-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 45 λεπτά , Bubble24 είπε:
Η διαδικασία είναι ήδη αγχωτική. Εννοείται πως δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση, αλλά όταν ανοίγονται τέτοια θέματα δημόσια καλό είναι να είναι σεβαστές όλες οι απόψεις και να μην γίνονται «επιθέσεις».
Κι εγώ ακριβώς την άποψη μου εξέφρασα. Με όσο το δυνατόν περισσότερο τακτ λόγω της φύσης του λόγου.
πρίν από 50 λεπτά , MK2012 είπε:Κορίτσια ευχαριστώ ολες σας για το ενδιαφέρον. Βλέπω έχουν ειπωθεί πολλά πράγματα που θα ήθελα πάρα πολύ να σχολιάσω αλλά πραγματικά δεν έχω το κουράγιο να επιχειρηματολογήσω αυτή τη στιγμή.
Δυστυχώς ενώ ήταν πολύ καλό το γενετικό υλικό που δόθηκε και από τους 2 μας, δε προχώρησε το έμβρυο. Την 3η ημέρα είχε λέει πολύ καλή εικόνα αλλά σταμάτησε εκεί. Δε ξέρω πως έβγαλα τη μέρα στη δουλειά , αλήθεια.
Μίλησα με το γιατρό μου, εξακολουθεί και έχει πίστη στην ηλικία μου και στη διαδικασία. Εγώ απορώ λίγο γιατί βέβαια. Είμαι σε φάση ανασυγκρότησης και απελπισίας. Νιώθω πως ψάχνω ψύλλο στα άχυρα και χάνεται το νόημα. Μου είπε πως είμαι συνεχώς απαισιόδοξη και πρέπει να συνεχίσω τη ζωή μου κανονικά, να το βγάλω από το μυαλό μου και να πηγαίνω πιο μαχητικά κάθε μήνα. Δε ξέρω πόσο πιο μαχητικά θέλει να πηγαίνω, αλήθεια. Μου λέει πως νιώθει πως με σέρνει ψυχολογικά κάθε φορα και πρέπει να αλλάξω νοοτροπία, να ασχοληθώ με το σύντροφο μου, τη δουλειά και την οικογένεια μου και να αφήσω το ιατρικό θέμα στο γιατρό. Απορώ που πηγάζει αυτή η σιγουριά. Κοινώς πρέπει να κάνω ωοληψιες μέχρι να σβήσει ο ήλιος και ιιιιισως κάποια στιγμή βρεθεί κάτι. Ισως εν τελεί είμαι τρελή που δε βλέπω μπροστά μου πως δεν έχει νόημα για εμένα αυτή η διαδικασία πλέον και απλά πρέπει να συνεχίσω τη ζωή μου για να «ζήσω» όπως είπε πολύ σωστά η φίλη μας νωρίτερα. Τελοσπαντων, αυτά από εμένα.Εμένα η μόνη μου απορία είναι πώς γίνονταν στο άλλο κέντρο βλαστοκύστες πάνω από τα μισά κι εδώ όχι. Παίζει να μην έχουν καλό εμβρυολογικο? Σόρι αν λέω βλακείες δεν ξέρω από τα κέντρα της Αθήνας.
Ο γιατρός καλά τα λέει αλλά στην πράξη εσύ πρέπει να τα κάνεις, όχι αυτός.
Αναμένεις κι αποτελέσματα pro εξάλλου.
Καλή δύναμη. Ξεκουρασου όποτε μπορείς άσε εμάς να ρωτάμε😂
πρίν από 9 λεπτά , Neverstop είπε:Κι εγώ ακριβώς την άποψη μου εξέφρασα. Με όσο το δυνατόν περισσότερο τακτ λόγω της φύσης του λόγου.
Εμένα η μόνη μου απορία είναι πώς γίνονταν στο άλλο κέντρο βλαστοκύστες πάνω από τα μισά κι εδώ όχι. Παίζει να μην έχουν καλό εμβρυολογικο? Σόρι αν λέω βλακείες δεν ξέρω από τα κέντρα της Αθήνας.
Ο γιατρός καλά τα λέει αλλά στην πράξη εσύ πρέπει να τα κάνεις, όχι αυτός.
Αναμένεις κι αποτελέσματα pro εξάλλου.
Καλή δύναμη. Ξεκουρασου όποτε μπορείς άσε εμάς να ρωτάμε😂
@Bubble24 το"δεν μπορώ πραγματικά" πήγαινε στις φράσεις που άκουγα και τις θυμήθηκα με αφορμή αυτό που είπες, δεν ήταν προσωπικό, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Απλά μού φάνηκε κάπως"βαρύ" σάν έκφραση όπως το είπες και σκέφτηκα τα κορίτσια που μπορεί να στεναχωρεθουν λίγο παραπάνω.
-
Μανούλες Νοεμβρίου 2020
-
Θέματα
-
- 11.321 απαντήσεις
- 2.236.857 εμφανίσεις
-
- 11.963 απαντήσεις
- 1.198.046 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 77 απαντήσεις
- 144.583 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 504.239 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 147.665 εμφανίσεις
-
-
-
- 11.321 απαντήσεις
- 2.236.854 εμφανίσεις
-
- 2.275 απαντήσεις
- 123.213 εμφανίσεις
-
- 11.963 απαντήσεις
- 1.198.039 εμφανίσεις
-
- 21 απαντήσεις
- 8.784 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 100 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 31
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 458 απαντήσεις
- 106.618 εμφανίσεις
-
- 40 απαντήσεις
- 1.169 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 829 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 105 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 364 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα