Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, MumMaria είπε:

Αν αλληλοσυναντηθουμε κ δούμε δύο άντρες αντίστοιχα να κλαίνε ,να ξέρουμε ποιος είναι ποιος βρε αδελφέ!!!χαχαχαα

Να πάρουμε μαζί μας κ κανένα γιο γιο !!!χαχαχχα

Just now, Υβόννη είπε:

χαχαχαχαχαχα κλαιωωωωωωωωω!

Θα παντρευεται η κορη και εσυ ακομη αυτο θα του θυμιζεις χαχαχαχα!!!

Το καλύτερο θα είναι να βγαίνει σε dvd η αντίδραση του !!!με ένα μοντάζ μαζί με τον υπέρηχο της  Μπέμπας και  στον γάμο της κόρης του να παίξει σε γιγαντοοθόνη !ουτε τότε θα το παραδεχτεί !!χαχχαχαχα

• Χαχα 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, demifilol said:

Να πάρουμε μαζί μας κ κανένα γιο γιο !!!χαχαχχα

Το καλύτερο θα είναι να βγαίνει σε dvd η αντίδραση του !!!με ένα μοντάζ μαζί με τον υπέρηχο της  Μπέμπας και  στον γάμο της κόρης του να παίξει σε γιγαντοοθόνη !ουτε τότε θα το παραδεχτεί !!χαχχαχαχα

Λες αν συνεννοηθεις με τον εμβρυολογο, να βαλει καμια κρυφη καμερουλα; Χαχαχαχαχα!!! Γελαω με τη γιγαντοοθονη! Θα λεει "οχι μωρε δεν κλαιω, να η καμερα δεν ειχε καλη ληψη" χαχαχα!

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Λες αν συνεννοηθεις με τον εμβρυολογο, να βαλει καμια κρυφη καμερουλα; Χαχαχαχαχα!!! Γελαω με τη γιγαντοοθονη! Θα λεει "οχι μωρε δεν κλαιω, να η καμερα δεν ειχε καλη ληψη" χαχαχα!

Είναι κ σοβαρός επιστήμονας αλλιώς ,,,,Ισως και το εκανα ΧΑΧΑΧΧΑΑ 

επειδη εγώ κλαιω με το παραμικρό ,,,παντα με πειράζει !!!νομιζω μόνο η κόρη του θα τον κάνει να κλάψει !!!χαχαχαχ 

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, MumMaria είπε:

Αχ τι καλά που έκανες βολτουλα ,κι εδώ έχει πολύ ζέστη,σε λίγο νομίζω δεν θα παλεύεται ούτε στο μπαλκόνι αν κ είπαν ότι από αύριο θα δροσίσει..

Ναι ξεκινάμε β επιπεδου:x σαν.λιγο αργά μου το έβαλε εμένα το ραντεβού αλλά οκ,ευτυχώς 10 Ιούνη έχω γυναικολόγο για να δούμε τον πλακούντα..οπότε θα δω κ τότε το κορίτσι μου

Κορίτσια κάτι άσχετο τώρα...έπαθα κάτι σήμερα κ δεν ξέρω αν πρέπει να ανησυχήσω..ανά διαστηματα πονούσε κ κοκκίνιζε πλάγια στο νύχι του ποδιού μου.λογω ότι πολλές φορές τα κόβω συριζα τα νύχια μου, το παρακάνω κ έχει τύχει να με πονάει.το έχω πάθει καμία 5 φορές στην ζωή μου κ ή με περνούσε μόνο του ή έβαζα 2-3 μέρες φουσιντιν κρεμουλα κ περνούσε.τωρα το έπαθα κάνα τρίμηνο πριν,λόγω εγκυμοσύνης δεν ήθελα να βάλω κρέμα,χαλάρωσε λίγο αλλά με ξαναεπιασε σε χαλι μαύρο τις προάλλες.ρωταω γιατρό κ βάζω φουσιντιν,μετά από 4 μέρες τίποτα κ είναι χειρότερα.μιλαω τώρα πάλι με γιατρό κ μου λέει άμεσα σε χειρουργό μήπως από την φλεγμονή έγινε μόλυνση κ δεν κάνει.τεταρτη μεσημέρι θα πάω άγιο Λουκά σε τοπ χειρουργό αλλά αγχώθηκα λίγο πρώτον γιατί η χαζη το άφηνα τόσο καιρό κ δεύτερον για το τι μπορεί να προκαλέσει στο μωρό.

Σας τα έγραψα υπεραναλυτικα κ κρατιέμαι να μην ψάξω ίντερνετ γιατί πιστεύω θα χάσω τον ύπνο μου.εχει καμία κοπέλα πάθει κάτι αντίστοιχο;;

Χαχαχχααχαχαχ!καλά σίγουρα!!!μου είπε κατά πάσα πιθανότητα ναι αλλά να πάρω για σίγουρα εκείνη την εβδομάδα!!έχει γούστο να μας βάλουν ίδια μέρα!!!

Άντε εσύ κοπέλα μου όλα αλλαγές κ χαρμόσυνα θα είσαι αυτήν την χρονιά!!!καινούριο σπιτάκι,ο γάμος με τον άνθρωπο σου κ φυσικά το τέλειο μπεμπακι σου!!!!:x

Μην ανχωνεσαιι Μαράκι μ πιστευω ότι μπορεί ν μολύνθηκε τοπικά απλά..και σ δώσει καμία πιο καλή αλοιφή.. 

• Ευχαριστώ 1

k1S4p3.png

Just now, demifilol είπε:

Είναι κ σοβαρός επιστήμονας αλλιώς ,,,,Ισως και το εκανα ΧΑΧΑΧΧΑΑ 

επειδη εγώ κλαιω με το παραμικρό ,,,παντα με πειράζει !!!νομιζω μόνο η κόρη του θα τον κάνει να κλάψει !!!χαχαχαχ 

Άνετα αυτό Δήμητρα!!!κ μετά θα σου λέει για αλλεργίες!!!χααχαχα

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια μου! Ευχομαι να ειστε ολες καλα και να εχετε τελεια εγκυμοσυνη.. Δυστυχως δεν εχω το χρονο να σας διαβαζω καθημερινα! 

Βγηκαν τα αποτελεσματα απο την nipt που ειχα κανει και ειναι μια χαρα!

Α επισης θα κανω αγορακι με πιθανη ημερομηνια τοκετου 9/11.. 

• Μου αρέσει 8

Just now, Nancy Zaf είπε:

Γεια σας κοριτσια μου! Ευχομαι να ειστε ολες καλα και να εχετε τελεια εγκυμοσυνη.. Δυστυχως δεν εχω το χρονο να σας διαβαζω καθημερινα! 

Τέλεια !!να χαρείς το υπόλοιπο της κύησης σου !με το καλό το αγοράκι σου !!!αντε να μαζευονται περισσότεροι πρίγκιπες !!!

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, Nancy Zaf είπε:

Συγχαρητήρια για το γιοκα σου κοπέλα μου.Υοςροχα με τη nipt τ τα θα σου έφυγε ένα μεγάλο βάρος

1 ώρα πρίν, MumMaria είπε:

Αχ τι καλά που έκανες βολτουλα ,κι εδώ έχει πολύ ζέστη,σε λίγο νομίζω δεν θα παλεύεται ούτε στο μπαλκόνι αν κ είπαν ότι από αύριο θα δροσίσει..

Ναι ξεκινάμε β επιπεδου:x σαν.λιγο αργά μου το έβαλε εμένα το ραντεβού αλλά οκ,ευτυχώς 10 Ιούνη έχω γυναικολόγο για να δούμε τον πλακούντα..οπότε θα δω κ τότε το κορίτσι μου

