Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, xristinakarr είπε:

Κορίτσι μου εγώ την επόμενη μέρα μετά από prp ωοθηκών ανέβασα δέκατα, με είχε προετοιμάσει βέβαια ο γιατρός, αν και γενικά δε νιώθω πολλά πολλά, με το prp τα είχα δει κωλυώμενα αλλά κράτησε μια μέρα. Στο λέω απλά να το έχεις υπόψη σου, τουλάχιστον μην έχεις βαρύ πρόγραμμα για αύριο. Μακάρι βέβαια να μην καταλάβεις τίποτα!

Καλή επιτυχία με το εμβρυάκι!!

Α τι καλά ! Οχι δε μου είπε τίποτα! Καλά που μου το είπες γιατί αύριο θα πάω γραφείο, να πάρω κανένα ντεπόν μαζί. Αναγκαστικά πρέπει να πάω γιατί τη σημερινή την έβαλα άδεια. Προς το παρόν νιώθω καλά, μακάρι να παραμείνει έτσι. 

2 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Αν έχει πιάσει το prp θα δεις μεγαλύτερο αριθμό στην ΑΜΗ. Στην πραγματικότητα σου ξυπνάει αυτά που ας πούμε κοιμόντουσαν και δεν θα ξυπνούσαν ποτέ. Αυτά νομίζω δεν μετριούνται στην τιμή οπότε όταν ξυπνάμε δείχνουν πιο ενεργές οι ωοθήκες σου και ανεβαίνει η τιμή. Αυτό έχω καταλάβει, αν είναι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα.

Μπορεί και να είναι έτσι! Θα κάνω ΑΜΗ σε κανένα μήνα από περιέργεια και μόνο και θα σας πω.

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Να την χαιρεσαι την μπεμπα σου!:) ωραιο δωρο γενεθλιων!!

Σ ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!Αχ όντως,καλύτερο δώρο δεν θα μπορούσα να πάρω!!!:):xΜε το καλό να πάρεις και εσυ το μωράκι σου στην αγκαλια σου:)

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Nektarinaki είπε:

Με το καλό κοριτσάκια γλυκά να έρθουνε τα μωράκια σας!!!Εγώ είμαι μανούλα Νοεμβρίου του 19.εχω μια μπεμπουλα που σε μια εβδομάδα γίνεται 6 μηνων την οποία παρεμπιπτόντως την γέννησα την ημέρα των γενεθλίων μου❤ο γλυκός Νοέμβρης❤όλα να σας πάνε καλά και να κρατήσετε στην αγκαλίτσα σας τα νινακια σας!

Ευχαριστούμε γλυκό μας νεκταρινακι !!!Να χαίρεσαι το παιδάκι σου!εγώ είμαι κ μανούλα του 19. Τον Αύγουστο.κοντα τα μωράκια μας!:x

• Ευχαριστώ 1

Just now, Φραουλίνο είπε:

Χάχαχαχα όχι εντάξει λέω να δω λίγο νετφλιξ..! :oops: Τι να πω για τα συμπτώματα δεν ξέρω αν ισχύει αλλά αν μάθω αύριο το φύλο και είναι αγόρι σίγουρα θα επιβεβαιώσω τις φήμες γιατί γενικά την έχω βγάλει πολύ καθαρή από την αρχή! 

Ποσό ζηλεύω... Θα μπορούσα να κάνω αυχενική κάθε μέρα αν γινόταν!! Τριάντα μοναδικά λεπτά όπου θα βλέπεις το μωράκι σου να κολυμπάει και να κάνει τσαλιμάκια.. Να το απολαύσεις κορίτσι μου!! Όσο για το φύλο εμένα το προαίσθημα μου βγήκε πάντως, όπως επίσης πιστευω πως οι φήμες ισχύουν γενικά.. Κι εγώ μέχρι στιγμής μόνο πολύ ήπια συμπτώματα είχα. Για να δούμε..
Περιμενουμε νέα σου λοιπόν αύριο!!

@Nektarinaki να χαίρεσαι το μωράκι σου! Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές!!

• Μου αρέσει 1

BwLip2.png

Just now, Nektarinaki είπε:

Με το καλό κοριτσάκια γλυκά να έρθουνε τα μωράκια σας!!!Εγώ είμαι μανούλα Νοεμβρίου του 19.εχω μια μπεμπουλα που σε μια εβδομάδα γίνεται 6 μηνων την οποία παρεμπιπτόντως την γέννησα την ημέρα των γενεθλίων μου❤ο γλυκός Νοέμβρης❤όλα να σας πάνε καλά και να κρατήσετε στην αγκαλίτσα σας τα νινακια σας!

