-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 57 λεπτά , Anastasia14 είπε:
@MK2012 συγγνώμη που ρωτάω, γιατι σίγουρα τα εχεις ξαναπεί, αλλά δεν παρακολουθούσα τότε το forum. Τη διάγνωση ΠΩΑ πώς στην έκαναν; Mε βαση την τιμή της amh και την κακή ανταπόκριση στις διεγέρσεις; Παίζει ρόλο και ο κύκλος; Αν ειναι σταθερός ή όχι; Αν θυμάσαι, κάποιες εβδομάδες πριν σου ειχα πει οτι ειμαστε παρόμοια περίπτωση. Είμαι σχεδόν 29 με amh 0,38, κάνω κάθε μήνα ωορρηξία επιβεβαιωμένο με υπέρηχο ή τεστ ωορρηξίας και πολύ σταθερό κύκλο. Έκανα μία διεγερση με τρία ωοθηλάκια που έδωσαν 2 ωάρια ΜΙΙ. Είχα πάρει g...l και me......t που σύμφωνα με το γιατρό μου είναι τα καλύτερα για την περίπτωσή μου.. Λόγω κακής ανταπόκρισης μου μίλησε μετά την ωοληψία για ΠΩΑ και αν θέλω να κάνω έλεγχο για το συνδρομου ευθραυστου Χ, πήγα σήμερα στο Χωρέμειο και το έκανα.. ελπιζω απλά να μην πέταξα 100 ευρώ. Ο γιατρός μου λέει ότι δε θεωρεί πως το έχω βέβαια γιατί το χαμηλο απόθεμα ωοθηκών μάλλον οφείλεται σε ένα χειρουργείο που ειχα κανει πριν πολλά χρονια για αφαίρεση κυστης ωοθήκης που δεν εγινε λαπαροσκοπικά.. Βέβαια πριν 5 μήνες εκανα λαπαροσκοπηση για αφαίρεση υδροσάλπιγγας και η amh πριν και μετά το χειρουργείο έπεσε κατά 0,4.. προφανώς φρικαρα και ειπα πως δεν την ξαναμετράω.. ό,τι ειναι να γινει ας γίνει.. νιώθω εξουθενωμένη και ειμαστε στην αρχή ακομα.. σε καταλαβαίνω απόλυτα να ξέρεις κοριτσι μου.
Γίνεται ωοληψία χωρίς υπέρηχο? Πώς βλέπουν πού μπαίνει ο καθετήρας; Τώρα με αγχωσες, δε θυμαμαι στη δική μου αν είχαν κάνει εκεινη την ημέρα ή μου έκαναν αφού με κοιμισαν, φαντάζομαι το δευτερο θα έγινε!
Στο ίδιο εργαστήριο; Αν ειναι στο ίδιο εισαι τέλεια, εμένα μόνο πτωτική πορεία είχε απο την αρχη και πλέον εχει πιάσει πάτο..!
Είμαι 33 με σταθερό κύκλο και εγω και επιβεβαιωμένη ωορρηξία. Τουλάχιστον επιβεβαιωμένη μέχρι πριν 1 χρόνο που ξεκίνησα ωοληψιες γιατί τώρα είναι «τεχνητή» η κατάσταση και δε ξέρω τι θ έκανε ο οργανισμος από μονοσ Του. Η ΑΜΗ μου ήταν πέρσι 0,4 και φέτος 0,3. Μετρημένη στο ίδιο εργαστήριο. Έχω κάνει διεγερση και εγώ με το meriofert με 2 ωάρια τη μια φορά και 3 την δεύτερη και πήρα 1 βλαστοκυστη. Οταν είχα 3 ωάρια ανταπόκριση, ήταν όλα ανώριμα (στη δεύτερη διέγερση δλδ). Μετα τις διεγέρσεις έκανα μόνο φυσικούς και φυσικούς τροποποιημένους αφού δεν έχει νόημα να πιέζω τον οργανισμό αν δεν μπορεί να ανταποκριθει.
Εχω χαμηλή ΑΜΗ 0,8 από τα 25 μου. Το ότι πέταξα χαρταετό και δεν έκανα κατάψυξη είναι άλλη ιστορία. Έχω κάνει εύθραυστο Χ και δε το έχω.Η ΠΩΑ είναι αποτέλεσμα συνδυαστικό χαμηλής ανταπόκρισης , κακών ορμονών, μειωμένης εφεδρείας και χαμηλής ποιότητας απ ‘ότι φαίνεται εκ του αποτελέσματος. Από τα 25 ως τα 30 μου κάθε μα κάθε χρόνο η ΑΜΗ σταθερή στο 0,8. Μέχρι που έκανε drop στα μισά σε ένα χρόνο.
-
Μανούλες Νοεμβρίου 2020
-
Θέματα
-
- 12.009 απαντήσεις
- 1.201.165 εμφανίσεις
-
- 11.329 απαντήσεις
- 2.238.161 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 77 απαντήσεις
- 144.759 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 504.706 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 147.869 εμφανίσεις
-
-
-
- 12.009 απαντήσεις
- 1.201.174 εμφανίσεις
-
- 11.329 απαντήσεις
- 2.238.167 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 922 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 31
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 460 απαντήσεις
- 107.036 εμφανίσεις
-
- 44 απαντήσεις
- 1.405 εμφανίσεις
-
- 1.180 απαντήσεις
- 136.355 εμφανίσεις
-
- 27 απαντήσεις
- 8.980 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 223 εμφανίσεις
-
- 2.275 απαντήσεις
- 123.757 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 157 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα