Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, MumMaria said:

Μην φοβάσαι ,είναι πιστό κ καλό παιδί το αγόρι μου...ας κοιτάνε οι άλλες,αυτός την Υβόννη του!!!χαχαχα

Κι εγώ έτσι σκεφτόμουν ρε συ,ούτως ή άλλως προσέχω αλλά πχ λέγαμε αύριο να κάνουμε μπιφτεκακια στον φούρνο κ λέω τον άντρα μου άντε να καθαρίσω κι εγώ πατατουλες να τις πετάξουμε κι αυτές στον φούρνο,κ μου λέει 'μήπως να φας εσύ καλύτερα ρε συ τα μπρόκολα κ τα κουνουπίδια σου για τις εξετάσεις;' που οκ μου αρέσουνε αλλά μου φαίνεται πιο σωστό να τρώω ο,τι θα έτρωγα..

Ναι συμφωνω! Τωρα ας πουμε δε θα ετρωγα 2 λιτρα παγωτο πχ χαχχα! Αλλα αυτο δεν το κανεις ετσι και αλλιως! Αλλα πατατες τρωτε γενικα φανταζομαι οποτε καλο ειναι να ξερεις αν κατι που κανεις συχνα επηρεαζει. Μπορεις ισως να σημειωσεις τι τρως αυτες τις 1-2 μερες ωστε αν χτυπα ξυλο κατι δουν περιεργο να θυμασαι τι ειχες φαει να το πεις στο γιατρο! Ολα τελεια ευχομαι να ειναι!!!!!!

• Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Ναι συμφωνω! Τωρα ας πουμε δε θα ετρωγα 2 λιτρα παγωτο πχ χαχχα! Αλλα αυτο δεν το κανεις ετσι και αλλιως! Αλλα πατατες τρωτε γενικα φανταζομαι οποτε καλο ειναι να ξερεις αν κατι που κανεις συχνα επηρεαζει. Μπορεις ισως να σημειωσεις τι τρως αυτες τις 1-2 μερες ωστε αν χτυπα ξυλο κατι δουν περιεργο να θυμασαι τι ειχες φαει να το πεις στο γιατρο! Ολα τελεια ευχομαι να ειναι!!!!!!

Την τρίτη στις 9 έχω το ραντεβού στο μικροβιολογικό οπότε θα ξεκινήσω κ νωρίτερα αφού πάω σαν την πάπια τόσο αργά που περπατάω.γενικα σκέφτομαι το ζάχαρο πάλι.αν κ με προετοίμασε ο γιατρός ότι μάλλον θα κάνω λόγω ιστορικού.επισης έχω ταινίες που μου περίσσεψαν από πέρσι που μετριομουν αλλά κρατιέμαι να μην δω μετά από γεύματα,μου είπε ο γιατρός ότι τζάμπα θα αγχωθω κ ας δούμε τις εξετάσεις οπότε κάνω υπομονή.εσυ Δευτέρα περιμένεις τα αποτελέσματα;μόνο ζάχαρο έκανες; ή κ γλυκοζυλιωμενη;

Just now, MumMaria said:

Την τρίτη στις 9 έχω το ραντεβού στο μικροβιολογικό οπότε θα ξεκινήσω κ νωρίτερα αφού πάω σαν την πάπια τόσο αργά που περπατάω.γενοκα σκέφτομαι το ζάχαρο πάλι.αν κ με προετοίμασε ο γιατρός ότι μάλλον θα κάνω λόγω ιστορικού.επισης έχω ταινίες που μου περίσσεψαν από πέρσι μου μετριομουν αλλά κρατιέμαι να μην δω μετά από γεύματα,μου είπε ο γιατρός ότι τζάμπα θα αγχωθω κ ας δούμε τις εξετάσεις οπότε κάνω υπομονή.εσυ Δευτέρα περιμένεις τα αποτελέσματα;μόνο ζάχαρο έκανες; ή κ γλυκοζυλιωμενη;

Το καταλαβα οτι μαλλον το ζαχαρο θα σκεφτηκες με τις πατατουλες! Αλλα κατσε να δουμε, μπορει να εισαι τυχερουλα αυτη τη φορα! Αλλα οπως και να εχει ξερεις τωρα τι πρεπει να κανεις και ετσι και αλλιως τρωτε προσεκτικα, οποτε νομιζω ολα θα ειναι καλα! Ισως δηλαδη να μην κανεις διαβητη απλα να θελει προσοχη, οπως κανεις ετσι και αλλιως!

Εμενα ειπε θα με παρει μεσα στη βδομαδα! Δεν ξερω τι εκαναν, δεν μιλανε πολυ εδω απλα σου λενε θα δουμε την Zucker και τελος! Α

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Το καταλαβα οτι μαλλον το ζαχαρο θα σκεφτηκες με τις πατατουλες! Αλλα κατσε να δουμε, μπορει να εισαι τυχερουλα αυτη τη φορα! Αλλα οπως και να εχει ξερεις τωρα τι πρεπει να κανεις και ετσι και αλλιως τρωτε προσεκτικα, οποτε νομιζω ολα θα ειναι καλα! Ισως δηλαδη να μην κανεις διαβητη απλα να θελει προσοχη, οπως κανεις ετσι και αλλιως!

Εμενα ειπε θα με παρει μεσα στη βδομαδα! Δεν ξερω τι εκαναν, δεν μιλανε πολυ εδω απλα σου λενε θα δουμε την Zucker και τελος! Α

Άντε καλά αποτελέσματα κοπέλα μου να έχεις! Εντάξει δεν πολυαγχωμομαι γιατί όντως το έχω περάσει κ ξέρω ότι είναι κάτι διαχειρισιμο.θα φανεί τις επόμενες μερες:razz:

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria είπε:

Καλέ που είστε οι υπόλοιπες σήμερα;;;βολταρετε λόγω Κυριακής κ καλοκαιρίας;;:D8)

Εγώ Μαρία μου σας ψιλοαφησα σήμερα για να μη σας βαραινω.Δε βοήθησε πολύ η βόλτα στη θάλασσα.εκανα μια μεγάλη συζήτηση με τον άντρα μου για όσα με προβληματίζουν.Και το σημαντικότερο που κατάλαβα ότι αποτελεί πρόβλημα στη ψυχολογία μου είναι ότι κάθε μέρα απλά φοβάμαι μη γίνει κάτι.Ακομα κ τώρα.Ηλπιζα ότι μετά τη 12η βδομάδα θα μου περάσει αλλά τελικά οχι.ισως φταίει που τα ραντεβού είναι πιο αργά πια.τι να πω

Σας βάρυναν πάλι συγγνώμη ούτε στις φίλες μου θέλω να τα λέω πια.Δε θέλω να ρίχνω κανέναν

yRr5p2.png

Just now, MumMaria said:

Καλέ που είστε οι υπόλοιπες σήμερα;;;βολταρετε λόγω Κυριακής κ καλοκαιρίας;;:D8)

Καλησπέρα, σπίτι όλη μέρα ψάχνοντας για νέο σπίτι γιατί 30/5 λήγει το συμβόλαιο μας.... Δύσκολα τα πράγματα....

4DTxp3.png 47gQp3.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Εγώ Μαρία μου σας ψιλοαφησα σήμερα για να μη σας βαραινω.Δε βοήθησε πολύ η βόλτα στη θάλασσα.εκανα μια μεγάλη συζήτηση με τον άντρα μου για όσα με προβληματίζουν.Και το σημαντικότερο που κατάλαβα ότι αποτελεί πρόβλημα στη ψυχολογία μου είναι ότι κάθε μέρα απλά φοβάμαι μη γίνει κάτι.Ακομα κ τώρα.Ηλπιζα ότι μετά τη 12η βδομάδα θα μου περάσει αλλά τελικά οχι.ισως φταίει που τα ραντεβού είναι πιο αργά πια.τι να πω

Σας βάρυναν πάλι συγγνώμη ούτε στις φίλες μου θέλω να τα λέω πια.Δε θέλω να ρίχνω κανέναν

Κοπέλα μου τι είναι αυτά που λες;;για αυτό έχουμε την ομαδουλα με,για να μοιραζόμαστε όσα μας προβληματίζουν..τι είναι αυτό που σε ανησυχεί τώρα στην προκειμένη φάση;;σε λίγο βρε θα αρχίσεις να τον νιώθεις κ λιγάκι θα ηρεμήσεις..το σκέφτεσαι;

Just now, MinakiG είπε:

Καλησπέρα, σπίτι όλη μέρα ψάχνοντας για νέο σπίτι γιατί 30/5 λήγει το συμβόλαιο μας.... Δύσκολα τα πράγματα....

Άλλη μια που έχει μετακόμιση...καλή τύχη,εύχομαι να το βρείτε σύντομα..δεν θυμάμαι αν σε έχω ξαναρωτησει,Αθήνα είσαι;

Just now, MumMaria said:

Κοπέλα μου τι είναι αυτά που λες;;για αυτό έχουμε την ομαδουλα με,για να μοιραζόμαστε όσα μας προβληματίζουν..τι είναι αυτό που σε ανησυχεί τώρα στην προκειμένη φάση;;σε λίγο βρε θα αρχίσεις να τον νιώθεις κ λιγάκι θα ηρεμήσεις..το σκέφτεσαι;

Άλλη μια που έχει μετακόμιση...καλή τύχη,εύχομαι να το βρείτε σύντομα..δεν θυμάμαι αν σε έχω ξαναρωτησει,Αθήνα είσαι;

Ευχαριστώ.... Ναι Αθήνα μένω... Για μας τα πράγματα είναι λιγάκι δύσκολα... Το ΙΚΑ με έχει γραμμένη στα παλιά του τα παπούτσια και περιμένω να περάσω επιτροπές... Δεν βρίσκουμε σπίτι... Σε 2 μήνες είναι ο γάμος και δεν έχω κάνει τίποτα.... Ευτυχώς το μπεμπέ περνάει καλά εκεί μέσα...

4DTxp3.png 47gQp3.png

Just now, MinakiG είπε:

Ευχαριστώ.... Ναι Αθήνα μένω... Για μας τα πράγματα είναι λιγάκι δύσκολα... Το ΙΚΑ με έχει γραμμένη στα παλιά του τα παπούτσια και περιμένω να περάσω επιτροπές... Δεν βρίσκουμε σπίτι... Σε 2 μήνες είναι ο γάμος και δεν έχω κάνει τίποτα.... Ευτυχώς το μπεμπέ περνάει καλά εκεί μέσα...

Έτσι έτσι..να σκέφτεσαι το μπεμπέ που είναι καλά κ όλα τα άλλα είναι δευτερευουσης σημασίας.θα γίνουν αλλά με λίγο τρέξιμο,με λίγο άγχος.. υπομονή..με το σπίτι ξέρω κ από φίλες είναι δύσκολο να βρεις αλλά θα σου φέρει τύχη το ζουζούνι σου κ θα σου κάτσει το καλό;) για το γάμο εεε αυτά είναι τα ευχάριστα!!εχεις πολλές ετοιμασίες;θα τον κάνετε ανοιχτό;;

Διαφημίσεις

Just now, MinakiG είπε:

Εύχομαι να σου έρθουν δεξιά όλα και κ να βρείτε ένα βολικό κ ζεστό σπιτάκι.Με το καλό ο γάμος σας κοπέλα μου

Just now, MumMaria είπε:

Αυτό είναι το θέμα μου τώρα άμα τον νιώσω θα παίρνω επιβεβαίωση 

Είμαι χαζή έχω πέσει πάνω σε διάφορα κείμενα δυστυχώς τα έχω διαβάσει κ κάθε περίπτωση τη κάνω δική μου.

yRr5p2.png

2 hours ago, MumMaria said:

Άντε καλά αποτελέσματα κοπέλα μου να έχεις! Εντάξει δεν πολυαγχωμομαι γιατί όντως το έχω περάσει κ ξέρω ότι είναι κάτι διαχειρισιμο.θα φανεί τις επόμενες μερες:razz:

Ευχαριστω Μαρακι μου!!! Ολα καλα να ειναι και στις δυο μας αλλιως θα ανταλλαζουμε low carb συνταγες χιχιχιχι!

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Just now, MumMaria said:

Έτσι έτσι..να σκέφτεσαι το μπεμπέ που είναι καλά κ όλα τα άλλα είναι δευτερευουσης σημασίας.θα γίνουν αλλά με λίγο τρέξιμο,με λίγο άγχος.. υπομονή..με το σπίτι ξέρω κ από φίλες είναι δύσκολο να βρεις αλλά θα σου φέρει τύχη το ζουζούνι σου κ θα σου κάτσει το καλό;) για το γάμο εεε αυτά είναι τα ευχάριστα!!εχεις πολλές ετοιμασίες;θα τον κάνετε ανοιχτό;;

Την Παρασκευή το είδα να κάνει τις γυμναστικές του/της.... Εκείνη τη στιγμή  συνειδητοποίησα ότι έχω ένα ανθρωπάκι εκεί μέσα!!! Απλά όταν γίνουν όλα θα μπορέσω να το απολαύσω λιγάκι :) Και εγώ και ο άντρας μου είμαστε κλειστού τύπου άνθρωποι οπότε υπολογίζω κάτω από 100 άτομα....

Just now, Gogo1994 said:

Εύχομαι να σου έρθουν δεξιά όλα και κ να βρείτε ένα βολικό κ ζεστό σπιτάκι.Με το καλό ο γάμος σας κοπέλα μου

Ευχαριστώ πολύ!!!

4DTxp3.png 47gQp3.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Αυτό είναι το θέμα μου τώρα άμα τον νιώσω θα παίρνω επιβεβαίωση 

Είμαι χαζή έχω πέσει πάνω σε διάφορα κείμενα δυστυχώς τα έχω διαβάσει κ κάθε περίπτωση τη κάνω δική μου.

Σε καταλαβαίνω κ κατανοώ κ το άγχος σου,προσπάθησε όμως να το κάνεις πέρα όσο γίνεται κ να σκέφτεσαι θετικά.να σκέφτεσαι όλα αυτά που διαβάζεις είναι μεμονωμένες περιπτώσεις που απλά νομίζουμε ότι είναι κάτι συχνό κ σύνηθες επειδή τα συναντάμε συχνά.αυτο συμβαίνει γιατί συνήθως οι κοπέλες που θα γράψουν κ θα μοιραστούν την ιστορία τους,θα τους έχει συμβεί κάτι.η πλειοψηφία που είναι εγκυμονούσες που πάει τέλεια η εγκυμοσύνη προφανώς δεν γράφουν για να πουν 'πω πω έχω μια τέλεια εγκυμοσυνη' κ έτσι εμείς μένουμε στα κακά ενώ επί το πλείστον οι περισσότερες γυναίκες γεννάνε υγιή παιδιά!!αυτό να θυμάσαι!επίσης είσαι πλέον δεύτερο τρίμηνο ,ο κίνδυνος έχει περάσει κ το ποσοστό να πάει κάτι στραβα έχει πιάσει πάτο.μην φοβάσαι!στα λέω όλα αυτά γιατί αν συνεχίσεις με αυτήν την ψυχολογία, δυστυχώς ακόμα κ να το ακούσεις το μωράκι έχε στο νου σου ότι στην αρχή θα το ακούς πολύ σπάνια ή μπορεί να έχεις ήσυχο μωράκι,κάθε φορά είναι κρίμα να αγχώνεσαι..να μην χάνεις στιγμές από αυτό,ρούφα κάθε στάδιο της εγκυμοσύνης σου γιατί μετά από κάποιους μήνες θα είναι παρελθόν .στα λέω φιλικά αυτά,έτσι;κ σου ξαναλέω ότι κ λογικό είναι να έχεις σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου,είναι κ οι ορμόνες στην μέση αλλά μην χάνεις στιγμές!!ειδικά αφού έχεις κ μια τόσο καλή εγκυμοσύνη γλυκιά μου!!εγώ όταν μπήκα στον μήνα μου έκλαιγα γιατί ενώ ήξερα ότι κοντευα να γνωρίσω τον γιο μου,θα τελείωνε όλο αυτό με μένα έγκυο κ δεν ήξερα αν θα με αξίωνε ο θεός να το ξαναπεράσω..να σκέφτεσαι ότι ο γιος σου ήρθε κ θα μείνει κ να το πιστέψεις!!

• Μου αρέσει 3

Just now, Gogo1994 said:

Γωγουλα μου καλη, καταρχην δεν βαραινεις κανεναν! Αν δεν θελουμε δε σε διαβαζουμε, προσπερναμε το ποστ και σιγα! Αλλα θελουμε!!!!!!!!! Αν δεν τα πουμε μεταξυ μας τότε με ποιον;

Ας τα παρουμε ολα ηρεμα απο την αρχη! Καταρχην κοριτσακι μου μην κρινεις τα συναισθηματα σου! Τα συναισθηματα μας ειναι εκει γιατι κατι θελουν να μας πουν! Το νιωθω οτι εισαι αρκετα αγχωμενη και φοβασαι αλλα προφανως δεν υπαρχει κουμπι να το πατησεις ουτε το κανεις επιτηδες! Οποτε μην κρινεις τον εαυτο σου που φοβαται. Το οτι το εχεις συνειδητοποιησει οτι συμβαινει και οτι ειναι προβλημα ειναι ενα τεραστιο βημα! Η αληθεια ειναι οτι ακουμε τοσες αρνητικες ιστοριες που μας μενουν στο μυαλο τα ασχημα. Κανεις δεν μας λεει ποτε ποσα υγιη μωρακια γεννιουνται καθε μερα, ποσες εγκυουλες τα καταφερνουν! Οταν λοιπον ερχεται η σειρα μας ολες οι μαυρες ιστοριες απο το ιντερνετ, τις φιλες μας κτλ βγαινουν απο το υποσυνειδητο στην επιφανεια!

Παμε λοιπον να δουμε πώς θα φτιαξουμε λιγακι τις μαυρες σκεψεις! Θα σου πω ενα κολπακι που κανω εγω οταν φοβαμαι στο αεροπλανο (ω ναι πεταω καθε χρονο 10-12 φορες λογω δουλειας- εκτος απο φετος και φοβαμαι)! Οταν ερχεται μια μαυρη σκεψη λεω "θορυβος"! Δεν ακουω τη σκεψη, ειναι απλα ενα παρασιτος ηχος στο κεφαλι μου! Θορυβος λοιπον οτι χαζομαρα σκεφτεσαι! Κολπακι νουμερο 2 με γραψιμο! Κανε μια λιστα με οτι σε φοβιζει! Και διπλα γραψε γιατι αυτος ο φοβος ειναι αβασιμος! Θα δεις οτι σε οτι φοβασαι υπαρχει ακριβως ενα λογικο επιχειρημα οτι αυτο που σκεφτεσαι ειναι παραλογο και οτι ολα πανε μια χαρα!

Just now, MinakiG said:

Κοριτσακι μου η ωρα η καλη! Και αλλη νυφουλα στην παρεα μας!!!! Καλη επιτυχια με το σπιτι, ξερω ποσο μανικι ειναι αλλα πιστευω θα σας φερει γουρι το μωρο. Οσο για το γαμο, με σωστη οργανωση ολα γινονται!

• Μου αρέσει 3

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...