-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 20 λεπτά , Losr είπε:
Ναι αλλά είδες τι λες. Με όλα αρρυθμιστα και έμεινες. Το εξωμήτριο είναι άλλη υπόθεση απλά εκατσε σε λάθος σημείο. Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι όλο αυτό να είναι όλα τέλεια δημιουργεί απίστευτο άνχος. Έχω καταλήξει ότι αυτά τα πράγματα θέλουν ηρεμία. Πέρσι ένα γιατρός δημοσίου εξωσωματικος ξέρεις τι μου είπε? Και μου κακοφανηκε εκείνη την στιγμή γιατί μου το είπε και με επίθεση. Πάτε και τρελαίνεστε και πλακωνεστε στις εξετάσεις και ψάχνετε τα πάντα. Ενώ τα πράγματα είναι πολύ απλά. Θες ένα υγιές έμβρυο και ένα υγιές σπερματοζωάριο. Και να κάτσει σε καλό σημείο.Αν έχεις αυτα θα κάνεις παιδί. Καλώς η κακώς όσο μεγαλώνουμε αυτό γίνεται πιο δύσκολα.
κοιτα εγω δεν πιστευω οτι το αγχος απο μονο του μπορει να λειτουργησει αποτρεπτικα. πιστεψε με γιατι εμεινα 4 φορες εγκυος με ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ αγχος. σε αυτη τη διαδικασια προφανως και θα στρεσαριστεις. δεν θεωρω οτι ειναι λογος αποτυχιας. αν ενα εμβρυο μπορει να εμφυτευτει, θα εμφυτευτει, οσο αγχος κι αν εχεις. απλα προφανως κι ειναι καλο να βρουμε τροπους να το διαχειριζομαστε, για την γενικοτερη ψυχικη και σωματικη μας υγεια κι ευεξια.
-
Μανούλες Νοεμβρίου 2020
-
Θέματα
-
- 11.897 απαντήσεις
- 1.194.084 εμφανίσεις
-
- 11.317 απαντήσεις
- 2.235.678 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 77 απαντήσεις
- 144.457 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 504.009 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 147.502 εμφανίσεις
-
-
-
- 11.897 απαντήσεις
- 1.194.084 εμφανίσεις
-
- 28 απαντήσεις
- 841 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 18 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 276 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 558 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 107 εμφανίσεις
-
- 1.178 απαντήσεις
- 135.595 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 240 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 1.128 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 98 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα