Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Eirini1988 είπε:

Ναι φυσιολογικά γέννησε. Ήταν από χθες βράδυ εκεί, αρκετές ώρες μέχρι να ρθει ο μπέμπης..

Ο δικός μου πάντως λέει θα ντυθεί νοσηλευτής και θα μπει κρυφά :razz:.. Έχουν κι αυτοί το άγχος τους μωρέ και είναι μια στιγμή που δεν θέλουν να χάσουν. Και οι καημένοι τελευταία είναι αποκλεισμένοι από κάθε εξέταση..

Θα έχουμε όλη την ζωή μπροστά μας να μοιραστούμε στιγμές με τους άντρες μας κ τα παιδάκια μας.μακαρι στην β επιπέδου κ στον τοκετό να τους επιτραπεί η είσοδος,θα χαρούμε πολύ κι αυτοί!!!να νιώσουν ρε παιδί μου μπαμπαδες!!Σωστός ο δικός σου,καλά αν το πω στον άντρα μου,σίγουρα θα αρχίσει να ψάχνει για στολή νοσηλευτή...χαχαχα

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μονο ο δικός μου φοβάται να είναι μέσα στο τοκετό; Με τίποτα δε μπορεί θα λυποθυμησει

Στους υπερήχους κάθε φορά ρωτάει μήπως τώρα μπορεί αλλά όλο τον απογοητεύω

yRr5p2.png

Just now, MumMaria said:

Θα έχουμε όλη την ζωή μπροστά μας να μοιραστούμε στιγμές με τους άντρες μας κ τα παιδάκια μας.μακαρι στην β επιπέδου κ στον τοκετό να τους επιτραπεί η είσοδος,θα χαρούμε πολύ κι αυτοί!!!να νιώσουν ρε παιδί μου μπαμπαδες!!Σωστός ο δικός σου,καλά αν το πω στον άντρα μου,σίγουρα θα αρχίσει να ψάχνει για στολή νοσηλευτή...χαχαχα

Χαχαχαχα εγω το ειπα στον δικο μου και ειπε ας παρουμε μια στολη αχρειαστη να ειναι! Χαχαχαχαχα! Μωρε ενταξει ειναι τωρα ολο αυτο με τον ιο πολυ περιεργο για ολους...Ειναι για να ειμαστε ασφαλεις ολα αυτα, αλλα προσωπικα ειμαι λιγο εγωιστρια και σκεφτομαι οτι θελω τον αντρα μου μαζι μου αντι να σκεφτω οτι ολα ειναι για το καλο μας κτλ κτλ!

Just now, Gogo1994 said:

Κορίτσια μονο ο δικός μου φοβάται να είναι μέσα στο τοκετό; Με τίποτα δε μπορεί θα λυποθυμησει

Στους υπερήχους κάθε φορά ρωτάει μήπως τώρα μπορεί αλλά όλο τον απογοητεύω

Πολλοι αντρες φοβουνται αλλα θα το δειτε στην πραξη! Εχουμε μπολικο καιρο μπροστα μας! Δεν ξερω αν θα κανετε μαθηματα τοκετου αλλα αν κανετε να τα κανετε μαζι και ισως συμφιλιωθει λιγο με την ιδεα! Αν δεν νιωθει ανετα ομως δεν χρειαζεται να ζοριστει! Αν ειναι να αφησουμε μανα και μωρο και να τον μαζευουμε αστο καλυτερα! Ας ειναι εξω να κερναει μπλε παστακια!!! Το σημαντικο ειναι να ειστε ανετα καοι οι δυο!

oz5Vp2.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Τέλεια νέα μτ καλό το κοριτσάκι σ!!!

Αληθεια;;;Τελικά σε στενό κύκλο θ τ κανετε;;;

Ευχαριστώ πολύ!!! :)

Όχι και τόσο από ότι φαίνεται γιατί θα είναι όλα σε εξωτερικό χώρο και επιτρέπονται μέχρι 250 άτομα οπότε εμείς που θέλαμε 100 με 150 έτσι κ αλλιώς θα τους έχουμε μάλλον όλους.. Ήδη ελάχιστοι έχουν προβληματιστει λόγω του ιού οι περισσότεροι έχουν απαντήσει θετικά.. Εσείς; Πιο κλειστά; 

Just now, Υβόννη είπε:

Χαχαχαχα εγω το ειπα στον δικο μου και ειπε ας παρουμε μια στολη αχρειαστη να ειναι! Χαχαχαχαχα! Μωρε ενταξει ειναι τωρα ολο αυτο με τον ιο πολυ περιεργο για ολους...Ειναι για να ειμαστε ασφαλεις ολα αυτα, αλλα προσωπικα ειμαι λιγο εγωιστρια και σκεφτομαι οτι θελω τον αντρα μου μαζι μου αντι να σκεφτω οτι ολα ειναι για το καλο μας κτλ κτλ!

Πολλοι αντρες φοβουνται αλλα θα το δειτε στην πραξη! Εχουμε μπολικο καιρο μπροστα μας! Δεν ξερω αν θα κανετε μαθηματα τοκετου αλλα αν κανετε να τα κανετε μαζι και ισως συμφιλιωθει λιγο με την ιδεα! Αν δεν νιωθει ανετα ομως δεν χρειαζεται να ζοριστει! Αν ειναι να αφησουμε μανα και μωρο και να τον μαζευουμε αστο καλυτερα! Ας ειναι εξω να κερναει μπλε παστακια!!! Το σημαντικο ειναι να ειστε ανετα καοι οι δυο!

Βρε κορίτσια εγώ δεν το θεωρώ εγωιστικό, αντιθέτως να σας πω την αλήθεια το θεωρώ λίγο χαζό αυτό που κάνουν με τους μπαμπάδες.. 

Δηλαδή πηγαίνουμε που πηγαίνουμε σαν τους αστροναύτες για μια εξέταση δεν φτάνει;; Με τους άντρες μας μαζί δεν μένουμε στο ίδιο σπίτι;; Δεν καταλαβαίνω που ακριβώς αυξάνεται ο κίνδυνος αν μπει και εκείνος μέσα.. Αν είναι να κουβαληθει κάτι μέσα στο ιατρείο θα κουβαληθει από εμάς μπει δεν μπει ο άλλος.. Προσπαθώ πραγματικά να βγάλω νόημα αλλά δεν μπορώ..

Ευτυχώς εμένα ο γυναικολόγος μου πάντα τον αφήνει μιλάω περισσότερο για την αυχενικη που σε καμία μας δεν τον άφησαν.. 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια..

εμενα ο σύζυγος ήταν παρών στην αυχενικη..εννοείται με μασκα!ειχα ρωτήσει την γραμματέα όταν έκλεισα το ραντεβού και μου είχε πει «βεβαίως μπορεί να έρθει κ ο σύζυγος όμως θα πρέπει να φοράει μασκα»

οταν μπήκαμε μας έδωσαν αντισηπτικό, φορούσαμε τις μασκουλες μας κ όλα καλα

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Sousamaki είπε:

Καλημέρα κορίτσια..

εμενα ο σύζυγος ήταν παρών στην αυχενικη..εννοείται με μασκα!ειχα ρωτήσει την γραμματέα όταν έκλεισα το ραντεβού και μου είχε πει «βεβαίως μπορεί να έρθει κ ο σύζυγος όμως θα πρέπει να φοράει μασκα»

Καλημέρα κορίτσια!! Συγχαρητήρια για την αυχενική σου! Και ναι είσαι τυχερή που επέτρεψαν στον σύζυγο! Αφού πήρατε τα μέτρα σας κρίμα να έχανε μια τέτοια στιγμή!

Συμφωνώ και με @Φραουλίνο δεν έχω καταλάβει και δεν έχω πειστεί πως το να μην επιτρέπουν τους συζύγους συμβάλλουν στην υγεία μας. Μάλλον συμβάλλουν στη δική τους ησυχία.. αφήστε που από Οκτωβρη που λένε για νέο κύμα, προφανώς δεν θα τους βάλουν στον τοκετό, αλλά προσωπικά περισσότερο με ενοχλεί που θα χάσει το ταξίδι το οποιο μετά από τόσο κόπο βιώνουμε! επίσης με το καλό το κοριτσάκι σου!! Τουλάχιστον εσύ τον είχες από βιντεοκλήση!:)

• Μου αρέσει 1

Πρώτα ο θεός να είμαστε γερές και εγώ το σκέφτομαι αυτό για τον τοκετό..αν δε κάνω λάθος κ τώρα δεν αφήνουν κ μου φαίνεται πολύ σκληρό να μας πάνε εκεί να γεννήσουμε κ μετά τι;;απλά θα έρθει ο σύζυγος μετά από 3 μέρες να μας πάρει;

5 ώρες πρίν, Φραουλίνο είπε:

Ευχαριστώ πολύ!!! :)

Όχι και τόσο από ότι φαίνεται γιατί θα είναι όλα σε εξωτερικό χώρο και επιτρέπονται μέχρι 250 άτομα οπότε εμείς που θέλαμε 100 με 150 έτσι κ αλλιώς θα τους έχουμε μάλλον όλους.. Ήδη ελάχιστοι έχουν προβληματιστει λόγω του ιού οι περισσότεροι έχουν απαντήσει θετικά.. Εσείς; Πιο κλειστά; 

Βρε κορίτσια εγώ δεν το θεωρώ εγωιστικό, αντιθέτως να σας πω την αλήθεια το θεωρώ λίγο χαζό αυτό που κάνουν με τους μπαμπάδες.. 

Δηλαδή πηγαίνουμε που πηγαίνουμε σαν τους αστροναύτες για μια εξέταση δεν φτάνει;; Με τους άντρες μας μαζί δεν μένουμε στο ίδιο σπίτι;; Δεν καταλαβαίνω που ακριβώς αυξάνεται ο κίνδυνος αν μπει και εκείνος μέσα.. Αν είναι να κουβαληθει κάτι μέσα στο ιατρείο θα κουβαληθει από εμάς μπει δεν μπει ο άλλος.. Προσπαθώ πραγματικά να βγάλω νόημα αλλά δεν μπορώ..

Ευτυχώς εμένα ο γυναικολόγος μου πάντα τον αφήνει μιλάω περισσότερο για την αυχενικη που σε καμία μας δεν τον άφησαν.. 

Με την απόφαση π βγήκε τώρα λένε μέχρι 50 άτομα κ ισχύει μέχρι 5 Ιούνη.. Κ εμείς σε ανοιχτό θ είμαστε απλά μ προβληματίζει γτ κέντρο π λένε 4 άτομα μόνο στο τραπέζι 

Καλημέρα κορίτσια..

Καλημέρα κ μένα μέχρι κ την Αυχενική ήταν παρών έτσι με αυτόν τον τρόπο.. βέβαια μας είπε ότι την επόμενη φορά δεν θ επιτρεπεταιιι

Πρώτα ο θεός να είμαστε γερές και εγώ το σκέφτομαι αυτό για τον τοκετό..αν δε κάνω λάθος κ τώρα δεν αφήνουν κ μου φαίνεται πολύ σκληρό να μας πάνε εκεί να γεννήσουμε κ μετά τι;;απλά θα έρθει ο σύζυγος μετά από 3 μέρες να μας πάρει;

Σ εμας στ νοσοκομείο κ σε ιδιωτική ισχύει ότι έρχεται ένα άτομο μαζί σ κ μένει εκεί χωρίς να φεύγει.. Δεν ξέρω μέχρι τότε πως θα είναι τ πράγματα βεβαια

k1S4p3.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Με την απόφαση π βγήκε τώρα λένε μέχρι 50 άτομα κ ισχύει μέχρι 5 Ιούνη.. Κ εμείς σε ανοιχτό θ είμαστε απλά μ προβληματίζει γτ κέντρο π λένε 4 άτομα μόνο στο τραπέζι 

Καλημέρα κ μένα μέχρι κ την Αυχενική ήταν παρών έτσι με αυτόν τον τρόπο.. βέβαια μας είπε ότι την επόμενη φορά δεν θ επιτρεπεταιιι

Σ εμας στ νοσοκομείο κ σε ιδιωτική ισχύει ότι έρχεται ένα άτομο μαζί σ κ μένει εκεί χωρίς να φεύγει.. Δεν ξέρω μέχρι τότε πως θα είναι τ πράγματα βεβαια

Καλημέρα! @Despoina Mar εμάς από το κτήμα, μας είπαν ότι αυτό πάει με τα τετραγωνικά δεν είναι στάνταρ για όλους τους χώρους.. Εσύ αυτό το μέτρο που λες άκουσες ότι ισχύει για όλους τους χώρους εσωτερικούς ή εξωτερικούς και ανεξαρτήτως μεγέθους; Όσο για το 4 άτομα ανά τραπέζι εντάξει και να ισχύει οκ δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μας. Πάντως θεωρώ ότι εκείνη την ημερομηνία που είμαστε εμείς, που θα ανοίγουν τα γυμναστήρια και τα μεγάλα ξενοδοχεία θα γίνονται πτήσεις κλπ πολύ αμφιβάλλω ότι θα ισχύουν όλα αυτά! Επίσης εγώ νομιζα ότι οι χώροι δεξιώσεων ανοίγουν 15 Ιουνίου και μέχρι τότε δεν θα γίνονται δεξιώσεις γάμων κλπ, δεν ισχύει πια αυτό; Με προβλημάτισες όπως βλέπεις γιατί εμείς στέλνουμε προσκλητήρια αβέρτα συγνώμη για το κατεβατό! :rolleyes:

@Sousamaki μου επιτρέπουν έναν συνοδό (δηλ τον άντρα συνήθως) για κάθε γυναίκα όσο νοσηλεύεται.. Να έρχονται άλλοι για επισκεπτηριο απαγορεύουν.. Τώρα για τον τοκετό δεν ξέρω πάλι τι διαφορά έχει και δεν τους αφήνουν χαζομάρες.. 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ελπιζω πραγματικά μέχρι Νοέμβριο να βγει κάποιο φάρμακο για τον ιό μπας και ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα.. Η αλήθεια είναι πως από τη μια φαίνονται λίγο υπερβολικά όλα αυτά αλλά και τι να πεις. Είναι δύσκολο όμως για τους άντρες μας. Θέλουν κι αυτοί να το ζήσουν και σα να τους κόβουν τη χαρά.. Η αλήθεια πάντως  είναι ότι δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι το ενδεχόμενο τρεις μέρες να είμαι μόνη.. 

• Μου αρέσει 4

BwLip2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες! Ελπίζω να είστε όλες οι εγκυούλες και όλα τα μωράκια καλά!! Εμείς εχθές κάναμε στο Μητέρα την αυχενική. Δυστυχώς τον μπαμπά ούτε την πύλη δεν τον άφησαν να περάσει, ούτε μου επέτρεψαν βιντεοκλήση και στεναχωρήθηκε πολύ... Τα νέα μας όμως είναι καλά!!! Το μπεμπέ στην αρχή ήταν σε πολύ δύσκολη θέση και έκανε "ποδήλατο"!! Πολύ αστεία σκηνή, εμείς να θέλουμε να κάνουμε εξέταση και αυτό να παίζει!!! Με έστειλαν να πιω κάτι παγωμένο και γλυκό... Μισή ώρα και μια λεμονίτα μετά συνεργάστηκε και άρχισε τις γυμναστικές επιδείξεις!! Κλωτσιές, χέρια στην ανάταση, ανοιγόκλεινε το στόμα του κ.α. !!! Όλα τα όργανα μας στην θέση τους,μετρήσεις φυσιολογικές, περιμένουμε σήμερα τηλέφωνακι για την papay.... Επίσης το μπεμπέ μετριόταν μια βδομάδα μεγαλύτερο!! Ψηλό παιδί σαν τον μπαμπά του/της!!! Οπότε ΝΕΑ ΠΗΤ 18/11 

• Μου αρέσει 10

4DTxp3.png 47gQp3.png

Just now, MinakiG είπε:

Καλημέρα σε όλες! Ελπίζω να είστε όλες οι εγκυούλες και όλα τα μωράκια καλά!! Εμείς εχθές κάναμε στο Μητέρα την αυχενική. Δυστυχώς τον μπαμπά ούτε την πύλη δεν τον άφησαν να περάσει, ούτε μου επέτρεψαν βιντεοκλήση και στεναχωρήθηκε πολύ... Τα νέα μας όμως είναι καλά!!! Το μπεμπέ στην αρχή ήταν σε πολύ δύσκολη θέση και έκανε "ποδήλατο"!! Πολύ αστεία σκηνή, εμείς να θέλουμε να κάνουμε εξέταση και αυτό να παίζει!!! Με έστειλαν να πιω κάτι παγωμένο και γλυκό... Μισή ώρα και μια λεμονίτα μετά συνεργάστηκε και άρχισε τις γυμναστικές επιδείξεις!! Κλωτσιές, χέρια στην ανάταση, ανοιγόκλεινε το στόμα του κ.α. !!! Όλα τα όργανα μας στην θέση τους,μετρήσεις φυσιολογικές, περιμένουμε σήμερα τηλέφωνακι για την papay.... Επίσης το μπεμπέ μετριόταν μια βδομάδα μεγαλύτερο!! Ψηλό παιδί σαν τον μπαμπά του/της!!! Οπότε ΝΕΑ ΠΗΤ 18/11 

Καλημέρα κοπέλα μου μπράβο και σε σένα και στο μπεμπακι σου.ποδηλατο ε; Χαχαχα προσπάθησα να το κάνω εικόνα.Ειναι πολύ στεναχωρο που δεν τους αφήνουν κ υπερβολικό η αλήθεια είναι ειδικά τώρα που θα γίνει χαμός με τουρίστες και κατά τα άλλα τους πειράζει αυτό.Αλλα τι να πούμε; Ελπίζω μόνο να βελτιωθεί η κατάσταση και να μη συνεχιστεί μέχρι το φθινόπωρο.

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Just now, MinakiG είπε:

Υπέροχα τα νέα σου!! Όλα είναι καλά και αυτό είναι το βασικό. Φύλο μάθατε; Νομιζω όλοι οι μπαμπάδες του γκρουπ το ίδιο πέρασαν. Σου έδωσαν τουλάχιστον dvd με τη διαδικασία για να το δει ο άντρας σου στο σπίτι;

BwLip2.png

Just now, Eirini1988 said:

Υπέροχα τα νέα σου!! Όλα είναι καλά και αυτό είναι το βασικό. Φύλο μάθατε; Νομιζω όλοι οι μπαμπάδες του γκρουπ το ίδιο πέρασαν. Σου έδωσαν τουλάχιστον dvd με τη διαδικασία για να το δει ο άντρας σου στο σπίτι;

Μόνο φωτό..... Όχι φύλο δεν φαινόταν με τίποτα ακόμα και εγώ που ξέρω λόγω επαγγέλματος από υπερήχους δεν είχε καλή λήψη... Ούτως ή άλλως σε αυτές τις εβδομάδες μαντεύουν κυρίως.... Σε ένα μήνα θα πάμε στο ιατρείο, να το δει και ο μπαμπάς και ίσως να μάθουμε !!!

• Μου αρέσει 2

4DTxp3.png 47gQp3.png

Just now, MinakiG είπε:

Καλημέρα !!!τελεια περιγραφή και νέα !!!με το καλό το μπεμπέ !!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...