Κορίτσια κάτι άσχετο τώρα...έπαθα κάτι σήμερα κ δεν ξέρω αν πρέπει να ανησυχήσω..ανά διαστηματα πονούσε κ κοκκίνιζε πλάγια στο νύχι του ποδιού μου.λογω ότι πολλές φορές τα κόβω συριζα τα νύχια μου, το παρακάνω κ έχει τύχει να με πονάει.το έχω πάθει καμία 5 φορές στην ζωή μου κ ή με περνούσε μόνο του ή έβαζα 2-3 μέρες φουσιντιν κρεμουλα κ περνούσε.τωρα το έπαθα κάνα τρίμηνο πριν,λόγω εγκυμοσύνης δεν ήθελα να βάλω κρέμα,χαλάρωσε λίγο αλλά με ξαναεπιασε σε χαλι μαύρο τις προάλλες.ρωταω γιατρό κ βάζω φουσιντιν,μετά από 4 μέρες τίποτα κ είναι χειρότερα.μιλαω τώρα πάλι με γιατρό κ μου λέει άμεσα σε χειρουργό μήπως από την φλεγμονή έγινε μόλυνση κ δεν κάνει.τεταρτη μεσημέρι θα πάω άγιο Λουκά σε τοπ χειρουργό αλλά αγχώθηκα λίγο πρώτον γιατί η χαζη το άφηνα τόσο καιρό κ δεύτερον για το τι μπορεί να προκαλέσει στο μωρό.

Σας τα έγραψα υπεραναλυτικα κ κρατιέμαι να μην ψάξω ίντερνετ γιατί πιστεύω θα χάσω τον ύπνο μου.εχει καμία κοπέλα πάθει κάτι αντίστοιχο;;

Χαχαχχααχαχαχ!καλά σίγουρα!!!μου είπε κατά πάσα πιθανότητα ναι αλλά να πάρω για σίγουρα εκείνη την εβδομάδα!!έχει γούστο να μας βάλουν ίδια μέρα!!!

Άντε εσύ κοπέλα μου όλα αλλαγές κ χαρμόσυνα θα είσαι αυτήν την χρονιά!!!καινούριο σπιτάκι,ο γάμος με τον άνθρωπο σου κ φυσικά το τέλειο μπεμπακι σου!!!!:x

Μαρία μου έχεις και μικρό εξογκώματακι; Αυτά δεν είναι κάτι είναι εξωτερικά του δέρματος αλλά οι περισσότεροι λένε να τα καυτηριάζουν να τελειώνεις.η μαμά μου είχε κ δεν ήταν απολύτως τίποτα μη τρομάξεις άδικα

3 ώρες πρίν, Υβόννη είπε:

Κοριτσακια μου,

γυρισα κι εγω απο τη βολτουλα μου στον ηλιο και χαρηκα που ειδα εναν ανθρωπο μετα απο μια βδομαδα! Κανει κι εδω απειρη ζεστη και ολα ειναι ανθισμενα εξω και ειδα και πολλα παιδακια με τα καροτσακια τους και αλλα με ποδηλατακια και σαν χαζομαμα του μελλοντος τα κοιτουσα!!!

@rosy87υπεροχα τα νεα σου! Αλλη πρωταθλητρια της ενοργανης μας ερχεται με τις γυμναστικες της! Πολυ χαρηκα που το εζησε και ο αντρουλης σου μαζι!!!!

@MumMariaμε το καλο κοριτσακι μου η β'επιπεδου!!! Εγω ειμαι στις 17/6 και ευχομαι να μπει και ο δικος μου αντρας! Αχ πολυ χαιρομαι που μιλαμε για β'επιπεδου πλεον! Περναει ο καιρος!!!

@Φραουλίνομου και εδω μας αφηνουν κολυμπι και μαλιστα στην πισινα, που προσωπιξα καθαρη δε την θεωρω αλλα οκ! Βεβαια εχουν κλεισει λογω ιου, αλλα στο πρωτο ρανβου μου ειχε πει κι εμενα οτι ειναι η καλυτερη γυμναστικη και  βοηθαει πολυ γενικως! Φυσικα αλλαζουμε μαγιω και οτι αλλο ειπες! Αχ μακαρι να κανω κι εγω κανενα μπανακι φετος!! Γενικα ξεκινουσα παντα μπανια Μαιο και εβγαινα Οκτωβρη και πολυ μου λειπει εδω η θαλασαα...Μεσα ή εξω ειναι γαληνη η θαλασσα!

@Despoina Marκοριτσακι μου λιγο εμεινε, θα μαθουμε και θα ηρεμησεις! Αχ απο μετακομισεις ξερω πολυ καλα, αλλα οσο και να φαινεται βουνο μια μερα ετσι απλα ειναι ολα σε κουτες!!!!! Να ξεκουραζεσαι ομως και οσο γινεται! Καλο κουραγιο και με το καλο στο νεο σπιτακι!

