Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, xristinakarr είπε:

Κορίτσι μου εγώ την επόμενη μέρα μετά από prp ωοθηκών ανέβασα δέκατα, με είχε προετοιμάσει βέβαια ο γιατρός, αν και γενικά δε νιώθω πολλά πολλά, με το prp τα είχα δει κωλυώμενα αλλά κράτησε μια μέρα. Στο λέω απλά να το έχεις υπόψη σου, τουλάχιστον μην έχεις βαρύ πρόγραμμα για αύριο. Μακάρι βέβαια να μην καταλάβεις τίποτα!

Καλή επιτυχία με το εμβρυάκι!!

Α τι καλά ! Οχι δε μου είπε τίποτα! Καλά που μου το είπες γιατί αύριο θα πάω γραφείο, να πάρω κανένα ντεπόν μαζί. Αναγκαστικά πρέπει να πάω γιατί τη σημερινή την έβαλα άδεια. Προς το παρόν νιώθω καλά, μακάρι να παραμείνει έτσι. 

2 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Αν έχει πιάσει το prp θα δεις μεγαλύτερο αριθμό στην ΑΜΗ. Στην πραγματικότητα σου ξυπνάει αυτά που ας πούμε κοιμόντουσαν και δεν θα ξυπνούσαν ποτέ. Αυτά νομίζω δεν μετριούνται στην τιμή οπότε όταν ξυπνάμε δείχνουν πιο ενεργές οι ωοθήκες σου και ανεβαίνει η τιμή. Αυτό έχω καταλάβει, αν είναι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα.

Μπορεί και να είναι έτσι! Θα κάνω ΑΜΗ σε κανένα μήνα από περιέργεια και μόνο και θα σας πω.

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Υβόννη είπε:

Μου θυμισες τωρα εμενα στα 10 που αποφασισα να φυγω απο το σπιτι επειδη με μαλωσαν, εκανα ενα τετραγωνο και γυρισα χαχαχα!!

Ελα μωρε κοριτσακι μου, εχεις κι εσυ δικιο τωρα...Σε καταλαβαινω. Ξαπλα και εμετος μαζι ενταξει σου εσπασαν τα νευρα. Ελπιζω σημερα ομως να εισαι πιο καλα! Μετα ναι πακετο στο μπαμπα για λιγο να ηρεμησουμε χαχαχα!

Όντως παιδικο ήταν αυτό που εκανα χαχαχα δεν μπορώ πολλή ώρα όρθια!γιΑυτο κρεβατακι κ λεκανιτσα !σημερα πιο χάλια είμαι κ ναι έχουν κλονιστεί τα νεύρα μου !που θα πάει ,συγχωρέστε με,θα επανέλθω δριμύτερη !!

ωραίο δωρο κ ενθύμιο κορίτσια !!!

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Εν τω μεταξυ σε ειδα στον υπνο μου και ειδα οτι εισαι κοκκινομαλλα! Χαχαχαχαχα! Δεν ξερω αν ισχυει παντως σου πηγαιναν (και ας μη σε εχω δει ποτε)! Για σκεψου το!

Ολα τελεια θα ειναι!!!! Κανε μπανακι, διαλεξε ωραια ρουχαλακια!! Ο αντρας σου εχει αγωνια ή κανει τον ανετο;

Χάχαχαχα αλήθεια κορίτσι μου; Όχι ειμαι καστανοξανθη αλλά κάποτε τα είχα κόκκινα και όντως μου πήγαιναν και αυτά! Ο άντρας μου έχει πολύ αγωνία αλλά είναι άνθρωπος που την εκφράζει όταν έρθει η στιγμή να αντιμετωπίσει το θέμα και όχι δύο χρόνια πριν όπως εγώ.. Οπότε αυτό με βοηθάει πάρα πολύ! Γενικά όμως εκφραζεται πολύ συναισθηματικά και στη χαρά και στη λύπη δεν είναι κλειστός άνθρωπος.. 

• Μου αρέσει 2

Just now, demifilol said:

Όντως παιδικο ήταν αυτό που εκανα χαχαχα δεν μπορώ πολλή ώρα όρθια!γιΑυτο κρεβατακι κ λεκανιτσα !σημερα πιο χάλια είμαι κ ναι έχουν κλονιστεί τα νεύρα μου !που θα πάει ,συγχωρέστε με,θα επανέλθω δριμύτερη !!

Οχι μωρε ειναι πολυ χαριτωμενο! Εμενα με συγκινει οταν μας βγαινει ενας παιδικος εαυτος! Σε εκανα εικονα και μου ηρθε ενα κοριτσακι στο μυαλο! Καλα εκανες και ξεσπασες. Μετα θα σε βοηθησε να χαλαρωσεις λιγο.

Καλε τί συγγνωμη, εδω ειμαστε να τα λεμε να ξεσπαμε! Με την ορμονη καγκελο συν τις ατομικες δυσκολιες η καθεμια, σεξ δεν κανουμε να εκτονωθουμε, φαι δεν τρωμε να με τις αναγουλες και τα ζαχαρα, ε μα πια! Ολες μαζι ειμαστε η μια για την αλλη!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Just now, Φραουλίνο είπε:

Τα κατάφερα κοιμήθηκα αλλά με πολλές διακοπές και εφιάλτες επίσης!! Πφφφ αντε να περάσουν οι ώρες! 

Ρε κορίτσια δεν ξέρω αν το νιώσατε και εσείς αλλά αισθάνομαι ότι πιο πολύ με αγχώνει το άγνωστο.. Ότι δηλαδή θα πάω σε ένα άγνωστο ιατρείο με έναν γιατρό που δεν τον έχω ξαναδεί και πως θα είναι αν θα είναι καλός, ψυχρός κλπ δεν ξέρω γιατί αυτή η σκέψη μου δημιουργεί άγχος σε συνδιασμο βέβαια με τη σημαντικοτητα της εξέτασης και με το ότι δεν θα έχω τον άντρα μου δίπλα μου που είναι ο πιο υποστηρικτικος και γλυκός άνθρωπος! Θα τον έχω σε βιντεοκληση και μου είπαν χαμηλωμένο.. :(

Αν κ δεν εχω εμπειρια γιατι εμενα ο γιατρος μου ειναι κ πιστοποιημενος ,αλλα πιστευω οτι οι γιατροι που κανουν τετοιους ελεγχους εχουν κ την καταλληλη συμπεριφορα,οποτε μην βαζεις κ αλλο αγχος στο κεφαλακι σου.:)

• Μου αρέσει 2

oru1p3.png

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Γεια σας κοριτσια!! @MumMaria οντως περναει!! Εκανα μια αγορα εχτες κ εχω ενθουσιαστει.πηρα ενα βιβλιο το ημερολογιο της εγκυμοσυνης μου λεγεται.εχει χωρο για σχολια,φωτογραφιες.ηδη γραφω ακατάπαυστα απο χτες:eek: θα ειναι ωραιο ενθυμιο 

Κι εγώ το έχω!!!χααχαχα!!μου το πήρε η κολλητή μου από Καβάλα κ το παρέλαβα προχτες:x

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Οχι μωρε ειναι πολυ χαριτωμενο! Εμενα με συγκινει οταν μας βγαινει ενας παιδικος εαυτος! Σε εκανα εικονα και μου ηρθε ενα κοριτσακι στο μυαλο! Καλα εκανες και ξεσπασες. Μετα θα σε βοηθησε να χαλαρωσεις λιγο.

Καλε τί συγγνωμη, εδω ειμαστε να τα λεμε να ξεσπαμε! Με την ορμονη καγκελο συν τις ατομικες δυσκολιες η καθεμια, σεξ δεν κανουμε να εκτονωθουμε, φαι δεν τρωμε να με τις αναγουλες και τα ζαχαρα, ε μα πια! Ολες μαζι ειμαστε η μια για την αλλη!

Ώρες ώρες η λογική φεύγει ,,,,περιεργο ,,, !!ενω ξέρουμε όλες τι είναι σημαντικό κ τι όχι ,,,κολλάμε σε κάτι πράγματα !!!Ανθρώπινη φύση !!!

@Φραουλίνο καλη επιτυχία κοπέλα μ !παντα το άγνωστο μας τρομάζει αλλα έχεις δίπλα τον άνθρωπο σ και θα τον βλέπεις στο κινητό !ενα βλέμμα φτανει !!

• Μου αρέσει 2

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, Φραουλίνο said:

Τα κατάφερα κοιμήθηκα αλλά με πολλές διακοπές και εφιάλτες επίσης!! Πφφφ αντε να περάσουν οι ώρες! 

Ρε κορίτσια δεν ξέρω αν το νιώσατε και εσείς αλλά αισθάνομαι ότι πιο πολύ με αγχώνει το άγνωστο.. Ότι δηλαδή θα πάω σε ένα άγνωστο ιατρείο με έναν γιατρό που δεν τον έχω ξαναδεί και πως θα είναι αν θα είναι καλός, ψυχρός κλπ δεν ξέρω γιατί αυτή η σκέψη μου δημιουργεί άγχος σε συνδιασμο βέβαια με τη σημαντικοτητα της εξέτασης και με το ότι δεν θα έχω τον άντρα μου δίπλα μου που είναι ο πιο υποστηρικτικος και γλυκός άνθρωπος! Θα τον έχω σε βιντεοκληση και μου είπαν χαμηλωμένο.. :(

Φραουλινο μου οπως και να ειναι ο γιατρος εσυ θες εναν επαγγελματια τωρα, δε θα τον πιασεις και κολλητο!! Χειροτερος απο τον δικο μου δε θα ειναι σε ψυχροτητα παντως χαχαχα! Αλλα εσυ θα κοιτας το μωρο σου και δε σε νοιαζει τωρα κατι αλλο, περα του να κανει καλα τη δουλεια του! Επισης εχεις δικιο με τον αντρα, κι εμενα μου λειπει πολυ ο δικος μου καθε φορα...Αλλα ενα πραγμα που μαθαινουμε μεσα απο ολο αυτο ειναι να ειμαστε προσαρμοστικες! Αυτο αν το μαθουμε και στα παιδια μας θα ειναι το μεγαλυτερο δωρο για τη ζωη τους! Ο αντρας σου θα ειναι μαζι σου και ας μην τον βλεπεις! Εμενα ουτε κινητο με αφησαν σκεψου...Αλλα οσο εβλεπα το μωρο ηξερα οτι ο αντρας μου ειναι μαζι μου, αφου ενα κομματι του μωρο μου ειναι αυτος!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, MumMaria είπε:

Κι εγώ το έχω!!!χααχαχα!!μου το πήρε η κολλητή μου από Καβάλα κ το παρέλαβα προχτες:x

Χαχα!!δεν ειναι τελειο;;ολες οι σκεψεις εκει περα να τα διαβαζουμε μετα κ να λεμε τι γραφαμε τοτε :grin:

• Μου αρέσει 1

oru1p3.png

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Αν κ δεν εχω εμπειρια γιατι εμενα ο γιατρος μου ειναι κ πιστοποιημενος για αλλα πιστεω οι γιατροι που κανουν τετοιους ελεγχους εχουν κ την καταλληλη συμπεριφορα,οποτε μην βαζεις κ αλλο αγχος στο κεφαλακι σου.:)

Μακάρι, έχω διαβάσει διάφορα και για αμιλητους ψυχρούς εμβρυολόγους και δεν ξέρω τι να περιμένω αλλά θα σας πω.. :)

Just now, demifilol είπε:

Πφφφ Άλλες δυο εβδομάδες δλδ!απο την απελπισία μου άνοιξα την εξώπορτα να φύγω,,ήθελα να ουρλιάξω!περπατησα δέκα μέτρα κ εν τελει επέστρεψα στο κρεβάτι μ!!ας γεννηθεί με το καλό και στον μπαμπά της τέτοια !!!!!

Χααχαχαχα!!σε καταλαβαίνω,είναι κ η ακινησία που ζοριζει ακόμα περισσότερο το πράγμα..εγώ μέρα παρα μέρα θα ρίξω κ ένα κλάμα..τώρα από παράπονο είναι;από τις ορμόνες;για να εκτονωθω;θα σε γελάσω...αχ αυτά τα κορίτσια!!

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria είπε:

Χααχαχαχα!!σε καταλαβαίνω,είναι κ η ακινησία που ζοριζει ακόμα περισσότερο το πράγμα..εγώ μέρα παρα μέρα θα ρίξω κ ένα κλάμα..τώρα από παράπονο είναι;από τις ορμόνες;για να εκτονωθω;θα σε γελάσω...αχ αυτά τα κορίτσια!!

Το καλύτερο είναι αυτό που κανεις !!ετσι ηρεμεισ !Μαλλον πρέπει να ρίξω και εγώ ένα κλάμα !!καιρο έχω να κλάψω ,εγώ που κλαιω με το παραμικρό !!αχ αυτά τα κορίτσια !!εγινα σκληρή ;;;!!

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσακι μου μη το λες αυτο με το σιδηρο! Εγω ειμαι με ελαχιστο κρεας και ειναι καλα ακομη και απορω...Δεν ξερεις καμια φορα! Παντως ναι ευτυχως που εχουμε συμπληρωματα και ευτυχως που ολες ειμαστε υπευθυνες και κανουμε τις εξετασεις μας και οτι μας λενε οι γιατροι! Καλο κουραγιο κι εσυ ΜΑρακι μου με τις αναγουλες...Ολες μαζι ειμαστε εμεις!

Ξεχασα να σου πω χτες οτι πολυ μου αρεσε για αλλη μια φορα ο γιατρος σου που ειπε θα παμε βημα βημα και δε θα κανουμε σεναρια!!!! Μπραβο του!

Ειδα τα τικερακια μας κι εγω και ειπα πωπω σε λιγο θα μπουμε 5 μηνα!!!!!!!

Ναι καλέ!!!κοντευουμε 5ο..

Ο γιατρός μου είναι αστέρι κ τον εμπιστευομαι τυφλά.μου λέει το να σου πω τι θα γίνει αν παραμείνει ο πλακούντας χαμηλά,ότι μπορεί να πάμε για καισαρική,να νοσηλευτείς τον τελευταίο μήνα κ αααααλλα πόσα,δεν έχει νόημα γιατί μπορεί την επόμενη φορά να είναι πιο ψηλά κ να τελειώνουμε με αυτό το θέμα.βεβαια εγώ είχα ήδη διαβάσει τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις!!!δυστυχώς!!τεσπά.

Δεν στεναχωριέμαι αν μου βρούνε χαμηλό σίδηρο,στον γιο μου ήταν στα τάρταρα κ έφτασα να παίρνω 3 σιδηρούς την ημέρα..ο,τι κι αν είναι,να ναι καλά τα χαπακια μας!!χαχααχα

Just now, Gogo1994 είπε:

Αχ κορίτσια μου θα ηρεμισουμε πολύ άμα μπούμε 5ο μήνα νομίζω θα είναι τέλεια.Θα έχουμε φτάσει σε ένα σημαντικό μαξιλαράκι.Απο συμπτώματα εγώ τις ζαλάδες έχω ακόμα και οι ορμόνες φουλ μια έτσι μια αλλιώς.Η κυκλοθυμία στα ύψη

Λέτε να φταίει κανένα χάπι;

Ναι,το χάπι που λέγεται μωρό!!!!χααχαχαχαχα

Just now, Υβόννη είπε:

Εν τω μεταξυ σε ειδα στον υπνο μου και ειδα οτι εισαι κοκκινομαλλα! Χαχαχαχαχα! Δεν ξερω αν ισχυει παντως σου πηγαιναν (και ας μη σε εχω δει ποτε)! Για σκεψου το!

