Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, xristinakarr είπε:

Κορίτσι μου εγώ την επόμενη μέρα μετά από prp ωοθηκών ανέβασα δέκατα, με είχε προετοιμάσει βέβαια ο γιατρός, αν και γενικά δε νιώθω πολλά πολλά, με το prp τα είχα δει κωλυώμενα αλλά κράτησε μια μέρα. Στο λέω απλά να το έχεις υπόψη σου, τουλάχιστον μην έχεις βαρύ πρόγραμμα για αύριο. Μακάρι βέβαια να μην καταλάβεις τίποτα!

Καλή επιτυχία με το εμβρυάκι!!

Α τι καλά ! Οχι δε μου είπε τίποτα! Καλά που μου το είπες γιατί αύριο θα πάω γραφείο, να πάρω κανένα ντεπόν μαζί. Αναγκαστικά πρέπει να πάω γιατί τη σημερινή την έβαλα άδεια. Προς το παρόν νιώθω καλά, μακάρι να παραμείνει έτσι. 

2 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Αν έχει πιάσει το prp θα δεις μεγαλύτερο αριθμό στην ΑΜΗ. Στην πραγματικότητα σου ξυπνάει αυτά που ας πούμε κοιμόντουσαν και δεν θα ξυπνούσαν ποτέ. Αυτά νομίζω δεν μετριούνται στην τιμή οπότε όταν ξυπνάμε δείχνουν πιο ενεργές οι ωοθήκες σου και ανεβαίνει η τιμή. Αυτό έχω καταλάβει, αν είναι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα.

Μπορεί και να είναι έτσι! Θα κάνω ΑΜΗ σε κανένα μήνα από περιέργεια και μόνο και θα σας πω.

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Για την αποκολληση μου είπε ότι χρειάζεται λίγη προσοχή δλδ να μη σηκώσω βάρος κ να μην είμαι πολύ όρθια κτλ..δεν μου είπε να μείνω τελείως ξάπλα..βέβαια θα ξαναμιλήσω με το γιατρό μου γιατί δε θέλω να ρισκάρω τίποτα..

η εξεταση συνολικά διήρκησε 20 λεπτά..την είδαμε αρκετή ώρα αλλά την περισσότερη από αυτή μας έδειχνε επιμέρους ανατομικά μορφώματα οποτε δε την χαρήκαμε ολόκληρη..

ο άντρας μου παραδόξως δεν είχε θέμα είτε είναι αγοράκι είτε κοριτσάκι..εγώ πάλι είχα σκαλώσει λίγο στο ροζ..γερη να είναι!!οποτε δε σχολίασε κάτι..είχαμε κ πολύ άγχος για την αποκολληση μωρε..

ΠΗΤ 26/11..

ευχομαι σε όλες μας να έχουμε μόνο ομορφα νέα!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Sousamaki said:

Για την αποκολληση μου είπε ότι χρειάζεται λίγη προσοχή δλδ να μη σηκώσω βάρος κ να μην είμαι πολύ όρθια κτλ..δεν μου είπε να μείνω τελείως ξάπλα..βέβαια θα ξαναμιλήσω με το γιατρό μου γιατί δε θέλω να ρισκάρω τίποτα..

η εξεταση συνολικά διήρκησε 20 λεπτά..την είδαμε αρκετή ώρα αλλά την περισσότερη από αυτή μας έδειχνε επιμέρους ανατομικά μορφώματα οποτε δε την χαρήκαμε ολόκληρη..

ο άντρας μου παραδόξως δεν είχε θέμα είτε είναι αγοράκι είτε κοριτσάκι..εγώ πάλι είχα σκαλώσει λίγο στο ροζ..γερη να είναι!!οποτε δε σχολίασε κάτι..είχαμε κ πολύ άγχος για την αποκολληση μωρε..

ΠΗΤ 26/11..

Ωραια τα νεα και με την αποκολληση, απο την αποψη οτι το βαρος και την ορθοστασια ετσι και αλλιως καλο ειναι να την αποφευγουμε! Ολα θα πανε καλα κοριτσι μου γιατι εισαι κι εσυ πολυ συνεργασιμη!

Ναι μωρε καταλαβαινω τωρα...Αλλα αληθεια εστιασου στη μπεμπα σου! Σας εδωσε φωτογραφιες απο τον υπερηχο; Αν ναι να τις κοιτας και να παιρνεις απο κει θετικη ενεργεια και δυναμη!

26/11 ε; Τοξοτης η μικρη! Χαμος θα γινει!!!!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Sousamaki είπε:

ΠΗΤ 26/11..

Μπράβο κορίτσι μου συγχαρητήρια για τη κορούλα.Θα τη προσέξεις την αποκόλληση εννοείται όσο πιο ξεκούραση τόσο το καλύτερο

Κορίτσια εγώ έχω κάτι νεύρα άπειρα με το ΙΚΑ.Παιρνω να κλείσω ραντεβού και τίποτα και η άδεια έχει κ προθεσμία.Αναρρωτιεμαι στο ΙΚΑ γνωρίζουν πόσα είναι τα νεύρα μας από τις ορμόνες η όχι; 

• Χαχα 4

yRr5p2.png

ΠΗΤ 26/11..

Καλά θα κάνεις να μιλήσεις με τον γιατρό σου,πάντως είναι θετικό ότι δεν σου είπε κ τελείως ξάπλα,δεν θα είδε κάτι τόσο ανησυχητικό.λογικο να έχεις άγχος για την αποκόλληση αλλά κρατα ότι κ το μπεμπακι σου είναι υγιές κ δυνατό!!κ μάλλον κοριτσάκι άρα μάλλον εύστοχη η κλίση σου προς τα ροζ!! χιχιχι!

Just now, Gogo1994 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου συγχαρητήρια για τη κορούλα.Θα τη προσέξεις την αποκόλληση εννοείται όσο πιο ξεκούραση τόσο το καλύτερο

Κορίτσια εγώ έχω κάτι νεύρα άπειρα με το ΙΚΑ.Παιρνω να κλείσω ραντεβού και τίποτα και η άδεια έχει κ προθεσμία.Αναρρωτιεμαι στο ΙΚΑ γνωρίζουν πόσα είναι τα νεύρα μας από τις ορμόνες η όχι; 

Ωχ θα γίνει κ χαμός τώρα λόγω κατάστασης με την καραντινα..καλά κουραγια..πάρε βαθιά ανάσα,υπομονή κ κααααποια στιγμή θα βγάλεις ακρη:-?

Just now, Φραουλίνο είπε:

Μπράβο @Sousamaki αντε με το καλό το κοριτσάκι σου λοιπόν!!! :DΠως νιώθεις, είσαι χαρούμενη ή σε προβλημάτισε αυτό με την αποκολληση; Όλα καλά θα είναι αρκεί που το μωρακι σου είναι μια χαρά και αν προσέξεις ότι χρειάζεται δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα! 

Εσύ πώς πας;;;;κατάφερες να κοιμηθείς; ή από το άγχος το μάτι γαρίδα;

Just now, Gogo1994 said:

Χαχαχαχαχαχαχα κλαιω Γωγουλα με τις ορμονες και το ΙΚΑ! Τυχεροι ειναι δηλαδη που δεν πας απο κοντα να το κανεις λαμπογυαλο! Η αληθεια ειναι οτι δημοσιες υπηρεσιες και νευρα πανε πακετο! Ευχομαι να βγαλεις ακρη αμεσα...

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Χαχαχαχαχαχαχα κλαιω Γωγουλα με τις ορμονες και το ΙΚΑ! Τυχεροι ειναι δηλαδη που δεν πας απο κοντα να το κανεις λαμπογυαλο! Η αληθεια ειναι οτι δημοσιες υπηρεσιες και νευρα πανε πακετο! Ευχομαι να βγαλεις ακρη αμεσα...

Χαχαχα μα ρε κορίτσια στο τοπικό τηλέφωνο δε το συζητώ δεν το σηκώνουν ποτέ.Στο ενιαίο τηλέφωνο περιμένω ήδη μισή ώρα κ συνεχίζω 

Το σύστημα κολλάει.

• Λυπημένη/-ος 1

yRr5p2.png

Ναι ναι κορίτσια μας έδωσε και φωτό και dvd.. βέβαια στις περισσότερες φωτό βλέπεις επιμέρους ανατομικά μορφώματα..σε δυο φαίνεται μόνο ολόκληρη..

Καλά μην φανταστείς κι εγώ σε δύο μόνο την είχα από την αυχενική.σε μια ολόκληρη κ σε μια μόνο η φατσούλα κ αυτή κουνημενη,αφού την είχε πιάσει αμόκ.στην β επιπέδου θα την δεις ολοκάθαρα!!;-)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Ναι ναι κορίτσια μας έδωσε και φωτό και dvd.. βέβαια στις περισσότερες φωτό βλέπεις επιμέρους ανατομικά μορφώματα..σε δυο φαίνεται μόνο ολόκληρη..

Μπραβο κορίτσι μ !μετραει ότι είναι καλα η μικρή σου κ εσυ να προσεχείς όσο μπορείς !

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Κοριτσια μου,

μολις μιλησα με την ενδοκρινολογο. Ζαχαρο ακομη δεν βγηκε αλλα ειπε θα με παρει τηλεφωνο μεσα στη βδομαδα. Δεν ξερω γιατι το αργει το εργαστηριο, ουτε κι εκεινη καταλαβε. Βγηκε η βιταμινη D  ομως και ειναι 30! Παιρνω προφανως συμπληρωμα ολο τον καιρο γιατι ηλιος εδω δεν υπαρχει ουτε για δειγμα το χειμωνα. Απλα ηθελα να σας το πω επειδη ξερω πολλες σας απασχολει το θεμα, ειδικα λογω κλεισουρας. Καλυτερα ο ηλιος φυσικα αλλα και το συμπληρωμα κανει δουλεια.

• Μου αρέσει 4

oz5Vp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!

γυρισαμε από αυχενικη!!η αποκολληση μας θέλει προσοχή..κατά τα αλλά είμαστε καλά στις μετρήσεις..κ πιθανότατα είναι κοριτσακι

Τέλεια νέα κορίτσι μ με το καλό το κοριτσάκι σ..γτ αποκόλληση προσοχή κ ξεκούραση κ θ γίνει μια χαρά!!

Κορίτσια εγώ έχω αρχίσει κ απελπίζομαι τα συμπτώματα μ καλά κρατούν.. πάλι αναγούλα κ εμετό 2 μερες από 1 φορά βέβαια.. αλλά δεν λένε ν φύγουν εκεί π τρώω μια χαρά μετά πάλι χαμος..πφφφ :angry:

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσια μου,

μολις μιλησα με την ενδοκρινολογο. Ζαχαρο ακομη δεν βγηκε αλλα ειπε θα με παρει τηλεφωνο μεσα στη βδομαδα. Δεν ξερω γιατι το αργει το εργαστηριο, ουτε κι εκεινη καταλαβε. Βγηκε η βιταμινη D  ομως και ειναι 30! Παιρνω προφανως συμπληρωμα ολο τον καιρο γιατι ηλιος εδω δεν υπαρχει ουτε για δειγμα το χειμωνα. Απλα ηθελα να σας το πω επειδη ξερω πολλες σας απασχολει το θεμα, ειδικα λογω κλεισουρας. Καλυτερα ο ηλιος φυσικα αλλα και το συμπληρωμα κανει δουλεια.

30;;; Ουάου μια χαράααα εγώ είχα 13 όταν ξεκίνησα ν παίρνω τώρα δεν ξέρω πόσο ειναιιι..υπομονή κ γτ ζαχαρο λίγο εμεινεεε

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Just now, Despoina Mar said:

Τέλεια νέα κορίτσι μ με το καλό το κοριτσάκι σ..γτ αποκόλληση προσοχή κ ξεκούραση κ θ γίνει μια χαρά!!

Κορίτσια εγώ έχω αρχίσει κ απελπίζομαι τα συμπτώματα μ καλά κρατούν.. πάλι αναγούλα κ εμετό 2 μερες από 1 φορά βέβαια.. αλλά δεν λένε ν φύγουν εκεί π τρώω μια χαρά μετά πάλι χαμος..πφφφ :angry:

30;;; Ουάου μια χαράααα εγώ είχα 13 όταν ξεκίνησα ν παίρνω τώρα δεν ξέρω πόσο ειναιιι..υπομονή κ γτ ζαχαρο λίγο εμεινεεε

Δεσποινακι ανεβαινει πολυ γρηγορα η D. Οταν ηρθαμε εξωτερικο πριν 8 χρονια δεν ηξερα καν οτι υπαρχει αυτη η βιταμινη. Ως Ελληνιδα ο οργανισμος μου την επαιρνε απο τον ηλιο κατευθειαν και στη Γαλλια  αποφορτιστηκα! Ειχε παει 9!Η γιατρος θυμαμαι τοτε μου εκανε πλακα επειδη ειμαι απο τη Μεσογειο και λογικο λεει να μην εχω μαθει να φτιαχνω μονη μου! Ε μολις ξεκινησα τοτε να παιρνω συμπληρωμα, ανεβηκε πολυ γρηγορα. Θα σου ανεβει σιγουρα!

Συμπτωματα εχω κι εγω ακομη...Εκανα εναν εμετο προχτες και ηθελα και χτες αλλα το κρατησα. Λογικα ειναι οι ορμονες μας ετσι. Εχω μια ελπιδα οτι θα ηρεμησουμε σε λιγο!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...