Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

κορίτσια εύχομαι όλα να πάνε καλά κ με τις εξετάσεις κ τα αποτελέσματα κ ολες να ακούμε ευχάριστα!!περιμένουμε κ αλλά ευχάριστα νέα αύριο!!!

και εμένα ο γιατρός κ ο εμβρυολογος μέχρι στιγμής δεν αφήνουν κανέναν μόνο μόνη μου πάω..και ο γυναικολόγος περνώ κ εγω τηλ και δεν είναι κανένας κ τότε με αφήνει να μπω..αλλά στη β επιπέδου ήθελα να έρθει κ ο άντρας μου μαζί κ θα πάρω να ρωτήσω τον εμβρυολογο μακάρι να τον αφήσουν..

• Μου αρέσει 5

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Μαρακι μου θα σας στειλω μολις γυρισω ολα τα νεα αναλυτικα! Μου λεει η μαμα μου "λες να πουν κοριτσι τωρα"; Λεω πώς γινεται; Ολοκληρο πουλι ειδαμε πώς γινεται να εξαφανιστει; Χαχαχαχαχα!

Χαχαχα! Παρε μαζι σνακ, νερο, μουσικη!! Ελπιζω η γραμματεας να ειναι ευγενικη αυτη τη φορα το καλο που της θελω!

Μια χαρα συστημα εχουν εσενα Ευακι! Εδω ειμαστε κανονικα στο σαλονακι απλα ειμαστε 2-3 το πολυ και με μασκα. Τελοσπαντων, θα τα λεμε στα μωρα μας στο μελλον και θα γελαμε! Εγω το μωρο το λεω ο κορωνο-υιος μου χιχιχιιχι!!

Βρε εγγονό θα της φέρεις!!!!με την κορώνα στο κεφάλι,σωστός πρίγκηπας!!!αχαχαχααχ!θα τον δει κ θα ξετρελαίνει,πίστεψέ με:x καλή επιτυχία αύριο.να ρωτήσεις κ για Ελλάδα μπας κ δεις μανουλα-γιαγιουλα:x

Just now, MumMaria said:

Βρε εγγονό θα της φέρεις!!!!με την κορώνα στο κεφάλι,σωστός πρίγκηπας!!!αχαχαχααχ!θα τον δει κ θα ξετρελαίνει,πίστεψέ με:x καλή επιτυχία αύριο.να ρωτήσεις κ για Ελλάδα μπας κ δεις μανουλα-γιαγιουλα:x

Ξερω γιατι μου το ειπε αυτο με το κοριτσι! Ειμαι σιγουρη οτι κατι εχει ψωνισει αλλα δεν το εμφανιζει ακομη χαχαχαχα! Την ξερω πολυ καλα!!! Και ηθελε να σιγουρευτει οτι πηρε το σωστο χρωμα χαχαχα! Απλα το πηγε πλαγια!

Ναι εννοειται θα ρωτησω και εχω ηδη δει πτησεις χιχιχι! Ο αντρας μου δουλευει απειρα αυτες τις μερες για να μπορεσουμε να φυγουμε αν μας αφησουν!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Ξερω γιατι μου το ειπε αυτο με το κοριτσι! Ειμαι σιγουρη οτι κατι εχει ψωνισει αλλα δεν το εμφανιζει ακομη χαχαχαχα! Την ξερω πολυ καλα!!! Και ηθελε να σιγουρευτει οτι πηρε το σωστο χρωμα χαχαχα! Απλα το πηγε πλαγια!

Ναι εννοειται θα ρωτησω και εχω ηδη δει πτησεις χιχιχι! Ο αντρας μου δουλευει απειρα αυτες τις μερες για να μπορεσουμε να φυγουμε αν μας αφησουν!

Αχαχαχαχα!κλασική χαζογιαγια!!!εντάξει τότε,το δέχομαι!νόμιζα ότι σνομπαρε τα αγοράκια κ ήμουν έτοιμη να επαναστάτησε!αχαχαχαχα

Μακάρι να σας κάτσει καλά κ υπομονή στον αντρουλη ,να καταφέρετε να ρθειτε εδώ για μπανακια!κι εγώ μέχρι τώρα δουλεύω,μας έχει πάει λίγο πίσω η δουλειά κ τρέχουμε κ δεν φτάνουμε.ειχα κ τον μικρό όλο το απόγευμα μόνη μου,πρώτη μέρα!!αλλά καλά πήγε,όταν ήθελα να τον μεταφέρω,είχα το καρεκλακι φαγητού που έχει ροδάκια κ πηγαίναμε έτσι από δωμάτιο σε δωμάτιο.το είδε κ σαν παιχνίδι,μια χαρά,δεν γκρινιαξε που δεν είχε αγκαλιά!το αγοράκι μου το καλό!!!

• Μου αρέσει 3

Just now, MumMaria said:

Αχαχαχαχα!κλασική χαζογιαγια!!!εντάξει τότε,το δέχομαι!νόμιζα ότι σνομπαρε τα αγοράκια κ ήμουν έτοιμη να επαναστάτησε!αχαχαχαχα

Μακάρι να σας κάτσει καλά κ υπομονή στον αντρουλη ,να καταφέρετε να ρθειτε εδώ για μπανακια!κι εγώ μέχρι τώρα δουλεύω,μας έχει πάει λίγο πίσω η δουλειά κ τρέχουμε κ δεν φτάνουμε.ειχα κ τον μικρό όλο το απόγευμα μόνη μου,πρώτη μέρα!!αλλά καλά πήγε,όταν ήθελα να τον μεταφέρω,είχα το καρεκλακι φαγητού που έχει ροδάκια κ πηγαίναμε έτσι από δωμάτιο σε δωμάτιο.το είδε κ σαν παιχνίδι,μια χαρά,δεν γκρινιαξε που δεν είχε αγκαλιά!το αγοράκι μου το καλό!!!

χαχαχαχα οχι στην οικογενεια δεν εχουμε θεματα με τα φυλα, εχουμε θεμα να παρουμε το σωστο ζιπουνακι ομως χιχιχιχιιχι!!!

Μια χαρουλα τα πηγατε μανουλα και γιος!!! Τωρα ολοι ετσι οπως δουλευουμε απο το σπιτι, κανουμε μια δουλεια στο διπλασιο χρονο...Υπομονη ομως Μαρακι μου!!!

ΥΓ μρτα τις β'επιπεδου θελω πληροφοριες για το καρεκλακι-ροδακι!!!

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

χαχαχαχα οχι στην οικογενεια δεν εχουμε θεματα με τα φυλα, εχουμε θεμα να παρουμε το σωστο ζιπουνακι ομως χιχιχιχιιχι!!!

Μια χαρουλα τα πηγατε μανουλα και γιος!!! Τωρα ολοι ετσι οπως δουλευουμε απο το σπιτι, κανουμε μια δουλεια στο διπλασιο χρονο...Υπομονη ομως Μαρακι μου!!!

ΥΓ μρτα τις β'επιπεδου θελω πληροφοριες για το καρεκλακι-ροδακι!!!

Μην φοβάσαι,θα σε φτιαξωωωω!αχαχααχα

Θα πρέπει να ανανεώσω κ το πινακακι μας!σε έχω ακόμα ροζ!τς τς τς!ντροπηηηηηη,τι θα λέει ο γαμπρός μου αύριο μεθαύριο!

Just now, MumMaria said:

Μην φοβάσαι,θα σε φτιαξωωωω!αχαχααχα

Θα πρέπει να ανανεώσω κ το πινακακι μας!σε έχω ακόμα ροζ!τς τς τς!ντροπηηηηηη,τι θα λέει ο γαμπρός μου αύριο μεθαύριο!

χαχαχαχαχαχαχα! Ακομη εχει κλειστα τα βλεφαρακια νομιζω! Οποτε ενταξει εχουμε χρονο να αλλαξουμε το χρωμα!!!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Κοριτσάρες μου καλημερα,

Εύχομαι να έχετε όλες μια πιο ξεκούραστη β επιπέδου, γιατί η χθεσινή μου ταλαιπωρία είναι απερίγραπτη. Αρχικά άλλαξε το ραντεβού μας διότι ο γιατρός είχε πρωινό τοκετό όποτε φύγαμε από το σπίτι κατά τις 4. Εν ολίγοις μπαίνω στην εξέταση κατά τις 5 και το μωρό δεν ήταν και πολύ συνεργάσιμο. Ανάσκελα το ήθελε ο γιατρός, μπρούμυτα αυτό. Μπρούμυτα ο γιατρός, ανάσκελα αυτό. Αυτό συνεχίστηκε για περίπου 40 λεπτά. Να προσπαθεί να το γυρίσει, αλλά μάταια. Όπου εν τω μεταξύ ήθελε ο γιατρός να μετρήσει, το μωρό μας έβαζε μπροστά το χέρι του, τύπου με ενοχλείτε με αποτέλεσμα να μη μπορεί να δει ουτε πρόσωπο. Μου κάνει κολπικό υπέρηχο και τελικά, φεύγουμε γιατί είχαμε ραντεβού και με τον παιδοκαρδιολογο και συμφωνήσαμε να ξαναγυρίσουμε..

Ο άνθρωπος εκει (που σημειωτέον δεν έχω ξανά συναντήσει πιο υπομονετικό ον στη ζωή μου) νομίζω πως απηύδησε αν και δεν το έδειξε καθόλου..Το μωρό να αλλάζει ΣΥΝΕΧΩΣ θέσεις και κατά προτίμηση μπρούμυτα και το χέρι μπροστά στον θώρακα..Ολοκληρώνεται η εξέταση μετά από 35 περίπου λεπτά και ευτυχώς όλα τα ευρήματα είναι φυσιολογικά. Επιστρέφουμε στον γυναικολόγο κια για να μη σας τα πολυλογώ μας έδιωξε 2 φορές για περπάτημα και βόλτα και φύγαμε εν τέλει στις 9 παρά το βράδυ.. Είχα κουραστεί, πονούσε η κοιλιά μου από τα τραντάγματα και τα κουνήματα των γιατρών, πεινούσα, νύσταζα ΟΛΑ ΜΑΖΙ!! Επέστρεψα σπίτι έκανα ένα μπάνιο και πέσαμε ξεροί με τον άντρα μου από τις 10..Ουτε μάστερ σεφ δεν είδα..:roll:

Το μωρό είναι μια χαρά! Έχει μεγαλώσει πολύ. Είναι 27.5εκ ύψος και ζυγίζει 380γρ. Ζωηρό αρκετά απ ότι φαίνεται..Όλες του οι μετρήσεις είναι φυσιολογικές και το μήκος του τραχήλου επίσης..χεράκια ποδαράκια δαχτυλάκια όργανα όλα οκ..Φωτογραφίες 3D εννοείται πως ΔΕΝ βγάλαμε!! Τι συζητάμε?? Με το ζόρι είδε ο άνθρωπος ρινικό οστό χειλάκια κλπ..Δεν πειράζει..Μου γράψε να κάνω και κάποιες εξετάσεις και θα με ξαναδεί 14/07. Αυτααα..

• Μου αρέσει 6

xFySp3.png

Καλημερα αγαπημενες μου!! Μολις γυρισαμε σπιτι και σας γραφψ τα νεα μας!!

Ο γιος μας ειναι 23 εκ, 349γρ και ολα ειναι φυσιολογικα! Ο γιατρος ειπε οτι καρδουλα ειναι μια χαρα, τα αλλα οργανα επισης, χερακια, ποδαρακια μια χαρα! Τα γεννητικα οργανα χωρις καποιο malformation (πώς μεταφραζεται αυτο); Ηταν ησυχουλης, απλα επαιζε με τα χερακια του και τον ομφαλιο λωρο! Σε καποια στιγμη ειδαμε το προσωπο του απο μπροστα με τα ματακια του κλειστα και χαμογελουσε!!! Λεω "he smiles" και με διορθωνει ο γλυκουλης ο εμβρυολογος και λεει "this is not a smile, these are unconscious  muscle movements". Χαχαχαχαχα! Ενταξει αγαπημενε εμβρυολογε!

Παντως κρατησε πολυ λιγοτερο απ'οσο περιμεναμε γιατι ηταν ο μικρος πολυ ηρεμος. Στο τελος ο εμβρυολογος εγινε ανθρωπινος παντως, ειπε οτι μπορουμε να παμε Ελλαδα (γιουπιιιιιιιιιιιιι), οτι το παιδι μεγαλωνει φυσιολογικοτατα να μην ανησυχουμε και οτι ειναι ενας ομορφος νεος αντρας οπως ολοι οι μεσογειακοι αντρες!! Χαχαχαχαχαχα!!!!! Μας ευχηθηκε και καλο καλοκαιρι! Ουαου!

Ειμαι πολυ χαρουμενη κοριτσια μου!!!!

• Μου αρέσει 7

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, VDPap είπε:

Κοριτσάρες μου καλημερα,

Εύχομαι να έχετε όλες μια πιο ξεκούραστη β επιπέδου, γιατί η χθεσινή μου ταλαιπωρία είναι απερίγραπτη. Αρχικά άλλαξε το ραντεβού μας διότι ο γιατρός είχε πρωινό τοκετό όποτε φύγαμε από το σπίτι κατά τις 4. Εν ολίγοις μπαίνω στην εξέταση κατά τις 5 και το μωρό δεν ήταν και πολύ συνεργάσιμο. Ανάσκελα το ήθελε ο γιατρός, μπρούμυτα αυτό. Μπρούμυτα ο γιατρός, ανάσκελα αυτό. Αυτό συνεχίστηκε για περίπου 40 λεπτά. Να προσπαθεί να το γυρίσει, αλλά μάταια. Όπου εν τω μεταξύ ήθελε ο γιατρός να μετρήσει, το μωρό μας έβαζε μπροστά το χέρι του, τύπου με ενοχλείτε με αποτέλεσμα να μη μπορεί να δει ουτε πρόσωπο. Μου κάνει κολπικό υπέρηχο και τελικά, φεύγουμε γιατί είχαμε ραντεβού και με τον παιδοκαρδιολογο και συμφωνήσαμε να ξαναγυρίσουμε..

Ο άνθρωπος εκει (που σημειωτέον δεν έχω ξανά συναντήσει πιο υπομονετικό ον στη ζωή μου) νομίζω πως απηύδησε αν και δεν το έδειξε καθόλου..Το μωρό να αλλάζει ΣΥΝΕΧΩΣ θέσεις και κατά προτίμηση μπρούμυτα και το χέρι μπροστά στον θώρακα..Ολοκληρώνεται η εξέταση μετά από 35 περίπου λεπτά και ευτυχώς όλα τα ευρήματα είναι φυσιολογικά. Επιστρέφουμε στον γυναικολόγο κια για να μη σας τα πολυλογώ μας έδιωξε 2 φορές για περπάτημα και βόλτα και φύγαμε εν τέλει στις 9 παρά το βράδυ.. Είχα κουραστεί, πονούσε η κοιλιά μου από τα τραντάγματα και τα κουνήματα των γιατρών, πεινούσα, νύσταζα ΟΛΑ ΜΑΖΙ!! Επέστρεψα σπίτι έκανα ένα μπάνιο και πέσαμε ξεροί με τον άντρα μου από τις 10..Ουτε μάστερ σεφ δεν είδα..:roll:

Το μωρό είναι μια χαρά! Έχει μεγαλώσει πολύ. Είναι 27.5εκ ύψος και ζυγίζει 380γρ. Ζωηρό αρκετά απ ότι φαίνεται..Όλες του οι μετρήσεις είναι φυσιολογικές και το μήκος του τραχήλου επίσης..χεράκια ποδαράκια δαχτυλάκια όργανα όλα οκ..Φωτογραφίες 3D εννοείται πως ΔΕΝ βγάλαμε!! Τι συζητάμε?? Με το ζόρι είδε ο άνθρωπος ρινικό οστό χειλάκια κλπ..Δεν πειράζει..Μου γράψε να κάνω και κάποιες εξετάσεις και θα με ξαναδεί 14/07. Αυτααα..

Καλημέρα κορίτσι μου μεγάλη ταλαιπωρία ειδικά όταν είναι βράδυ θυμάμαι από την αυχενική κ έχεις όλο το αγχος κ άμα δεν είναι κ βολικά τα πράγματα κουράζεσαι περισσότερο όμως κρατάμε το αποτέλεσμα βέβαια ότι όλα είναι υπέροχα. 

@Υβόννημου περιμενουμε κ τη δική σου αναλυτική περιγραφή

Εγω κορίτσια μου περιμένω ελπίζω να μην αργήσω πολύ

Στειλτε θετική ενέργεια για τον γιόκα μου κ τον πλακούντακο μου 

Just now, Υβόννη είπε:

Ο γιος μας ειναι 23 εκ, 349γρ και ολα ειναι φυσιολογικα! Ο γιατρος ειπε οτι καρδουλα ειναι μια χαρα, τα αλλα οργανα επισης, χερακια, ποδαρακια μια χαρα! Τα γεννητικα οργανα χωρις καποιο malformation (πώς μεταφραζεται αυτο); Ηταν ησυχουλης, απλα επαιζε με τα χερακια του και τον ομφαλιο λωρο! Σε καποια στιγμη ειδαμε το προσωπο του απο μπροστα με τα ματακια του κλειστα και χαμογελουσε!!! Λεω "he smiles" και με διορθωνει ο γλυκουλης ο εμβρυολογος και λεει "this is not a smile, these are unconscious  muscle movements". Χαχαχαχαχα! Ενταξει αγαπημενε εμβρυολογε!

Παντως κρατησε πολυ λιγοτερο απ'οσο περιμεναμε γιατι ηταν ο μικρος πολυ ηρεμος. Στο τελος ο εμβρυολογος εγινε ανθρωπινος παντως, ειπε οτι μπορουμε να παμε Ελλαδα (γιουπιιιιιιιιιιιιι), οτι το παιδι μεγαλωνει φυσιολογικοτατα να μην ανησυχουμε και οτι ειναι ενας ομορφος νεος αντρας οπως ολοι οι μεσογειακοι αντρες!! Χαχαχαχαχαχα!!!!! Μας ευχηθηκε και καλο καλοκαιρι! Ουαου!

Καλαααα ξστρελαθηκα που σας αφήνει να έρθετε Ελλάδα μπράβο κορίτσι μου καταλαβαίνω πόση ανάγκη το έχεις 

Μπράβο μου έκανες χάρουμενη την αναμονή τώρα 

Καλα κ από τα γράμμαριακια άντρακλας εεεε

• Μου αρέσει 2

yRr5p2.png

Just now, VDPap said:

Κοριτσάρες μου καλημερα,

Κοριτσακι μου τωρα σε διαβασα!

Εχεις δικο με την κουραση αλλα σκεψου και τον αντρα σου μεσα στη ζεστη τοσες ωρες με το πουκαμισο χαχαχα! Εμ τί να κανεις, αντρας απο τωρα ο μικρος, δε θελει πολλα πολλα παρα την ησυχια του!! Ουτε σελφι ουτε τετοια!!  Το σημαντικο ειναι οτι ειναι γερος και οτι ολα ειναι οπως πρεπει! Χαλαλι η ταλαιπωρια αφου ολα ειναι καλα!!! Σημερα να ξεκουραστεις κι εσυ οσο μπορεις! Αντε περασε και αυτη η εξεταση τωρα!!!! Επεισοδιακη βεβαια αλλα θα εχετε ιστοριες να του λετε στο μελλον!!!!!

Just now, Gogo1994 said:

Καλημέρα κορίτσι μου μεγάλη ταλαιπωρία ειδικά όταν είναι βράδυ θυμάμαι από την αυχενική κ έχεις όλο το αγχος κ άμα δεν είναι κ βολικά τα πράγματα κουράζεσαι περισσότερο όμως κρατάμε το αποτέλεσμα βέβαια ότι όλα είναι υπέροχα. 

Γωγουλα μου να πανε ολα καλα! Περιμενουμε νεακια!!!!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Υβοννη μου καλημερα! Σουπερ ο γιος και συνεργασιμος βλεπω !τελεια ολα και με το καλο να ερθετε Ελλαδα!αμαν κυριε εμβρυολογε μου πες του αφηστε μας να πουμε το κατι παράπανω χαχα!

Just now, VDPap είπε:

Κοριτσάρες μου καλημερα,

Ζορικο το μπεμπε,το θετικο ειναι οτι ολες οι μετρησεις ειναι μια χαρα κ ας σε ταλαιπωρησε ο μπομπιρας.:)

• Μου αρέσει 2

oru1p3.png

Just now, Υβόννη είπε:

Βρε @Υβόννη μου με άφησες και έγραψα τόσα πράγματα?? Το ρεζουμέ είναι.. πως είναι το μωρό της @Υβόννη... ε ακριβώς το αντίθετο είναι το δικό μου..:D

Μπραβο κορίτσι μου!! Υπέροχα τα νέα..Πεθαίνω με τον γιατροοο..χαχαχαχαχαχα

@ΕΥΑ!  @Gogo1994 καλή επιτυχία γλυκές μου και στις δικές σας εξετάσεις..να πάνε όλα καλα!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

xFySp3.png

Just now, VDPap said:

Βρε @Υβόννη μου με άφησες και έγραψα τόσα πράγματα?? Το ρεζουμέ είναι.. πως είναι το μωρό της @Υβόννη... ε ακριβώς το αντίθετο είναι το δικό μου..:D

Μπραβο κορίτσι μου!! Υπέροχα τα νέα..Πεθαίνω με τον γιατροοο..χαχαχαχαχαχα

@ΕΥΑ!  @Gogo1994 καλή επιτυχία γλυκές μου και στις δικές σας εξετάσεις..να πάνε όλα καλα!

Κοριτσι μου εμας ο γιος με τοσο φλωρους γονεις τί θα εβγαινε; Ζωηρος; Χαχαχαχα! Βεβαια εχω και γονιδια απο τον αδερφο μου που ειναι ο ορισμος του ζωηρου παιδιου! Καλα μπορει να τον πετυχαμε στον υπνο, εσας ηταν και απογευμα. Θα κριθουν ολα στο μελλον βεβαια, γιατι μας βλεπω ολες να κυνηγαμε οπως και να εχει τα αγορακια μας!

Εγω γελασα με το σχολιο για τους μεσογειακους αντρες! Λεω στον αντρα μου "πού ξερει οτι οι μεσογειακοι αντρες ειναι ωραιοι"; Χαχαχαχαχα!!!

Just now, Gogo1994 said:

Καλαααα ξστρελαθηκα που σας αφήνει να έρθετε Ελλάδα μπράβο κορίτσι μου καταλαβαίνω πόση ανάγκη το έχεις 

Μπράβο μου έκανες χάρουμενη την αναμονή τώρα 

Καλα κ από τα γράμμαριακια άντρακλας εεεε

Αχ Γωγουλα μου συγκινηθηκαμε πολυ! Αντε να μπεις κι εσυ τωρα και εμτα θα γραφουμε κατεβατα!!

Θελω να δω τους δικους μου...Να μη με δουν με κοιλιτσα;

Just now, ΕΥΑ! said:

Υβοννη μου καλημερα! Σουπερ ο γιος και συνεργασιμος βλεπω !τελεια ολα και με το καλο να ερθετε Ελλαδα!αμαν κυριε εμβρυολογε μου πες του αφηστε μας να πουμε το κατι παράπανω χαχα!

Ζορικο το μπεμπε,το θετικο ειναι οτι ολες οι μετρησεις ειναι μια χαρα κ ας σε ταλαιπωρησε ο μπομπιρας.:)

Χαχαχα ετσι Ευακι μου! Χαμογελαει ειπα! Και το χαμογελο μυικη κινηση ειναι! Παντως σημερα το ειπε μωρο, παλι καλα!

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...