Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Despoina Mar είπε:

Καλημέρα μανούλες...σας διαβάζω όλες αλλά δεν απαντάω γτ τρέχω.. Κυριακή μπαίνουμε στ σπίτι κ αύριο έχω 2 πρόβες γτ γάμο.. Μόλις έφυγα από τ γιατρό.. Η νιπτ βγήκε σμρ τ πρωί αρνητική ευτυχώς...γιουχουυυυ..είναι όντως κοριτσακιιι..κ ευτυχώς όλα καλά...σας αγαπώ, σας φιλώ και Ευχαριστώ γτ στήριξη σας:x

Μπραβο κοριτσι μου,πολυ χαρηκα με τα νεα σου!ολα πανε σουπερ κ στις προβες τωρα θα εισαι με αλλο αερα τωρα που εφυγε το αγχος!Μια ομορφη κ πανευτυχης νυφουλα!:-D

• Ευχαριστώ 1

oru1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα μανούλες...σας διαβάζω όλες αλλά δεν απαντάω γτ τρέχω.. Κυριακή μπαίνουμε στ σπίτι κ αύριο έχω 2 πρόβες γτ γάμο.. Μόλις έφυγα από τ γιατρό.. Η νιπτ βγήκε σμρ τ πρωί αρνητική ευτυχώς...γιουχουυυυ..είναι όντως κοριτσακιιι..κ ευτυχώς όλα καλά...σας αγαπώ, σας φιλώ και Ευχαριστώ γτ στήριξη σας:x

Καλημεραααα !!!!!τι ευχάριστα πρωί πρωί !!!να χαρείς τωρα το γάμο σου κοπέλα μου !!!να προσεχείς!

• Ευχαριστώ 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Καλημέρα!! Μπράβο Δεσποινάκι μας όλα τέλεια λοιπόν!!!! :) Δεν θυμάμαι υπήρχε κάποια ανησυχία και έκανες τη νιπτ ή έτσι προληπτικά; Όπως και να χει η κορούλα σου είναι υγιέστατη και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα! 

Ξεκινάς πρόβες ε; Εμένα μου είπαν για το νυφικό 15 Ιουνίου η πρώτη πρόβα λόγω κοιλίτσας οπότε έχω ακόμα.. 

@MumMaria μου διάβασα αυτό που έκανε η πεθερά σου και έφριξα! Είναι απαράδεκτο και ειλικρινά δεν ξέρω και εγώ πόσο άσχημα θα αντιδρούσα!! Και μην ξαναπείς τον εαυτό σου ηλιθια ακούς εκεί; Αν είναι ποτέ δυνατόν να φανταστείς ότι άνθρωπος που υποτίθεται σε νοιάζεται θα σου πει ψέματα για κάτι τέτοιο!! Και εγώ χωρίς δεύτερη σκέψη θα το έτρωγα! Φοβερή έπαρση η γυναίκα και ιδιαίτερα σαδιστική θα χαρακτήριζα την πράξη της..

Συγνώμη αλλά πραγματικά εξοργιστηκα μόλις το σκέφτηκα! Ελπίζω να είσαι πιο ήρεμη σήμερα και τι να πω χαρά στο κουράγιο σου που δεν το είπες στον άντρα σου, εμένα αφτυστο θα είχε φύγει επί τόπου.. 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 2

Just now, Despoina Mar said:

Κοριτσακι μου!!!!!!!!!!!! Συγχαρητηρια με τη νιπτ!!!!!!!! Ενα γερο κοριτσακι περιμενουμε λοιπον να ερθει!!!!!!!!!! Με το καλο στην αγκαλια σου και η ωρα η καλη κοριτσι μου!!!

Καλημερα ομορφα μου κοριτσια!!!!

Εγω πριν λιγο τελειωσα με τη συνεντευξη μου και 5' πριν ξεκινησω κοπηκε το ιντερνετ...Πολυ ωραια!!! Τελοσπαντων τα εφτιαξα ολα τελικα αλλα αγχωθηκα παρα πολυ μεχρι να συνδεδω ξανα και ελπιζω να μην ταραξα πολυ το μωρακι μου!

Χτες @demifilolκαι @MumMaria με πηρε ο υπνος κοριτσακια μου και γι'αυτο δεν σας απαντησα!! Κι εγω χαιρομαι πολυ που σας γνωρισα ολες και περναμε τοσο ομορφα σε αυτο το φορουμ!

@Gogo1994κοριτσακι μου σε ειδα στον υπνο μου! Ειδα οτι πηγες για υπερηχο, ο μπεμπης ηταν λεει μια χαρα και τελικα ειχες διδυμα ομως και ειχες και ενα κοριτσακι μαζι! Χαχαχαχαχα! Πολυ ομορφη αυρα ειχε το ονειρο γενικα, ειμαι σιγουρη αυριο θα γυρισεις ευτυχισμενη να μας πεις τα νεα!!!!

Just now, Φραουλίνο said:

Καλημέρα!! Μπράβο Δεσποινάκι μας όλα τέλεια λοιπόν!!!! :) Δεν θυμάμαι υπήρχε κάποια ανησυχία και έκανες τη νιπτ ή έτσι προληπτικά; Όπως και να χει η κορούλα σου είναι υγιέστατη και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα! 

Ξεκινάς πρόβες ε; Εμένα μου είπαν για το νυφικό 15 Ιουνίου η πρώτη πρόβα λόγω κοιλίτσας οπότε έχω ακόμα.. 

Η ωρα η καλη και σε σενα κοριτσακι μου! Αχ προβες νυφικων τί ωραια βρε κοριτσια μου!!!!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 2

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσακι μου!!!!!!!!!!!! Συγχαρητηρια με τη νιπτ!!!!!!!! Ενα γερο κοριτσακι περιμενουμε λοιπον να ερθει!!!!!!!!!! Με το καλο στην αγκαλια σου και η ωρα η καλη κοριτσι μου!!!

Εγω πριν λιγο τελειωσα με τη συνεντευξη μου και 5' πριν ξεκινησω κοπηκε το ιντερνετ...Πολυ ωραια!!! Τελοσπαντων τα εφτιαξα ολα τελικα αλλα αγχωθηκα παρα πολυ μεχρι να συνδεδω ξανα και ελπιζω να μην ταραξα πολυ το μωρακι μου!

Χτες @demifilolκαι @MumMaria με πηρε ο υπνος κοριτσακια μου και γι'αυτο δεν σας απαντησα!! Κι εγω χαιρομαι πολυ που σας γνωρισα ολες και περναμε τοσο ομορφα σε αυτο το φορουμ!

@Gogo1994κοριτσακι μου σε ειδα στον υπνο μου! Ειδα οτι πηγες για υπερηχο, ο μπεμπης ηταν λεει μια χαρα και τελικα ειχες διδυμα ομως και ειχες και ενα κοριτσακι μαζι! Χαχαχαχαχα! Πολυ ομορφη αυρα ειχε το ονειρο γενικα, ειμαι σιγουρη αυριο θα γυρισεις ευτυχισμενη να μας πεις τα νεα!!!!

Η ωρα η καλη και σε σενα κοριτσακι μου! Αχ προβες νυφικων τί ωραια βρε κοριτσια μου!!!!

Καλημέρα Υβόννη μου αχ αλήθεια? Χάχα ωραίο ήταν ναιιιι 

Να ξέρεις προχθές έβλεπα τη κοιλίτσα μου κ έλεγα στη μαμά μου ρε μαμαα λες να έχω δίδυμα? Επειδή ήταν λιγο πιο φουσκωμένη. Αχ μακάρι να είναι όλα καλά αύριο 

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Just now, Gogo1994 είπε:

Να ξέρεις προχθές έβλεπα τη κοιλίτσα μου κ έλεγα στη μαμά μου ρε μαμαα λες να έχω δίδυμα? Επειδή ήταν λιγο πιο φουσκωμένη. Αχ μακάρι να είναι όλα καλά αύριο 

Ολα Θα είναι σούπερ κ θα περιμενουμε νέα σου !!!

Just now, demifilol είπε:

@Υβόννηκαλημερα κοπέλα μου !!!παρ όλες τις ατυχίες ,,,πήγε όμως καλα η συνέντευξη και ευχομαι ότι είναι καλύτερο για σένα !!!

Just now, demifilol είπε:

@Υβόννηκαλημερα κοπέλα μου !!!παρ όλες τις ατυχίες ,,,πήγε όμως καλα η συνέντευξη και ευχομαι ότι είναι καλύτερο για σένα !!!

@Φραουλίνο η ώρα η καλη κοπέλα μου !!ανυπομονουμε να μας πειτε εντυπώσεις από τις πρόβες !!!

• Ευχαριστώ 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, Gogo1994 said:

Και μαλιστα ειχες ερθει Γερμανια για υπερηχο και μετα πηγαμε για μπανιο στη λιμνη! Και σε ειδα ξανθια!!! Οτι να 'ναι χαχαχα! Παντως αν θες να ερθεις σε περιμενουμε χιχιχι!

Η κοιλιτσα ειναι φουσκωτη γιατι σε 3 μερες μπαινεις στον 5 μηνα χιχιχιχ!

Just now, demifilol said:

@Φραουλίνο η ώρα η καλη κοπέλα μου !!ανυπομονουμε να μας πειτε εντυπώσεις από τις πρόβες !!!

Νομιζω οτι τα ειπα καλα! Απαντησα και ολες τις ερωτησεις, ειπα και κατι και γελασε η επιτροπη (που δεν το ειπα γι'αστειο αλλα αφου γελασαν οκ)! Τωρα ηρεμια και χαλαρωση γιατι ξυπνησα απο τις 6μισι!!

• Μου αρέσει 5

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Και μαλιστα ειχες ερθει Γερμανια για υπερηχο και μετα πηγαμε για μπανιο στη λιμνη! Και σε ειδα ξανθια!!! Οτι να 'ναι χαχαχα! Παντως αν θες να ερθεις σε περιμενουμε χιχιχι!

Νομιζω οτι τα ειπα καλα! Απαντησα και ολες τις ερωτησεις, ειπα και κατι και γελασε η επιτροπη (που δεν το ειπα γι'αστειο αλλα αφου γελασαν οκ)! Τωρα ηρεμια και χαλαρωση γιατι ξυπνησα απο τις 6μισι!!

Έχω ένα χαζό χαμόγελο που μπαίνω 5ο μήνα να ξέρετε 

Καστανοξανθη είμαι χαχαχα κοντά έπεσες 

Μου άρεσε η βόλτα στη λίμνη έτσι οπ ς την άκουσα αλήθεια κορίτσια θα ήθελα να σας γνωρίσω όλες 

• Μου αρέσει 2

yRr5p2.png

Συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα! Τώρα θα ηρεμήσεις κι άλλο! Η ώρα η καλή και για τον γάμο! 

Just now, Υβόννη είπε:

Καλά αποτελέσματα οπότε με τη συνέντευξη! Δεν χρειάζονται ταραχές..

11 ώρες πρίν, MumMaria είπε:

Κορίτσια έγινε κάτι κ τσατιστηκα τόσο πολύ.ετρεμα από τα νεύρα μου που δεν το παθαίνω σχεδόν ποτέ.την Παρασκευή μας ήρθε πακέτο από Γιάννενα απόντα πεθερικά δια φορά φρούτα κ λαχανικά από τον κήπο τους.χαρηκα γιατί κι εγώ στο μωρό δίνω μόνο βιολογικά ως τώρα.τους ευχαρίστησα εννοείται κ μέσα σε αυτά είχε κ 2 βαζαρες βερίκοκο μαρμελάδα με δικά τους βερίκοκα.ρωταω εγώ 'να φανταστώ αυτά έχουν κ ζάχαρη ε;'  'οχι όχι ,βγήκαν πολύ γλυκά τα βερίκοκα κ δεν έβαλα καθολου' μου λέει η πεθερά μου. 'σιγουρα; Γιατί δεν τρώω ζάχαρη λόγω ιστορικού διαβήτη κ θέλω να δώσω άμα είναι κ στον μικρό που ούτε σε αυτόν δίνουμε ζαχαρη' ξαναρωτάω εγώ. 'ναι ναι σιγουρα' μου απαντάει. Φυσικά κ η λιχουδο εγώ τα καθάρισα σε 3 μέρες κ έδωσα κ στον μικρό που τρελάθηκε!παίρνω πριν λίγο να την ευχαριστήσω κ τι μου λέει ρε παιδιά;! 'μμμ είδες;μια χαρά τα φάγατε κ μου λες μετά ότι δεν τρως ζάχαρη,τίγκα ήταν'   μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι.απλα της έκλεισα το τηλ στα μούτρα.θολωσα.θα μου πεις είσαι ηλίθια ρε κοπελιά;μαρμελάδα δίχως ζάχαρη;;;;εμ έλα μου ντε,μάλλον ναι είμαι!!!

Εντάξει η πεθερά θεα!χαχαχα προφανώς δεν της άρεσε το γεγονός ότι δεν τρώτε ζάχαρη και ήθελε να σας γλυκάνει η γυναίκα:grin:

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

τέλεια νεά!!!!και η νιπτ μια χαρά έφυγε το ανγχος σου με το καλό τώρα ο γάμος να σου πάνε όπως τα θες και να μπείτε με το καλό στο νέο σας σπιτι!!!πάντα χαρες κ ομόρφα νέα!!!:x

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Διαφημίσεις

Καλημέρα!! Πολύ όμορφα νέα! Όλα υπέροχα ακόμα και μέσα σε αυτή την αναμπουμπουλα!!! Είναι πολύ φανατική της γιορτής του γάμου, του γλεντιου! Πεθαίνω... Να περάσετε τέλεια!! Φαντάζομαι θα μας τα πεις!! Με το καλό στο σπιτάκι σας!! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

yi9jp3.png

Just now, Gogo1994 said:

Μου άρεσε η βόλτα στη λίμνη έτσι οπ ς την άκουσα αλήθεια κορίτσια θα ήθελα να σας γνωρίσω όλες 

Κι εγω θα ηθελα να σας γνωρισω ολες!!!!! Επισης καστανοξανθη!!! Η λιμνη καλη ειναι εδω αλλα προτιμω θαλασσα!!

oz5Vp2.png

11 ώρες πρίν, MumMaria είπε:

Κορίτσια έγινε κάτι κ τσατιστηκα τόσο πολύ.ετρεμα από τα νεύρα μου που δεν το παθαίνω σχεδόν ποτέ.την Παρασκευή μας ήρθε πακέτο από Γιάννενα απόντα πεθερικά δια φορά φρούτα κ λαχανικά από τον κήπο τους.χαρηκα γιατί κι εγώ στο μωρό δίνω μόνο βιολογικά ως τώρα.τους ευχαρίστησα εννοείται κ μέσα σε αυτά είχε κ 2 βαζαρες βερίκοκο μαρμελάδα με δικά τους βερίκοκα.ρωταω εγώ 'να φανταστώ αυτά έχουν κ ζάχαρη ε;'  'οχι όχι ,βγήκαν πολύ γλυκά τα βερίκοκα κ δεν έβαλα καθολου' μου λέει η πεθερά μου. 'σιγουρα; Γιατί δεν τρώω ζάχαρη λόγω ιστορικού διαβήτη κ θέλω να δώσω άμα είναι κ στον μικρό που ούτε σε αυτόν δίνουμε ζαχαρη' ξαναρωτάω εγώ. 'ναι ναι σιγουρα' μου απαντάει. Φυσικά κ η λιχουδο εγώ τα καθάρισα σε 3 μέρες κ έδωσα κ στον μικρό που τρελάθηκε!παίρνω πριν λίγο να την ευχαριστήσω κ τι μου λέει ρε παιδιά;! 'μμμ είδες;μια χαρά τα φάγατε κ μου λες μετά ότι δεν τρως ζάχαρη,τίγκα ήταν'   μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι.απλα της έκλεισα το τηλ στα μούτρα.θολωσα.θα μου πεις είσαι ηλίθια ρε κοπελιά;μαρμελάδα δίχως ζάχαρη;;;;εμ έλα μου ντε,μάλλον ναι είμαι!!!

Τώρα θα έχεις ηρεμήσει και δεν ήξερα αν έχει νόημα να σου απαντήσω! Τα διάβαζα το πρωί στις 6.30 που ξύπνησα για πιπί και συγχυστηκα πάρα πολύ! Δεν εισαι ηλιθια! Προφανώς το ξέρεις ότι δεν είσαι... Ρώτησες μια δυο και Έδειξες εμπιστοσυνη σε αυτό που σου είπε. Απαράδεκτο από μέρους της! Όταν μιλήσετε να μας πεις πως πήγε αν θες! Αλλά αν δεν θες η δεν μπορείς να το διαχειριστείς μόνη σου μπορείς να το μοιραστείς με τον Αντρα σου! Εμένα μου ακούγεται ωφέλιμο να το μοιραστείς! Χωρίς να ξέρω τι σχέση έχει με την μητερα του θεωρητικά θα μπορούσε να του το πει εκεινη! Σε κάθε περίπτωση εσύ δεν έχεις λάθος σε τίποτα!!! Και εννοείται πάει έγινε... Δεν χρειάζεται να στερηθείς τα πάντα τώρα. Απλά ισορροπήσε το όσο μπορείς.. 

• Ευχαριστώ 1

yi9jp3.png

Just now, Υβόννη είπε:

Μπραβο Υβοννη! Viel Gluck! 8)

Just now, Gogo1994 είπε:

Και εγω θελω να σας γνωρισω!! Ισως καποια στιγμη κανονισουμε να κανουμε κανενα skype call

• Μου αρέσει 2

oru1p3.png

Κορίτσια πήρα χθες τον γιατρό μου να κλείσω ραντεβού (μου είχε πει την Παρασκευή 29 μαιου-1 μήνας από την αυχενική έχει περάσει δεν μπορωωωωω) και λέω ας πάρω από σήμερα! Και παίρνω και μου λέει η κοπέλα εκεί Τετάρτη 3 Ιουνίου... Τρελάθηκα! :/. Έχει αραιώσει τα ραντεβού του προφανώς για να μην μαζευόμαστε όλες μαζί εκεί μέσα. Γιατί τόσα χρόνια έπαιρνα τηλ και καμιά φορά πήγαινα και χύμα την ίδια μέρα! 

Και κάτι να ρωτήσω ήθελα λένε ότι στον 3ο μήνα είναι και η 13η εβδομάδα.  (9 10 11 12 13) Άρα στον τέταρτο είναι 14 15 16 17 και στην 18η μπαινουμε στον πεμπτο! Δεν εχω ρωτήσει τον γιατρό μου! Ξέρει καμία να με διαφωτίσει?? 

• Μου αρέσει 2

yi9jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...