Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Υβόννη είπε:

Εχει γραψει ενα αρθρο ο αντρας μου για το περιοδικο του, γιατι ειναι χαζο να ψαχνουμε τοσο στο ιντερνετ και εχει τοσο δικιο! Αλλα ολες τα ιδια κανουμεεεεεεεεε! Παλια δεν ειχαν ιντερνετ και ησυχαζαν, αλλα απο την αλλη χαρη στο ιντερνετ γνωριστηκαμε κοριτσακια μουυυυυυυ!!!

Το μόνο θετικόοοο

Γιατί κατά τα άλλα κ λιγότερες επιφυλάξεις είχαν σε όλα κ κανονικά έτρωγαν κ μια χαρά παιδιά γεννιόταν 

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια μου !η Μπέμπα είναι καλα ,,υπερκινητικη όπως παντα ,,ψηλή είναι επίσης ,,!!οι μύκητες μου δεν λένε να φύγουν ,,,εκανα γενική αίματος ,γενική ούρων ,κολπική καλλιέργεια !

Ο τράχηλος μου είναι κλειστός ,σε σωστή θέση ,,αλλα απο 3 έπεσε στα 2,6-2,8!η γιατρός μ λέει ότι ολα είναι καλα !οτι Δ φοβάται !και να μην παίζω με τα χιλιοστά !

Ας ελπιζω ότι θα αντέξει όσο περισσότερο !!!

• Μου αρέσει 5

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, demifilol είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου !η Μπέμπα είναι καλα ,,υπερκινητικη όπως παντα ,,ψηλή είναι επίσης ,,!!οι μύκητες μου δεν λένε να φύγουν ,,,εκανα γενική αίματος ,γενική ούρων ,κολπική καλλιέργεια !

Ο τράχηλος μου είναι κλειστός ,σε σωστή θέση ,,αλλα απο 3 έπεσε στα 2,6-2,8!η γιατρός μ λέει ότι ολα είναι καλα !οτι Δ φοβάται !και να μην παίζω με τα χιλιοστά !

Καλωστην όλα μια Χαρούλα 

Για να μήν ανησυχεί ο γιατρός δεν υπάρχει θέμα θα στο έλεγε 

Οι μηκυτες μη σε απασχολούν Δήμητρα μου θα πρέπει να τους θεραπευσουμε μόνο πριν γεννήσουν 

Εσένα σε ενοχλούν?  

yRr5p2.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!Χαίρομαι τόσο πολύ που ακούω από όλες τόσα καλά και θετικά νέα!!Πάντα τέτοια!!!

@Gogo1994 Καλέ Γωγώ 18 εβδομάδες και 1 μέρα δεν είσαι;;;Ε,είσαι εδώ και μια εβδομαδα στον πέμπτο!!!Με το που κλείσουμε και τη 17 εβδομάδα μπαίνουμε στον πέμπτο!!!!Περνάει ο καιρός γρήγορα!!!Ε;;;;

• Μου αρέσει 3

n41pp3.png

Just now, Papakι είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!Χαίρομαι τόσο πολύ που ακούω από όλες τόσα καλά και θετικά νέα!!Πάντα τέτοια!!!

@Gogo1994 Καλέ Γωγώ 18 εβδομάδες και 1 μέρα δεν είσαι;;;Ε,είσαι εδώ και μια εβδομαδα στον πέμπτο!!!Με το που κλείσουμε και τη 17 εβδομάδα μπαίνουμε στον πέμπτο!!!!Περνάει ο καιρός γρήγορα!!!Ε;;;;

Μωρεεε μπερδεμένη είμαι με αυτά αλλά μου είπε ο εμβρυολόγο ότι θα το μετράω βάσει πητ 

Αφού έχω πητ 5 Νοέμβρη σήμερα δεν είναι πέμπτος? 

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Just now, Gogo1994 είπε:

Μωρεεε μπερδεμένη είμαι με αυτά αλλά μου είπε ο εμβρυολόγο ότι θα το μετράω βάσει πητ 

Αφού έχω πητ 5 Νοέμβρη σήμερα δεν είναι πέμπτος? 

Εγώ βλέπω ότι σήμερα είσαι 18 εβδομάδων και 1 ημέρας!Οι μήνες στη μαιευτική δεν έχουν όλοι 4 εβδομάδες.Υπαρχουν μήνες που έχουν 5 εβδομαδες!!Με το που συμπληρώσεις τη 17η εβδομάδα και μετά είσαι στον πέμπτο!Δες το και στο ιντερνέτ,σε επιστημονικά sites γυναικολογίας!Επίσης αυτό που ξερω εγώ ότι την εγκυμοσύνη τη μετράμε σε εβδομάδες με βάση την ΤΕΡ,δηλαδή την πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου!

• Μου αρέσει 1

n41pp3.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Καλωστην όλα μια Χαρούλα 

Για να μήν ανησυχεί ο γιατρός δεν υπάρχει θέμα θα στο έλεγε 

Οι μηκυτες μη σε απασχολούν Δήμητρα μου θα πρέπει να τους θεραπευσουμε μόνο πριν γεννήσουν 

Εσένα σε ενοχλούν?  

Όχι Δ με ενοχλούν ,μόνο άσπρα υγρά έχω !μαλλον θα τους έχω σε όλη την εγκυμοσύνη αλλα αυτό να είναι το πρόβλημα μας !εχεις κ εσυ ;

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Καλημέρα Δήμητρα!!!!Εννοείται ότι θα αντέξει!!!Με τα τέτοια ήρεμη,ωριμη,δυνατή και δυναμική μανούλα η καλή έκβαση είναι μονόδρομος!!!!Να τη χαίρεσαι την κοράκλα σου!!!!Πάντα θετικά νέα!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

n41pp3.png

Όχι Δ με ενοχλούν ,μόνο άσπρα υγρά έχω !μαλλον θα τους έχω σε όλη την εγκυμοσύνη αλλα αυτό να είναι το πρόβλημα μας !εχεις κ εσυ ;

Ναι ναι έχω κ εγώ αλλά δε με ενοχλούν ούτε φαγούρα έχω. Υγρά μόνο κ μου είπε έτσι η γιατρός ότι δε φεύγουν 

yRr5p2.png

Καλημεεεερα κορίτσια!!!

σημερα για κάποιο λόγο δε μπορούσα να ξυπνήσω..

οσο για τους μύκητες κ εγώ παθούσα κορίτσια!!βαζω κρεμουλα αλλά μου είπε ο γιατρός να μην ανησυχω ότι είναι από την εγκυμοσύνη 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια μου !! Πολλή ωραία διάθεση ακούω!!! Χθες βγήκα για "ποτό" και πίτσαααα!!! Είμαι πολύ χαρούμενη ήταν η πρώτη μου έξοδος σε μαγαζί με άλλη παρέα εκτός του άντρα μου μετά από 3 μήνες σχεδόν! Ήπια ένα μοχιτο virgin (σκέτο πάγο με λεμόνι ζάχαρη και δυόσμο δηλαδή). Σας μιλάω ειλικρινά η φίλη μου πήρε καλαμάκι και ρούφηξε για να είναι σίγουρη ότι μας το έφεραν χωρίς αλκοόλ... γιατί κακαριζα σαν μεθυσμένο! 

Βέβαια μετά στο σπίτι που έπεσα να κοιμηθώ ανεξάρτητα από την καταπληκτική μου διάθεση έφτασα πάλι 95 παλμούς έτσι χωρίς λογο. Θα πάρω το απόγευμα να κλείσω σε καρδιολόγο. :/

yi9jp3.png

Just now, demifilol said:

Καλως το το κοριτσι μας!!! Με την ψηλη κοπελα!!!! Εχουμε γεμισει ψηλες κουκλες στην παρεα μας! Με το καλο να την παρετε στην αγκαλια σας!!!!!

Μια χαρα τα ακουω τα νεα σου Δημητρουλα μου! Αν η γιατρος μας δεν φοβαται ολα ειναι τελεια! Και το παρακολουθειτε καθε βδομαδα οποτε ειναι ολα υπο ελεγχο!!!!

Με τοση θετικη ενεργεια εδω απο ολες μας θα πανε ολα καλα!!

Just now, Papakι said:

Εγώ βλέπω ότι σήμερα είσαι 18 εβδομάδων και 1 ημέρας!Οι μήνες στη μαιευτική δεν έχουν όλοι 4 εβδομάδες.Υπαρχουν μήνες που έχουν 5 εβδομαδες!!Με το που συμπληρώσεις τη 17η εβδομάδα και μετά είσαι στον πέμπτο!Δες το και στο ιντερνέτ,σε επιστημονικά sites γυναικολογίας!Επίσης αυτό που ξερω εγώ ότι την εγκυμοσύνη τη μετράμε σε εβδομάδες με βάση την ΤΕΡ,δηλαδή την πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου!

Κι εγω Παπακι μου αυτο ξερω! Εκανα βεβαια καιρο να τα καταλαβω χαχαχα! Μα τί περιεργα μετρηματα, ουτε αλγοριθμος για εκτοξευση πυραυλου πια!!!! Εσυ κοριτσι μου ετοιμη για αυριο που θα ερθουν τα πεθερικα; Να περασετε τελεια!!!

Just now, Argyroula said:

Γειά σας κορίτσια μου !! Πολλή ωραία διάθεση ακούω!!! Χθες βγήκα για "ποτό" και πίτσαααα!!! Είμαι πολύ χαρούμενη ήταν η πρώτη μου έξοδος σε μαγαζί με άλλη παρέα εκτός του άντρα μου μετά από 3 μήνες σχεδόν! Ήπια ένα μοχιτο virgin (σκέτο πάγο με λεμόνι ζάχαρη και δυόσμο δηλαδή). Σας μιλάω ειλικρινά η φίλη μου πήρε καλαμάκι και ρούφηξε για να είναι σίγουρη ότι μας το έφεραν χωρίς αλκοόλ... γιατί κακαριζα σαν μεθυσμένο! 

Βέβαια μετά στο σπίτι που έπεσα να κοιμηθώ ανεξάρτητα από την καταπληκτική μου διάθεση έφτασα πάλι 95 παλμούς έτσι χωρίς λογο. Θα πάρω το απόγευμα να κλείσω σε καρδιολόγο. :/

Τελεια κοριτσακι μου η χτεσινη μερα!!! Καλα εγω δεν πινω αλκοολ ετσι και αλλιως και παντα με κοκτειλ τετοιου ειδους την εβγαζα (αλλα δεν το ελεγα να κανω οτι ειμαι κουλ στην παρεα χαχαχα)! Καλα εκανες και κακαριζες, ευχομαι να ειναι ολες οι μερες σου με τοσα γελια! Να το επαναλαβετε ευχομαι!!!

Μη σκας με τους παλμους κοριτσακι μου, ειναι συνηθισμενο στην εγκυμοσυνη. Εννοειται ομως θα πας στον καρδιολογο να ειμαστε σιγουρες! Εχεις πιεσομετρο; Πώς μετρηθηκες; Αγορασα κι εγω, μου το συμβουλεψε η γιατρος, γιατι οποτε παω εκει το πιεσομετρο τους δεν με πιανει και τρεχω σε φαρμακεια!

• Ευχαριστώ 3

oz5Vp2.png

Just now, Papakι είπε:

Καλημέρα Δήμητρα!!!!Εννοείται ότι θα αντέξει!!!Με τα τέτοια ήρεμη,ωριμη,δυνατή και δυναμική μανούλα η καλή έκβαση είναι μονόδρομος!!!!Να τη χαίρεσαι την κοράκλα σου!!!!Πάντα θετικά νέα!!!

Σε Ευχαριστω για τα υπέροχα λόγια σου !!!!Η ομάδα μας σφύζει από θετικότητα !!!

Just now, Gogo1994 είπε:

Ναι ναι έχω κ εγώ αλλά δε με ενοχλούν ούτε φαγούρα έχω. Υγρά μόνο κ μου είπε έτσι η γιατρός ότι δε φεύγουν 

ρώτησα  επίσης εάν επηρεάζει το έμβρυο στο Φυσιολογικό τοκετό κ μου είπε όχι ,,,αρα ας τους έχουμε μέχρι τότε !ευτυχως Δ έχεις φαγούρα !!

μου είπε να τρώω γιαούρτια !!!

Just now, Υβόννη είπε:

Καλως το το κοριτσι μας!!! Με την ψηλη κοπελα!!!! Εχουμε γεμισει ψηλες κουκλες στην παρεα μας! Με το καλο να την παρετε στην αγκαλια σας!!!!!

Μια χαρα τα ακουω τα νεα σου Δημητρουλα μου! Αν η γιατρος μας δεν φοβαται ολα ειναι τελεια! Και το παρακολουθειτε καθε βδομαδα οποτε ειναι ολα υπο ελεγχο!!!!

Με τοση θετικη ενεργεια εδω απο ολες μας θα πανε ολα καλα!!

Κι εγω Παπακι μου αυτο ξερω! Εκανα βεβαια καιρο να τα καταλαβω χαχαχα! Μα τί περιεργα μετρηματα, ουτε αλγοριθμος για εκτοξευση πυραυλου πια!!!! Εσυ κοριτσι μου ετοιμη για αυριο που θα ερθουν τα πεθερικα; Να περασετε τελεια!!!

Τελεια κοριτσακι μου η χτεσινη μερα!!! Καλα εγω δεν πινω αλκοολ ετσι και αλλιως και παντα με κοκτειλ τετοιου ειδους την εβγαζα (αλλα δεν το ελεγα να κανω οτι ειμαι κουλ στην παρεα χαχαχα)! Καλα εκανες και κακαριζες, ευχομαι να ειναι ολες οι μερες σου με τοσα γελια! Να το επαναλαβετε ευχομαι!!!

Μη σκας με τους παλμους κοριτσακι μου, ειναι συνηθισμενο στην εγκυμοσυνη. Εννοειται ομως θα πας στον καρδιολογο να ειμαστε σιγουρες! Εχεις πιεσομετρο; Πώς μετρηθηκες; Αγορασα κι εγω, μου το συμβουλεψε η γιατρος, γιατι οποτε παω εκει το πιεσομετρο τους δεν με πιανει και τρεχω σε φαρμακεια!

Σε Ευχαριστω γλυκιά μου Υβοννη!!!περιμενουμε να μας πεις για τη βόλτα !!

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, Gogo1994 είπε:

Παπάκι κι εσείς μεγαλώσατε πολυυυ. Μπράβο κορίτσι μου κ άλλος κοριτσαρος

Γλυκούλα μουυυ καλημέρα αχουυυ μακάρι όλα τα αγοράκια μας να θέλουν την αγκαλίτσα μας όπως ο δικός σου. Άκου να σε ξεχνάμε εσύ μας έχεις δώσει τόσο όμορφες εικόνες από το γιοκα σου 

Καλα πέρασα το βράδυ έφαγα χθες διαφορά για να είμαι πιο.... Ενεργή σήμερα χαχαχχα αλλά ακόμα δεν... 

Αποξηραμένα δαμάσκηνα,κεφίρ κ νεραααααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...