Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Despoina Mar είπε:

Καλημέρα μανούλες...σας διαβάζω όλες αλλά δεν απαντάω γτ τρέχω.. Κυριακή μπαίνουμε στ σπίτι κ αύριο έχω 2 πρόβες γτ γάμο.. Μόλις έφυγα από τ γιατρό.. Η νιπτ βγήκε σμρ τ πρωί αρνητική ευτυχώς...γιουχουυυυ..είναι όντως κοριτσακιιι..κ ευτυχώς όλα καλά...σας αγαπώ, σας φιλώ και Ευχαριστώ γτ στήριξη σας:x

Τέλεια Δέσποινα μου!!!πολύ χάρηκα για τα νέα!τώρα θα μπορείς να χαλαρώσεις κ να απολαύσεις κ την μετακόμιση κ την προετοιμασία του γάμου!!!σούπερ!:x

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Argyroula είπε:

Κορίτσια πήρα χθες τον γιατρό μου να κλείσω ραντεβού (μου είχε πει την Παρασκευή 29 μαιου-1 μήνας από την αυχενική έχει περάσει δεν μπορωωωωω) και λέω ας πάρω από σήμερα! Και παίρνω και μου λέει η κοπέλα εκεί Τετάρτη 3 Ιουνίου... Τρελάθηκα! :/. Έχει αραιώσει τα ραντεβού του προφανώς για να μην μαζευόμαστε όλες μαζί εκεί μέσα. Γιατί τόσα χρόνια έπαιρνα τηλ και καμιά φορά πήγαινα και χύμα την ίδια μέρα! 

Και κάτι να ρωτήσω ήθελα λένε ότι στον 3ο μήνα είναι και η 13η εβδομάδα.  (9 10 11 12 13) Άρα στον τέταρτο είναι 14 15 16 17 και στην 18η μπαινουμε στον πεμπτο! Δεν εχω ρωτήσει τον γιατρό μου! Ξέρει καμία να με διαφωτίσει?? 

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, ΕΥΑ! said:

Μπραβο Υβοννη! Viel Gluck! 8)

Και εγω θελω να σας γνωρισω!! Ισως καποια στιγμη κανονισουμε να κανουμε κανενα skype call

Ευακι μιλας Γερμανικα βλεπω χεχεχε! Ευχαριστω κοριτσακι μου! Ρε κοριτσια ωραια ιδεα το σκαιπ!!!! Μακαρι να τα καταφερουμε!!!!

Just now, Argyroula said:

Κορίτσια πήρα χθες τον γιατρό μου να κλείσω ραντεβού (μου είχε πει την Παρασκευή 29 μαιου-1 μήνας από την αυχενική έχει περάσει δεν μπορωωωωω) και λέω ας πάρω από σήμερα! Και παίρνω και μου λέει η κοπέλα εκεί Τετάρτη 3 Ιουνίου... Τρελάθηκα! :/. Έχει αραιώσει τα ραντεβού του προφανώς για να μην μαζευόμαστε όλες μαζί εκεί μέσα. Γιατί τόσα χρόνια έπαιρνα τηλ και καμιά φορά πήγαινα και χύμα την ίδια μέρα! 

Και κάτι να ρωτήσω ήθελα λένε ότι στον 3ο μήνα είναι και η 13η εβδομάδα.  (9 10 11 12 13) Άρα στον τέταρτο είναι 14 15 16 17 και στην 18η μπαινουμε στον πεμπτο! Δεν εχω ρωτήσει τον γιατρό μου! Ξέρει καμία να με διαφωτίσει?? 

Εδω εδω θα στα οω εγω τα pregnancy maths!! Λοιπον ειναι ακριβως οπως τα λες. Ο τριτος μηνας εχει μια βδομαδα παραπανω! 18 βδομαδα μπαινεις οταν εισαι 17+1 μερα! Βασικα το +1 μερα ειναι παντα η επομενη βδομαδα!!!

Just now, Argyroula said:

Αχ τα ιδια κοριτσακι μου κι εδω με τα ραντεβου! Υπομονη ολες μας κανουμε...

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

17+1 διανύουμε τον πέμπτο!!:x

εγώ έτσι όπως τα έχω σημειώσει κ τα βλεπω είναι 1ος μηνας:1,2,3,4 εβδομάδα.2 ος μήνας:5,6,7,8 εβδομάδα.3ος μηνας:9,10,11,12,13 εβδομάδα.4ος μηνας:14,15,16,17 εβδομάδα.5ος μηνας:18,19,20,21 εβδομάδα.6ος μηνας:22,23,24,25,26 εβδομαδα.7ος μήνας:27,28,29,30 εβδομάδα.8ος μήνας:31,32,33,34,35 εβδομάδα.και 9ος μήνας:36,37,38,39,40 εβδομάδα.κάποιοι μήνες υπολογίζονται με 4 εβδομάδες κ κάποιοι με 5.

• Μου αρέσει 4

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλημέρα κ ευχαριστώ πάρα πολύ που ακούσατε την γκρινιτσα μου κ μπήκατε στον κόπο να μου στείλετε. @Argyroula  @Φραουλίνο κ τα υπόλοιπα κορίτσια ,ευχαριστώ πολύ!! Πήγα σήμερα το πρωί για καφεδάκι με τον άντρα μου,τον μικρό κ την κοιλίτσα μου,εδώ απέναντι βέβαια μην φανταστείτε,αλλά ένιωσα άλλος άνθρωπος.τελικα το είπα στον σύζυγό αλλά αρκετά πιο συμμαζεμενα για να μην εξαγριωθεί κι αυτός.την πήρα τηλ όταν ειμασταν για καφε,κατάλαβε βέβαια ότι είμαι κ με τον γιο της δίπλα μου,της είπα αυτά που ήθελα ήρεμα κ πολιτισμένα κ μου ζήτησε συγνωμη αλλά συμπλήρωσε ότι πιστεύει ότι δεν έχω διαβήτη κύησης κ ότι τα παιδιά οι γιαγιάδες πρέπει να τα κακομαθαινουν με γλυκά!δεν έδωσα συνέχεια γιατί δεν θα έβγαζα άκρη κ δεν ήθελα να συγχυστω ξανά.κραταω το συγνώμη της κ απλά την επόμενη φορά θα είμαι κι εγώ υποψιασμένη.ολα καλά,μετά χάρηκα τον καφέ μου με τους άντρες της ζωής μου!!!

• Μου αρέσει 11

Just now, MumMaria είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα κ ευχαριστώ πάρα πολύ που ακούσατε την γκρινιτσα μου κ μπήκατε στον κόπο να μου στείλετε. @Argyroula  @Φραουλίνο κ τα υπόλοιπα κορίτσια ,ευχαριστώ πολύ!! Πήγα σήμερα το πρωί για καφεδάκι με τον άντρα μου,τον μικρό κ την κοιλίτσα μου,εδώ απέναντι βέβαια μην φανταστείτε,αλλά ένιωσα άλλος άνθρωπος.τελικα το είπα στον σύζυγό αλλά αρκετά πιο συμμαζεμενα για να μην εξαγριωθεί κι αυτός.την πήρα τηλ όταν ειμασταν για καφε,κατάλαβε βέβαια ότι είμαι κ με τον γιο της δίπλα μου,της είπα αυτά που ήθελα ήρεμα κ πολιτισμένα κ μου ζήτησε συγνωμη αλλά συμπλήρωσε ότι πιστεύει ότι δεν έχω διαβήτη κύησης κ ότι τα παιδιά οι γιαγιάδες πρέπει να τα κακομαθαινουν με γλυκά!δεν έδωσα συνέχεια γιατί δεν θα έβγαζα άκρη κ δεν ήθελα να συγχυστω ξανά.κραταω το συγνώμη της κ απλά την επόμενη φορά θα είμαι κι εγώ υποψιασμένη.ολα καλά,μετά χάρηκα τον καφέ μου με τους άντρες της ζωής μου!!!

λέμε να μη δίνουμε σημασία κάποιες φορές αλλά σε πνίγει το γιατί και το άδικο..κυρίως το ψέμα ήταν το άσχημο και η συμπεριφορά οκ αλλά μην ασχοληθείς παραπάνω καλά έκανες και το είπες κ το συζητήσες κάπως καλύτερα έτσι πιστεύω αν κ τόσα χρόνια θα την ξέρετε πια.καλά κάνατε κ πήγατε για καφεδάκι να ξεσκάσετε!!!δεν είναι ωραιο το σκεπτικό της κ ο τρόπος που το πέρασε σαν να μην υπολογίζει αλλά θα της το έδωσες να το καταλάβει κ άν όχι πρόσεχε εσύ απ την πλευρά σου όπως λες καλύτερα.

• Μου αρέσει 1

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Just now, MumMaria είπε:

Μπράβο βρε Μαράκι μου χαίρομαι που ηρέμησες και πέρασες όμορφα με τους άντρες σου! Τις προσθήκες της πεθεράς μετά το συγνώμη δεν τις σχολιάζω γιατί θα συγχυστω πάλι και είναι έτσι όπως τα λες, δεν βγαζεις άκρη απλά! Τέλος καλό όλα καλά!! :)

Επισης έτσι για την ιστορία.. Εννοείται πως υπάρχουν μαρμελάδες χωρίς ζάχαρη, εγώ πάντα τέτοιες έπαιρνα από ένα μαγαζί κέντρο Αθήνα που ειδικεύεται σε αυτό και δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις άλλες! Και στο σούπερ μάρκετ υπάρχουν κάποιες.. 

• Ευχαριστώ 1

Just now, Evitheodorou είπε:

λέμε να μη δίνουμε σημασία κάποιες φορές αλλά σε πνίγει το γιατί και το άδικο..κυρίως το ψέμα ήταν το άσχημο και η συμπεριφορά οκ αλλά μην ασχοληθείς παραπάνω καλά έκανες και το είπες κ το συζητήσες κάπως καλύτερα έτσι πιστεύω αν κ τόσα χρόνια θα την ξέρετε πια.καλά κάνατε κ πήγατε για καφεδάκι να ξεσκάσετε!!!δεν είναι ωραιο το σκεπτικό της κ ο τρόπος που το πέρασε σαν να μην υπολογίζει αλλά θα της το έδωσες να το καταλάβει κ άν όχι πρόσεχε εσύ απ την πλευρά σου όπως λες καλύτερα.

τι συνέντευξη είχες?

απ ότι θυμάμαι αύριο κάποιες κοπέλες πάνε για εξεταση εκτός αν κάνω λάθος όπως κ να έχει όσες έχουν αύριο η κοντά καλά αποτελέσματα κ όλα να πάνε καλά!!!

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Just now, MumMaria said:

Μαρακι μου τι τελεια που πηγατε βολτα!!!!!! Και τι σημασια εχει κοντα ή μακρια; Ησουν με την καλυτερη παρεα!!!!! Το θεμα πεθερα εκλεισε λοιπον αλλα ας μην σχολιασουμε τα περι γλυκων και ταραχτουμε παλι ολες!!! 

Just now, Evitheodorou said:

τι συνέντευξη είχες?

απ ότι θυμάμαι αύριο κάποιες κοπέλες πάνε για εξεταση εκτός αν κάνω λάθος όπως κ να έχει όσες έχουν αύριο η κοντά καλά αποτελέσματα κ όλα να πάνε καλά!!!

Ευακι μου ομορφο, για μια μονιμη θεση στη δουλεια ειχα συνεντευξη! Για να δουμε τελικα αν θα με διαλεξουν! Εσειε εχετε καλο καιρο στο νησι; Πατε καμια βολτουλα στη θαλασσα;

Just now, Φραουλίνο said:

Μπράβο βρε Μαράκι μου χαίρομαι που ηρέμησες και πέρασες όμορφα με τους άντρες σου! Τις προσθήκες της πεθεράς μετά το συγνώμη δεν τις σχολιάζω γιατί θα συγχυστω πάλι και είναι έτσι όπως τα λες, δεν βγαζεις άκρη απλά! Τέλος καλό όλα καλά!! :)

Επισης έτσι για την ιστορία.. Εννοείται πως υπάρχουν μαρμελάδες χωρίς ζάχαρη, εγώ πάντα τέτοιες έπαιρνα από ένα μαγαζί κέντρο Αθήνα που ειδικεύεται σε αυτό και δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις άλλες! Και στο σούπερ μάρκετ υπάρχουν κάποιες.. 

Φραουλινο μου αυτες τις μαρμελαδες τρωω κι εγω!Βρισκω και χωρις καθολου στεβια. Συνηθως εχουν μεσα χυμο σταφυλι ή μηλο να γλυκανει αν το φρουτο ειναι ξινο πχ φραουλα. Ειναι σκετο φρουτο και χυμος τιποτε αλλο δεν εχει!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Μαρακι μου τι τελεια που πηγατε βολτα!!!!!! Και τι σημασια εχει κοντα ή μακρια; Ησουν με την καλυτερη παρεα!!!!! Το θεμα πεθερα εκλεισε λοιπον αλλα ας μην σχολιασουμε τα περι γλυκων και ταραχτουμε παλι ολες!!! 

Ευακι μου ομορφο, για μια μονιμη θεση στη δουλεια ειχα συνεντευξη! Για να δουμε τελικα αν θα με διαλεξουν! Εσειε εχετε καλο καιρο στο νησι; Πατε καμια βολτουλα στη θαλασσα;

Φραουλινο μου αυτες τις μαρμελαδες τρωω κι εγω!Βρισκω και χωρις καθολου στεβια. Συνηθως εχουν μεσα χυμο σταφυλι ή μηλο να γλυκανει αν το φρουτο ειναι ξινο πχ φραουλα. Ειναι σκετο φρουτο και χυμος τιποτε αλλο δεν εχει!

Ναι ναι με σταφύλι είναι και είναι πεντανοστιμες!! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Υβόννη είπε:

Ευακι μιλας Γερμανικα βλεπω χεχεχε! Ευχαριστω κοριτσακι μου! Ρε κοριτσια ωραια ιδεα το σκαιπ!!!! Μακαρι να τα καταφερουμε!!!!

Εδω εδω θα στα οω εγω τα pregnancy maths!! Λοιπον ειναι ακριβως οπως τα λες. Ο τριτος μηνας εχει μια βδομαδα παραπανω! 18 βδομαδα μπαινεις οταν εισαι 17+1 μερα! Βασικα το +1 μερα ειναι παντα η επομενη βδομαδα!!!

Αχ τα ιδια κοριτσακι μου κι εδω με τα ραντεβου! Υπομονη ολες μας κανουμε...

Ναιι εκανα γυρω στα 6 χρονια γερμανικα αλλα εχω πολυ καιρο( χρονιααα) να τα μιλησω.

oru1p3.png

Just now, ΕΥΑ! said:

Ναιι εκανα γυρω στα 6 χρονια γερμανικα αλλα εχω πολυ καιρο( χρονιααα) να τα μιλησω.

Ωραια γλωσσα αν και δυσκολη! Ο αντρας μου δεν την αντεχει καθολου! Οταν κανουμε το σκαιπ που λεγαμε θα κανουμε εξασκηση χεχεχε! Οχιιιιιιιιι!

• Χαχα 2

oz5Vp2.png

μακάρι να σε διαλέξούν Υβόννη και όλα να πάνε καλά!!σχετικά καλός έτσι κ έτσι ο καιρός φθινόπωρο μοιάζει χτες έβρεχε κιόλας..ναι οπότε μπορώ πάω κ τις βολτουλες μου☺

• Μου αρέσει 2

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...