-
Από την διαχείριση / Admin news
-
1 ώρα πρίν, Losr είπε:
Να πω κάτι για την ποιότητα των βλαστοκυστεων. Η κουμπάρα μου έβαλε 1 3cc και μια 3bb και έκανε δίδυμα. Γνωρίζω άλλη περίπτωση που έβαλε 2cc και ήταν βέβαιη ότι θα αποτύχει και τελικά η ίδια βλαστοκυστη έκανε ομοζυγωτικα δίδυμα. Δεν λέω ότι γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις αλλά κατά την δική μου άποψη είναι λάθος να προδικαζεις. Η αξιολόγηση μιας βλαστοκυστης γίνεται μόνο μορφολογικά. Αυτό που κρύβει μέσα δεν το ξέρει κανένας. Ξέρω περίπτωση με 4Αα που την έστειλαν προεμφυτευτικο και δεν ήταν υγιής. Και στέλνουν χαμηλότερης ποιότητας και ήταν υγιής. Επίσης εγώ πιστεύω ότι το μυαλό μας έχει πολύ μεγάλη δύναμη. Όταν σκέφτομαι ότι όλα θα πάνε αρνητικά τότε αυτό συμβαίνει. Όταν είμαι χαλαρή και λέω οκ ότι είναι το καλύτερο να γίνει αυτό γίνεται, και δεν αναφέρομαι μόνο στην εξωσωματική. Εγώ πιστεύω ότι όλες μας το πάρα πιέζουμε. Δηλαδή πραγματικά δεν γνωρίζετε άτομα με διαβήτη η αλλά σοβαρά θέματα υγείας που έμειναν φυσιολογικά έγγυος και γέννησαν. Γιατί εγώ γνωρίζω. Όσες μένουν έγγυος είναι σούπερ ο οργανισμός τούς?Όχι. Όλα είναι θέμα στιγμής και τύχης. Να πετύχεις το υγιές. Ακόμα και ο προεμφυτςυιτκοσ δεν είναι πανάκεια, ένα ποσοστό βλέπει. Όσες εξετάσεις και να κάνουμε το πιστεύω ότι είναι θέμα ποιότητας ωαρίων πρωτίστως. Επίσης ναι έχουμε θεοποιήσει όλες τους εξωσωματικους. Δεν κάνω επίθεση σε κάποια το λέω γιατί έγραψα πολλά.
Συμφωνώ πάρα πολύ ! Ώρες ώρες σκέφτομαι πως αν είναι να συμβεί θα συμβεί, είτε έχω σάκχαρο στο θεό, είτε εκείνη τη περίοδο έχω βιταμίνη D χαμηλότερη. Παραδείγματα φέρνω. Απλά προσπαθούμε εμείς να φτιάξουμε τις καλύτερες συνθήκες για να ευδοκιμήσει η προσπάθεια μας. Οσο για το πόσο θετικά ή αρνητικά βλέπουμε τα πράγματα, επίσης συμφωνώ. Οσες φορές έχω σκεφτεί πιο χαλαρά, συνήθως πάει καλύτερα.
πρίν από 14 λεπτά , Natassou85 είπε:Καταλαβα κοριτσι μ .. ειμαι στον γιατρο π εφυγες … αλλα για καποιο λογο εγω δεν μπορω κ δε θελω να φυγω απο αυτον
Και εγώ δεν είμαι σίγουρη πως δε θα γυρίσω κάποια στιγμή αν δε δω αποτελέσματα εδώ που είμαι τώρα. Εχω και 2 βλαστοκυστες αφήσει στο γιατρό αυτό. Να ακούσεις το ένστικτο σου. Η κάθε κοπέλα κάνει θεό το γιατρό που της έδωσε παιδί κ το αντίθετο. Πολλά θα ακούσεις κ θα διαβάσεις αλλά μέσα σου ξέρεις καλύτερα.
-
Μανούλες Νοεμβρίου 2020
-
Θέματα
-
- 11.890 απαντήσεις
- 1.193.850 εμφανίσεις
-
- 11.317 απαντήσεις
- 2.235.630 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 77 απαντήσεις
- 144.436 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 503.998 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 147.487 εμφανίσεις
-
-
-
- 11.890 απαντήσεις
- 1.193.850 εμφανίσεις
-
- 26 απαντήσεις
- 804 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 271 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 548 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 101 εμφανίσεις
-
- 1.178 απαντήσεις
- 135.575 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 234 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 1.124 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 93 εμφανίσεις
-
- 11 απαντήσεις
- 2.717 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα