Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, ΕΥΑ! said:

Μολις μιλησα με τον καλο μου τον γιατρουλη!!βγηκανε κ ειναι καλα τα πρωτα αποτελεσματα!Ολα αρνητικα!!!!!!ανακουφιση κοριτσια μου!με πιασανε τα κλαμματα απο χαρα.

Ευακι μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!! Μπραβο κοριτσακι μου!!!!! Ολα αρνητικα γιουπιιιιιιιιιιιι! Κλαψε κοριτσι μου να βγαλεις την ενταση της αναμονης τοσο καιρο! Να ειναι καλα η Παναγιτσα που εβαλε το χερι της!! Απο δω και περα να χαρεις την εγκυμοσυνη σου και να ειναι τελειως ανεφελη ευχομαι!!!!!! Καταπληκτικα τα νεακια σου!!!!!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Ευακι μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!! Μπραβο κοριτσακι μου!!!!! Ολα αρνητικα γιουπιιιιιιιιιιιι! Κλαψε κοριτσι μου να βγαλεις την ενταση της αναμονης τοσο καιρο! Να ειναι καλα η Παναγιτσα που εβαλε το χερι της!! Απο δω και περα να χαρεις την εγκυμοσυνη σου και να ειναι τελειως ανεφελη ευχομαι!!!!!! Καταπληκτικα τα νεακια σου!!!!!

Αχ Υβοννη μου!!εφυγε ολη η ενταση,νοιωθω τοση χαρα! Την Παρασκευη θα παω να με δει, κ μου εκλεισε κ β επιπεδου στις 10 ιουλιου.

• Μου αρέσει 2

oru1p3.png

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Μολις μιλησα με τον καλο μου τον γιατρουλη!!βγηκανε κ ειναι καλα τα πρωτα αποτελεσματα!Ολα αρνητικα!!!!!!ανακουφιση κοριτσια μου!με πιασανε τα κλαμματα απο χαρα.

τέλεια οι προσευχές μας κ οι θετικές σκέψεις έπιασαν τοπο..με το καλό και τα υπόλοιπα ❤

• Μου αρέσει 1

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Just now, ΕΥΑ! said:

Αχ Υβοννη μου!!εφυγε ολη η ενταση,νοιωθω τοση χαρα! Την Παρασκευη θα παω να με δει, κ μου εκλεισε κ β επιπεδου στις 10 ιουλιου.

Εδω κοριτσακι μου ειχα εγω αγωνια, οποτε σκεψου εσυ!! Ποσο πιο αναλαφροι θα ειστε κι εσυ και ο αντρουλης σου αυτη τη στιγμη! Παει περασε και αυτο τωρα!!! Ησουν πολυ γενναια ομως και λογικη και το χειριστηκες υπεροχα! Ετοιμη να γινεις μανουλα με αυτα τα προσοντα!!!! Με το καλο να δειτε το μπεμπακο σας την Παρασκευη! Τελεια που εχεις και ημερομηνια για β'επιπεδου! Ολα πανε μια χαρα, δοξα τω Θεω!!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

πρίν από 11 λεπτά , Υβόννη είπε:

Αχ κοριτσι μου σε καταλαβαινωωω με τη συγγραφη! Τα εχω περασει 2 φορες με τα εταπτυχιακα και μια με το διδακτορικο. Στο τελευταιο νομιζω ηθελα να πεταξω το λαπτοπ στον τοιχο χαχαχχαα!! Ευχομαι καλη καλη επιτυχια! Αν μπορεις βαλε κανενα μαξιλαρι αναπαυτικο και κανε μικρα διαλειμματακια να προχωρας λιγακι! Να πανε ολα τελεια και να εχςις μια υπεροχη διπλωματικη! Εκει οου φαινεται οτι δε θα τελειωσει ποτε ξαφνικα τελειωνει!! Τα θυμαμαι κι εγω...

Ελα μωρε ο αντρουλης!!! Καταρχην ξερει οτι το μωρο δε θα τον δει, ετσι; Εμεις θα το δουμε οχι αυτο εμας! Χαχαχαχαχα! Να δουμε τελικα αν θα κλαψουν! Εγω θα εστιαζομαι στον υπερηχο αλλα θα ριχνω υπουλες ματιες διπλα! Χεχεχεχε!!!

όλα καλά ευχομαι αύριο όλα να πάνε σούπερ κ τέλεια!!!

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Διαφημίσεις

Just now, Evitheodorou είπε:

τέλεια οι προσευχές μας κ οι θετικές σκέψεις έπιασαν τοπο..με το καλό και τα υπόλοιπα ❤

Σε ευχαριστω Ευη μου! Ολα καλα μας πηγαν και στις δυο :)

Just now, Υβόννη είπε:

Εδω κοριτσακι μου ειχα εγω αγωνια, οποτε σκεψου εσυ!! Ποσο πιο αναλαφροι θα ειστε κι εσυ και ο αντρουλης σου αυτη τη στιγμη! Παει περασε και αυτο τωρα!!! Ησουν πολυ γενναια ομως και λογικη και το χειριστηκες υπεροχα! Ετοιμη να γινεις μανουλα με αυτα τα προσοντα!!!! Με το καλο να δειτε το μπεμπακο σας την Παρασκευη! Τελεια που εχεις και ημερομηνια για β'επιπεδου! Ολα πανε μια χαρα, δοξα τω Θεω!!!

Αυτο ακριβως,θα χαλαρωσουμε κ οι δυο.με συγκινεις με τα λογια σου.το χα βαλει στοχο να μην αφησω αρνητικη σκεψη να με ριξει.ναι χαιρομαι που θα τον δουμε παλι σε λιγες μερες!και εσυ τεταρτη θα τον δεις τον μπεμπακο σας!!:)

• Μου αρέσει 2

oru1p3.png

πρίν από 37 λεπτά , VDPap είπε:

Κοριτσάρες μου, 

Τι κάνετε? Μου λειψαααατεεεε..Έχω χαθεί δυστυχώς αλλά όχι μόνο από την παρεούλα μας, από προσώπου γης...Όσες έχετε περάσει από απόκτηση μετ/κού θα με καταλάβετε αλλά πρέπει να τελειώσω με τη συγγραφή της διπλωματικής και τη δεδομένη στιγμή αυτό με ζορίζει αρκετά..περνάω πολλές ώρες στον υπολογιστή (αν συνυπολογίσω και τα μαθήματα) που σκέφτομαι πως η μέση μου αν είχε χέρια θα με χτυπούσε. Δεν προλαβαίνω να βγω, κάνω μόνο καθιστική ζωή και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είμαι βραδυκαυστη σε όλα. Έχω φουσκώσει σαν μπαλόνι αν και έχω πάρει 4 κιλά..Από κατακράτηση μάλλον..Η κοιλιά μου από εκεί που αχνοφαινόταν τώρα είναι κάτι παραπάνω από εμφανής:-D

Σας έχω όμως και ευχάριστα!!!! Ο μικρούλης μπορεί να άργησε να δώσει στίγμα αλλά έκτοτε τον νιώθω καθημερινά κυρίως βραδινές ώρες και αρκετά έντονα... @Υβόννη μου πολύ καλά θυμάσαι..Αύριο (όπως έχω καθιερώσει πλέον) κάνω ποδαρικό με τη Β επιπέδου..ελπίζω όλα να πάνε καλά κοριτσια μου για όλες μας..το περιμένω πως και πως αν και ο άντρας μου ανυπομονεί περισσότερο νομίζω;) Τον είδα πως έβγαλε για αύριο και το αγαπημένο του πουκάμισο..Θα τρελααθωωω.. χαχαχαχχαχαχχαχχα..Του λέω γιατί δεν βάζεις καλύτερα ένα t shirt? 35 βαθμούς έχει έξω και το ραντεβού είναι στις 15:00. Πρώτη φορά μου λέει θα με δει και θα ρθω με T-shirt??τι νομίζει πως θα τον δει ο γιος του και θα τον κακοχαρακτηρισει??Τι να πω βρε κορίτσια...

Τι γλυκός!!!!!πεθαινωωωωωω!καλά σου λέει,θέλει να είναι στην πένα πατέρας πράγμα!αχαχααχαχαχαχα!

Περιμένουμε με ανυπομονησία τα αυριανα τα νέα να ξεκινήσει με καλό ποδαρικο!!!;-)

Όσο για το μεταπτυχιακό,κάνε υπομονή κ σήκω ,κάνε κάθε μία ωρίτσα μια βόλτα στο σπίτι να ξεπιαστεις!σε καταλαβαίνω!!

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Καλά ήμουν σίγουρη αλλά γιουυυυυυπι!!ρε κορίτσια τι τέλεια ομάδα που έχουμε!!!power!όλα καλά θα μας πάνε!πολύ χάρηκα κοπέλα μου,μπράβο!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, MumMaria είπε:

Τι γλυκός!!!!!πεθαινωωωωωω!καλά σου λέει,θέλει να είναι στην πένα πατέρας πράγμα!αχαχααχαχαχαχα!

Περιμένουμε με ανυπομονησία τα αυριανα τα νέα να ξεκινήσει με καλό ποδαρικο!!!;-)

Όσο για το μεταπτυχιακό,κάνε υπομονή κ σήκω ,κάνε κάθε μία ωρίτσα μια βόλτα στο σπίτι να ξεπιαστεις!σε καταλαβαίνω!!

Καλά ήμουν σίγουρη αλλά γιουυυυυυπι!!ρε κορίτσια τι τέλεια ομάδα που έχουμε!!!power!όλα καλά θα μας πάνε!πολύ χάρηκα κοπέλα μου,μπράβο!

Ειμαστε σουπερ ομαδα!!!:D

• Μου αρέσει 1

oru1p3.png

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria said:

Είμαι είμαι!!:-Dσυνήλθα,όλα ξεκοκκινησαν!!:oops:

Και το.κωλαρακι απο τη δαντελα; Χιχιχιχ! Μπραβο Μαρακι μου, δε σου ειπα 3-4 μερες κραταει. Παει και αυτο!!!!

Just now, ΕΥΑ! said:

Ειμαστε σουπερ ομαδα!!!:D

Ειμαστε ομαδαρα!!!! Δεν γνωριζομαστε κανονικα και ειμαστε εδω η μια για την αλλη:x

Just now, ΕΥΑ! said:

Σε ευχαριστω Ευη μου! Ολα καλα μας πηγαν και στις δυο :)

Αυτο ακριβως,θα χαλαρωσουμε κ οι δυο.με συγκινεις με τα λογια σου.το χα βαλει στοχο να μην αφησω αρνητικη σκεψη να με ριξει.ναι χαιρομαι που θα τον δουμε παλι σε λιγες μερες!και εσυ τεταρτη θα τον δεις τον μπεμπακο σας!!:)

Μπραβο σου κοριτσι μου!!! Θελει δυναμη αυτο που εκανες! Τωρα οαμε στη β'επιπεδου ολες μας και μετα πρωτα ο Θεος να ξεκινησουμε τη λιστα μας!!!!!! Τα καλυτερα ερχονται!!!

Just now, Evitheodorou said:

Εφερε η μπεμπουλα σου γουρι και στην αλλη αμνιο της ομαδας μας!!!! Πολυ χαιρομαι και για τις δυο σας!!!

• Μου αρέσει 3

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Και το.κωλαρακι απο τη δαντελα; Χιχιχιχ! Μπραβο Μαρακι μου, δε σου ειπα 3-4 μερες κραταει. Παει και αυτο!!!!

Ειμαστε ομαδαρα!!!! Δεν γνωριζομαστε κανονικα και ειμαστε εδω η μια για την αλλη:x

Μπραβο σου κοριτσι μου!!! Θελει δυναμη αυτο που εκανες! Τωρα οαμε στη β'επιπεδου ολες μας και μετα πρωτα ο Θεος να ξεκινησουμε τη λιστα μας!!!!!! Τα καλυτερα ερχονται!!!

Ναι ναι κ το κωλαρακι!!!!αχαχαχαααχαχα

Άντε ρε κορίτσια μου β επιπέδου κ μετά βουρ για λίστες!!!!!όλα καλά θα μας πάνε σας λεωωωωωω!

• Μου αρέσει 2

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Πολύ όμορφα τα νέα σου ,,επανηλθε η ηρεμία !!αυτη η αγαλλιάση δεν περιγράφεται !!να το απολαύσεις Ευα μου !!

Ευχομαι τα καλύτερα στις β επιπέδου μας κορίτσια !! @VDPap καλη επιτυχία ,,τέλειες μετρήσεις και υπομονη με το μεταπτυχιακό !

υγ ευτυχως είχαμε λίγες αμνιο κ πήγαν περίφημα !!τα ξεχνάμε κ παμε στο επόμενο βήμα !!

• Μου αρέσει 2

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, demifilol είπε:

Πολύ όμορφα τα νέα σου ,,επανηλθε η ηρεμία !!αυτη η αγαλλιάση δεν περιγράφεται !!να το απολαύσεις Ευα μου !!

Ευχομαι τα καλύτερα στις β επιπέδου μας κορίτσια !! @VDPap καλη επιτυχία ,,τέλειες μετρήσεις και υπομονη με το μεταπτυχιακό !

υγ ευτυχως είχαμε λίγες αμνιο κ πήγαν περίφημα !!τα ξεχνάμε κ παμε στο επόμενο βήμα !!

Δημητρα μου σε ευχαριστω πολυ!!:) Εσυ τι κανεις?

oru1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...