-
Από την διαχείριση / Admin news
-
3 ώρες πρίν, linaa είπε:
Δεν μίλησα για την πίκρα που νιώθει κάποιος άνθρωπος την στιγμή που αποτυγχάνει αυτό είναι το φυσιολογικό. Σε βάθος χρόνου η ζωή σου χωρίς παιδί δεν είναι πικραμένη όμως . Δεν μπορώ να πω πικραμένο κάποιον που τελικά δεν έκανε παιδί . Το θέμα είναι να τα βρεις με τον εαυτό σου .
εγω πιστεύω ότι αν δεν υπήρχαν όλα αυτά τα στερεότυπα Κ η πίεση της κοινωνίας πολλές γυναίκες δεν θα κάναν παιδί τελικά. Δυστυχώς ακόμα Κ τώρα υπάρχει μεγάλη πίεση ότι αν δεν κάνεις παιδί δεν είσαι σοβαρός αποκλείεσε από παρέες υπάρχει η σκέψη ότι είσαι παράξενος. Μην γελιομαστε.
Κορίτσι μου η θεία είχε ζήσει σε μια κοινωνία με στερεότυπα βαθειά ριζωμένα . Το παιδί δεν είναι παρέα στα γεράματα . Ούτε όλα τα παιδιά είναι πετυχημένα για να τα καμαρώνεις στα γεράματα .Αν κάποιος αποκτήσει κανένα παιδί με προβλήματα εκεί να δεις τι ωραία ζωή μετά θα λέει ότι κάνει.
Συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφεις. Απλά πιστεύω δεν εμβαθύνουν όλοι οι άνθρωποι το ίδιο σε αυτά καθώς σε λυπάται μια ολόκληρη κοινωνία αν μείνεις άτεκνος ενώ μπορεί να σαι πολυ πιο ευτυχισμένος.
Δεν έχεις παιδί, έχεις καημό.
Έχεις παιδί, έχεις εκατό καημούς.
Έτσι λένε.
@MK2012 όλα καλά κορίτσι μου?
1 hour ago, Bubble24 είπε:Κορίτσια μου η ολοκλήρωση του ανθρώπου έρχεται μέσα από τη δημιουργία απογόνων. Καλές κ οι επιστήμες, ταξίδια κλπ αλλά φεύγοντας από τη ζωή χωρίς να αφήσεις απογόνους μου είναι αδιανόητο. Αρρωστημένες καταστάσεις οικογενειών πάντα υπήρχαν κ θα υπάρχουν, αυτό ωστόσο δεν μπορεί να αλλάξει τη φύση μας. Ωραία θα ήταν να το παραβλέψουμε αλλά ας μην χρυσώνουμε το χάπι που δεν μπορούμε να καταπιούμε και βάζω κ τον εαυτό μου μέσα.
Η ολοκλήρωση ενός ανθρώπου είναι προσωπική υπόθεση.
Μου θυμίζει φράσεις που άκουγα, δεν είστε οικογένεια με τον άντρα σου τώρα που δεν έχετε παιδί, είστε απλά ανδρόγυνο.
Αχ δεν μπορώ όμως.
-
Μανούλες Νοεμβρίου 2020
-
Θέματα
-
- 11.953 απαντήσεις
- 1.197.465 εμφανίσεις
-
- 11.319 απαντήσεις
- 2.236.711 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 77 απαντήσεις
- 144.573 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 504.222 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 147.654 εμφανίσεις
-
-
-
- 11.953 απαντήσεις
- 1.197.465 εμφανίσεις
-
- 20 απαντήσεις
- 8.761 εμφανίσεις
-
- 40 απαντήσεις
- 1.142 εμφανίσεις
-
- 11.319 απαντήσεις
- 2.236.711 εμφανίσεις
-
- 2.274 απαντήσεις
- 123.154 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 75 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 821 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 102 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 357 εμφανίσεις
-
- 1.179 απαντήσεις
- 135.949 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα