Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Gogo1994 είπε:

Ναι είναι αυτό κορίτσι μου από τη πρώτη μέρα μαύρα και ακόμα δεν αλλάζει 

Σίγουρα από αυτό μου το είχε πει κ η γιατρός κανένα άγχος μην έχεις πάλι καλά που κάνουμε να λες χαχαχ

Μαράκι μου μουσακά διαβάζω κ ξαναδιαβάζω κ έχω αρχίσει να τον σκέφτομαι χαχαχα που δεν είμαι κ λάτρης ούτε για παστίτσιο 

Ας βολευτώ με τα φασολάκια μου σήμερα επίσης μου μύρισε φάβα με κρεμμυδάκι από πάνω. Αυτό το παιδί των άκρων είναι μια πιλάφι μια φάβα 

Υβόννη μου αιμορροΐδες είναι συχνό από ότι έχω ακούσει λόγω της πίεσης από τη δυσκοιλιοτητα αλλά δε ξέρω κάτι παραπάνω 

Εύη μου και  εμένα  η ζυγαριά ανεβαίνει τώρα μπορώ να σου πω μετά με τη μέρα ενώ δε κάνω κάτι διαφορετικό κ δε τρώω ξαφνικά βλακειες ας πούμε 

Δε πειράζει κορίτσι μου πότε έχεις ραντεβού? 

τώρα ραντεβού έχω κατευθείαν για την εξέταση τώρα πια 4 ιουνιου είμαι σε αναμονή αλλά κοντεύει ο καιρός.

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Evitheodorou είπε:

τώρα ραντεβού έχω κατευθείαν για την εξέταση τώρα πια 4 ιουνιου είμαι σε αναμονή αλλά κοντεύει ο καιρός.

Μία χαρά κοπέλα μου ναι πλησιάζει κ θα δεις μετά ότι θα απελευθερωθεις κ θα μπορείς να χαρείς πιο πολύ 

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Μία χαρά κοπέλα μου ναι πλησιάζει κ θα δεις μετά ότι θα απελευθερωθεις κ θα μπορείς να χαρείς πιο πολύ 

μακάρι κορίτσια μακάρι να είναι κ να πάνε όλα καλά κ για όλες μας το εύχομαι!!

μακάρι κορίτσια μακάρι να είναι κ να πάνε όλα καλά κ για όλες μας το εύχομαι!!

σε ευχαριστώ Γωγω!!!

• Μου αρέσει 1

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Τι καλά!!!κοντεύεις όμως κ όλα θα πάνε καλά!!!μετά θα περάσεις ένα καλοκαιράκι τρέλα!!!:x

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα και απο μένα κορίτσια μου! ελπίζω να είσαστε όλες καλά.. :) μπήκα να σας διαβάσω και να σας πω και εγω τα νεα μου! είχα την Παρασκευή αυχενική, όλα μια χαρα μου είπε ο γιατρός. Μου άλλαξε την ΠΗΤ σε 29/11 και κατα 80% έχουμε και εμείς κοριτσάκι!!!! η αυχενική είναι στο 1,9 και οι πιθανότητες για Τρισωμια 21 είναι 1 σε 1910, τρισωμία 18 είναι 1 σε 3694 και τρισωμία 13 είναι 1 σε 13060. βέβαια αύριο περιμένω και τις αιματολογικές αλλά μου είπε βάση της ηλικίας μου στα 31 οτι είναι πολύ καλά τα ποσοστά.

εσεις κορίτσια πως τα βλέπετε;;

• Μου αρέσει 1

kEWVp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Sofaki_88 είπε:

Καλησπέρα και απο μένα κορίτσια μου! ελπίζω να είσαστε όλες καλά.. :) μπήκα να σας διαβάσω και να σας πω και εγω τα νεα μου! είχα την Παρασκευή αυχενική, όλα μια χαρα μου είπε ο γιατρός. Μου άλλαξε την ΠΗΤ σε 29/11 και κατα 80% έχουμε και εμείς κοριτσάκι!!!! η αυχενική είναι στο 1,9 και οι πιθανότητες για Τρισωμια 21 είναι 1 σε 1910, τρισωμία 18 είναι 1 σε 3694 και τρισωμία 13 είναι 1 σε 13060. βέβαια αύριο περιμένω και τις αιματολογικές αλλά μου είπε βάση της ηλικίας μου στα 31 οτι είναι πολύ καλά τα ποσοστά.

Μία χαρά είναι βέβαια Σοφία μου και τα ποσοστά κ η αυχενική σούπερ και γενικά οι γιατροί βλέπουν την όλη κατάσταση ένα σωρό μετρήσεις εφόσον λοιπόν ο γιατρός σου είπε όλα καλά μην ανησυχείς για τίποτα. Με το καλό το μωράκι σου 

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Καλησπέρα Σοφάκι!!!τι καλά που είδες το μωρό σου!!κοριτσάκι ε;μια χαρουλα!!κι άλλη τσουπρα στην παρέα!! Μια χαρά είναι τα ποσοστά σου γλυκιά μου κ αφού έμεινε ευχαριστημένος κ ο γιατρός σου μην ψάχνεις τίποτα άλλο!;-)

Πώς ήταν το μωράκι;δραστήριο ή χουζουρευε;ο αντρουλης σου μπήκε μέσα ή δεν άφησαν;

• Μου αρέσει 1

@Gogo1994 ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου!!! ναι είπε ειναι μια χαρά, μου έλεγε τα πάντα κάθε δευτερόλεπτο αναλυτικά..

@MumMaria Μαράκι δυστυχώς δεν τον άφησαν να μπει και εσκασε ο καημένος να με περιμένει απο κάτω! απο το 1ο λεπτό μου είπε ο γιατρός πως είναι πολύ δραστηριο το μωρακι σου! ήθελε να μετρήσει κάτι και δεν καθόταν, της έλεγε κατσε βρε λίγο μην κουνιέσαι! χαχα! φοβερη εμπειρία κορίτσια, εγω το είδα μόνο 7 εβδομάδων και μια τώρα...νόμιζα θα πάω και θα μου πουν δεν είσαι έγκυος, έχεις βαρυστομαχιά! χαχα!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

kEWVp2.png

Just now, Sofaki_88 said:

@Gogo1994 ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου!!! ναι είπε ειναι μια χαρά, μου έλεγε τα πάντα κάθε δευτερόλεπτο αναλυτικά..

@MumMaria Μαράκι δυστυχώς δεν τον άφησαν να μπει και εσκασε ο καημένος να με περιμένει απο κάτω! απο το 1ο λεπτό μου είπε ο γιατρός πως είναι πολύ δραστηριο το μωρακι σου! ήθελε να μετρήσει κάτι και δεν καθόταν, της έλεγε κατσε βρε λίγο μην κουνιέσαι! χαχα! φοβερη εμπειρία κορίτσια, εγω το είδα μόνο 7 εβδομάδων και μια τώρα...νόμιζα θα πάω και θα μου πουν δεν είσαι έγκυος, έχεις βαρυστομαχιά! χαχα!!!

Κοριτσακι μου με το καλο το μωρακι σου!!! Ολα τα ακουω τελεια και χαιρομαι που ο γιατρος σου ηταν τοσο σωστος και αναλυτικος!!!! Να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη! Κριμα για τους αντρες μας αλλα τωρα τί να κανουμε; Υπομονη μονο! Ζωηρη ε; Πωπω χαμος θα γινει!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Πω πω είχες καιρό να το δεις το μωρό σου! φαντάζομαι κ την ανακούφιση κ την χαρά σου ότι όλα είναι καλά!ωχ ο καημένος ο αντρουλης σου μωρέ,εύχομαι β επιπέδου να τον αφήσουν αλλά κ έτσι να μην γίνει θα έχουμε όλες μια ζωή να μοιραστούμε στιγμές με τον άνθρωπο μας κ τα παιδάκια μας μαζί..:x

• Μου αρέσει 1

Έτσι νιώθω κ εγώ άμα περνάει καιρός π πω ψυχολογικό κ αυτό. Και τη Τετάρτη θέλω απλά να μου πει βλέπεις τι καρδούλα πως χτυπάει αυτό μονοοο 

Επίσης κ εμένα με προειδιποιησε από το τηλέφωνο ότι ακόμα μόνη μου πρέπει να πηγαίνω κ με ρώτησε εμωεε ο άντρας μου κ στενοχωρηθηκα γιατί μου λέει όλα άνοιξαν κ έχει κ δίκιο ρε παιδιά οκ 3 άτομα σε συγκεκριμένα τετραγωνικά 

• Μου αρέσει 2

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 said:

Έτσι νιώθω κ εγώ άμα περνάει καιρός π πω ψυχολογικό κ αυτό. Και τη Τετάρτη θέλω απλά να μου πει βλέπεις τι καρδούλα πως χτυπάει αυτό μονοοο 

Κι εγωωωωωω! Απο την αυχενικη εχω να το δω....μου λειπει το πιστευετε;

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Κι εγωωωωωω! Απο την αυχενικη εχω να το δω....μου λειπει το πιστευετε;

Εννοειταιιι και το ρωτάς εγώ πάντα βάζω αντιστροφή μέτρηση μέρες σε ενα πρόγραμμα κ τώρα που έχει πάει 1 τι να σας λέω. Α κ έχω γράψει ραντεβού με το γιο μου. Είναι η μόνη μας επαφή για την ώρα ρε κορίτσια. Οκ κ πάλι δύσκολα πιστεύουμε ότι αυτό που βλέπουμε κάνει αυτές τις κινήσεις μέσα μας αλλά κάτι είναι που το βλεπουμε

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 said:

Εννοειταιιι και το ρωτάς εγώ πάντα βάζω αντιστροφή μέτρηση μέρες σε ενα πρόγραμμα κ τώρα που έχει πάει 1 τι να σας λέω. Α κ έχω γράψει ραντεβού με το γιο μου. Είναι η μόνη μας επαφή για την ώρα ρε κορίτσια. Οκ κ πάλι δύσκολα πιστεύουμε ότι αυτό που βλέπουμε κάνει αυτές τις κινήσεις μέσα μας αλλά κάτι είναι που το βλεπουμε

Ετσι ακριβως Γωγουλα μου! Οπως τα λες, δε θα αλλαζα ουτε λεξη! Βλεπεςι κατι να κινειται κτλ και ειναι σαν να ειναι απο καπου αλλου οχι απο την κοιλιτσα σου, αλλα το βλεπεις και λες να το, ειναι καλα και δεν σε νοιαζει τιποτε αλλο! Θελω κι εγω να ζητησω πιο συχνα ραντεβου αλλα δυστυχως εδω πανε με πρωτοκολλο, οποτε υπομονη

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...