-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 55 λεπτά , Losr είπε:
Να πω κάτι για την ποιότητα των βλαστοκυστεων. Η κουμπάρα μου έβαλε 1 3cc και μια 3bb και έκανε δίδυμα. Γνωρίζω άλλη περίπτωση που έβαλε 2cc και ήταν βέβαιη ότι θα αποτύχει και τελικά η ίδια βλαστοκυστη έκανε ομοζυγωτικα δίδυμα. Δεν λέω ότι γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις αλλά κατά την δική μου άποψη είναι λάθος να προδικαζεις. Η αξιολόγηση μιας βλαστοκυστης γίνεται μόνο μορφολογικά. Αυτό που κρύβει μέσα δεν το ξέρει κανένας. Ξέρω περίπτωση με 4Αα που την έστειλαν προεμφυτευτικο και δεν ήταν υγιής. Και στέλνουν χαμηλότερης ποιότητας και ήταν υγιής. Επίσης εγώ πιστεύω ότι το μυαλό μας έχει πολύ μεγάλη δύναμη. Όταν σκέφτομαι ότι όλα θα πάνε αρνητικά τότε αυτό συμβαίνει. Όταν είμαι χαλαρή και λέω οκ ότι είναι το καλύτερο να γίνει αυτό γίνεται, και δεν αναφέρομαι μόνο στην εξωσωματική. Εγώ πιστεύω ότι όλες μας το πάρα πιέζουμε. Δηλαδή πραγματικά δεν γνωρίζετε άτομα με διαβήτη η αλλά σοβαρά θέματα υγείας που έμειναν φυσιολογικά έγγυος και γέννησαν. Γιατί εγώ γνωρίζω. Όσες μένουν έγγυος είναι σούπερ ο οργανισμός τούς?Όχι. Όλα είναι θέμα στιγμής και τύχης. Να πετύχεις το υγιές. Ακόμα και ο προεμφυτςυιτκοσ δεν είναι πανάκεια, ένα ποσοστό βλέπει. Όσες εξετάσεις και να κάνουμε το πιστεύω ότι είναι θέμα ποιότητας ωαρίων πρωτίστως. Επίσης ναι έχουμε θεοποιήσει όλες τους εξωσωματικους. Δεν κάνω επίθεση σε κάποια το λέω γιατί έγραψα πολλά.
Καλημέρα, στο θέμα τον βλαστοκυστεων έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν μπορούμε να καταδικάσουμε μια βλαστοκύστη επειδή απλά δεν έχει καλή μορφολογία αλλιώς θα μεταφέραμε μόνο τις ΑΑ και αααντε και τις ΑΒ. Για να τις κρατάνε σημαίνει πως έχουν πιθανότητες να δώσουν κύηση.
Απλα ήθελα να σταθώ στο θέμα προβλημάτων υγείας. Εγώ είχα μείνει έγκυος φυσικά με σάκχαρο νηστείας 108, με μια αντίσταση στην ινσουλίνη στο θεό και αριθμηστη, με TSH 0,35, ο σύζυγος με 0% ταχεία κινητικότητα και 3% μορφολογία. Έμεινα έγκυος πανεύκολα μετά από 3 μήνες επαφών. Οκ ήταν εξωμήτριο είχα κατασκευαστικό θέμα και δεν προχώρησε. Αλλά πιο εύκολα είχα μείνει έγκυος τότε με τα πάντα αριθμηστα παρά μετά που τα ρύθμισα όλα, φτιάξαμε την μορφολογία και την κινητικότητα και δουλεύουν όλα ρολόι και απλά δεν ξαναδα ποτέ θετικό τεστ στη ζωή μου! Οκ προφανώς όταν δίνεις τόσα λεφτά τα θες όλα να δουλεύουν ρολόι για να μην σου χαλάσουν την πορεία αλλά όπως λες είναι και λίγο θέμα τύχης και για να είμαστε εδώ και να συζητάμε μάλλον δεν μας θέλει και πολύ η τύχη. Που καταλήγουμε; Προσπαθούμε απλά ότι περνάει από το χέρι μας να μην το αφήνουμε στην τύχη του! Προσωπική μου άποψη, εκεί έχω καταλήξει.@MK2012 καλή επιτυχία σήμερα! Περιμένουμε τα νέα σου με αγωνία! 🙏🤞
-
Μανούλες Νοεμβρίου 2020
-
Θέματα
-
- 11.886 απαντήσεις
- 1.193.766 εμφανίσεις
-
- 11.317 απαντήσεις
- 2.235.587 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 77 απαντήσεις
- 144.436 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 503.998 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 147.487 εμφανίσεις
-
-
-
- 11.886 απαντήσεις
- 1.193.766 εμφανίσεις
-
- 26 απαντήσεις
- 802 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 271 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 545 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 98 εμφανίσεις
-
- 1.178 απαντήσεις
- 135.575 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 231 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 1.123 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 93 εμφανίσεις
-
- 11 απαντήσεις
- 2.717 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα