Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Φραουλίνο είπε:

Κοριτσάκια μου καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Έχω χαθεί αυτές τις μέρες γιατί φύγαμε με τον άντρα μου για ΣΚ διακοπουλες και δεν μπήκα καθόλου.. Τώρα όμως τα διάβασα οοοολα μαζεμένα!! Καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια που έχουν υπερηχους ή περιμένουν αποτελέσματα, όλα να πάνε υπέροχα εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!! :wub:

Βρε κορίτσια είναι φυσιολογικό εγώ που νομίζω ότι άρχισα να νιώθω το μωρακι μου από τώρα; Εσείς πότε το νιώσατε πρώτη φορά; Επίσης είναι ακριβώς σαν γουργουριτο; Γιατί εγω θα έλεγα ότι νιώθω κάτι σαν μπουρμπουλιθρες κάτι και ένα πολύ ήπιο τοκ τοκ ώρες ώρες.. Λέτε να είναι της φαντασίας μου τόσο γρήγορα επειδή ανυπομονώ; 

Εγώ πάντως από τη 15η εβδομαδα το ένιωσα αμιδραααα κ από 18η αρχιζει κ το νιώθουμε κανονικότατα :-)

το μωράκι σου είναι κοριτσι,χαρίσετε του πολλά πολλά χαδακια :-)

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Φραουλίνο said:

Κοριτσάκια μου καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Έχω χαθεί αυτές τις μέρες γιατί φύγαμε με τον άντρα μου για ΣΚ διακοπουλες και δεν μπήκα καθόλου.. Τώρα όμως τα διάβασα οοοολα μαζεμένα!! Καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια που έχουν υπερηχους ή περιμένουν αποτελέσματα, όλα να πάνε υπέροχα εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!! :wub:

Βρε κορίτσια είναι φυσιολογικό εγώ που νομίζω ότι άρχισα να νιώθω το μωρακι μου από τώρα; Εσείς πότε το νιώσατε πρώτη φορά; Επίσης είναι ακριβώς σαν γουργουριτο; Γιατί εγω θα έλεγα ότι νιώθω κάτι σαν μπουρμπουλιθρες κάτι και ένα πολύ ήπιο τοκ τοκ ώρες ώρες.. Λέτε να είναι της φαντασίας μου τόσο γρήγορα επειδή ανυπομονώ; 

Φραουλινο μου!!!! Ελπιζω να περασατε τελεια!! Πώς πανε οι προβες εκει με μαλλια, νυφικα κτλ; Αντε πλησιαζει η μερα!!!

Το μωρακι σου ειναι αυτο!! Δεν υπαρχει νωρις και αργα εχω καταλαβει. Οποτε ναι ειναι η μικρουλα σου!!!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Renez είπε:

Εγώ πάντως από τη 15η εβδομαδα το ένιωσα αμιδραααα κ από 18η αρχιζει κ το νιώθουμε κανονικότατα :-)

το μωράκι σου είναι κοριτσι,χαρίσετε του πολλά πολλά χαδακια :-)

Όλα δείχνουν μέχρι τώρα ότι είναι κοριτσακι αλλά μας είπε σίγουρα στον επόμενο υπέρηχο θα ξέρουμε.. Από τη 15η ε;; Τέλεια και έλεγα θα είναι η ιδέα μου.. :-D

Φραουλίνο μου καλημέρα όχι είναι πολύ πιθανό να το νιώθεις σε αυτή τη βδομάδα ειδικά αυτό που περιγράφεις. Το μωρακι σου ειναιιι απλά μπορεί να μη το νιώθεις ακόμα κάθε μερα

• Ευχαριστώ 1

yRr5p2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Φραουλινο μου!!!! Ελπιζω να περασατε τελεια!! Πώς πανε οι προβες εκει με μαλλια, νυφικα κτλ; Αντε πλησιαζει η μερα!!!

Το μωρακι σου ειναι αυτο!! Δεν υπαρχει νωρις και αργα εχω καταλαβει. Οποτε ναι ειναι η μικρουλα σου!!!!

Περάσαμε τέλεια Υβόννη μου σε ευχαριστώ!! Οι ετοιμασίες πάνε μια χαρά αν και στην πρόβα νυφικού ένιωσα λίγο μπουλουκα σε σχέση με την πρώτη φορά πριν μήνες που το είχα δοκιμάσει! Και δεν εννοώ κοιλίτσα αυτό ήταν όμορφο, πιο πολύ στήθος και μπράτσα και στεναχωρηθηκα λίγο αλλά εντάξει..

