Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, VDPap είπε:

Κοριτσάρες μου καλημερα,

Εύχομαι να έχετε όλες μια πιο ξεκούραστη β επιπέδου, γιατί η χθεσινή μου ταλαιπωρία είναι απερίγραπτη. Αρχικά άλλαξε το ραντεβού μας διότι ο γιατρός είχε πρωινό τοκετό όποτε φύγαμε από το σπίτι κατά τις 4. Εν ολίγοις μπαίνω στην εξέταση κατά τις 5 και το μωρό δεν ήταν και πολύ συνεργάσιμο. Ανάσκελα το ήθελε ο γιατρός, μπρούμυτα αυτό. Μπρούμυτα ο γιατρός, ανάσκελα αυτό. Αυτό συνεχίστηκε για περίπου 40 λεπτά. Να προσπαθεί να το γυρίσει, αλλά μάταια. Όπου εν τω μεταξύ ήθελε ο γιατρός να μετρήσει, το μωρό μας έβαζε μπροστά το χέρι του, τύπου με ενοχλείτε με αποτέλεσμα να μη μπορεί να δει ουτε πρόσωπο. Μου κάνει κολπικό υπέρηχο και τελικά, φεύγουμε γιατί είχαμε ραντεβού και με τον παιδοκαρδιολογο και συμφωνήσαμε να ξαναγυρίσουμε..

Ο άνθρωπος εκει (που σημειωτέον δεν έχω ξανά συναντήσει πιο υπομονετικό ον στη ζωή μου) νομίζω πως απηύδησε αν και δεν το έδειξε καθόλου..Το μωρό να αλλάζει ΣΥΝΕΧΩΣ θέσεις και κατά προτίμηση μπρούμυτα και το χέρι μπροστά στον θώρακα..Ολοκληρώνεται η εξέταση μετά από 35 περίπου λεπτά και ευτυχώς όλα τα ευρήματα είναι φυσιολογικά. Επιστρέφουμε στον γυναικολόγο κια για να μη σας τα πολυλογώ μας έδιωξε 2 φορές για περπάτημα και βόλτα και φύγαμε εν τέλει στις 9 παρά το βράδυ.. Είχα κουραστεί, πονούσε η κοιλιά μου από τα τραντάγματα και τα κουνήματα των γιατρών, πεινούσα, νύσταζα ΟΛΑ ΜΑΖΙ!! Επέστρεψα σπίτι έκανα ένα μπάνιο και πέσαμε ξεροί με τον άντρα μου από τις 10..Ουτε μάστερ σεφ δεν είδα..:roll:

Το μωρό είναι μια χαρά! Έχει μεγαλώσει πολύ. Είναι 27.5εκ ύψος και ζυγίζει 380γρ. Ζωηρό αρκετά απ ότι φαίνεται..Όλες του οι μετρήσεις είναι φυσιολογικές και το μήκος του τραχήλου επίσης..χεράκια ποδαράκια δαχτυλάκια όργανα όλα οκ..Φωτογραφίες 3D εννοείται πως ΔΕΝ βγάλαμε!! Τι συζητάμε?? Με το ζόρι είδε ο άνθρωπος ρινικό οστό χειλάκια κλπ..Δεν πειράζει..Μου γράψε να κάνω και κάποιες εξετάσεις και θα με ξαναδεί 14/07. Αυτααα..

Επεισόδιακη η β επιπέδου σας θα εχετε να την θυμοσαστε..το αποτέλεσμα που μετράει είναι ότι είναι όλα καλά κ το μωράκι σας φυσιολογικό..ταλαιπωρηθηκατε αλλά χαλάλι..

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα αγαπημενες μου!! Μολις γυρισαμε σπιτι και σας γραφψ τα νεα μας!!

Ο γιος μας ειναι 23 εκ, 349γρ και ολα ειναι φυσιολογικα! Ο γιατρος ειπε οτι καρδουλα ειναι μια χαρα, τα αλλα οργανα επισης, χερακια, ποδαρακια μια χαρα! Τα γεννητικα οργανα χωρις καποιο malformation (πώς μεταφραζεται αυτο); Ηταν ησυχουλης, απλα επαιζε με τα χερακια του και τον ομφαλιο λωρο! Σε καποια στιγμη ειδαμε το προσωπο του απο μπροστα με τα ματακια του κλειστα και χαμογελουσε!!! Λεω "he smiles" και με διορθωνει ο γλυκουλης ο εμβρυολογος και λεει "this is not a smile, these are unconscious  muscle movements". Χαχαχαχαχα! Ενταξει αγαπημενε εμβρυολογε!

Παντως κρατησε πολυ λιγοτερο απ'οσο περιμεναμε γιατι ηταν ο μικρος πολυ ηρεμος. Στο τελος ο εμβρυολογος εγινε ανθρωπινος παντως, ειπε οτι μπορουμε να παμε Ελλαδα (γιουπιιιιιιιιιιιιι), οτι το παιδι μεγαλωνει φυσιολογικοτατα να μην ανησυχουμε και οτι ειναι ενας ομορφος νεος αντρας οπως ολοι οι μεσογειακοι αντρες!! Χαχαχαχαχαχα!!!!! Μας ευχηθηκε και καλο καλοκαιρι! Ουαου!

Ειμαι πολυ χαρουμενη κοριτσια μου!!!!

Όλα καλά λοιπόν μια Χαρούλα το μωράκι σας μεγαλώνει κ αναπτύσσεται..σε αφήνει κ Ελλάδα σούπερ όλα εξελίσσονται καλά κ όμορφα..τωρα μην περνετε κ τις μετρητοίς όλα τα σχόλια του χαχα..ενα χαμογελαστο μωρουλι:grin:

• Μου αρέσει 1

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Evitheodorou said:

Επεισόδιακη η β επιπέδου σας θα εχετε να την θυμοσαστε..το αποτέλεσμα που μετράει είναι ότι είναι όλα καλά κ το μωράκι σας φυσιολογικό..ταλαιπωρηθηκατε αλλά χαλάλι..

Όλα καλά λοιπόν μια Χαρούλα το μωράκι σας μεγαλώνει κ αναπτύσσεται..σε αφήνει κ Ελλάδα σούπερ όλα εξελίσσονται καλά κ όμορφα..τωρα μην περνετε κ τις μετρητοίς όλα τα σχόλια του χαχα..ενα χαμογελαστο μωρουλι:grin:

Ναι Ευακι μου χαμογελαστος και ασε τον εμβρυολογο τωρα χαχαχα!!! Θελω πολυ να ερθουμε Ελλαδα, ειδικα τωρα μου λειπουν τοσο οι δικοι μου

Just now, Sousamaki said:

@Υβόννη τέλεια νεεεααα!!!

μπραβοοοο!!! Κ όλα τέλεια με το μωράκι κ μπορείτε να ερθετε Ελλάδα!!!:)

Ναι Σουσαμακι μου!!!!!! Ειπε οχι ασκοπες μετακινησεις στην Ελλαδα και λιγο προσοχη αλλα ετσι και αλλιως τί θα καναμε; Πανε οι εποχες με τα ξεφρενα ξενυχτια χαχαχα!

Just now, Despoina Mar said:

@VDPap όμορφα νέα μετά από περιπέτεια...ολα καλά λοιπόν ας κρατήσουμε αυτο:-o

@Υβόννη τέλεια κορίτσι μ όλα καλά λοιπόν κ συνεχιζουμε:-D

Ναι κοριτσακι μου! Αντε και στα δικα σας οι υπολοιπες! Εχω τοση υπερενταση αυτη τη στιγμη που ουτε να δουλεψω μπορω ουτε τιποτα χιχιχι!

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Κορίτσιαααα μου ο πλακούντας μου ανεβηκεεεεεεε

Είμαι τόσο χαρούμενη κατά τα άλλα καλά λίγο περισσότερο κρεατάκι μου είπε να τρώω για τη κοιλίτσα του μωρού μου

Το αμνιακό υγρό γεμάτο με τόσο νεροοο

Μακρυά ποδαράκια ψηλός θα είναι χαχαχ και 307 γραμμάριακια

• Μου αρέσει 8

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Just now, Gogo1994 said:

Είμαι τόσο χαρούμενη κατά τα άλλα καλά λίγο περισσότερο κρεατάκι μου είπε να τρώω για τη κοιλίτσα του μωρού μου

Μπραβο Γωγουλα μου!!!!!!!!!!!!!!1 Και στην ωρα σας σημερα χιχιχιχ!

Πολυ χαρηκα και με τον πλακουντα αλλα και με τον μπεμπαρο σας!!! Μεγαλωσε μωρε και αυτος!!!! Τωρα ενα καλοκαιρι ηρεμο, αφου ανεβηκε ο πλακουντας μας!!!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Ωραία και τα δικά σου νέα όμορφα!!και το μπεμπακι μεγάλωσε κ όλα καλά με τον πλάκουντα..πάντα τέτοια νέα να έχουμε κορίτσια ευχάριστα!!

• Μου αρέσει 1

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Just now, Gogo1994 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου..ε φάε κ εσυ λίγο κρεατακι:D.

xFySp3.png

Κοριτσια μου κλεισαμε εισιτηρια! 14-28 Ιουλιου θα ειμαστε Ελλαδαρα!!!!!!!! Δεν κλεισαμε παραπανω μερες γιατι δουλευει ο αντρας μου και δεν θελω να ταξιδεψω μονη μου (καθε χρονο καθομουν εγω εξτρα). Θα ρωτησω τωρα την γιατρο για τη θαλασσα και γενικως τι να προσεξω. Ελπιζω με μασκα και γαντακια να ειναι οκ το ταξιδι απο αποψη ιου.

@Gogo1994Γωγουλα αν δω οτι εχω αποριες, θα ρωτησω τη γιατρο σου για στολη αστροναυτη και οτι αλλο χρειαστει χιχιχιχχι! Επισης κρεατακι ειναι ευκολο να φας. Αν δε θες σπαλομπριζολα ξερω γω, μπορειςνα το κλεψεις με μορφη κιμα πχ ή σε μαγειρευτα. Κι εγω δεν ειμαι φαν με το κρεας και αυτο κανω αυτο τον καιρο.