Να χαίρεσαι το μπεμπακι σου κορίτσι μου αχ μακάρι να είμαστε και εμείς του χρόνου στην ίδια θέση.Νοεμβρης ο μήνας μας ε; Και εγώ έχω γενέθλια στις 1 λες να μας κάνει έκπληξη να έρθει λίγο νωρίτερα στα γενέθλια μου; Πητ 5 έχω δεν είναι κ μακρυά

• Ευχαριστώ 1

yRr5p2.png

Just now, MumMaria είπε:

Βρε τα αγοράκια είναι ήρεμα,αθώα,ήσυχα!!!!όχι σαν τις τσουπρες!!!!:-D

Τρίτη εεεε;άντε κοντεύεις...εγώ τώρα που την είδα σημερα,σκέφτομαι πως θα περάσει πάλι ο καιρός μέχρι τον επόμενο υπέρηχο...τι μαθήματα έχεις;;

Μαράκι, είμαι καθηγήτρια ξένων γλωσσών και έχω ξεκινήσει μετά το Πάσχα διαδικτυακά μαθήματα στα μαθητούδια μου:-D Μου βγάζουν την πίστη αλλά και πάλι τα αγαπώ:x

• Μου αρέσει 2

xFySp3.png

Διαφημίσεις

Just now, VDPap είπε:

Μαράκι, είμαι καθηγήτρια ξένων γλωσσών και έχω ξεκινήσει μετά το Πάσχα διαδικτυακά μαθήματα στα μαθητούδια μου:-D Μου βγάζουν την πίστη αλλά και πάλι τα αγαπώ:x

Φυσικά κ θα τα αγαπάς!!αχ τι ωραία να δουλεύεις με παιδιά,κάθε μέρα είναι διαφορετική:-P

Just now, VDPap said:

Μαράκι, χάρηκα με τα νέα σου! Όσο για τον πλακούντα, μη το σκέφτεσαι καθόλου, αρκεί να είναι καλά το κοριτσάκι σας!!

@Φραουλίνο καλά αποτελέσματα για αύριο!! Όσο για το φύλο, το καθένα πιστεύω έχει τη δική του χάρη!!

Κοριτσια μου, ελπίζω όλες να είστε καλα!! Έχω μπλέξει με τα μαθήματα και δεν σας πολυπρολαβαινω!! Το βράδυ όμως ο κόσμος να χαλάσει, μπαίνω να διαβάσω την ομαδούλα μας!! Τα δικά μου νέα παραμένουν ίδια αν και ανυπομονώ για την Τρίτη που θα ξαναδώ το μωράκι μου!

Καλως το το κοριτσι μας! Το καταλαβα οτι θα εχεις μπλεξει με δουλεια! Μαθηματα ε; Αχ η πιο ομορφη δουλεια το εκπαιδευτικου! Τί διδασκεις κοριτσακι μου; Με το καλο να δεις το αγορακι σου την Τριτη!!!!!!! Θα εχετε παλι βιντεοκληση με συζυγο και γυναικολογο; Χιχιχιχιχι! Ευχομαι να το απολαυσεις!

Τωρα ειδα ξενες γλωσσες διδασκεις!!!! Πολυ ωραια!!!!

Just now, Nektarinaki said:

Κοριτσι μου να σου ζησει η μπεμπα οσυ!!! Υπεροχο που τη γεννησες στα γενεθλια σου!!!! Να εισαι παντα καλα και να την καμαρωνεις να μεγαλωνει!

Just now, MumMaria said:

Τιιιι;;;;στα ποιαααααα;;;στα 15;; Σοκ εγώ ,καλά ο άντρας μου δεν το συζητώ..εγκεφαλικό!!!χαχαχααχα! 

Πιο κεφατη σήμερα εσύ κοπέλα μου ε;;;χαλαρωσες λίγο με την δουλειά;;

Ααααααα ναι εσύ έχεις αγοράκι!!!καλά θυμόμουν!! Και για κάποιο λόγο δεν στο βγάζει στο πινακακι!:evil: θα το ξανακοιταξω αυριο:-D

Ναι στα 15 θα το πει, δε σημαινει οτι θα παει κιολας! Χαχαχαχαχα!!! Ειδα σημερα και λιγο καποιους φοιτητες μου μεσω ιντερνετ και χαρηκα! Σιγα σιγα θα μπουν ολα σε σειρα! Κακως αγχωθηκα κι εγω χτες:)

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Καλημερεςςς,πούρνο πούρνο σμρ χαχα..εγώ πιστεύω πάντως πως τα συμπτώματα είναι στον οργανισμό ξεκάθαρα.. Η κουμπάρα μ στ 1ο π είχε το βαφτιστικο  μας  αγορακι ήταν χαλι στο 2ο τώρα π έχει κοριτσάκι τπτ..η νύφη μ στ 1ο π ηταν κοριτσάκι χαλί.. όποτε πιστευω ότι θέμα οργανισμού 

• Μου αρέσει 4

k1S4p3.png

1 hour ago, Despoina Mar said:

Καλημερεςςς,πούρνο πούρνο σμρ χαχα..εγώ πιστεύω πάντως πως τα συμπτώματα είναι στον οργανισμό ξεκάθαρα.. Η κουμπάρα μ στ 1ο π είχε το βαφτιστικο  μας  αγορακι ήταν χαλι στο 2ο τώρα π έχει κοριτσάκι τπτ..η νύφη μ στ 1ο π ηταν κοριτσάκι χαλί.. όποτε πιστευω ότι θέμα οργανισμού 

Καλημερα πρωινο Δεσποινακι!!! ΚΙ εγω αξημερωτα ανοιξα το ματι αλλα το εκλεισα ξανα και με πηρε ο υπνος ευτυχως για κανα διωρο ακομη! Ναι μωρε ολα θεμα οργανισμου, κι εγω αυτο πιστευω! Απλα εχει πλακα που οσες στην ομαδουλα μας εχουν αγορακι τη λεξη αναγουλα ουτε που την ξερουν χαχαχα!!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 3

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα πρωινο Δεσποινακι!!! ΚΙ εγω αξημερωτα ανοιξα το ματι αλλα το εκλεισα ξανα και με πηρε ο υπνος ευτυχως για κανα διωρο ακομη! Ναι μωρε ολα θεμα οργανισμου, κι εγω αυτο πιστευω! Απλα εχει πλακα που οσες στην ομαδουλα μας εχουν αγορακι τη λεξη αναγουλα ουτε που την ξερουν χαχαχα!!!

Καλημέραα κορίτσια μου.Και εγωω μια από τα ίδια ξυπνάω ξανακοιμαμαι κ πάλι τα ίδια.εγω πιστεύω ότι είναι πολύ ήσυχα τα αγόρια μας τώρα και θα βγουν πολύ ζωηρά μετά  χαχχαχα

• Μου αρέσει 4

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Just now, Sousamaki είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!

γυρισαμε από αυχενικη!!η αποκολληση μας θέλει προσοχή..κατά τα αλλά είμαστε καλά στις μετρήσεις..κ πιθανότατα είναι κοριτσακι

Μπράβο @Sousamaki αντε με το καλό το κοριτσάκι σου λοιπόν!!! :DΠως νιώθεις, είσαι χαρούμενη ή σε προβλημάτισε αυτό με την αποκολληση; Όλα καλά θα είναι αρκεί που το μωρακι σου είναι μια χαρά και αν προσέξεις ότι χρειάζεται δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Sousamaki said:

Καλημέρα κορίτσια!!

γυρισαμε από αυχενικη!!η αποκολληση μας θέλει προσοχή..κατά τα αλλά είμαστε καλά στις μετρήσεις..κ πιθανότατα είναι κοριτσακι

Καλημερα κοριτσακι μου! Για καποιο λογο νομιζα οτι εισαι απο βδομαδα για αυχενικη!!!! Μπραβο για τα υπεροχα νεα με τις μετρησεις! Με το καλο να ερθει το κοριτσακι σας στην αγκαλια σας!!

Με την αποκολληση μην πτοεισαι! Ξαπλα και ξεκουραση συνεχιζουμε και ολα θα πανε μια χαρουλα!!!! Ο αντρας σου τί ειπε; Ξετρελαθηκε με την κορη;

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

2 ώρες πρίν, Despoina Mar είπε:

Καλημέρα Δεσποινάκι,από τα αξημερωτα σηκώνεσαι!!αχ αχ αχ!μετά θα ψάχνεις ώρες ύπνου με το νινι κ δεν θα τις βρίσκεις!:P

Just now, Gogo1994 είπε:

Καλημέραα κορίτσια μου.Και εγωω μια από τα ίδια ξυπνάω ξανακοιμαμαι κ πάλι τα ίδια.εγω πιστεύω ότι είναι πολύ ήσυχα τα αγόρια μας τώρα και θα βγουν πολύ ζωηρά μετά  χαχχαχα

Έλα Γωγουλα!!εμένα ο γιος μου ήταν ήσυχος στην κοιλιά κ τώρα πάλι είναι το καλύτερο παιδί (κουκουβα κουκουβα,χααχαχα) εύχομαι έτσι κ ο γιος σου!!:-D

Just now, Sousamaki είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!

Κι άλλη τσουπρα!!!μια χαρά κοπέλα μου!!την χάρηκες;; Να σε βάλω κ στο πινακακι!!πητ σου είπε;; Η αποκόλληση δεν μίκραινε λιγάκι;υπομονή θα κάνουμε σουσαμακι μου για τα παιδάκια μας!!

• Χαχα 1

Just now, Φραουλίνο said:

Μπράβο @Sousamaki αντε με το καλό το κοριτσάκι σου λοιπόν!!! :DΠως νιώθεις, είσαι χαρούμενη ή σε προβλημάτισε αυτό με την αποκολληση; Όλα καλά θα είναι αρκεί που το μωρακι σου είναι μια χαρά και αν προσέξεις ότι χρειάζεται δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα! 

Εσυ κοριτσακι μου πώς εισαι σημερα; Ετοιμη να δεις το μωρακι σου;

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...