Όλα τα άλλα προχωρούν  μια χαρά!! Μακάρι να είναι η μικρούλα μου αυτό που νιώθω, από τη στιγμή που το ένιωσα είμαι πολύ πιο ήρεμη!! :)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Όλα δείχνουν μέχρι τώρα ότι είναι κοριτσακι αλλά μας είπε σίγουρα στον επόμενο υπέρηχο θα ξέρουμε.. Από τη 15η ε;; Τέλεια και έλεγα θα είναι η ιδέα μου.. :-D

Ναιιι την νιώθεις τη μπουμπουκα σου κ θα τη νιώθεις όλο κ πιο πολυ!!

Σου βγήκε τσαουσα σαν τον δικό μου κ βαράει από νωρίς χαχχαα

• Χαχα 1

Just now, Φραουλίνο said:

Περάσαμε τέλεια Υβόννη μου σε ευχαριστώ!! Οι ετοιμασίες πάνε μια χαρά αν και στην πρόβα νυφικού ένιωσα λίγο μπουλουκα σε σχέση με την πρώτη φορά πριν μήνες που το είχα δοκιμάσει! Και δεν εννοώ κοιλίτσα αυτό ήταν όμορφο, πιο πολύ στήθος και μπράτσα και στεναχωρηθηκα λίγο αλλά εντάξει..

Όλα τα άλλα προχωρούν  μια χαρά!! Μακάρι να είναι η μικρούλα μου αυτό που νιώθω, από τη στιγμή που το ένιωσα είμαι πολύ πιο ήρεμη!! :)

Μια κουκλα θα εισαι!!! Κανουμε κατακρατησεις τωρα και αλλαζει το σωμα μας αλλα ειμαι σιγουρη θα εισαι κουκλα!!!! Εγκυουλα νυφουλα και κουκλα!!! Επισης να σου πω οτι εγω στις προβες επισης καπως ενιωθα! Οταν δεις το συνολο με μαλλι και μακιγιαζ θα ειναι αλλο πραγμα!!!! Η ωρα η καλη κοριτσακι μου!!!!

Ναι μπουρμπουληθρες και τοκ τοκ ενιωθα κι εγω! Μολις χτες εγινε πιο εντονο! Αυτη ειναι σιγουρα!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα αγαπημενες μου!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα, να κοιμηθηκατε καλα και να εχουμε μια καλη και ομορφη βδομαδα γεματη υπεροχα νεα!!

@Καντιμας καλη επιτυχια στην αυχενικη σημερα! Θα ειναι ολα τελεια!!!! Για να δουμε θα αποκαλυψει το φυλο; Οπως και να εχει ολη μας η θετικη ενεργεια μαζι σου για μια υπεροχη εξεταση!

@ΕΥΑ!καλα αποτελεσματα κοριτσακι μου!!! Ευχομαι να βγουν σημερα και να πανηγυρισουμε σε λιγο ολες μαζι!

@VDPapαυριο η β'επιπεδου σου νομιζω! Με ολα τα φιλαρακια μαζι να σε εξεταζουν!!!!! Περιμενουμε νεα!!!!

Καλημερα συμπεθερουλα μου!

Κλαιω απο τα γελια με το βρακι! Καταρχην δεν ρωτουσες πριν το βαλεις εδω το παρεακι; Τα ιδια επαθα εγω με μαυρη ομως δαντελα αλλα τη γλιτωσα γιατι με φαγουριζε μεσα στη νυχτα και το εβγαλα!Προλαβε ομως να κανει λιγο κοκκινο αλλα εφυγε. Τελικα το χρωμα δεν παιζει ρολο χαχαχαχα! Ολα αυτα τα βρακια σε κατι μηνες παλι! Προς το παρον ωραιοτατες βαμβακερες βρακες! Και αν θες να το παιξεις σεξυ, περιορισου στο βλεμμα συμπεθερουλα μου! Χαχαχαχαχαχα!!

Γωγουλα μου ναι β'επιπεδου!!!!!! Πρωτη ειναι αυριο η @VDPapμας, αν θυμαμαι καλα.

Και κοριτσια μου μολις πηρα τηλεφωνο και θα ερθει και ο αντρουλης μου μαζιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιι! Εχει να δει υπερηχο απο την 7 εβδομαδα που ακουσαμε καρδουλα! Αχ κοριτσια μου ποση χαρα εχω! Ειπαν ομως να μη φερω κανεναν αλλο, μονο τον αντρα μου και να ειναι με μασκα κτλ. Τους λεω και να ηθελα να φερω αλλους δεν εχει πτηση αμεσα χαχαχα!

Αχ ποοοοοσο χάρηκα!!!!τι τέλεια νέα ήταν αυτά!!!κ ο αντρουλης μέσα κ εσύ έτσι καλύτερα ψυχολογικά!να το ευχαριστηθειτε!!να σας δώσει ωραίες πόζες ο γιος σας!!!!:x

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Μαρια μου επεισοδιακο το πρωινο σου χαχα!!καλα ειμαι,κρεββατι καναπες κ το αντιστροφο αλλα δεν ειχα καθολου ενοχλησεις.πολυ υπνο εριξα μπορω να πω8)

Καλημερα Υβοννη!τι τελεια που θα ειναι κ ανδρας σου μαζι!ας ελπισουμε οτι θα βγουν σημερα :)

Θα είναι όλα αρνητικά τα αποτελέσματα!!!περιμένουμε νέα εννοείται!μην μας ξεχάσεις!!!

Όχι φραουλινο,το μωρό σου είναι !κι εγώ την τσουπρα 16η την ένιωσα σαν τοκ τοκ όπως λες!!βέβαια δεύτερη εγκυμοσύνη αλλά σκέψου με πρόσθιο πλακούντα κ πάλι την κατάλαβα!!!:grin:

• Μου αρέσει 2

Just now, MumMaria said:

Αχ ποοοοοσο χάρηκα!!!!τι τέλεια νέα ήταν αυτά!!!κ ο αντρουλης μέσα κ εσύ έτσι καλύτερα ψυχολογικά!να το ευχαριστηθειτε!!να σας δώσει ωραίες πόζες ο γιος σας!!!!:x

Θα είναι όλα αρνητικά τα αποτελέσματα!!!περιμένουμε νέα εννοείται!μην μας ξεχάσεις!!!

Όχι φραουλινο,το μωρό σου είναι !κι εγώ την τσουπρα 16η την ένιωσα σαν τοκ τοκ όπως λες!!βέβαια δεύτερη εγκυμοσύνη αλλά σκέψου με πρόσθιο πλακούντα κ πάλι την κατάλαβα!!!:grin:

Ναι Μαρακι μου μεγαλη χαρα πηραμε! Και να δει τον μπεμπη μας και να ειμαστε και μαζι, γιατι αν και ξερω οτι δεν πρεπει εχω πολυ αγχος...

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Ναι Μαρακι μου μεγαλη χαρα πηραμε! Και να δει τον μπεμπη μας και να ειμαστε και μαζι, γιατι αν και ξερω οτι δεν πρεπει εχω πολυ αγχος...

Είμαι σίγουρη ότι θα είναι όλα καλά!να μην φοβάσαι τίποτα,ένα άγχος είναι φυσιολογικό αλλά να απολαύσετε την στιγμή!!:x

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες μου, 

Τι κάνετε? Μου λειψαααατεεεε..Έχω χαθεί δυστυχώς αλλά όχι μόνο από την παρεούλα μας, από προσώπου γης...Όσες έχετε περάσει από απόκτηση μετ/κού θα με καταλάβετε αλλά πρέπει να τελειώσω με τη συγγραφή της διπλωματικής και τη δεδομένη στιγμή αυτό με ζορίζει αρκετά..περνάω πολλές ώρες στον υπολογιστή (αν συνυπολογίσω και τα μαθήματα) που σκέφτομαι πως η μέση μου αν είχε χέρια θα με χτυπούσε. Δεν προλαβαίνω να βγω, κάνω μόνο καθιστική ζωή και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είμαι βραδυκαυστη σε όλα. Έχω φουσκώσει σαν μπαλόνι αν και έχω πάρει 4 κιλά..Από κατακράτηση μάλλον..Η κοιλιά μου από εκεί που αχνοφαινόταν τώρα είναι κάτι παραπάνω από εμφανής:-D

Σας έχω όμως και ευχάριστα!!!! Ο μικρούλης μπορεί να άργησε να δώσει στίγμα αλλά έκτοτε τον νιώθω καθημερινά κυρίως βραδινές ώρες και αρκετά έντονα... @Υβόννη μου πολύ καλά θυμάσαι..Αύριο (όπως έχω καθιερώσει πλέον) κάνω ποδαρικό με τη Β επιπέδου..ελπίζω όλα να πάνε καλά κοριτσια μου για όλες μας..το περιμένω πως και πως αν και ο άντρας μου ανυπομονεί περισσότερο νομίζω;) Τον είδα πως έβγαλε για αύριο και το αγαπημένο του πουκάμισο..Θα τρελααθωωω.. χαχαχαχχαχαχχαχχα..Του λέω γιατί δεν βάζεις καλύτερα ένα t shirt? 35 βαθμούς έχει έξω και το ραντεβού είναι στις 15:00. Πρώτη φορά μου λέει θα με δει και θα ρθω με T-shirt??τι νομίζει πως θα τον δει ο γιος του και θα τον κακοχαρακτηρισει??Τι να πω βρε κορίτσια...

• Μου αρέσει 7

xFySp3.png

Just now, VDPap said:

Κοριτσάρες μου, 

Τι κάνετε? Μου λειψαααατεεεε..Έχω χαθεί δυστυχώς αλλά όχι μόνο από την παρεούλα μας, από προσώπου γης...Όσες έχετε περάσει από απόκτηση μετ/κού θα με καταλάβετε αλλά πρέπει να τελειώσω με τη συγγραφή της διπλωματικής και τη δεδομένη στιγμή αυτό με ζορίζει αρκετά..περνάω πολλές ώρες στον υπολογιστή (αν συνυπολογίσω και τα μαθήματα) που σκέφτομαι πως η μέση μου αν είχε χέρια θα με χτυπούσε. Δεν προλαβαίνω να βγω, κάνω μόνο καθιστική ζωή και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είμαι βραδυκαυστη σε όλα. Έχω φουσκώσει σαν μπαλόνι αν και έχω πάρει 4 κιλά..Από κατακράτηση μάλλον..Η κοιλιά μου από εκεί που αχνοφαινόταν τώρα είναι κάτι παραπάνω από εμφανής:-D

Σας έχω όμως και ευχάριστα!!!! Ο μικρούλης μπορεί να άργησε να δώσει στίγμα αλλά έκτοτε τον νιώθω καθημερινά κυρίως βραδινές ώρες και αρκετά έντονα... @Υβόννη μου πολύ καλά θυμάσαι..Αύριο (όπως έχω καθιερώσει πλέον) κάνω ποδαρικό με τη Β επιπέδου..ελπίζω όλα να πάνε καλά κοριτσια μου για όλες μας..το περιμένω πως και πως αν και ο άντρας μου ανυπομονεί περισσότερο νομίζω;) Τον είδα πως έβγαλε για αύριο και το αγαπημένο του πουκάμισο..Θα τρελααθωωω.. χαχαχαχχαχαχχαχχα..Του λέω γιατί δεν βάζεις καλύτερα ένα t shirt? 35 βαθμούς έχει έξω και το ραντεβού είναι στις 15:00. Πρώτη φορά μου λέει θα με δει και θα ρθω με T-shirt??τι νομίζει πως θα τον δει ο γιος του και θα τον κακοχαρακτηρισει??Τι να πω βρε κορίτσια...

Αχ κοριτσι μου σε καταλαβαινωωω με τη συγγραφη! Τα εχω περασει 2 φορες με τα εταπτυχιακα και μια με το διδακτορικο. Στο τελευταιο νομιζω ηθελα να πεταξω το λαπτοπ στον τοιχο χαχαχχαα!! Ευχομαι καλη καλη επιτυχια! Αν μπορεις βαλε κανενα μαξιλαρι αναπαυτικο και κανε μικρα διαλειμματακια να προχωρας λιγακι! Να πανε ολα τελεια και να εχςις μια υπεροχη διπλωματικη! Εκει οου φαινεται οτι δε θα τελειωσει ποτε ξαφνικα τελειωνει!! Τα θυμαμαι κι εγω...

Ελα μωρε ο αντρουλης!!! Καταρχην ξερει οτι το μωρο δε θα τον δει, ετσι; Εμεις θα το δουμε οχι αυτο εμας! Χαχαχαχαχα! Να δουμε τελικα αν θα κλαψουν! Εγω θα εστιαζομαι στον υπερηχο αλλα θα ριχνω υπουλες ματιες διπλα! Χεχεχεχε!!!

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Just now, VDPap είπε:

Κοριτσάρες μου, 

Γεια σου!!υπομονη με το μεταπτυχιακο σου. Πολυ συγκινητικο αυτο με τον ανδρα σου,ετοιμαζεται για τον γιο!εχουν αποτρελαθει οι μπαμπαδες χαχα! Με το καλο το ποδαρικο στην β επιπεδου αυριο!:) Θα περιμενουμε τα νεα σου

• Μου αρέσει 1

oru1p3.png

Just now, VDPap είπε:

Κοριτσάρες μου, 

όλα να πάνε καλά ευχομαι!! όλα να είναι τέλεια κ να απολαύσετε το μωράκι σας!!υπομονή με τα υπόλοιπα..

• Μου αρέσει 1

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...