Γλυκιά μου χαίρομαι που πέρασες όμορφα στη βολτιτσα σου.καονεγω έχω αρχίσει κ κοιτάω στο δρόμο σα χαζή όλα τα αγοράκια.Σημερα πήγαμε στα πεθερικά μου είχα να τους δω από πριν την καραντίνα ήμασταν όλοι μαζί κ οι γονείς κ τα αδέρφια του άντρα μου ξεχάστηκα πολύ...

yRr5p2.png

Γεια σας και εγώ είμαι 12 εβδομάδων είμαι ακόμα σε αναζήτηση γιατρού σκέφτομαι για το Έλενα είναι η δεύτερη εγκυμοσύνη αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένη με την προηγούμενη γιατρό Γενικά σε αυτή την εγκυμοσύνη νιώθω ποιο πρησμένη συνέχεια και νυστάζω ..Ελπίζω να πάνε όλα καλά να δούμε γερά τα μωράκια μας ..ανυπομονώ!!(Μόνο προγεννητικό ελενχο έχω κάνει κ έχω δει το την καρδούλα να χτυπάει)

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

Just now, Φραουλίνο είπε:

Κορίτσια καλημέρα!! Βγήκε και η pappA τρισωμία 21 1 σε 11825 τρισωμια 18 < 1 σε 20000 τρισωμια 13 < 1 σε 20000 

Είμαι τόσο χαρούμενη κορίτσια μου ουφφφφ!!! :-D

Τέλεια pappa!!απολαυσε το !!!

Just now, Dorinaki είπε:

Γεια σας και εγώ είμαι 12 εβδομάδων είμαι ακόμα σε αναζήτηση γιατρού σκέφτομαι για το Έλενα είναι η δεύτερη εγκυμοσύνη αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένη με την προηγούμενη γιατρό Γενικά σε αυτή την εγκυμοσύνη νιώθω ποιο πρησμένη συνέχεια και νυστάζω ..Ελπίζω να πάνε όλα καλά να δούμε γερά τα μωράκια μας ..ανυπομονώ!!(Μόνο προγεννητικό ελενχο έχω κάνει κ έχω δει το την καρδούλα να χτυπάει)

Καλωσήρθες ευχομαι μια τελειομηνη κ όμορφη εγκυμοσύνη !!Δεν γνωριζω από αθηνα ,αλλα ελπιζω να βρεις τον κατάλληλο γιατρό για σένα !το πρώτο παιδάκι σου ποσό είναι ;;να το χαίρεσαι !

• Ευχαριστώ 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, demifilol said:

Τέλεια pappa!!απολαυσε το !!!

Καλωσήρθες ευχομαι μια τελειομηνη κ όμορφη εγκυμοσύνη !!Δεν γνωριζω από αθηνα ,αλλα ελπιζω να βρεις τον κατάλληλο γιατρό για σένα !το πρώτο παιδάκι σου ποσό είναι ;;να το χαίρεσαι !

Σας ευχαριστώ πολύ .θα γίνει 3 τον Αύγουστο

• Μου αρέσει 2

Just now, Dorinaki είπε:

Με το καλο το μωρακι σου ,να χαιρεσαι κ το παιδακι σου! 

Κορίτσια καλημέρα!! Βγήκε και η pappA τρισωμία 21 1 σε 11825 τρισωμια 18 < 1 σε 20000 τρισωμια 13 < 1 σε 20000 

Τελεια νεα φραουλινο!!:grin:

• Ευχαριστώ 1

oru1p3.png

Μπράβο φραουλινο τελειααα 

Just now, Dorinaki είπε:

Συγχαρητήρια κοπέλα μου να πάνε όλα καλά εύχομαι 

• Ευχαριστώ 1

yRr5p2.png

8 ώρες πρίν, Nancy Zaf είπε:

Τέλεια νέα κοπέλα μ με το καλό το αγοράκι σ!!

Ουάου αριθμαρες χαχα..τέλεια με το καλό όλα!!

Just now, Dorinaki είπε:

Καλώς ήρθες κοπέλα μ όλα μ τ καλό ν σ πάνε!!Αυχενική εκλεισες;;;

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...