Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, xristinakarr είπε:

Κορίτσι μου εγώ την επόμενη μέρα μετά από prp ωοθηκών ανέβασα δέκατα, με είχε προετοιμάσει βέβαια ο γιατρός, αν και γενικά δε νιώθω πολλά πολλά, με το prp τα είχα δει κωλυώμενα αλλά κράτησε μια μέρα. Στο λέω απλά να το έχεις υπόψη σου, τουλάχιστον μην έχεις βαρύ πρόγραμμα για αύριο. Μακάρι βέβαια να μην καταλάβεις τίποτα!

Καλή επιτυχία με το εμβρυάκι!!

Α τι καλά ! Οχι δε μου είπε τίποτα! Καλά που μου το είπες γιατί αύριο θα πάω γραφείο, να πάρω κανένα ντεπόν μαζί. Αναγκαστικά πρέπει να πάω γιατί τη σημερινή την έβαλα άδεια. Προς το παρόν νιώθω καλά, μακάρι να παραμείνει έτσι. 

2 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Αν έχει πιάσει το prp θα δεις μεγαλύτερο αριθμό στην ΑΜΗ. Στην πραγματικότητα σου ξυπνάει αυτά που ας πούμε κοιμόντουσαν και δεν θα ξυπνούσαν ποτέ. Αυτά νομίζω δεν μετριούνται στην τιμή οπότε όταν ξυπνάμε δείχνουν πιο ενεργές οι ωοθήκες σου και ανεβαίνει η τιμή. Αυτό έχω καταλάβει, αν είναι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα.

Μπορεί και να είναι έτσι! Θα κάνω ΑΜΗ σε κανένα μήνα από περιέργεια και μόνο και θα σας πω.

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Sousamaki είπε:

@Despoina Mar κανείς μικρά και συχνά γεύματα;

Ναιιιιι ναιιι ,είναι καλύτερα σε σχέση με την αρχή δεν τ συζητώ μπορώ κ τρώω σχεδόν τ παντα αλλά να π μ πιάνουν ακομηη

Just now, Υβόννη είπε:

Δεσποινακι ανεβαινει πολυ γρηγορα η D. Οταν ηρθαμε εξωτερικο πριν 8 χρονια δεν ηξερα καν οτι υπαρχει αυτη η βιταμινη. Ως Ελληνιδα ο οργανισμος μου την επαιρνε απο τον ηλιο κατευθειαν και στη Γαλλια  αποφορτιστηκα! Ειχε παει 9!Η γιατρος θυμαμαι τοτε μου εκανε πλακα επειδη ειμαι απο τη Μεσογειο και λογικο λεει να μην εχω μαθει να φτιαχνω μονη μου! Ε μολις ξεκινησα τοτε να παιρνω συμπληρωμα, ανεβηκε πολυ γρηγορα. Θα σου ανεβει σιγουρα!

Συμπτωματα εχω κι εγω ακομη...Εκανα εναν εμετο προχτες και ηθελα και χτες αλλα το κρατησα. Λογικα ειναι οι ορμονες μας ετσι. Εχω μια ελπιδα οτι θα ηρεμησουμε σε λιγο!

Τ ν πω ρε συ δεν ξέρω φοβάμαι μην πάω έτσι μέχρι τέλους κ έχω κ τ γάμο..

• Μου αρέσει 2
  • Λυπημένη/-ος 1

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Despoina Mar είπε:

Ναιιιιι ναιιι ,είναι καλύτερα σε σχέση με την αρχή δεν τ συζητώ μπορώ κ τρώω σχεδόν τ παντα αλλά να π μ πιάνουν ακομηη

Αχ Δεσποινακι δυστυχώς κ εγώ πολύ χάλια !κανω εμετό από χθες το βράδυ μέχρι τωρα !δεν ξέρω ποσό ακόμα θα κρατήσουν !!Μια χάνεται η υπομονη μια έπανερχεται !

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσια μου,

μολις μιλησα με την ενδοκρινολογο. Ζαχαρο ακομη δεν βγηκε αλλα ειπε θα με παρει τηλεφωνο μεσα στη βδομαδα. Δεν ξερω γιατι το αργει το εργαστηριο, ουτε κι εκεινη καταλαβε. Βγηκε η βιταμινη D  ομως και ειναι 30! Παιρνω προφανως συμπληρωμα ολο τον καιρο γιατι ηλιος εδω δεν υπαρχει ουτε για δειγμα το χειμωνα. Απλα ηθελα να σας το πω επειδη ξερω πολλες σας απασχολει το θεμα, ειδικα λογω κλεισουρας. Καλυτερα ο ηλιος φυσικα αλλα και το συμπληρωμα κανει δουλεια.

Ολα ρυθμίζονται Υβόννη μ ,πολύ όμορφα !ευχομαι κ το ζάχαρο να έχει καλα αποτελέσματα !

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 2

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσια μου,

μολις μιλησα με την ενδοκρινολογο. Ζαχαρο ακομη δεν βγηκε αλλα ειπε θα με παρει τηλεφωνο μεσα στη βδομαδα. Δεν ξερω γιατι το αργει το εργαστηριο, ουτε κι εκεινη καταλαβε. Βγηκε η βιταμινη D  ομως και ειναι 30! Παιρνω προφανως συμπληρωμα ολο τον καιρο γιατι ηλιος εδω δεν υπαρχει ουτε για δειγμα το χειμωνα. Απλα ηθελα να σας το πω επειδη ξερω πολλες σας απασχολει το θεμα, ειδικα λογω κλεισουρας. Καλυτερα ο ηλιος φυσικα αλλα και το συμπληρωμα κανει δουλεια.

Εμένα μου έδωσε ο γιατρός χθες αιματολογικες κ d και έκλεισα ραντεβού σε μικροβιολογικό τρίτη το πρωί.πιστευω κ ο σίδηρος κ η d θα είναι χάλια.το ζάχαρο να δούμε..

Πάλι καλά υπάρχουν τα συμπληρώματα κ μας σώζουν ..

Just now, Despoina Mar είπε:

Πότε είναι ο γάμος;;κοπέλα μου λίγο υπομονή,κι εγώ έχω ακόμα αναγουλες,δεν συγκρίνονται βέβαια με αυτές πριν ένα μήνα αλλά ακόμα υπάρχουν.την μέρα του γάμου σου κ την προηγούμενη κοίτα να φας λόγο πιο ελαφριά κ στεγνά κ θα είσαι μια χαρουλα!είμαι σίγουρη!

Just now, demifilol είπε:

Αχ Δεσποινακι δυστυχώς κ εγώ πολύ χάλια !κανω εμετό από χθες το βράδυ μέχρι τωρα !δεν ξέρω ποσό ακόμα θα κρατήσουν !!Μια χάνεται η υπομονη μια έπανερχεται !

Ολα ρυθμίζονται Υβόννη μ ,πολύ όμορφα !ευχομαι κ το ζάχαρο να έχει καλα αποτελέσματα !

Κι εσύ χάλια ε;τι να πω...το επόμενο σκαλοπατακι που λένε ότι περνάνε οι εμετοι κ οι αναγουλες είναι οι 5 μήνες δλδ μπαίνοντας στην 17η. Μπορεί τότε να μας περάσουν..

Πω πω κορίτσια το συνειδητοποιειτε πως περνάει ο καιρός;;;:-P

Γεια σας κοριτσια!! @MumMaria οντως περναει!! Εκανα μια αγορα εχτες κ εχω ενθουσιαστει.πηρα ενα βιβλιο το ημερολογιο της εγκυμοσυνης μου λεγεται.εχει χωρο για σχολια,φωτογραφιες.ηδη γραφω ακατάπαυστα απο χτες:eek: θα ειναι ωραιο ενθυμιο 

• Μου αρέσει 4

oru1p3.png

Just now, Despoina Mar said:

Ενα ενα σκαλοπατακι! Νομιζω εχεις καιρο μεχρι το γαμο ετσι; Λογικα θα εισαι καλυτερα! Μια προοδος νομιζω υπαρχει σε ολες μας!!! ΑΠλα δεν ειμαστε οπως θα θελαμε!

Just now, demifilol said:

Ναι κοριτσακι μου να μπαινουν ολα σε ελεγχο! Αυτο το εργαστηριο παντως με το ζαχαρο το παρακανε χαχαχα! Λεμε μετα για την Ελλαδιτσα μας!!!! Χιχιχιχιχι

Αχ κοριτσι μου περαστικα και σε σενα...Φρυγανιτσες, κριτσινακια σε βοηθανε καθολου; Εμενα με εχει σωσει η σοδα με λεμονι! Θα πω υπομονη αλλα σε νιωθω τελειως...Περαστικουλια σου!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria είπε:

Εμένα μου έδωσε ο γιατρός χθες αιματολογικες κ d και έκλεισα ραντεβού σε μικροβιολογικό τρίτη το πρωί.πιστευω κ ο σίδηρος κ η d θα είναι χάλια.το ζάχαρο να δούμε..

Πάλι καλά υπάρχουν τα συμπληρώματα κ μας σώζουν ..

Πότε είναι ο γάμος;;κοπέλα μου λίγο υπομονή,κι εγώ έχω ακόμα αναγουλες,δεν συγκρίνονται βέβαια με αυτές πριν ένα μήνα αλλά ακόμα υπάρχουν.την μέρα του γάμου σου κ την προηγούμενη κοίτα να φας λόγο πιο ελαφριά κ στεγνά κ θα είσαι μια χαρουλα!είμαι σίγουρη!

Κι εσύ χάλια ε;τι να πω...το επόμενο σκαλοπατακι που λένε ότι περνάνε οι εμετοι κ οι αναγουλες είναι οι 5 μήνες δλδ μπαίνοντας στην 17η. Μπορεί τότε να μας περάσουν..

Πφφφ Άλλες δυο εβδομάδες δλδ!απο την απελπισία μου άνοιξα την εξώπορτα να φύγω,,ήθελα να ουρλιάξω!περπατησα δέκα μέτρα κ εν τελει επέστρεψα στο κρεβάτι μ!!ας γεννηθεί με το καλό και στον μπαμπά της τέτοια !!!!!

• Λυπημένη/-ος 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, MumMaria said:

Κοριτσακι μου μη το λες αυτο με το σιδηρο! Εγω ειμαι με ελαχιστο κρεας και ειναι καλα ακομη και απορω...Δεν ξερεις καμια φορα! Παντως ναι ευτυχως που εχουμε συμπληρωματα και ευτυχως που ολες ειμαστε υπευθυνες και κανουμε τις εξετασεις μας και οτι μας λενε οι γιατροι! Καλο κουραγιο κι εσυ ΜΑρακι μου με τις αναγουλες...Ολες μαζι ειμαστε εμεις!

Ξεχασα να σου πω χτες οτι πολυ μου αρεσε για αλλη μια φορα ο γιατρος σου που ειπε θα παμε βημα βημα και δε θα κανουμε σεναρια!!!! Μπραβο του!

Ειδα τα τικερακια μας κι εγω και ειπα πωπω σε λιγο θα μπουμε 5 μηνα!!!!!!!

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Ενα ενα σκαλοπατακι! Νομιζω εχεις καιρο μεχρι το γαμο ετσι; Λογικα θα εισαι καλυτερα! Μια προοδος νομιζω υπαρχει σε ολες μας!!! ΑΠλα δεν ειμαστε οπως θα θελαμε!

Ναι κοριτσακι μου να μπαινουν ολα σε ελεγχο! Αυτο το εργαστηριο παντως με το ζαχαρο το παρακανε χαχαχα! Λεμε μετα για την Ελλαδιτσα μας!!!! Χιχιχιχιχι

Αχ κοριτσι μου περαστικα και σε σενα...Φρυγανιτσες, κριτσινακια σε βοηθανε καθολου; Εμενα με εχει σωσει η σοδα με λεμονι! Θα πω υπομονη αλλα σε νιωθω τελειως...Περαστικουλια σου!

Μα παρα πολύ άργησαν !!τι ανάλυση κάνουν ;!ευχομαι να σε πάρουν σύντομα !

Πλέον Πιστεύω ότι κ να φάω ,με ενοχλεί !κ ξέρω ότι φταίει η προγεστερονη Γτ την αυξήσαμε πάλι !Υπομονηηηη πφφφ τι ν κάνουμε !!

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Αχ κορίτσια μου θα ηρεμισουμε πολύ άμα μπούμε 5ο μήνα νομίζω θα είναι τέλεια.Θα έχουμε φτάσει σε ένα σημαντικό μαξιλαράκι.Απο συμπτώματα εγώ τις ζαλάδες έχω ακόμα και οι ορμόνες φουλ μια έτσι μια αλλιώς.Η κυκλοθυμία στα ύψη

Λέτε να φταίει κανένα χάπι;

• Μου αρέσει 2

yRr5p2.png

Just now, ΕΥΑ! said:

Γεια σας κοριτσια!! @MumMaria οντως περναει!! Εκανα μια αγορα εχτες κ εχω ενθουσιαστει.πηρα ενα βιβλιο το ημερολογιο της εγκυμοσυνης μου λεγεται.εχει χωρο για σχολια,φωτογραφιες.ηδη γραφω ακατάπαυστα απο χτες:eek: θα ειναι ωραιο ενθυμιο 

Δε το πιστευω!!!! Χτες το ειδα στο Αμαζον και το παρηγγειλα κι εγω!!!!!!!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Δε το πιστευω!!!! Χτες το ειδα στο Αμαζον και το παρηγγειλα κι εγω!!!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια τέλειο ακούγεται αυτό που πήρατε.Μου βάλατε ιδέες θα πάω σε βιβλιοπωλείο να ψάξω διάφορα.Μπορει κ κανένα βιβλίο από το ίντερνετ καλύτερα θα τα λέει χαχχα

• Μου αρέσει 2

yRr5p2.png

Πφφφ Άλλες δυο εβδομάδες δλδ!απο την απελπισία μου άνοιξα την εξώπορτα να φύγω,,ήθελα να ουρλιάξω!περπατησα δέκα μέτρα κ εν τελει επέστρεψα στο κρεβάτι μ!!ας γεννηθεί με το καλό και στον μπαμπά της τέτοια !!!!!

Μου θυμισες τωρα εμενα στα 10 που αποφασισα να φυγω απο το σπιτι επειδη με μαλωσαν, εκανα ενα τετραγωνο και γυρισα χαχαχα!!

Ελα μωρε κοριτσακι μου, εχεις κι εσυ δικιο τωρα...Σε καταλαβαινω. Ξαπλα και εμετος μαζι ενταξει σου εσπασαν τα νευρα. Ελπιζω σημερα ομως να εισαι πιο καλα! Μετα ναι πακετο στο μπαμπα για λιγο να ηρεμησουμε χαχαχα!

Μα παρα πολύ άργησαν !!τι ανάλυση κάνουν ;!ευχομαι να σε πάρουν σύντομα !

Πλέον Πιστεύω ότι κ να φάω ,με ενοχλεί !κ ξέρω ότι φταίει η προγεστερονη Γτ την αυξήσαμε πάλι !Υπομονηηηη πφφφ τι ν κάνουμε !!

Κοιτα η προγεστερονη οσο χαλια συμπτωματα και να προκαλει κανει δουλεια η ατιμη...Οποτε χαλαλι αν ειναι να ειναι ολα οπως πρεπει...Υπομονη και ολες μαζι εδω παρεουλα!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

πρίν από 7 λεπτά , Υβόννη είπε:

Εσυ κοριτσακι μου πώς εισαι σημερα; Ετοιμη να δεις το μωρακι σου;

Πανέτοιμη!! Περιμένω πως και πως με μια ανάμεικτη χαρά - αγωνία και ένα κολλημενο χαμόγελο!!! 

• Μου αρέσει 3

Just now, Φραουλίνο said:

Πανέτοιμη!! Περιμένω πως και πως με μια ανάμεικτη χαρά - αγωνία και ένα κολλημενο χαμόγελο!!! 

Εν τω μεταξυ σε ειδα στον υπνο μου και ειδα οτι εισαι κοκκινομαλλα! Χαχαχαχαχα! Δεν ξερω αν ισχυει παντως σου πηγαιναν (και ας μη σε εχω δει ποτε)! Για σκεψου το!

Ολα τελεια θα ειναι!!!! Κανε μπανακι, διαλεξε ωραια ρουχαλακια!! Ο αντρας σου εχει αγωνια ή κανει τον ανετο;

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Just now, MumMaria είπε:

Καλά θα κάνεις να μιλήσεις με τον γιατρό σου,πάντως είναι θετικό ότι δεν σου είπε κ τελείως ξάπλα,δεν θα είδε κάτι τόσο ανησυχητικό.λογικο να έχεις άγχος για την αποκόλληση αλλά κρατα ότι κ το μπεμπακι σου είναι υγιές κ δυνατό!!κ μάλλον κοριτσάκι άρα μάλλον εύστοχη η κλίση σου προς τα ροζ!! χιχιχι!

Ωχ θα γίνει κ χαμός τώρα λόγω κατάστασης με την καραντινα..καλά κουραγια..πάρε βαθιά ανάσα,υπομονή κ κααααποια στιγμή θα βγάλεις ακρη:-?

Εσύ πώς πας;;;;κατάφερες να κοιμηθείς; ή από το άγχος το μάτι γαρίδα;

Τα κατάφερα κοιμήθηκα αλλά με πολλές διακοπές και εφιάλτες επίσης!! Πφφφ αντε να περάσουν οι ώρες! 

Ρε κορίτσια δεν ξέρω αν το νιώσατε και εσείς αλλά αισθάνομαι ότι πιο πολύ με αγχώνει το άγνωστο.. Ότι δηλαδή θα πάω σε ένα άγνωστο ιατρείο με έναν γιατρό που δεν τον έχω ξαναδεί και πως θα είναι αν θα είναι καλός, ψυχρός κλπ δεν ξέρω γιατί αυτή η σκέψη μου δημιουργεί άγχος σε συνδιασμο βέβαια με τη σημαντικοτητα της εξέτασης και με το ότι δεν θα έχω τον άντρα μου δίπλα μου που είναι ο πιο υποστηρικτικος και γλυκός άνθρωπος! Θα τον έχω σε βιντεοκληση και μου είπαν χαμηλωμένο.. :(

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...