχι καθε καθε μερα, αλλα καθε βδομαδα σιγουρα..Τρωω μια φορα τη βδομαδα ομως! Απλα αν φαω παραπανω μετα κανω εμετο...Με πειραζει πολυ το γλυκο συγκεκριμενα. Μια φορα τη βδομαδα παντως κανω φρι μερα. Καμια φορα εκεινη τη μερα τρωω παγωτακι! Απλα χωρις υπερπαραγωγες γιατι αλλιως το πληρωνω ακριβα χαχαχα!

Παντως αν ειναι καλαοι μετρησεις σου να μην αγχωνεσαι! Και μη νιωθεις τυψεις αν τρως κανενα γλυκακι! Εφοσον προς το παρον κανεις δε σου ειπε οτι εχεις κατι, ε απο μονη σου θα κανεις low carb? H γιατρος τωρα ξερεις, θελει να τα προβλεψει ολα!

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Εγω Γωγουλα μου δυστυχως εχω πολλες αναγουλες...Ακομη δηλαδη, απλα δε το πολυλεω...Οχι καθε καθε μερα, αλλα καθε βδομαδα σιγουρα..Τρωω μια φορα τη βδομαδα ομως! Απλα αν φαω παραπανω μετα κανω εμετο...Με πειραζει πολυ το γλυκο συγκεκριμενα. Μια φορα τη βδομαδα παντως κανω φρι μερα. Καμια φορα εκεινη τη μερα τρωω παγωτακι! Απλα χωρις υπερπαραγωγες γιατι αλλιως το πληρωνω ακριβα χαχαχα!

Παντως αν ειναι καλαοι μετρησεις σου να μην αγχωνεσαι! Και μη νιωθεις τυψεις αν τρως κανενα γλυκακι! Εφοσον προς το παρον κανεις δε σου ειπε οτι εχεις κατι, ε απο μονη σου θα κανεις low carb? H γιατρος τωρα ξερεις, θελει να τα προβλεψει ολα!

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό Υβόννη μου πάντα ένα βήμα μπροστά το πάει 

Εντάξει καλού κακού θα ψιλό προσέξω πχ ένα γλυκάκι τη βδομάδα κ εγώ γιατί είναι κ τα ζυμαρικά κ τα φρούτα που δε τα υπολογίζουμε

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Γωγω μου όπως σου είπε κ η @Υβόννη δεν χει κ τόση σημασία το ζάχαρο στις γενικές.εμενα την προηγούμενη φορά κάθε μήνα ήταν τέλειο κ στην καμπύλη άστο.λιγηβυπομονη κ μετά την β επιπέδου, έρχεται αυτή η τοοοσο ωραία εξέταση,η καμπύλη ζαχάρου κ θα δούμε.παντως κ παθολογική να είναι να ξέρεις μέχρι εκείνη την εβδομάδα δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο το μωράκι γι αυτο κ την βάζουν σαν εξέταση τόσο αργά.προς το τέλος επηρεάζεται το μωρό.να μην φοβασαι;)

Just now, Gogo1994 είπε:

Δεν τρώω πολύ γλυκά.σπανια έως ποτέ λόγω της προηγούμενης κύησης η αλήθεια είναι.βεβαια ο γιατρός μου,μου είπε αν είναι να κάνεις διαβήτη κύησης όσο κ να προσέχεις ,θα κάνεις!τώρα η ζάχαρη από μόνη της ούτως ή άλλως δεν είναι κ ο,τι καλύτερο,οπότε κάνω υπομονή να τα χλαπακιασω μετά μαζεμένα!χαχαχα

Just now, MumMaria είπε:

Γωγω μου όπως σου είπε κ η @Υβόννη δεν χει κ τόση σημασία το ζάχαρο στις γενικές.εμενα την προηγούμενη φορά κάθε μήνα ήταν τέλειο κ στην καμπύλη άστο.λιγηβυπομονη κ μετά την β επιπέδου, έρχεται αυτή η τοοοσο ωραία εξέταση,η καμπύλη ζαχάρου κ θα δούμε.παντως κ παθολογική να είναι να ξέρεις μέχρι εκείνη την εβδομάδα δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο το μωράκι γι αυτο κ την βάζουν σαν εξέταση τόσο αργά.προς το τέλος επηρεάζεται το μωρό.να μην φοβασαι;)

Δεν τρώω πολύ γλυκά.σπανια έως ποτέ λόγω της προηγούμενης κύησης η αλήθεια είναι.βεβαια ο γιατρός μου,μου είπε αν είναι να κάνεις διαβήτη κύησης όσο κ να προσέχεις ,θα κάνεις!τώρα η ζάχαρη από μόνη της ούτως ή άλλως δεν είναι κ ο,τι καλύτερο,οπότε κάνω υπομονή να τα χλαπακιασω μετά μαζεμένα!χαχαχα

Μαρια μου αίματος είναι αυτή η εξέταση? 

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...