Ολα τελεια θα ειναι!!!! Κανε μπανακι, διαλεξε ωραια ρουχαλακια!! Ο αντρας σου εχει αγωνια ή κανει τον ανετο;

Από το χρώμα της φράουλας!!κι εγώ έτσι την φαντάζομαι!!:razz:

• Μου αρέσει 1

Just now, MumMaria said:

Ναι καλέ!!!κοντευουμε 5ο..

Ο γιατρός μου είναι αστέρι κ τον εμπιστευομαι τυφλά.μου λέει το να σου πω τι θα γίνει αν παραμείνει ο πλακούντας χαμηλά,ότι μπορεί να πάμε για καισαρική,να νοσηλευτεί τον τελευταίο μήνα κ αααααλλα πόσα,δεν έχει νόημα γιατί μπορεί την επόμενη φορά να είναι πιο ψηλά κ να τελειώνουμε με αυτό το θέμα.βεβαια εγώ είχα ήδη διαβάσει τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις!!!δυστυχώς!!τεσπά.

Δεν στεναχωριέμαι αν μου βρούνε χαμηλό σίδηρο,στον γιο μου ήταν στα τάρταρα κ έφτασα να παίρνω 3 σιδηρούς την ημέρα..ο,τι κι αν είναι,να ναι καλά τα χαπακια μας!!χαχααχα

Δε θα πω τιποτα για το διαβασμα γιατι κι εγω σαν εσενα ειμαι και ενω λεω οχι τσουπ παω και τα ψαχνω ολα στο ιντερνετ! Εχω ομως κανει προοδο γιατι ακομη δεν εχω ψαξει για διαβητη κυησης χαχαχα! Πειτε ενα μπραβο ρε κοριτσια, κρατηθηκα παρα πολυ! Παντως ηθελα να στο πω αυτο με το γιατρο γιατι ετσι ηταν η εξωσωματικος μου! Οταν της ειπα αν δεν πετυχει ποτε θα ξανακανουμε και ετσι και αλλιως με σταματησε απο τα σεναρια και αυτο με βοηθησε παρα πολυ!

oz5Vp2.png

Ναι γλυκιά μου είναι απολύτως φυσιολογικό!είναι η πρώτη φορά σε όλα!!κι εγώ ειδικά πέρσι έτσι ένιωθα όταν πήγαινα στον εμβρυολογο,κ είχα κ τον άντρα μου!!σκεφτόμουν ότι δεν τον έχω θάρρος να τον πρηξω όπως τον γιατρό μου,αν θα είναι ψυχρός,αν θα τα λέει με λεπτομέρειες...μην μασας,ο,τι σου κατεβει να τον ρωτάς,μην μείνεις με αποριες,να σκέφτεσαι ότι είναι ο πιο  κατάλληλος γιατρός για αυτήν την εξέταση,ότι είναι πιστοποιημένος κ ξέρει τι κάνει,όλα θα πάνε καλά κ θα δεις το μωράκι σου καθαρά σήμερα!!όσο για τον αντρουλη σου μακάρι στην β επιπέδου κορίτσια!!!θα περιμένουμε τα ευχάριστα νέα σου!!!!

Just now, demifilol είπε:

Είναι φυσιολογικοτατο κ δικαιολογημένο όλο αυτό που νιώθεις στο 100%. Εδώ εγώ ή άλλες κοπέλες που μπορεί να είναι πιο χαλαρά κ γκρινιάζουμε...εσύ δικαιωματικά προηγείσαι κυρία μου!!!:-P

• Μου αρέσει 1

Μακάρι, έχω διαβάσει διάφορα και για αμιλητους ψυχρούς εμβρυολόγους και δεν ξέρω τι να περιμένω αλλά θα σας πω.. :)

Και εγώ το σκεφτόμουν αυτό αλήθεια βασικά είναι η η αγωνία και το άγνωστο  κ αυτό είναι ένα μικρό άγχος συν

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...