Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, xristinakarr είπε:

Κορίτσι μου εγώ την επόμενη μέρα μετά από prp ωοθηκών ανέβασα δέκατα, με είχε προετοιμάσει βέβαια ο γιατρός, αν και γενικά δε νιώθω πολλά πολλά, με το prp τα είχα δει κωλυώμενα αλλά κράτησε μια μέρα. Στο λέω απλά να το έχεις υπόψη σου, τουλάχιστον μην έχεις βαρύ πρόγραμμα για αύριο. Μακάρι βέβαια να μην καταλάβεις τίποτα!

Καλή επιτυχία με το εμβρυάκι!!

Α τι καλά ! Οχι δε μου είπε τίποτα! Καλά που μου το είπες γιατί αύριο θα πάω γραφείο, να πάρω κανένα ντεπόν μαζί. Αναγκαστικά πρέπει να πάω γιατί τη σημερινή την έβαλα άδεια. Προς το παρόν νιώθω καλά, μακάρι να παραμείνει έτσι. 

2 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Αν έχει πιάσει το prp θα δεις μεγαλύτερο αριθμό στην ΑΜΗ. Στην πραγματικότητα σου ξυπνάει αυτά που ας πούμε κοιμόντουσαν και δεν θα ξυπνούσαν ποτέ. Αυτά νομίζω δεν μετριούνται στην τιμή οπότε όταν ξυπνάμε δείχνουν πιο ενεργές οι ωοθήκες σου και ανεβαίνει η τιμή. Αυτό έχω καταλάβει, αν είναι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα.

Μπορεί και να είναι έτσι! Θα κάνω ΑΜΗ σε κανένα μήνα από περιέργεια και μόνο και θα σας πω.

• Ευχή 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Φραουλίνο είπε:

Κορίτσια μου μόλις γυρίσαμε!! Όλα τέλεια με την αυχενική, οι μετρήσεις πολύ καλές όλες, η αυχενική 1,9 και ΜΆΛΛΟΝ κοριτσάκι!!! Πανηγυρισμοί ακουγοντουσαν από τη βιντεοκληση κορίτσια χαμός χαχαχα!!! Είμαι τόσο χαρούμενη και ανακουφισμενη :) Η pappA θα βγει την Τρίτη αλλά ο γιατρός μου είπε σχεδόν απίθανο να ανατραπεί κάτι.. 

Κοπέλα μου!!!!τι τέλεια νέα αυτά!!!!κοριτσαρος ε;;;;σούπερ κ η αυχενική σου..την έχεις σε καμία καλή φωτό την δεσποινίδα σου;;ο γιατρός καλός;σου άρεσε;:razz:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, VDPap said:

Σουρεάλ Υβόννη μου, σαν να μην υπήρχα!! Αυτή τη φορά έχουν γνώση οι φύλακες:wink::D Θα στήσω το κινητό σ ένα σημείο και θα τους αφήσω να τα πουν με την ησυχία τους!!

Χαχαχαχα να πας προετοιμασμενη και να ντυθεις πρωτα πριν κανεις την οποια κινηση να τους φερεις σε εποκοινωνια χαχαχαχα!!

• Χαχα 2

oz5Vp2.png

Κορίτσια μου μόλις γυρίσαμε!! Όλα τέλεια με την αυχενική, οι μετρήσεις πολύ καλές όλες, η αυχενική 1,9 και ΜΆΛΛΟΝ κοριτσάκι!!! Πανηγυρισμοί ακουγοντουσαν από τη βιντεοκληση κορίτσια χαμός χαχαχα!!! Είμαι τόσο χαρούμενη και ανακουφισμενη :) Η pappA θα βγει την Τρίτη αλλά ο γιατρός μου είπε σχεδόν απίθανο να ανατραπεί κάτι.. 

Φανταστικά νεααα 

Ναι μην ανησυχείς καθόλου αφού είναι τόσο καλή η αυχενική η κοριτσάκι μου.μπραβο μπράβο με το καλό η μπεμπουλα σας

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Just now, Φραουλίνο said:

Κοριτσακι μου!!!!!!!!!!! Μπραβο για την τελεια αυχενικη σου!!!!!! Ημουν σιγουρη ολα ηταν καλα, γιατι το ειδα εγω το ονειρο!!! Και ας ειχες κοκκινο μαλλι χαχαχαχα! Κοριτσακι ε; Χαμος ο πατερας απο τη βιντεοκληση! Με το καλο στην αγκαλια σας να ερθει!!

Just now, Despoina Mar said:

Θ γίνει σε ένα εκλησσακι πάνω σ ένα λοφάκι.. κ θ έχω ροζ της Πουδρας,μπεζ και άσπρο.. 

Υπεροχο το εκκλησακι!!!!! Και τελεια χρωματα!!!! Εμεις σε εκκλησακι κατω απο την Ακροπολη και χρωματα ασπρο και λιγο λαδι!!! Η ωρα η καλη και παντα χαρες!!!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια!!! Λέτε να ερχόμαστε μία μία μετά τη Β επιπέδου να λέμε εεεεε τελικά είναι αγόρι.. Χαχαχα!! 

Ααα ρε κορίτσια εγώ είμαι που παντρεύομαι ίδια μέρα με τη @Despoina Mar :) Τώρα τα διάβασα! 

Just now, MumMaria είπε:

Κοπέλα μου!!!!τι τέλεια νέα αυτά!!!!κοριτσαρος ε;;;;σούπερ κ η αυχενική σου..την έχεις σε καμία καλή φωτό την δεσποινίδα σου;;ο γιατρός καλός;σου άρεσε;:razz:

Πολλές καλές φώτο πήραμε έχουμε πάθει πλάκα τις βλέπουμε συνέχεια! Ο γιατρός σοβαρός αλλά ναι πολύ λεπτομερής και καλός!! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Φραουλίνο said:

Ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια!!! Λέτε να ερχόμαστε μία μία μετά τη Β επιπέδου να λέμε εεεεε τελικά είναι αγόρι.. Χαχαχα!! 

Ααα ρε κορίτσια εγώ είμαι που παντρεύομαι ίδια μέρα με τη @Despoina Mar :) Τώρα τα διάβασα! 

Η ωρα η καλη κοριτσι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Τι κάνετε κορίτσια;;;

Περασα μια πολύ ιδιαίτερη μέρα σήμερα..  Γέννησε η κουμπαρά μου κι επειδή ο κουμπάρος μας δεν μπορούσε να μπει, πήγαμε με τον άντρα μου από το μεσημέρι να του κάνουμε παρέα στο πάρκινγκ.. Ο μπέμπης γεννήθηκε 3,700kg στις 6:30. Πήρα και μια γεύση πως μοιάζει η γεννά στα χρόνια του κωροναϊού..

@Φραουλίνο μπεμπουλα τελικά!!! Άλλη μια στην παρεούλα μας! Άντε με το καλό κορίτσι μου...  Χαίρομαι πολύ που όλα είναι καλά!! 

• Ευχαριστώ 1

BwLip2.png

Πολλές καλές φώτο πήραμε έχουμε πάθει πλάκα τις βλέπουμε συνέχεια! Ο γιατρός σοβαρός αλλά ναι πολύ λεπτομερής και καλός!! 

Σε βρήκαμε !εσυ είσαι η νυφούλα !!!Η ώρα η καλη και με το καλό η μπεμπα σας !!Να μας πεις κ συ κάποια στιγμή τις λεπτομέρειες !!

καλυτερα σοβαρός Αλλα λεπτομερής !

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, Eirini1988 said:

Τι κάνετε κορίτσια;;;

Περασα μια πολύ ιδιαίτερη μέρα σήμερα..  Γέννησε η κουμπαρά μου κι επειδή ο κουμπάρος μας δεν μπορούσε να μπει, πήγαμε με τον άντρα μου από το μεσημέρι να του κάνουμε παρέα στο πάρκινγκ.. Ο μπέμπης γεννήθηκε 3,700kg στις 6:30. Πήρα και μια γεύση πως μοιάζει η γεννά στα χρόνια του κωροναϊού..

@Φραουλίνο μπεμπουλα τελικά!!! Άλλη μια στην παρεούλα μας! Άντε με το καλό κορίτσι μου...  Χαίρομαι πολύ που όλα είναι καλά!! 

Αχ Ειρηνακι μου συγκινηθηκα που του κανατε παρεα στο παρκινγκ!!!! Να σας ζησει ο μπεμπης!!!!!!!!!!!!!! Αντε θα ειναι κοντα τα αγορακια σας να παιζουν μαζι! Ευχομαι να ειναι καλα η κουμπαρα σου και συντομα σπιτακι της!!!

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Η ωρα η καλη κοριτσι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! :x

Just now, demifilol είπε:

Σε βρήκαμε !εσυ είσαι η νυφούλα !!!Η ώρα η καλη και με το καλό η μπεμπα σας !!Να μας πεις κ συ κάποια στιγμή τις λεπτομέρειες !!

καλυτερα σοβαρός Αλλα λεπτομερής !

Ναι τελικά εντάξει έμεινα πολύ ευχαριστημένη!! Τώρα αν κάτι δεν είναι καλό το πως θα το έλεγε και γενικά τι αίσθηση θα έδινε δεν ξέρω αλλά εκ του ασφαλούς μπορώ να πω ότι ήταν πολύ καλός! Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για τις ευχές! :)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Αχ Ειρηνακι μου συγκινηθηκα που του κανατε παρεα στο παρκινγκ!!!! Να σας ζησει ο μπεμπης!!!!!!!!!!!!!! Αντε θα ειναι κοντα τα αγορακια σας να παιζουν μαζι! Ευχομαι να ειναι καλα η κουμπαρα σου και συντομα σπιτακι της!!!

Ευχαριστούμε πολύ!! Ναι θα είναι συνομήλικα τα μπεμπακια μας, ελπίζω να γίνουν τόσο καλοί φίλοι όσο και οι μπαμπάδες τους! Ευτυχώς όλα καλά αν και ταλαιπωρήθηκε αρκετά.. Είχε και μεγάλο μωρό.. Ελπίζω όταν έρθει η σειρά μας τα πράγματα να είναι καλύτερα. Θέλω αυτή τη στιγμή να τη ζήσω μαζί με τον άντρα μου..

• Μου αρέσει 2

BwLip2.png

Just now, Eirini1988 said:

Ευχαριστούμε πολύ!! Ναι θα είναι συνομήλικα τα μπεμπακια μας, ελπίζω να γίνουν τόσο καλοί φίλοι όσο και οι μπαμπάδες τους! Ευτυχώς όλα καλά αν και ταλαιπωρήθηκε αρκετά.. Είχε και μεγάλο μωρό.. Ελπίζω όταν έρθει η σειρά μας τα πράγματα να είναι καλύτερα. Θέλω αυτή τη στιγμή να τη ζήσω μαζί με τον άντρα μου..

Το ευχομαι κι εγω κοριτσι μου για ολες μας! Πιστευω θα πανε ολα καλα ως τοτε!!!! Με το καλο να αναρρωσει η κοπελα τωρα και να χαρει το μπεμπακο της!!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Τέλεια νέα μτ καλό το κοριτσάκι σ!!!

Αληθεια;;;Τελικά σε στενό κύκλο θ τ κανετε;;;

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Αυτό μετράει κοπέλα μου,να είναι καλός ο γιατρός,εντάξει δεν θα τον κάνεις κ κολλητό σου!!!χααχαχαχα

Άρα περιμένουμε κι από σένα ανταπόκριση!!πω πω μια βδομάδα θα μιλάμε!!!τις 300 σελίδες για πλάκα τις φτάνουμε!! χααχαχα

Just now, Eirini1988 είπε:

Τι κάνετε κορίτσια;;;

Μπράβο κοπέλα μου,κανατε,παρέα στον μπαμπάκα,φαντάζομαι την αγωνία του!!κορίτσια μου εμείς μακάρι να γεννησουμε με τους αντρουληδες μας,όχι μόνο για την δική μας ψυχολογική στήριξη,αλλά κ οι ίδιοι μωρέ το έχουν ανάγκη..εμένα ο άντρας μου από τώρα το σκέφτεται κ μου λέει 'δεν έρχομαι στους υπερήχους κ το μωρό πρώτη φορά θα το δω στην γέννα'  του λέω 'ε κι εκεί κάτσε να δουμε'  κ με ύφος λυπημένο μου λέει 'κανε πλάκα,δεν υπάρχει περίπτωση ε;'. Σαν κουτάβι ο καημενος

Just now, Eirini1988 είπε:

Φυσιολογικά γεννήσε;τι όμορφο που οι άντρες σας κολλητοί κ τώρα συνομήλικα τα αγοράκια σας!!:x

Just now, MumMaria είπε:

Αυτό μετράει κοπέλα μου,να είναι καλός ο γιατρός,εντάξει δεν θα τον κάνεις κ κολλητό σου!!!χααχαχαχα

Άρα περιμένουμε κι από σένα ανταπόκριση!!πω πω μια βδομάδα θα μιλάμε!!!τις 300 σελίδες για πλάκα τις φτάνουμε!! χααχαχα

Μπράβο κοπέλα μου,κανατε,παρέα στον μπαμπάκα,φαντάζομαι την αγωνία του!!κορίτσια μου εμείς μακάρι να γεννησουμε με τους αντρουληδες μας,όχι μόνο για την δική μας ψυχολογική στήριξη,αλλά κ οι ίδιοι μωρέ το έχουν ανάγκη..εμένα ο άντρας μου από τώρα το σκέφτεται κ μου λέει 'δεν έρχομαι στους υπερήχους κ το μωρό πρώτη φορά θα το δω στην γέννα'  του λέω 'ε κι εκεί κάτσε να δουμε'  κ με ύφος λυπημένο μου λέει 'κανε πλάκα,δεν υπάρχει περίπτωση ε;'. Σαν κουτάβι ο καημενος

Φυσιολογικά γεννήσε;τι όμορφο που οι άντρες σας κολλητοί κ τώρα συνομήλικα τα αγοράκια σας!!:x

Ναι φυσιολογικά γέννησε. Ήταν από χθες βράδυ εκεί, αρκετές ώρες μέχρι να ρθει ο μπέμπης..

Ο δικός μου πάντως λέει θα ντυθεί νοσηλευτής και θα μπει κρυφά :razz:.. Έχουν κι αυτοί το άγχος τους μωρέ και είναι μια στιγμή που δεν θέλουν να χάσουν. Και οι καημένοι τελευταία είναι αποκλεισμένοι από κάθε εξέταση..

BwLip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...