Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, xristinakarr είπε:

Κορίτσι μου εγώ την επόμενη μέρα μετά από prp ωοθηκών ανέβασα δέκατα, με είχε προετοιμάσει βέβαια ο γιατρός, αν και γενικά δε νιώθω πολλά πολλά, με το prp τα είχα δει κωλυώμενα αλλά κράτησε μια μέρα. Στο λέω απλά να το έχεις υπόψη σου, τουλάχιστον μην έχεις βαρύ πρόγραμμα για αύριο. Μακάρι βέβαια να μην καταλάβεις τίποτα!

Καλή επιτυχία με το εμβρυάκι!!

Α τι καλά ! Οχι δε μου είπε τίποτα! Καλά που μου το είπες γιατί αύριο θα πάω γραφείο, να πάρω κανένα ντεπόν μαζί. Αναγκαστικά πρέπει να πάω γιατί τη σημερινή την έβαλα άδεια. Προς το παρόν νιώθω καλά, μακάρι να παραμείνει έτσι. 

2 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Αν έχει πιάσει το prp θα δεις μεγαλύτερο αριθμό στην ΑΜΗ. Στην πραγματικότητα σου ξυπνάει αυτά που ας πούμε κοιμόντουσαν και δεν θα ξυπνούσαν ποτέ. Αυτά νομίζω δεν μετριούνται στην τιμή οπότε όταν ξυπνάμε δείχνουν πιο ενεργές οι ωοθήκες σου και ανεβαίνει η τιμή. Αυτό έχω καταλάβει, αν είναι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα.

Μπορεί και να είναι έτσι! Θα κάνω ΑΜΗ σε κανένα μήνα από περιέργεια και μόνο και θα σας πω.

• Ευχή 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Φραουλίνο είπε:

Καλημέρα! @Despoina Mar εμάς από το κτήμα, μας είπαν ότι αυτό πάει με τα τετραγωνικά δεν είναι στάνταρ για όλους τους χώρους.. Εσύ αυτό το μέτρο που λες άκουσες ότι ισχύει για όλους τους χώρους εσωτερικούς ή εξωτερικούς και ανεξαρτήτως μεγέθους; Όσο για το 4 άτομα ανά τραπέζι εντάξει και να ισχύει οκ δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μας. Πάντως θεωρώ ότι εκείνη την ημερομηνία που είμαστε εμείς, που θα ανοίγουν τα γυμναστήρια και τα μεγάλα ξενοδοχεία θα γίνονται πτήσεις κλπ πολύ αμφιβάλλω ότι θα ισχύουν όλα αυτά! Επίσης εγώ νομιζα ότι οι χώροι δεξιώσεων ανοίγουν 15 Ιουνίου και μέχρι τότε δεν θα γίνονται δεξιώσεις γάμων κλπ, δεν ισχύει πια αυτό; Με προβλημάτισες όπως βλέπεις γιατί εμείς στέλνουμε προσκλητήρια αβέρτα συγνώμη για το κατεβατό! :rolleyes:

@Sousamaki μου επιτρέπουν έναν συνοδό (δηλ τον άντρα συνήθως) για κάθε γυναίκα όσο νοσηλεύεται.. Να έρχονται άλλοι για επισκεπτηριο απαγορεύουν.. Τώρα για τον τοκετό δεν ξέρω πάλι τι διαφορά έχει και δεν τους αφήνουν χαζομάρες.. 

Γ εξωτερικούς χώρους είπαν ισχύει ότι είχαν ανακοινώσει.. Κ εμας εξωτερικά είναι κ τα 2 κ τ παιδί π έχει τ κέντρο είναι φίλος μας..εγώ ακόμα δεν έδωσα προσκλητήρια γτ δεν ξέρουμε πόσα άτομα θ επιτρέψουν..θέλω ν πιστευω ότι θα είναι μέχρι 200 το πολύ.. είπαν ότι στις 6 Ιουνίου θ βγει καινούρια ανακοίνωση γ ν δουμεεε

Just now, MinakiG είπε:

Καλημέρα σε όλες! Ελπίζω να είστε όλες οι εγκυούλες και όλα τα μωράκια καλά!! Εμείς εχθές κάναμε στο Μητέρα την αυχενική. Δυστυχώς τον μπαμπά ούτε την πύλη δεν τον άφησαν να περάσει, ούτε μου επέτρεψαν βιντεοκλήση και στεναχωρήθηκε πολύ... Τα νέα μας όμως είναι καλά!!! Το μπεμπέ στην αρχή ήταν σε πολύ δύσκολη θέση και έκανε "ποδήλατο"!! Πολύ αστεία σκηνή, εμείς να θέλουμε να κάνουμε εξέταση και αυτό να παίζει!!! Με έστειλαν να πιω κάτι παγωμένο και γλυκό... Μισή ώρα και μια λεμονίτα μετά συνεργάστηκε και άρχισε τις γυμναστικές επιδείξεις!! Κλωτσιές, χέρια στην ανάταση, ανοιγόκλεινε το στόμα του κ.α. !!! Όλα τα όργανα μας στην θέση τους,μετρήσεις φυσιολογικές, περιμένουμε σήμερα τηλέφωνακι για την papay.... Επίσης το μπεμπέ μετριόταν μια βδομάδα μεγαλύτερο!! Ψηλό παιδί σαν τον μπαμπά του/της!!! Οπότε ΝΕΑ ΠΗΤ 18/11 

Τέλεια νέα κοπέλα μ με το καλό!!!

• Μου αρέσει 2

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

7 ώρες πρίν, Gogo1994 είπε:

Κορίτσια μονο ο δικός μου φοβάται να είναι μέσα στο τοκετό; Με τίποτα δε μπορεί θα λυποθυμησει

Στους υπερήχους κάθε φορά ρωτάει μήπως τώρα μπορεί αλλά όλο τον απογοητεύω

Κοπέλα μου όχι,πολλοί άντρες φοβούνται κ είναι σεβαστό αυτό.δεν μετράει αν ο άλλος είναι στον τοκετό,αρκεί να είναι παρών στο όλο το μετά!;-)

Εμένα τον βάλανε πίσω από το κεφάλι μου κ μάλιστα η μαία του είπε:σε βάζουμε εδώ,αν ζαλιστεις,νιώσεις κάτι,θα κρατηθείς από δω ,δεν θα μπορούμε να τρέχουμε για σένα, προτεραιότητα μαμά κ παιδι' κ μετά που ρώτησα όντως πολύ άντρες ζοριζομαι λίγο,άλλοι λιποθυμάνε...οκ δεν είναι εύκολο κ για αυτούς μωρέ.. χααχαχα

Just now, Despoina Mar είπε:

Με την απόφαση π βγήκε τώρα λένε μέχρι 50 άτομα κ ισχύει μέχρι 5 Ιούνη.. Κ εμείς σε ανοιχτό θ είμαστε απλά μ προβληματίζει γτ κέντρο π λένε 4 άτομα μόνο στο τραπέζι 

Καλημέρα κ μένα μέχρι κ την Αυχενική ήταν παρών έτσι με αυτόν τον τρόπο.. βέβαια μας είπε ότι την επόμενη φορά δεν θ επιτρεπεταιιι

Σ εμας στ νοσοκομείο κ σε ιδιωτική ισχύει ότι έρχεται ένα άτομο μαζί σ κ μένει εκεί χωρίς να φεύγει.. Δεν ξέρω μέχρι τότε πως θα είναι τ πράγματα βεβαια

Ακριβώς!!κι εγώ αυτό ξέρω που ρώτησα από τώρα τον γιατρό μου.κ σε έξαρση να είναι.μπαινει ένα άτομο μαζί σου κ κάθεται 3 μέρες χωρίς να μπαινοβγαίνει.εμεις σκεφτόμαστε πως θα το κάνουμε με το μικρό μας.τεσπα.ας φτάσουμε με το καλό εκεί κ το βλέπουμε.:-P

Just now, MinakiG είπε:

Μόνο φωτό..... Όχι φύλο δεν φαινόταν με τίποτα ακόμα και εγώ που ξέρω λόγω επαγγέλματος από υπερήχους δεν είχε καλή λήψη... Ούτως ή άλλως σε αυτές τις εβδομάδες μαντεύουν κυρίως.... Σε ένα μήνα θα πάμε στο ιατρείο, να το δει και ο μπαμπάς και ίσως να μάθουμε !!!

Μπράβο κοπέλα μου!!πολύ ευχαριστα νέα!!!είδες κ το μωράκι σου!!!αθλητής θα γίνει!!χααχαχαχα!λίγη υπομονή την επόμενη φορά να είναι ο μπαμπάκας κ να δείτε κ αν θα είναι ποδοσφαιριστής ή μπαλαρινα:P μετράει που είναι γερό, μόνο αυτό!!

• Μου αρέσει 1

Just now, MumMaria είπε:

Κοπέλα μου όχι,πολλοί άντρες φοβούνται κ είναι σεβαστό αυτό.δεν μετράει αν ο άλλος είναι στον τοκετό,αρκεί να είναι παρών στο όλο το μετά!;-)

Εμένα τον βάλανε πίσω από το κεφάλι μου κ μάλιστα η μαία του είπε:σε βάζουμε εδώ,αν ζαλιστεις,νιώσεις κάτι,θα κρατηθείς από δω ,δεν θα μπορούμε να τρέχουμε για σένα, προτεραιότητα μαμά κ παιδι' κ μετά που ρώτησα όντως πολύ άντρες ζοριζομαι λίγο,άλλοι λιποθυμάνε...οκ δεν είναι εύκολο κ για αυτούς μωρέ.. χααχαχα

Ακριβώς!!κι εγώ αυτό ξέρω που ρώτησα από τώρα τον γιατρό μου.κ σε έξαρση να είναι.μπαινει ένα άτομο μαζί σου κ κάθεται 3 μέρες χωρίς να μπαινοβγαίνει.εμεις σκεφτόμαστε πως θα το κάνουμε με το μικρό μας.τεσπα.ας φτάσουμε με το καλό εκεί κ το βλέπουμε.:-P

Μπράβο κοπέλα μου!!πολύ ευχαριστα νέα!!!είδες κ το μωράκι σου!!!αθλητής θα γίνει!!χααχαχαχα!λίγη υπομονή την επόμενη φορά να είναι ο μπαμπάκας κ να δείτε κ αν θα είναι ποδοσφαιριστής ή μπαλαρινα:P μετράει που είναι γερό, μόνο αυτό!!

Πάντως μια φίλη μ π γέννησε τ Απρίλιο πήγε η μαμά της,σε μια γνωστή μ πήγε ο άντρας της..δεν ξέρω αν δλδ θέλουν συγκεκριμένο άτομο.. Γ εμας π θα είναι πρώτη φορά ας ελπίσουμε ν πούνε τις μαμαδες μας χαχα

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Καλημερα αγαπημενες μου!! Ευχομαι να ξυπνησατε ολες καλα και να εχετε ενα τελειο Σαββατακι! Εγω εκανα τη γιογκα μου και τωρα λεω να μαγειρεψω αλλα δεν εχω ιδεα τί!! Νομιζω οτι φουσκωσε η κοιλια και αλλο σημερα και χαιρομαι!

Συμφωνω κι εγω κοριτσια μου οτι ειναι πολυ κριμα για τους αντρες μας...Σε εμας κιολας που αλλη εγκυμοσυνη χλωμο το βλεπω να ζησουμε (δεν νομζω να αντεχω ξανα ψυχολογικα τη διαδικασια εξωσωματικης αλλα ισως μια μερα γινει ενα θαυμα φυσιολογικα) με στεναχωρει που δεν το ζουμε μαζι.. Η γυναικολογος μου το βρισκει επισης χαζο να μην ειναι ο συντροφος μας μαζι, αλλα μου ειπε οτι δυστυχως αυτες ειναι οι εντολες και τις τηρει. Ευχομαι παντως να ερθει εστω μια φορα και κυριως να ερθει στη γεννα! Αλλα οτι και να γινει δεν πειραζει, ας ειναι γερο το μωρακι μας και θα ζησουμε μαζι ολα τα υπολοιπα, πρωτα ο Θεος!

@MinakiGμπραβο κοριτσακι μου για την τελεια αυχενικη σου! Με το καλο να ερθει ο αθλητης/η αθλητρια στην αγκαλια σας! Εσεις δε θα χρειαστειτε καλε καροτσι, θα του παρετε κατευθειαν ποδηλατο χαχαχαχα! Με το καλο κοριτσακι μου και να πανε ολα τελεια!!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα αγαπημενες μου!! Ευχομαι να ξυπνησατε ολες καλα και να εχετε ενα τελειο Σαββατακι! Εγω εκανα τη γιογκα μου και τωρα λεω να μαγειρεψω αλλα δεν εχω ιδεα τί!! Νομιζω οτι φουσκωσε η κοιλια και αλλο σημερα και χαιρομαι!

Συμφωνω κι εγω κοριτσια μου οτι ειναι πολυ κριμα για τους αντρες μας...Σε εμας κιολας που αλλη εγκυμοσυνη χλωμο το βλεπω να ζησουμε (δεν νομζω να αντεχω ξανα ψυχολογικα τη διαδικασια εξωσωματικης αλλα ισως μια μερα γινει ενα θαυμα φυσιολογικα) με στεναχωρει που δεν το ζουμε μαζι.. Η γυναικολογος μου το βρισκει επισης χαζο να μην ειναι ο συντροφος μας μαζι, αλλα μου ειπε οτι δυστυχως αυτες ειναι οι εντολες και τις τηρει. Ευχομαι παντως να ερθει εστω μια φορα και κυριως να ερθει στη γεννα! Αλλα οτι και να γινει δεν πειραζει, ας ειναι γερο το μωρακι μας και θα ζησουμε μαζι ολα τα υπολοιπα, πρωτα ο Θεος!

@MinakiGμπραβο κοριτσακι μου για την τελεια αυχενικη σου! Με το καλο να ερθει ο αθλητης/η αθλητρια στην αγκαλια σας! Εσεις δε θα χρειαστειτε καλε καροτσι, θα του παρετε κατευθειαν ποδηλατο χαχαχαχα! Με το καλο κοριτσακι μου και να πανε ολα τελεια!!!

Να μην σταματάς να ελπίζεις ποτέ αυτή είναι η απάντηση μου!:xκαλημερεςςςςςςςςς

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Despoina Mar said:

Να μην σταματάς να ελπίζεις ποτέ αυτή είναι η απάντηση μου!:xκαλημερεςςςςςςςςς

Εννοειται ο Θεος ειναι μεγαλος και ποτε δεν ξερεις!!!! Επισης ολοι λενε αν δω το μωρο ισως μετα δεν με νοιαζει να ξαναμπω σε διαδικασιες! Λες μετα διδυμακια; Παντα ηθελα να κανω τρια παιδακια!!!! Χεχεχεχεχε!!! Πώς πανε οι κουτες κοριτσακι μου; Ελπιζω ολα καλα!

oz5Vp2.png

Πάντως μια φίλη μ π γέννησε τ Απρίλιο πήγε η μαμά της,σε μια γνωστή μ πήγε ο άντρας της..δεν ξέρω αν δλδ θέλουν συγκεκριμένο άτομο.. Γ εμας π θα είναι πρώτη φορά ας ελπίσουμε ν πούνε τις μαμαδες μας χαχα

Εγώ Δεσποινάκι να σου πω την αλήθεια κ στην πρώτη κ τώρα θα ήθελα τον άντρα μου.δεν ξέρω,νομίζω είναι κάτι που θα ήθελα να το μοιραστει το ζευγάρι.και στο 3ημερο που έκατσα κλινική,είχα τον άντρα μου συνέχεια.βοηθησε αυτό κ στο μετά.εμαθε πώς να κρατάει το μωρό,να αλλάζει πάνες,εμένα η μαμά μου δουλεύει κιόλας οπότε δεν είχα κανέναν τις πρώτες μέρες σπίτι κ ήταν βασικό να βοηθάει κ ο καλός μου.

Just now, Υβόννη είπε:

Εννοειται ο Θεος ειναι μεγαλος και ποτε δεν ξερεις!!!! Επισης ολοι λενε αν δω το μωρο ισως μετα δεν με νοιαζει να ξαναμπω σε διαδικασιες! Λες μετα διδυμακια; Παντα ηθελα να κανω τρια παιδακια!!!! Χεχεχεχεχε!!! Πώς πανε οι κουτες κοριτσακι μου; Ελπιζω ολα καλα!

Ξέρω πόσα ζευγάρια που κάνανε ένα παιδάκι από εξωσωματική γιατί προσπαθούσανε χρόνια κ μετά το άλλο τους ήρθε φυσιολογικα εκεί που δεν το περίμεναν..οπότε ποτέ δεν ξέρεις..και στο εύχομαι με όλη μου την καρδιά!!:x

Αααααχ!!!έστελνα από το πρωί κ δεν είπα τις καλημέρες μου η γαιδουρα!!!!!

Καλημερααααα λοιπόν(14.30 η ώρα εντωμεταξύ) κ καλό σαββατοκύριακο κοριτσάκια μου!!!!!:x

• Μου αρέσει 1

Just now, Υβόννη είπε:

Θα λατρέψεις τόσο πολύ το πρώτο σου παιδάκι ,,πρώτα ο θεός ,που θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις πολλά !στο ευχομαι ολόψυχα να είστε καλα και ολα τα υπόλοιπα θα έρθουν !

Κορίτσια μ ξέρω ότι θέλετε τον άντρα σας δίπλα ,,κ ευχομαι όταν με το καλό έρθει εκείνη η στιγμή ,τα πράγματα να είναι καλύτερα !

Εγω πάντως πείτε με κακιά,ότι θέλετε ,όταν γεννούσα ,τον άντρα μου τον έδιωχνα μακριά ,,,κ αυτός ο καημένος δεν άντεχε να με ακούει ,,ερχόταν δειλά δειλά,,και ξανά έβγαινε τέρμα έξω !Βεβαια είχα στο ένα χέρι τη μαμά μου (εκείνη έκλαιγε βουβά -πως άντεξε δεν ξέρω )και στο άλλο χέρι την μαία μου που ήταν η αγαπημένη μου θεία (αδερφή του μπαμπά μ)

Σε αυτή τη γεννά (με το καλό)θα έχω τον άντρα μου λογικά αλλα Δ ξέρω αν θα με αντέξει χαχαχχα

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Εγώ έχω σκεφτεί ότι μέσα στο τοκετό εκτός από τον άντρα μου που έτσι κ αλλιώς φοβαται νομίζω δε θέλω κανένα δικό μου μέσα γιατί ίσως είναι αγχωμενοι όλοι κ με αγχωνουν.Οποτς θέλω μόνο τους έμπειρους γιατρούς νοσοκόμες μαίες που ξέρουν να σε χειρίζονται

• Μου αρέσει 2

yRr5p2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Γιατί οχιιι;;;σ τ εύχομαι χαχα..καλά μας είπαν τελικα 1 βδομαδα πιο μπροστα θ μας τ αδειάσουν όποτε γεμίζω γεμιζωωω

Ναι σίγουρα όπως νιώθει η καθεμία εγώ κυρίως γτ μωρό γ ν μάθω ότι χρειάζεται σκέφτομαι τ μαμά μ γτ μετά θέλω ν τ κάνω μόνη στο σπίτι ότι μπορώ.. αλλά θα δείξει.. @MumMaria

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Just now, demifilol είπε:

Θα λατρέψεις τόσο πολύ το πρώτο σου παιδάκι ,,πρώτα ο θεός ,που θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις πολλά !στο ευχομαι ολόψυχα να είστε καλα και ολα τα υπόλοιπα θα έρθουν !

Κορίτσια μ ξέρω ότι θέλετε τον άντρα σας δίπλα ,,κ ευχομαι όταν με το καλό έρθει εκείνη η στιγμή ,τα πράγματα να είναι καλύτερα !

Εγω πάντως πείτε με κακιά,ότι θέλετε ,όταν γεννούσα ,τον άντρα μου τον έδιωχνα μακριά ,,,κ αυτός ο καημένος δεν άντεχε να με ακούει ,,ερχόταν δειλά δειλά,,και ξανά έβγαινε τέρμα έξω !Βεβαια είχα στο ένα χέρι τη μαμά μου (εκείνη έκλαιγε βουβά -πως άντεξε δεν ξέρω )και στο άλλο χέρι την μαία μου που ήταν η αγαπημένη μου θεία (αδερφή του μπαμπά μ)

Σε αυτή τη γεννά (με το καλό)θα έχω τον άντρα μου λογικά αλλα Δ ξέρω αν θα με αντέξει χαχαχχα

Χααχαχαχαχα!σουρεαλ κατάσταση δηλαδή!!!μια χαρά θα σε αντέξει καλέ!!!κι εγώ του εσφιγκα το χέρι,πρέπει να του το μελανιασα πιστεύω..βέβαια να σας πω την αλήθεια,δεν θυμάμαι τι μου έλεγε,είχα συγκεντρωθεί μόνο στον γιατρό μου κ τι μου έλεγε αυτός!!

Just now, Gogo1994 είπε:

Εγώ έχω σκεφτεί ότι μέσα στο τοκετό εκτός από τον άντρα μου που έτσι κ αλλιώς φοβαται νομίζω δε θέλω κανένα δικό μου μέσα γιατί ίσως είναι αγχωμενοι όλοι κ με αγχωνουν.Οποτς θέλω μόνο τους έμπειρους γιατρούς νοσοκόμες μαίες που ξέρουν να σε χειρίζονται

Σε μένα δεν επιτρεπόταν άλλο άτομο.μονο ένας συνοδός.οποτε είχα πει τον άντρα μου κ έξω στον διάδρομο γινόταν πανηγύρι από γονείς κ αδέλφια.12 ώρες αναμονή! ουπς:-P

Γιατί οχιιι;;;σ τ εύχομαι χαχα..καλά μας είπαν τελικα 1 βδομαδα πιο μπροστα θ μας τ αδειάσουν όποτε γεμίζω γεμιζωωω

Ναι σίγουρα όπως νιώθει η καθεμία εγώ κυρίως γτ μωρό γ ν μάθω ότι χρειάζεται σκέφτομαι τ μαμά μ γτ μετά θέλω ν τ κάνω μόνη στο σπίτι ότι μπορώ.. αλλά θα δείξει.. @MumMaria

Εννοείται ρε συ,όπως θέλει κ νιώθει κάθε κοπέλα,δεν υπάρχει σωστό κ λάθος κ να σου πω την αλήθεια στα περισσότερα δωμάτια τις μανουλες τους είχαν οι λεχωνες.παντως να ξέρεις κ το ένστικτο μας είναι πολύ δυνατό.εννοω ακόμα κ να μην ξέρεις τα πάντα,κάποια πράγματα θα σου βγουν αυτόματα να τα κάνεις.καθε μανούλα ξέρει κ κάθε μωράκι είναι ξεχωριστό!:x

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσάκι μου δεν φαντάζεσαι ποσό με συγκίνησε το μήνυμα σου.. Σίγουρα για όλες μας είναι σημαντική στιγμή ποσό μάλλον για εσάς που ταλαιπωρηθήκατε περισσότερο μέχρι να έρθει το μωράκι.. Ας ευχηθούμε όλο το κακό να τελειώσει για να μπορέσουν από δω και πέρα να το ζήσουν και οι άντρες μας..

Εντωμεταξύ η δικιά μου η κοιλίτσα είναι τόσο μικρή και μπαίνω στον πέμπτο.. Και ο γιατρός απόρησε γιατί το μωράκι μου δεν είναι μικρό..  Σα να έφαγα λίγο παραπάνω φαίνομαι, και αυτό μόνο αν φορέσω στενά ρουχα. Ελπίζω από δω και πέρα να αρχίσει να μεγαλώνει..

• Μου αρέσει 1

BwLip2.png

Just now, Eirini1988 είπε:

Κοριτσάκι μου δεν φαντάζεσαι ποσό με συγκίνησε το μήνυμα σου.. Σίγουρα για όλες μας είναι σημαντική στιγμή ποσό μάλλον για εσάς που ταλαιπωρηθήκατε περισσότερο μέχρι να έρθει το μωράκι.. Ας ευχηθούμε όλο το κακό να τελειώσει για να μπορέσουν από δω και πέρα να το ζήσουν και οι άντρες μας..

Εντωμεταξύ η δικιά μου η κοιλίτσα είναι τόσο μικρή και μπαίνω στον πέμπτο.. Και ο γιατρός απόρησε γιατί το μωράκι μου δεν είναι μικρό..  Σα να έφαγα λίγο παραπάνω φαίνομαι, και αυτό μόνο αν φορέσω στενά ρουχα. Ελπίζω από δω και πέρα να αρχίσει να μεγαλώνει..

Μην φοβάσαι κι εγώ στον γιο μου το τελευταίο τρίμηνο άρχισα να φαίνομαι αλλά φάνηκε ξαφνικά κ μια χαρά τεράστια κοιλιά είχα..τώρα έχει δύο βδομάδες που φαίνομαι,ίσως επειδή είναι το δεύτερο;δεν ξέρω..να χαίρεσαι που δεν έχεις κοιλίτσα γιατί μετά θα σε ζοριζει αρκετα..ευχαριστησου το τώρα που μπορείς!;-)

• Μου αρέσει 3

Κορίτσια την αγαπώ τη λατρεύω τη μανούλα μου αλλά σε αυτή τη φάση τον άντρα μου θέλω δίπλα μου, όπως και όταν είχα κάνει ένα χειρουργείο εκείνον είχα ανάγκη να μένει μαζί μου και να με βοηθάει και εκείνος το ίδιο με μένα σε παρόμοια περίπτωση.. Πόσο μάλλον τωρα για κάτι που αφορά και τους δύο μας εξίσου όπως το μωρακι μας.. 

@Despoina Mar πάντως κορίτσι μου δεν νομίζω ότι θα σου λένε ποιον να έχεις μαζί, δηλαδή γυναίκες που γεννούν χωρίς τον πατέρα του παιδιού για τον Α ή Β λόγω τι; Δεν θα έχουν κανέναν; Από εκεί και πέρα εσύ με όποιον αισθάνεσαι πιο άνετα, απλά να έχεις στο μυαλό σου ότι πιθανότατα αν ο άντρας σου δεν είναι από την αρχή δεν θα μπορεί να έρθει καθόλου 3 μέρες και θα σας δει κατευθείαν σπίτι..Αν όμως είστε οκ και οι δύο με αυτό τότε δεν νομίζω ότι θα υπάρχει θέμα από το μαιευτήριο! 

πρίν από 13 λεπτά , Υβόννη είπε:

Ποτέ δεν ξέρεις κοριτσάκι μου το έχω ακούσει και αυτό τόσες φορές που πολύ πιθανό μου φαίνεται να συμβεί χωρίς άγχος πια και βιασύνη αλλά χαλαρά και χωρίς να υπάρχει στο μυαλό!

Τώρα ακόμα και για εξωσωματική ξανά εννοείται γιατί όχι, όταν περνάει ο καιρός και απομακρυνεσαι από τη φόρτιση που σου δημιούργησε το διάστημα των προσπαθειών μπορεί να το θέλεις πιο ήρεμα και συνειδητά και να μη σε νοιάζει η ταλαιπωρία.. Αλλά όλα αυτά θα φανούν στην πορεία, τώρα προέχει το μωρακι που έχεις ήδη στην κοιλίτσα σου και όταν το κρατήσεις με το καλό στην αγκαλιά σου σε λίγους μήνες θα δεις και πως θα νιώσεις.. 

• Μου αρέσει 4

24 minutes ago, MumMaria said:

Εγώ Δεσποινάκι να σου πω την αλήθεια κ στην πρώτη κ τώρα θα ήθελα τον άντρα μου.δεν ξέρω,νομίζω είναι κάτι που θα ήθελα να το μοιραστει το ζευγάρι.και στο 3ημερο που έκατσα κλινική,είχα τον άντρα μου συνέχεια.βοηθησε αυτό κ στο μετά.εμαθε πώς να κρατάει το μωρό,να αλλάζει πάνες,εμένα η μαμά μου δουλεύει κιόλας οπότε δεν είχα κανέναν τις πρώτες μέρες σπίτι κ ήταν βασικό να βοηθάει κ ο καλός μου.

Ξέρω πόσα ζευγάρια που κάνανε ένα παιδάκι από εξωσωματική γιατί προσπαθούσανε χρόνια κ μετά το άλλο τους ήρθε φυσιολογικα εκεί που δεν το περίμεναν..οπότε ποτέ δεν ξέρεις..και στο εύχομαι με όλη μου την καρδιά!!:x

Αααααχ!!!έστελνα από το πρωί κ δεν είπα τις καλημέρες μου η γαιδουρα!!!!!

Καλημερααααα λοιπόν(14.30 η ώρα εντωμεταξύ) κ καλό σαββατοκύριακο κοριτσάκια μου!!!!!:x

17 minutes ago, demifilol said:

Εχετε απολυτο δικιο κοριτσακια μου και μην προδικαζουμε τιποτα σε αυτη τη ζωη!!! Σαμπως και αυτη η εγκυμοσυνη θαυμα δεν ειναι;

Δημητρουλα με αυτη την περιγραφη γελασα πολυ ετσι οπως τα περιγραφεις!!! Αν ο αντρας σου δεν αντεξει και πολυ, πες του δυο ατακες "εμετος και ξαπλα"! Νομιζω θα καταλαβει οτι ειναι η σειρα του για θυσιες του γονεα χαχαχαχα!!!! Τί καλα που εχεις μαια που ειναι θεια σου!!!! Αλλη ανεση και πολυ πιο προσωπικη η ολη σχεση!!!

Just now, Eirini1988 said:

Ειρηνουλα μου καλη! Για ολες ειναι σημαντικο και ευχομαι αν το ζησουμε οπως το εχουμε φανταστει! Αν οχι ομως, θα προσαρμοστουμε και μολις νομιζω δουμε τα θαυματακια μας στην αγκαλια δε θα μας νοιαζουν και πολλα παρα αυτη η μικρη ζωουλα! Εγω πιστευω θα ειναι ολα καλα το φθινοπωρο και θα το ζησουμε με τους αντρες μας παρεουλα!!!

Καλα κι εγω που λεω για κοιλια μη φανταστεις οτι φαινομαι εγκυος! Πιο πολυ σαν πρηξιμο ειναι! Απλα χαιρομαι μοναχη μου! Ικανη ειμαι να τυπωσω μπλουζακι I AM PREGNANT και να βαλω και ενα βελακι για να φαινεται!! Θα ξεπεταχτει σιγα σιγα η κοιλια και μετα δε θα μπορουμε να κουνηθουμε χαχαχα!!!

Just now, Φραουλίνο said:

Κορίτσια την αγαπώ τη λατρεύω τη μανούλα μου αλλά σε αυτή τη φάση τον άντρα μου θέλω δίπλα μου, όπως και όταν είχα κάνει ένα χειρουργείο εκείνον είχα ανάγκη να μένει μαζί μου και να με βοηθάει και εκείνος το ίδιο με μένα σε παρόμοια περίπτωση.. Πόσο μάλλον τωρα για κάτι που αφορά και τους δύο μας εξίσου όπως το μωρακι μας.. 

@Despoina Mar πάντως κορίτσι μου δεν νομίζω ότι θα σου λένε ποιον να έχεις μαζί, δηλαδή γυναίκες που γεννούν χωρίς τον πατέρα του παιδιού για τον Α ή Β λόγω τι; Δεν θα έχουν κανέναν; Από εκεί και πέρα εσύ με όποιον αισθάνεσαι πιο άνετα, απλά να έχεις στο μυαλό σου ότι πιθανότατα αν ο άντρας σου δεν είναι από την αρχή δεν θα μπορεί να έρθει καθόλου 3 μέρες και θα σας δει κατευθείαν σπίτι..Αν όμως είστε οκ και οι δύο με αυτό τότε δεν νομίζω ότι θα υπάρχει θέμα από το μαιευτήριο! 

Ποτέ δεν ξέρεις κοριτσάκι μου το έχω ακούσει και αυτό τόσες φορές που πολύ πιθανό μου φαίνεται να συμβεί χωρίς άγχος πια και βιασύνη αλλά χαλαρά και χωρίς να υπάρχει στο μυαλό!

Τώρα ακόμα και για εξωσωματική ξανά εννοείται γιατί όχι, όταν περνάει ο καιρός και απομακρυνεσαι από τη φόρτιση που σου δημιούργησε το διάστημα των προσπαθειών μπορεί να το θέλεις πιο ήρεμα και συνειδητά και να μη σε νοιάζει η ταλαιπωρία.. Αλλά όλα αυτά θα φανούν στην πορεία, τώρα προέχει το μωρακι που έχεις ήδη στην κοιλίτσα σου και όταν το κρατήσεις με το καλό στην αγκαλιά σου σε λίγους μήνες θα δεις και πως θα νιώσεις.. 

Ναι Φραουλινο μου εχεις απολυτο δικιο!!!! Ας σκεφτομαστε το τωρα!! Παντως εγω να ξερετε κοριτσια μου ειμαι ευγνωμων καθε μερα στο Θεο για το μωρακι μας και οτι και ν αγινει και μονο με αυτο να μεινουμε, εγω το θεωρω ευλογια μεγαλη!!!! Και ενας λογος που θελω να μην αγχωνομαι και να το ζησω οσο μπορω, ειναι αυτος! Γιατι ισως δεν  ξανασυμβει! Αλλα πρωτα ο Θεος θα γινω επιτελους μαμα!!!!! Και ας μην ερχεται ο αντρας μου μαζι, και ας ειναι σοβαρος και αυστηρος ο εμβρυολογος (μα να μου κανει παρατηρηση  που λεω μωρο αντι εμβρυο??), και ας εχουμε εναν ιο γυρω μας που μας αναγκαζει να αλλαξουμε τη ζωη μας, και ας θελω να φαω τυροπιτα και ακομη δεν εχει βγει το παλιοζαχαρο να ξερω να τη φαω ή οχι, εγω ειμαι ευγνωμων!!!!!!

• Μου αρέσει 7

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...