Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Gogo1994 said:

Αλήθεια κοπελα μου?  Μπράβοοοοο

Για πες τι ένιωσες 

Εγώ δε μπορώ να κοιμηθώ με έπιασε για αύριο 

Γωγουλα μας ολα θα ειναι τελεια!!!! Λογικο το αγχος αλλα μολις τον δεις θα τα ξεχασεις ολα! Θα πας μονη ή θα ερθει και ο μπαμπας σας;

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Υβόννη said:

Ουαου τέλεια!!!!!!!!!! Αυτο το μωρο δεν ηταν που εκανε και ποδηλατο στην κοιλια; τωρα κανει  και κολυμβηση!!!!!!!! Αχ υπεροχα κοριτσι μου!

Ναι ναι αυτό το μωρό είναι!!! Θα το γράψω πένταθλο μόλις περπατήσει! 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

4DTxp3.png 47gQp3.png

Just now, Υβόννη είπε:

Γωγουλα μας ολα θα ειναι τελεια!!!! Λογικο το αγχος αλλα μολις τον δεις θα τα ξεχασεις ολα! Θα πας μονη ή θα ερθει και ο μπαμπας σας;

Πάλι απ έξω θα μείνει κ νόμιζε ο γλυκούλης ότι αυτή τη φορά θα έμπαινε αλλά μου το είπαν από το τηλέφωνο ότι ακόμα 

Πω ρε κορίτσια με αυτό το θέμα πια 

Στο κάτω κάτω επιτρέπονται κάποια άτομα σε κάποια τετραγωνικά 

yRr5p2.png

Κοριτσια μου εγω εχω πονακια αυτες τις μερες και μιλησα μολις με τη γιατρο και ειπε θελει παραπανω μαγνησιο. Μου ειπε 1600μγ μεσα στη μερα θελει και εγω επαιρνα ως τωρα 400μγ! Ελπιζω να περασουν γιατι ανησυχησα να σας πω! Ξερω ειναι φυσιολογικα αλλα το μυαλο κανει συνειρμους!

Just now, MinakiG said:

Ναι ναι αυτό το μωρό είναι!!! Θα το γράψω πένταθλο μόλις περπατήσει! 

Νομιζω θα βγει απο την κοιλια και θα κανει κατακορυφο!!!!! Αντε κοριτσακι μου με το καλο ο αθλητης/αθλητρια (θυμαμαι ακομη δεν ειδαμε φυλο)!!! Πολυ χαρηκα που το ενιωσες!

Just now, Gogo1994 said:

Πάλι απ έξω θα μείνει κ νόμιζε ο γλυκούλης ότι αυτή τη φορά θα έμπαινε αλλά μου το είπαν από το τηλέφωνο ότι ακόμα 

Ναι κι εγω ρωτησα και ουτε απεξω εμενα δεν τον αφηνουν...Οποτε θα παω μονη μου (15' με τα ποδια ειναι οποτε οκ)...Αχ οντως κι εμενα με εχει νευριασει ολο αυτο αλλα υπομονη.

Τί ωρα πας αυριο κοριτσακι μου;

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσια μου εγω εχω πονακια αυτες τις μερες και μιλησα μολις με τη γιατρο και ειπε θελει παραπανω μαγνησιο. Μου ειπε 1600μγ μεσα στη μερα θελει και εγω επαιρνα ως τωρα 400μγ! Ελπιζω να περασουν γιατι ανησυχησα να σας πω! Ξερω ειναι φυσιολογικα αλλα το μυαλο κανει συνειρμους!

Λογικό να σε ανησύχησε αλλά αυτό είναι γλυκιά μου και σε μια φίλη μου το αύξησε 

Εγώ κορίτσια παίρνω 60 και 60 μγ λέτε να είναι λίγο? Βέβαια παίρνω ακόμα και κ τα 4utrogestam που κάνουν την ίδια δουλειά από ότι έχω καταλάβει στις συσπάσεις 

Just now, Υβόννη είπε:

Νομιζω θα βγει απο την κοιλια και θα κανει κατακορυφο!!!!! Αντε κοριτσακι μου με το καλο ο αθλητης/αθλητρια (θυμαμαι ακομη δεν ειδαμε φυλο)!!! Πολυ χαρηκα που το ενιωσες!

Ναι κι εγω ρωτησα και ουτε απεξω εμενα δεν τον αφηνουν...Οποτε θα παω μονη μου (15' με τα ποδια ειναι οποτε οκ)...Αχ οντως κι εμενα με εχει νευριασει ολο αυτο αλλα υπομονη.

10:30 έχω ραντεβού αλλά πάντα είναι πιο μετά γιατί έχει κ τη κλινική το έχω πάρει απόφαση ότι θα έχω πολύ υπομονή πάντα 

Θα σας στέλνω κορίτσια μου κ όσο περιμένω 

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Just now, Gogo1994 said:

Εγώ κορίτσια παίρνω 60 και 60 μγ λέτε να είναι λίγο? Βέβαια παίρνω ακόμα και κ τα 4utrogestam που κάνουν την ίδια δουλειά από ότι έχω καταλάβει στις συσπάσεις 

Ακριβως αυτο μου ειπε! Ειτε μαγνησιο ειτε utrogestam (την αντιστοιχη γερμανικη μαρκα), απλα μου ειπε εφοσον εχω μαγνησιο απλα να αυξησω τη δοση!

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Ακριβως αυτο μου ειπε! Ειτε μαγνησιο ειτε utrogestam (την αντιστοιχη γερμανικη μαρκα), απλα μου ειπε εφοσον εχω μαγνησιο απλα να αυξησω τη δοση!

Κατάλαβα άρα παίρνω πολύ κ εγώ αλλά λογικά θα τα μειώσουμε από αύριο πιστεύω 

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 said:

Ναι μην ανησυχεις, η γιατρος σου θα το εχει υπο ελεγχο το θεμα ποσοτητα! Μην ξεχνας τον αστροναυτη χαχαχα! Κι εγω το αυξησα τωρα λογω κραμπας. Ισως επειδη αλλαξα μηνα, δεν ξερω!

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Να μην ανησυχείς καθόλου ,είναι φυσιολογικοτατο !!κ εγώ τα έχω όλη τη μέρα ,παίρνω τα utrogestan μαγνήσιο και μου περνάει!!φυσικα καλα έκανες κ μιλήσεις με γιατρό !συζητησε το κ τη Πέμπτη όταν πας !

Just now, Gogo1994 είπε:

Μην αγχώνεσαι ,,,πέρασε το σήμερα !!!μουσικη χαλαρή ,η οτιδήποτε σε χαλαρώνει και αύριο θα περιμενουμε τα νέα !

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Κοριτσια μου τι κάνετε?

Εγω είμαι καλά με τις γνωστές ενοχλήσεις μου από τη μέση αλλά είναι υποφερτές προς το παρόν. Δεν βοηθούν βέβαια οι πολλές ώρες που κάθομαι σε ένα γραφείο λόγω δουλειάς, καθηλωμένη, αλλά τι να κάνω...

@MumMaria Κορίτσι μου γλυκό νομίζω πως δεν θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα να επαναφέρω το θέμα «γλυκιά πεθερούλα», αλλά αν δεν το κάνω θα ΣΚΑΣΩ!! Πολύ ψύχραιμα και σωστά νομίζω αντέδρασες και καλά κάνεις που το αφήνεις πίσω σου. Δεν θα κέρδιζες τίποτα παραπάνω παρά μόνο ταραχή, που στο κάτω κάτω τι χρωστάει κι αυτή η ψυχούλα που έχεις στη κοιλίτσα σου!!

Θα συμφωνήσω με την @Υβόννη σε ότι έχει να κάνει με τη χειριστική συμπεριφορά των εκπαιδευτικών και εκτός εκπαιδευτικού πλαισίου! Πιάνω κ εγώ πολλές φορές τον εαυτό μου να το κάνω! Ας το δούμε ως αυτοκριτική.

• Ευχαριστώ 1

xFySp3.png

Διαφημίσεις

Just now, MinakiG είπε:

Λοιπόν μόλις συνέβει κάτι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! Το μπεμπέ κουνιέται!! Κάνει κυματισμούς η κοιλίτσα χαμηλά!!! 15 εβδομάδων μόλις!!!!

Ναιιιιι κ όμως κουνιέται !!!οντως απίστευτο !!!να το χαίρεσαι το μπεμπέ σου !!

Just now, demifilol είπε:

Ναιιιιι κ όμως κουνιέται !!!οντως απίστευτο !!!να το χαίρεσαι το μπεμπέ σου !!

@Despoina Mar καλα είμαι κοπέλα μου ,Ευχαριστω !θα περιμένουμε εντυπώσεις από τις πρόβες !!

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, Gogo1994 είπε:

Υπομονή Γωγουλα μου!τουλάχιστον να τους αφήσουνε β επιπέδου ρε παιδί μου!!!:evil:

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσάκι μου είναι φυσιολογικά τα πονακια κ καλά έκανε κ σου αύξησε το μαγνήσιο,κ εγω θα στο έλεγα.σκεψου αυτές τις εβδομάδες διπλασιάζεται κάθε βδομάδα η μήτρα μας οπότε όλα τεντώνονται κ λογικό να υπάρχουν κ συσπασουλες.μαγνησιο κ λίγο ξεκούραση.θα κάνει δουλειά η βιταμινουλα κ θα συστήσουν τα πονακι,δώσε 2-3 μέρες περιθώριο.;-)

• Μου αρέσει 1

Just now, MumMaria είπε:

Υπομονή Γωγουλα μου!τουλάχιστον να τους αφήσουνε β επιπέδου ρε παιδί μου!!!:evil:

Ναι βρε Μαρία μου εν τω μεταξύ έχω τόσες ερωτήσεις μετά από τόσο καιρό που έχω να πάω κ λέω άμα ήταν μαζί μου θα ρωτούσε κ εκείνος λιγα

Εμενα το μόνο που με νοιάζει ειναι να μου πει ότι είναι καλά μετά θα τα ξεχάσω όλα και τις ερωτήσεις κ το όνομα μου 

• Χαχα 1

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

10:30 έχω ραντεβού αλλά πάντα είναι πιο μετά γιατί έχει κ τη κλινική το έχω πάρει απόφαση ότι θα έχω πολύ υπομονή πάντα 

Θα σας στέλνω κορίτσια μου κ όσο περιμένω 

Πάλι καλά δεν λες που είναι πρωί;! Όσο κ να αργήσεις,θα μπεις κάποια στιγμή..λίγο υπομονουλα,σε ούτε μισή μέρα θα τον δεις!!

Just now, Υβόννη είπε:

Για μένα καλύτερα μαγνήσιο,γιατί τα ουτρο εντείνουν (τουλάχιστον σε μένα) το θέμα της δυσκοιλιότητας

Just now, VDPap είπε:

Κοριτσια μου τι κάνετε?

Εγω είμαι καλά με τις γνωστές ενοχλήσεις μου από τη μέση αλλά είναι υποφερτές προς το παρόν. Δεν βοηθούν βέβαια οι πολλές ώρες που κάθομαι σε ένα γραφείο λόγω δουλειάς, καθηλωμένη, αλλά τι να κάνω...

@MumMaria Κορίτσι μου γλυκό νομίζω πως δεν θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα να επαναφέρω το θέμα «γλυκιά πεθερούλα», αλλά αν δεν το κάνω θα ΣΚΑΣΩ!! Πολύ ψύχραιμα και σωστά νομίζω αντέδρασες και καλά κάνεις που το αφήνεις πίσω σου. Δεν θα κέρδιζες τίποτα παραπάνω παρά μόνο ταραχή, που στο κάτω κάτω τι χρωστάει κι αυτή η ψυχούλα που έχεις στη κοιλίτσα σου!!

Θα συμφωνήσω με την @Υβόννη σε ότι έχει να κάνει με τη χειριστική συμπεριφορά των εκπαιδευτικών και εκτός εκπαιδευτικού πλαισίου! Πιάνω κ εγώ πολλές φορές τον εαυτό μου να το κάνω! Ας το δούμε ως αυτοκριτική.

ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!!έχω γνωρίσει κ άλλους εκπαιδευτικούς κ ουδεμία σχέση με την γλυκιά μου πεθερουλα.αλλα δεν θα αναφερθώ πάλι σε αυτο!σήμερα έκανα κ μια πιο αυστηρή διατροφουλα να ξεπεράσω λιγο τις τύψεις από την βαζαρα που χλαπακιασα κ αύριο θα είμαι ντουρασελ!!!αχαχααχαχα!

Μαξιλάρι εγκυμοσύνης για την μέση κ θα με θυμηθείς!!!ειδικά για τον ύπνο,απλά τέλειο! (Καλά έχω κάνει τρελό promotion μιλάμε,ούτε ποσοστά να έπαιρνα,χαχα)

• Χαχα 1

Just now, MinakiG είπε:

Λοιπόν μόλις συνέβει κάτι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! Το μπεμπέ κουνιέται!! Κάνει κυματισμούς η κοιλίτσα χαμηλά!!! 15 εβδομάδων μόλις!!!!

Ουαουυυ τι συγκινητικοοοοο

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...