Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Μια χαρα η μπεμπα σου!κοριτσαρος.:)και την αλλη εβδομαδα ολα μια χαρα θα ειναι

Ευχαριστω Πολύ !!ευχομαι να ξεμπέρδεψα όντως με το μικρόβιο !νιωθεις καλα ;σηκώθηκες ;

Just now, Evitheodorou είπε:

τέλεια η μπεμπουλα,ευτυχώς όλα καλά κ όλα φυσιολογικά..εύχομαι να φύγει κ το μικρόβιο κ να ησυχασεις!!

Ευχαριστω Ευη μου !την Πέμπτη ειπαμε θα πας γιατρό ;;;Αντε έφτασαν οι μέρες !!!τι εβδομάδα τέλεια θα έχουμε !!!φτου φτού

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια μου, βλεπω λιγα κιτρινωπα υγρα απο χτες...Συγγνωμη για την αναλυση! Εβαλα ενα σερβιετακι να τσεκαρω λιγο τί παιζει. Θα παρω τη γιατρο σε λιγο αλλα λογικα θα με παρει πισω στις εξι που τελειωνει τα ραντεβου. Ελπιζω να ειναι φυσιολογικο. Επισης νιωθετε καθε μερα τα μωρακια οσες τα νιωθετε; Γιατι εγω χτες δεν τον ενιωσα και σημερα τιποτα ως τωρα.

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσακια μου καλημερα σε ολες μας (που εχει παει μεσημερι αλλα ηθελα να πω κι εγω μια ευχη για μια ομορφη μερα)! Ειχα μιτινγκ απο τις 10 δικη μου εδω μεχρι πριν λιγο και τωρα ξεμπερδεψα!

@demifilolκαλε τί κοπελαρα ειναι αυτη; Αχ κατι μπουτακια που θα δαγκωνουμε του χρονου! Χαμ χαμ χαμ! Πολλα πολλα μπραβο με τον τραχηλο, γιατι κοριτσι μου κανεις κι εσυ μεγαλη προσπαθεια με την ξαπλα! Μπραβο και παλι μπραβο και εκει να μεινει να μην κουνηθει, το καλο που του θελουμε!

@Gogo1994Γωγουλα μου τί φιλη ειναι αυτη με βιλα;;;;; Θελω κι εγω μια τετοια φιλη χαχαχα! Πολυ χαιρομαι κοριτσακι μου που περασες ομορφα! Μη σκας με τη ντοματα, θυμασαι κι εγω με ενα μπεργκερ που ειχα φαει; Ποση φλουδα πια θα ειχε; Κατι μαρουλια ειναι τα υπουλα συνηθως.

@VDPapτωρα θα εισαι ηδη στον υπερηχο! Περιμενουμε υπεροχα νεα!!

Παπακι μας τί ομορφο που εχεις καλη παρεα! Να το απολαμβανεις κοριτσι μου! Τελικα η μερα ηρθε και ζουμε το ονειρο κοριτσακι μου!!! Να το πιστεψεις!Φιλακια και σε σενα και στη μπεμπουλα σου!!!

Χαμ χαμ θα κάνουν οι άλλοι !!!εγω μετά θα κάνω ζωάρα !!!χχααχχα Αντε με το καλό αύριο υβοννη μου !!

Just now, MumMaria είπε:

Βίλα ακούω;;!!χααχαχαχ!σούπερ!χαίρομαι που τα περασατε τέλεια!

Για την ντομάτα μην το σκέφτεσαι,δεν έγινε τίποτα,πράσινα να μην τρώμε απέξω που δεν πλένονται πολλές φορές σωστά!μην το πεις όμως στην γιατρό σου καλού κακού!αχαχαχαχααχ

Ρε συ Δήμητρα τι νυφη θα κάνω εγώ;;!!ευτυχώς που κ ο γιος μου είναι ψηλός κ στις ανώτερες καμπύλες!μην τον ρίχνει κ κάνα κεφάλι!!αχαχααχαχα.μου αρέσει που η δικιά μου η καημένη είναι 298γρ κ μου την βγάζανε κ ανεπτυγμένη!!:P

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Δ ξέρω Γτ τόση ανάπτυξη !!αλλα εντάξει Δ θα περνάμε κ τον γαμπρό !!!η Μπέμπα μ είναι 7μερες μεγαλύτερη ,παίζει ρόλο νομίζω !

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

@Υβόννημου έχω κ εγώ υγρά θα της το πω αύριο να δω. Εγώ είχα αυτή τη βδομάδα 3 μέρες να ακούσω κάτι μπορεί να αηταν η θέση του έτσι με τη πλατουλα κ είχα ανησυχήσει. Τώρα που άρχισα να τον ακούω θα τη ρωτήσω κάθε πότε είναι φυσιολογικο@MumMariaI η φίλη με τη βίλα κορίτσια είναι ο μπάμπας εργολάβος οπότε είναι το νέο αποκτημα

Να έρθετε να κάνουμε εκεί το πάρτυ με τα φρούτο κοκτέιλ 

yRr5p2.png

Just now, demifilol είπε:

Χαμ χαμ θα κάνουν οι άλλοι !!!εγω μετά θα κάνω ζωάρα !!!χχααχχα Αντε με το καλό αύριο υβοννη μου !!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Δ ξέρω Γτ τόση ανάπτυξη !!αλλα εντάξει Δ θα περνάμε κ τον γαμπρό !!!η Μπέμπα μ είναι 7μερες μεγαλύτερη ,παίζει ρόλο νομίζω !

Ναι καλέ δεν ανησυχώ,κάθε μωράκι έχει την ανάπτυξη του.παντως κ ο γιος μου πάντα ήταν καμιά βδομάδα μεγαλύτερος!ταιριάζουν! αχαχααχαα

Just now, Gogo1994 είπε:

@Υβόννημου έχω κ εγώ υγρά θα της το πω αύριο να δω. Εγώ είχα αυτή τη βδομάδα 3 μέρες να ακούσω κάτι μπορεί να αηταν η θέση του έτσι με τη πλατουλα κ είχα ανησυχήσει. Τώρα που άρχισα να τον ακούω θα τη ρωτήσω κάθε πότε είναι φυσιολογικο@MumMariaI η φίλη με τη βίλα κορίτσια είναι ο μπάμπας εργολάβος οπότε είναι το νέο αποκτημα

Βίλα στην Κρήτη εεε;;;εεεεμ εντάξει μωρέ,με έπεισες!!!!(δύσκολα με έπεισες,αχαχαχαχα)

Μετά την 24η εβδομάδα είναι καλό να τα ακούμε κάθε μέρα,τώρα λογικό είναι μια να τα ακούμε μια να τα χάνουμε,αλλά ρωτά κ την γιατρό σου.

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria είπε:

Ναι καλέ δεν ανησυχώ,κάθε μωράκι έχει την ανάπτυξη του.παντως κ ο γιος μου πάντα ήταν καμιά βδομάδα μεγαλύτερος!ταιριάζουν! αχαχααχαα

Βίλα στην Κρήτη εεε;;;εεεεμ εντάξει μωρέ,με έπεισες!!!!(δύσκολα με έπεισες,αχαχαχαχα)

Μετά την 24η εβδομάδα είναι καλό να τα ακούμε κάθε μέρα,τώρα λογικό είναι μια να τα ακούμε μια να τα χάνουμε,αλλά ρωτά κ την γιατρό σου.

Από τους υπερήχους είχαν παρόμοια εξέλιξη !ειναο γραφτό να ναι μαζί!

• Χαχα 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, Gogo1994 said:

Εσεις γινατε φιλες πριν τη βιλα, οποτε ενταξει!!! Χαχαχχα! Ναι εγω ψηνομαι αλλα να φαμε και τιποτα οχι μονο κοκτειλ! Βιλα μεν αλλα οχι να φαμε τιποτα γκουρμεδιες! Κρητικο τσιμπουσι θελω!!

oz5Vp2.png

Ευχαριστω Πολύ !!ευχομαι να ξεμπέρδεψα όντως με το μικρόβιο !νιωθεις καλα ;σηκώθηκες ;

Ευχαριστω Ευη μου !την Πέμπτη ειπαμε θα πας γιατρό ;;;Αντε έφτασαν οι μέρες !!!τι εβδομάδα τέλεια θα έχουμε !!!φτου φτού

εγώ την πεμπτη πάω ναι...

• Μου αρέσει 1

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Ναι ολα μια χαρα,απο χτες δεν ειμαι καθολου κρεββατι.

• Μου αρέσει 1

oru1p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσια μου, βλεπω λιγα κιτρινωπα υγρα απο χτες...Συγγνωμη για την αναλυση! Εβαλα ενα σερβιετακι να τσεκαρω λιγο τί παιζει. Θα παρω τη γιατρο σε λιγο αλλα λογικα θα με παρει πισω στις εξι που τελειωνει τα ραντεβου. Ελπιζω να ειναι φυσιολογικο. Επισης νιωθετε καθε μερα τα μωρακια οσες τα νιωθετε; Γιατι εγω χτες δεν τον ενιωσα και σημερα τιποτα ως τωρα.

Έλα ρε συ,τώρα είδα το μνμ σου..τρέχω κ δεν διαβάζω σωστά τα μνμ !σορυ

Έχω υποκίτρινα υγρά από την αρχή ενώ στον μικρό είχα μόνο διάφανα.εγω ως σαικο μέχρι που έδειξα σερβιετακι στον γιατρό κ μου ειπε όσο δεν μυρίζουν ,είναι φυσιολογικό.λογω ορμονών.κ η καλλιέργεια αρνητική βγήκε.μην σε ανησυχεί.

Το μωρό θα κουνιέται αλλά μάλλον όταν θα είσαι όρθια,όταν θα κάνεις κάτι κ για αυτό κ δεν θα τον νιώθεις.ειναι νωρίς ακόμα.μπορει να είναι κ πλατουλα όπως λέει η Γωγώ ,θα αλλάξει θέση κ θα τον καταλάβεις.:-D

Άντε τέλεια!να δούμε κ πόσο μεγάλωσε η κοπέλα σου!!!:x

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Μου αρέσεις!!!μην ζοριζεσαι όμως κ πολύ μέχρι να κλείσεις βδομάδα,έτσι;;

• Μου αρέσει 2

Τι τέλεια !!!να ρωτήσεις κ ότι απορίες έχεις !!π

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Ωραία !!συμφωμω με το Μαράκι ας είσαι λίγο πιο προσεκτική !μην σηκώνεις βάρη ,,παρτο λίγο πιο χαλαρά !

• Μου αρέσει 2

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

καλησπέρα κορίτσια!!!

ελπιζω να είστε όλες καλά!!

τι ζέστη είναι αυτή;!;!;

@Υβόννη δε ξέρω αν είναι το ίδιο με την περίπτωση μου..υγρά λευκά γενικά έχω από την αρχή..γίνονται κιτρινωπά κάποιες φορές στη δίκη μου περίπτωση λόγω παρουσίας μυκητων..οποτε ΑΝΑ διάστημα μου λέει ο γιατρός να χρησιμοποιώ μια κολπικη κρέμα..περνάει κ μετά από ένα διάστημα τσουπ πάλι τα ίδια..μου είπε ότι είναι πολύ σύνηθες στην εγκυμοσύνη κ δεν υπάρχει λόγος ανησυχιας

Just now, Evitheodorou said:

Με το καλο να δεις την μπεμπα σου!!!

Just now, ΕΥΑ! said:

Μπραβο Ευακι μου! Ομως να χαλαρωνεις οσο μπορεις, μην κανεις και πολλα πολλα. Βαλε τον μελλοντικο πατερα να κανει τα παντα χιχιχιχ!

Just now, MumMaria said:

Έχω υποκίτρινα υγρά από την αρχή ενώ στον μικρό είχα μόνο διάφανα.εγω ως σαικο μέχρι που έδειξα σερβιετακι στον γιατρό κ μου ειπε όσο δεν μυρίζουν ,είναι φυσιολογικό.λογω ορμονών.κ η καλλιέργεια αρνητική βγήκε.μην σε ανησυχεί.

Το μωρό θα κουνιέται αλλά μάλλον όταν θα είσαι όρθια,όταν θα κάνεις κάτι κ για αυτό κ δεν θα τον νιώθεις.ειναι νωρίς ακόμα.μπορει να είναι κ πλατουλα όπως λέει η Γωγώ ,θα αλλάξει θέση κ θα τον καταλάβεις.:-D

Just now, Sousamaki said:

καλησπέρα κορίτσια!!!

ελπιζω να είστε όλες καλά!!

τι ζέστη είναι αυτή;!;!;

@Υβόννη δε ξέρω αν είναι το ίδιο με την περίπτωση μου..υγρά λευκά γενικά έχω από την αρχή..γίνονται κιτρινωπά κάποιες φορές στη δίκη μου περίπτωση λόγω παρουσίας μυκητων..οποτε ΑΝΑ διάστημα μου λέει ο γιατρός να χρησιμοποιώ μια κολπικη κρέμα..περνάει κ μετά από ένα διάστημα τσουπ πάλι τα ίδια..μου είπε ότι είναι πολύ σύνηθες στην εγκυμοσύνη κ δεν υπάρχει λόγος ανησυχιας

Κοριτσακια μου ευχαριστω για την απαντηση! Θα δω τη γιατρο στις 25 (αυριο ειναι ο εμβρυολογος) και ισως κανουμε μια εξεταση να μην το εχω κι εγω εγνοια. Ειναι αοσμα και δεν εχω φαγουρα κτλ, αλλα για να ειμαι σιγουρη!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Just now, MumMaria είπε:

Απο δουλειες δεν κανω τιποτα, στον καναπε ειμαι κ τραπεζαρια την ωρα που δουλευω.ακομα σπιτι δεν ξεμυταω,μια κ καλη την Παρασκευη στον γιατρο

• Μου αρέσει 3

oru1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...