• Μου αρέσει 6

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Gogo1994 είπε:

Αχ ευχαριστώ πολύ πολύ όλες σας κοριτσια για τη θετικη ενέργεια 

Ναιιιι θα είμαι πια ξένοιαστη ούτε στο αμάξι δεν μπορούσα να ευχαριστηθώ όπου κ να πηγαίναμε 

Ωραια νεα Γωγω μου!!μια χαρα!! :D

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσια μου κλεισαμε εισιτηρια! 14-28 Ιουλιου θα ειμαστε Ελλαδαρα!!!!!!!! Δεν κλεισαμε παραπανω μερες γιατι δουλευει ο αντρας μου και δεν θελω να ταξιδεψω μονη μου (καθε χρονο καθομουν εγω εξτρα). Θα ρωτησω τωρα την γιατρο για τη θαλασσα και γενικως τι να προσεξω. Ελπιζω με μασκα και γαντακια να ειναι οκ το ταξιδι απο αποψη ιου.

@Gogo1994Γωγουλα αν δω οτι εχω αποριες, θα ρωτησω τη γιατρο σου για στολη αστροναυτη και οτι αλλο χρειαστει χιχιχιχχι! Επισης κρεατακι ειναι ευκολο να φας. Αν δε θες σπαλομπριζολα ξερω γω, μπορειςνα το κλεψεις με μορφη κιμα πχ ή σε μαγειρευτα. Κι εγω δεν ειμαι φαν με το κρεας και αυτο κανω αυτο τον καιρο.

Σουπερ! Με το καλο να μας ερθετε και να περασετε ομορφα

• Μου αρέσει 2

oru1p3.png

Just now, Υβόννη είπε:

Χαχαχα τι εννοείς να τη ρωτήσεις?  Δε θα σε άφηνε καν. Θες να κάνω δοκιμή Να της πω εγώ να μπω σε αεροπλάνο να δεις αντίδραση. Και μέχρι το Ηράκλειο το παλέψαμε πολύ κ νιώθω έτοιμη χαχαχα

Just now, VDPap είπε:

Μπράβο κορίτσι μου..ε φάε κ εσυ λίγο κρεατακι:D.

Μωρέ μου λέει κ το βράδυ να τρώω κ δυσκολεύομαι αλλα θα το παλέψω 

• Χαχα 1

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 said:

Χαχαχα τι εννοείς να τη ρωτήσεις?  Δε θα σε άφηνε καν. Θες να κάνω δοκιμή Να της πω εγώ να μπω σε αεροπλάνο να δεις αντίδραση. Και μέχρι το Ηράκλειο το παλέψαμε πολύ κ νιώθω έτοιμη χαχαχα

Μωρέ μου λέει κ το βράδυ να τρώω κ δυσκολεύομαι αλλα θα το παλέψω 

Χαχαχαχα! Ρε τη γιατρο μας! Ενταξει καθενας με την πολιτικη του! Βραδυ αν κοψεις λιγο κρεατακι μεσα σε σαλατουλα πχ δεν ειναι ασχημο!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

@VDPap @Evitheodorou @Gogo1994 @Υβόννη Τα νέα σας είναι υπέροχα χαίρομαι πολύ για όλες σας!!! :)

Εγω πήρα να κλείσω για β επιπέδου στο Μητέρα και μου είπε στο τηλ "έρχεστε μόνη σας, αν έχετε μυξουλα. Βηχακι δεν μου έρχεστε και να είστε καλά φαγωμενη" εγώ ή πανέξυπνη δεν κατάλαβα και της λέω γιατί θα περιμένω πολύ? και μου λέει όχι για να έχει κινητικότητα το μωρό. Θα φάω τα πάντα κορίτσια! Γλυκά πατατάκια πορτοκαλαδες...Κατα τ άλλα όπως σας είπα πάλι μόνη μου! Επίσης η ξαδέρφη μου γεννάει αυτές τις μέρες στο Μητέρα και αύριο την βάζουν μέσα για να της κάνουν υποχρεωτικά το τεστ κορονοϊου (120 ευρώ στο μητερα) και τους ρώτησε να πρπειε να κάνει και ο άντρας της και της είπαν κανονικά ναι αλλά δεν μπορούμε να τον υποχρεωσουμε γιατί είναι πολλά τα λεφτά! Αυτά! 

Κορίτσια έχει καμία άλλη εμετούς ακόμα? 

• Μου αρέσει 3

yi9jp3.png

Κορίτσια επίσης η γιατρός μου είπε για τι ζάχαρο ότι κάτι ψιλό δείχνει που είναι λίγο πιο κάτω από ότι ήταν ενώ έκανα τα δικά μου. Κ λέω να μαζευτώ λίγο μέχρι τη καμπύλη ζαχάρου γιατί θα τη κανω μετά τη Β επιπέδου. 

Εν τω μεταξύ ρε κορίτσια τα ζυμαρικά πολύ τα θέλω τελευταία πέρα από τα παγωτακια

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...