Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, xristinakarr είπε:

Κορίτσι μου εγώ την επόμενη μέρα μετά από prp ωοθηκών ανέβασα δέκατα, με είχε προετοιμάσει βέβαια ο γιατρός, αν και γενικά δε νιώθω πολλά πολλά, με το prp τα είχα δει κωλυώμενα αλλά κράτησε μια μέρα. Στο λέω απλά να το έχεις υπόψη σου, τουλάχιστον μην έχεις βαρύ πρόγραμμα για αύριο. Μακάρι βέβαια να μην καταλάβεις τίποτα!

Καλή επιτυχία με το εμβρυάκι!!

Α τι καλά ! Οχι δε μου είπε τίποτα! Καλά που μου το είπες γιατί αύριο θα πάω γραφείο, να πάρω κανένα ντεπόν μαζί. Αναγκαστικά πρέπει να πάω γιατί τη σημερινή την έβαλα άδεια. Προς το παρόν νιώθω καλά, μακάρι να παραμείνει έτσι. 

2 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Αν έχει πιάσει το prp θα δεις μεγαλύτερο αριθμό στην ΑΜΗ. Στην πραγματικότητα σου ξυπνάει αυτά που ας πούμε κοιμόντουσαν και δεν θα ξυπνούσαν ποτέ. Αυτά νομίζω δεν μετριούνται στην τιμή οπότε όταν ξυπνάμε δείχνουν πιο ενεργές οι ωοθήκες σου και ανεβαίνει η τιμή. Αυτό έχω καταλάβει, αν είναι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα.

Μπορεί και να είναι έτσι! Θα κάνω ΑΜΗ σε κανένα μήνα από περιέργεια και μόνο και θα σας πω.

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Υβόννη είπε:

Φραουλινο μου οπως και να ειναι ο γιατρος εσυ θες εναν επαγγελματια τωρα, δε θα τον πιασεις και κολλητο!! Χειροτερος απο τον δικο μου δε θα ειναι σε ψυχροτητα παντως χαχαχα! Αλλα εσυ θα κοιτας το μωρο σου και δε σε νοιαζει τωρα κατι αλλο, περα του να κανει καλα τη δουλεια του! Επισης εχεις δικιο με τον αντρα, κι εμενα μου λειπει πολυ ο δικος μου καθε φορα...Αλλα ενα πραγμα που μαθαινουμε μεσα απο ολο αυτο ειναι να ειμαστε προσαρμοστικες! Αυτο αν το μαθουμε και στα παιδια μας θα ειναι το μεγαλυτερο δωρο για τη ζωη τους! Ο αντρας σου θα ειναι μαζι σου και ας μην τον βλεπεις! Εμενα ουτε κινητο με αφησαν σκεψου...Αλλα οσο εβλεπα το μωρο ηξερα οτι ο αντρας μου ειναι μαζι μου, αφου ενα κομματι του μωρο μου ειναι αυτος!

Μου σταμάτησαν οι φατσούλες!!!(τόσες που έβαλα!) Αλλά ήθελα να σχολιάσω την τελευταία σου πρόταση με ένα ωωωωωω:x

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Χαχα!!δεν ειναι τελειο;;ολες οι σκεψεις εκει περα να τα διαβαζουμε μετα κ να λεμε τι γραφαμε τοτε :grin:

Ναιιιι:x και μετά από χρόνια να της δει το μωρακι που δεν θα είναι πλέον μωράκι..

Just now, demifilol είπε:

Το καλύτερο είναι αυτό που κανεις !!ετσι ηρεμεισ !Μαλλον πρέπει να ρίξω και εγώ ένα κλάμα !!καιρο έχω να κλάψω ,εγώ που κλαιω με το παραμικρό !!αχ αυτά τα κορίτσια !!εγινα σκληρή ;;;!!

Έχεις περάσει πολλά κοπέλα μου,σίγουρα έγινες πιο σκληρή/δυναμική θα συμπληρωσω!ρίξε το κλαματακι σου κ θα στρώσεις!!χαχαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

11 ώρες πρίν, Υβόννη είπε:

Καλως το το κοριτσι μας! Το καταλαβα οτι θα εχεις μπλεξει με δουλεια! Μαθηματα ε; Αχ η πιο ομορφη δουλεια το εκπαιδευτικου! Τί διδασκεις κοριτσακι μου; Με το καλο να δεις το αγορακι σου την Τριτη!!!!!!! Θα εχετε παλι βιντεοκληση με συζυγο και γυναικολογο; Χιχιχιχιχι! Ευχομαι να το απολαυσεις!

Τωρα ειδα ξενες γλωσσες διδασκεις!!!! Πολυ ωραια!!!!

Κοριτσι μου να σου ζησει η μπεμπα οσυ!!! Υπεροχο που τη γεννησες στα γενεθλια σου!!!! Να εισαι παντα καλα και να την καμαρωνεις να μεγαλωνει!

Ναι στα 15 θα το πει, δε σημαινει οτι θα παει κιολας! Χαχαχαχαχα!!! Ειδα σημερα και λιγο καποιους φοιτητες μου μεσω ιντερνετ και χαρηκα! Σιγα σιγα θα μπουν ολα σε σειρα! Κακως αγχωθηκα κι εγω χτες:)

Να σαι καλά κοπέλα μου και με το καλό να πάρεις αγκαλίτσα το υπέροχο πλασματάκι που έχεις στην κοιλίτσα σου :)

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Just now, demifilol said:

Το καλύτερο είναι αυτό που κανεις !!ετσι ηρεμεισ !Μαλλον πρέπει να ρίξω και εγώ ένα κλάμα !!καιρο έχω να κλάψω ,εγώ που κλαιω με το παραμικρό !!αχ αυτά τα κορίτσια !!εγινα σκληρή ;;;!!

Καθολου σκληρη δεν εγινες! Απλα καθομαστε ολες και κρινουμε τα συναισθηματα μας αντι να τα εκτονωσουμε! Δινεις μεγαλο αγωνα για το κοριτσακι σου και εχεις καθε δικαιωμα και να τσαντιστεις και να κλαψεις! Ολα μεσα στο προγραμμα ειναι!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

12 ώρες πρίν, Gogo1994 είπε:

Να χαίρεσαι το μπεμπακι σου κορίτσι μου αχ μακάρι να είμαστε και εμείς του χρόνου στην ίδια θέση.Νοεμβρης ο μήνας μας ε; Και εγώ έχω γενέθλια στις 1 λες να μας κάνει έκπληξη να έρθει λίγο νωρίτερα στα γενέθλια μου; Πητ 5 έχω δεν είναι κ μακρυά

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.θα είστε στην δική μου θέση και θα είστε τρισευτυχισμενες!!Μακάρι να σου κάνει την καλύτερη έκπληξη και να έρθει και σένα την ημέρα των γενεθλίων σου!Και όντως δεν είναι μακριά η πητ σου απ τα γενέθλια σου!Εγώ είχα πητ 3 Δεκεμβρίου,αλλά τελικά γέννησα 21 Νοεμβρίου:x

• Μου αρέσει 2

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Καθολου σκληρη δεν εγινες! Απλα καθομαστε ολες και κρινουμε τα συναισθηματα μας αντι να τα εκτονωσουμε! Δινεις μεγαλο αγωνα για το κοριτσακι σου και εχεις καθε δικαιωμα και να τσαντιστεις και να κλαψεις! Ολα μεσα στο προγραμμα ειναι!!

Just now, MumMaria είπε:

Μου σταμάτησαν οι φατσούλες!!!(τόσες που έβαλα!) Αλλά ήθελα να σχολιάσω την τελευταία σου πρόταση με ένα ωωωωωω:x

Ναιιιι:x και μετά από χρόνια να της δει το μωρακι που δεν θα είναι πλέον μωράκι..

Έχεις περάσει πολλά κοπέλα μου,σίγουρα έγινες πιο σκληρή/δυναμική θα συμπληρωσω!ρίξε το κλαματακι σου κ θα στρώσεις!!χαχαχαχα

Ακόμα μια κουβέντα παραπάνω  η με υφος να μου πεις ,εγώ κλαιω !Και από τα νεύρα μου κλαιω !θα το βρω κ το κλάμα μου !’θα κλάψω σίγουρα στην γεννά !!!χαχαχαχα

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

12 ώρες πρίν, MumMaria είπε:

Ευχαριστούμε γλυκό μας νεκταρινακι !!!Να χαίρεσαι το παιδάκι σου!εγώ είμαι κ μανούλα του 19. Τον Αύγουστο.κοντα τα μωράκια μας!:x

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!Και εσύ να χαίρεσαι το αγοράκι σου(έτσι βλέπω στο τικερακι)και τώρα περίμενεις κοριτσάκι??τι καλά,τι ευτυχια:xΔεν θα έχουνε πολλή διαφορά τα παιδάκια σου,τι ωραία!Ναι κοντά είμαστε,εσύ Αύγουστο εγώ Νοέμβριο :)περίπου 9 μηνων είναι τώρα ο μπέμπης σου Ε??Εμένα σε 6 ημέρες γίνεται 6.ξεκινάμε και στέρεες:)

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Αχ Δεσποινακι δυστυχώς κ εγώ πολύ χάλια !κανω εμετό από χθες το βράδυ μέχρι τωρα !δεν ξέρω ποσό ακόμα θα κρατήσουν !!Μια χάνεται η υπομονη μια έπανερχεται !

Ολα ρυθμίζονται Υβόννη μ ,πολύ όμορφα !ευχομαι κ το ζάχαρο να έχει καλα αποτελέσματα !

Πω ρε συ κ εγώ έτσι μια απελπίζομαι μια το ξεχνάω μόλις νιώσω καλύτερα.. ας ελπίσουμε ν είναι μέχρι τ 4ο

Just now, MumMaria είπε:

Εμένα μου έδωσε ο γιατρός χθες αιματολογικες κ d και έκλεισα ραντεβού σε μικροβιολογικό τρίτη το πρωί.πιστευω κ ο σίδηρος κ η d θα είναι χάλια.το ζάχαρο να δούμε..

Πάλι καλά υπάρχουν τα συμπληρώματα κ μας σώζουν ..

Πότε είναι ο γάμος;;κοπέλα μου λίγο υπομονή,κι εγώ έχω ακόμα αναγουλες,δεν συγκρίνονται βέβαια με αυτές πριν ένα μήνα αλλά ακόμα υπάρχουν.την μέρα του γάμου σου κ την προηγούμενη κοίτα να φας λόγο πιο ελαφριά κ στεγνά κ θα είσαι μια χαρουλα!είμαι σίγουρη!

Κι εσύ χάλια ε;τι να πω...το επόμενο σκαλοπατακι που λένε ότι περνάνε οι εμετοι κ οι αναγουλες είναι οι 5 μήνες δλδ μπαίνοντας στην 17η. Μπορεί τότε να μας περάσουν..

Πω πω κορίτσια το συνειδητοποιειτε πως περνάει ο καιρός;;;:-P

27 Ιουνίου ευτυχώς έχω ακόμα μπας κ είμαι καλύτερα τότε.. Κ εγώ αυτό σκεφτόμουν σμρ είμαστε στη μέση τ 4ου μήνα απιστευτοο

k1S4p3.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Πω ρε συ κ εγώ έτσι μια απελπίζομαι μια το ξεχνάω μόλις νιώσω καλύτερα.. ας ελπίσουμε ν είναι μέχρι τ 4ο

27 Ιουνίου ευτυχώς έχω ακόμα μπας κ είμαι καλύτερα τότε.. Κ εγώ αυτό σκεφτόμουν σμρ είμαστε στη μέση τ 4ου μήνα απιστευτοο

Εγώ συνεχεια έχω τσίχλα ,δοκίμασε το !Στον γάμο σου θα είσαι ήδη στον πέμπτο αρα Δ θα έχεις τίποτε από αναγούλες και θα το ευχαριστηθείς !!!

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Εγώ συνεχεια έχω τσίχλα ,δοκίμασε το !Στον γάμο σου θα είσαι ήδη στον πέμπτο αρα Δ θα έχεις τίποτε από αναγούλες και θα το ευχαριστηθείς !!!

Από το στόμα σ και στου Θεού τ αυτί χαχα.. τώρα έφαγα φλασιά εσύ η η @Lady παντρευόταν τωρα;;;

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Despoina Mar είπε:

Από το στόμα σ και στου Θεού τ αυτί χαχα.. τώρα έφαγα φλασιά εσύ η η @Lady παντρευόταν τωρα;;;

Εγώ όχι ξανά ,,,αλλα γαμήλιο θα ξαναπηγαίνα!!χαχαχαχ

Δ θυμάμαι ποια ,,,νομίζω Ιούνιο όμως !!

• Χαχα 2

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, demifilol said:

Εγώ όχι ξανά ,,,αλλα γαμήλιο θα ξαναπηγαίνα!!χαχαχαχ

Δ θυμάμαι ποια ,,,νομίζω Ιούνιο όμως !!

Δεν εχω αλλα φατσακια οποτε...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Για το σχολιο με το γαμλιο ταξιδι!!

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Δεν εχω αλλα φατσακια οποτε...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Για το σχολιο με το γαμλιο ταξιδι!!

Να είμαστε καλα και στα 50 μας Ισως το ξανακάνω !!!χααχχαχα

Να είμαστε καλα και στα 50 μας Ισως το ξανακάνω !!!χααχχαχα

@Despoina Mar τι χρωμα θα είναι ο γάμος σου ;;

• Χαχα 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Καλησπέρα κορίτσια!!! έχω πολύ καιρό να σας γράψω, δουλεύω πολλές ώρες κι εγω αλλά σας παρακολουθώ σχεδόν κάθε μερα..  με τις δυσκολίες σας και τα ευχάριστα σας! το καλύτερο με αυτη την ομάδα είναι πόσο πολύ υποστηρίζετε η μια την άλλη! ακόμα και οι δυσκολίες γίνονται λίιιγο πιο εύκολες! υπομονή στα κορίτσια με τα εντονα συμπτώματα.. και εγω στην 11η εβδομάδα μπήκα και είμαι πολύ χάλια, οτι και να φαω με ενοχλεί και εχω μια απαίσια γευση πάντα.. αρκετούς εμετούς σχεδόν κάθε μέρα και ενα έντερο χάλια..αλλα όλα αυτα βρε κορίτσια μας μάλλον γιατί το μωράκι μας μας δείχνει έτσι την ισχυρή του παρουσία! :)

καλά αποτελέσματα σε όλα τα κορίτσια για τις εξετάσεις σας και τις αυχενικές σας! στέλνω όλη μου την θετική ενέργεια... εγω κορίτσια εχω την Παρασκευή αυχενική, μετράω μέρες...

• Μου αρέσει 5

kEWVp2.png

πρίν από 27 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!Και εσύ να χαίρεσαι το αγοράκι σου(έτσι βλέπω στο τικερακι)και τώρα περίμενεις κοριτσάκι??τι καλά,τι ευτυχια:xΔεν θα έχουνε πολλή διαφορά τα παιδάκια σου,τι ωραία!Ναι κοντά είμαστε,εσύ Αύγουστο εγώ Νοέμβριο :)περίπου 9 μηνων είναι τώρα ο μπέμπης σου Ε??Εμένα σε 6 ημέρες γίνεται 6.ξεκινάμε και στέρεες:)

Άντε καλή αρχή κοπέλα μου,εμείς στην αρχή ζοριστηκαμε λίγο αλλά τώρα τα τσακίζει όλα!!χαχααχα!ναι αγοράκι έχω κοντά 9 μηνών κ τώρα περιμένω κ την κόρη!!:x

Just now, Sofaki_88 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!! έχω πολύ καιρό να σας γράψω, δουλεύω πολλές ώρες κι εγω αλλά σας παρακολουθώ σχεδόν κάθε μερα..  με τις δυσκολίες σας και τα ευχάριστα σας! το καλύτερο με αυτη την ομάδα είναι πόσο πολύ υποστηρίζετε η μια την άλλη! ακόμα και οι δυσκολίες γίνονται λίιιγο πιο εύκολες! υπομονή στα κορίτσια με τα εντονα συμπτώματα.. και εγω στην 11η εβδομάδα μπήκα και είμαι πολύ χάλια, οτι και να φαω με ενοχλεί και εχω μια απαίσια γευση πάντα.. αρκετούς εμετούς σχεδόν κάθε μέρα και ενα έντερο χάλια..αλλα όλα αυτα βρε κορίτσια μας μάλλον γιατί το μωράκι μας μας δείχνει έτσι την ισχυρή του παρουσία! :)

καλά αποτελέσματα σε όλα τα κορίτσια για τις εξετάσεις σας και τις αυχενικές σας! στέλνω όλη μου την θετική ενέργεια... εγω κορίτσια εχω την Παρασκευή αυχενική, μετράω μέρες...

Καλή επιτυχία γλυκιά μου κ κουράγιο με τα συμπτώματα!!!να μου πεις κ πητ κ φύλο να συμπληρώσω το πινακακι!!!!!:x

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...