Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:

Διάβασα στα επόμενα μνμ σου πως είσαι σε καταστολή για αυτό έγραψα οκ είσαι. Εγώ έκανα βραχύ στο ίδιο κέντρο. Καλή επιτυχία!!!

Σε ευχαριστώ πολύ! Και είχες επιτυχία ; Αν επιτρέπεται με ποιο γιατρό ήσουν ;

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Eirini1988 είπε:

Καλησπερα κορίτσια!!!

Εχει δυο μέρες τώρα το έριξα στις βόλτες.. Μαμά, πεθερά, βολτίτσα στην παραλία και δεν με έχει δει καθόλου τι σπίτι μου...

@demifilol χάρηκα πολύ με τα νέα σου!! Ποσό ωραία που είδες την μικρή σου. Το υπερηχογράφημα τώρα που μεγάλωσαν λίγο τα μωράκια μας είναι σκέτη απόλαυση..
@MumMaria τι καλά που εξαφανίστηκε η αποκόλληση.. Υπομονή και την επόμενη φορά τα νέα για τον πλακούντα θα είναι εξίσου καλά. Να χαρείς τη μανούλα σου που θα σας επισκεφτεί γιατί σαν τη μαμά δεν έχει..

Μπράβο ειρήνη μου μας κάνει καλό να βγαίνουμε με ήπιο περπάτημα κ προσοχή βέβαια με τον ιό.μαι εγώ μια από τα ίδια αποζητώ να βγαίνω αρκετά με τη καραντίνα

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@demifilol όλα τέλεια κορίτσι μου, ελπίζω να ηρέμησες γιατί πέρασες αγωνίες και περιπέτειες αλλά όλα για καλό και από εδώ και πέρα θα χαίρεσαι την εγκυμοσύνη και το κοριτσάκι σου όπως πρέπει!!

@MumMaria Μαράκι μου ένα βήμα τη φορά να σκέφτεσαι, τώρα πήγαν όλα καλά εκτός από αυτό την επόμενη φορά θα πανε και τα υπόλοιπα.. Καταλαβαίνω απόλυτα το άγχος σου αλλά είδες και με την αποκόλληση πόσο αγχωθηκες, έτρεξες, τρελάθηκες και τώρα είναι παρελθόν!! Όλα θα πάνε μια χαρά να σκέφτεσαι θετικά! Ο γιατρός τι σου είπε για την ακινησία; Αν σε τρεις εβδομάδες ας πούμε δεν έχει αλλάξει κάτι συνεχίζεις μέχρι να ανέβει;; 

Ααχ @Υβόννη μου και κοριτσια μου γενικώς.. ναι αύριο έχω την αυχενική και ενω παρέμενα όλη την εβδομάδα ψύχραιμη έχει αρχίσει σιγά σιγά να με κυριεύει το άγχος και προσπαθώ να το διαχειριστώ! Έχω ραντεβού αργά το απόγευμα οπότε βράδυ θα σας έχω νεακια ελπίζω μόνο καλά! 

@Despoina Mar έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα! Πάνω από όλα η ψυχική μας υγεία και μετά όλα τα άλλα.. :wub:

• Μου αρέσει 5

Just now, Υβόννη είπε:

Ετσι ειναι κοριτσι μου, οπως τα λες!!! Πεσμενα οικονομικα μεν αλλα ψυχικη υγεια τωρα! Αξια ανεκτιμητη! Και κρεας φρεσκο πραγμα και ας μη το εκτιμαμε τωρα με την αναγουλα! Ευτυχισμενοι να ειστε και ολα γινονται!

Κι εμεις εχουμε περασει πολυ δυσκολα τα πρωτα χρονια εξω...Λεφτα ελαχιστα, την υποτροφια μου βασικα απο το πανεπιστημιο ειχαμε για να ζησουμε! Θυμαμαι τρωγαμε καποιες μερες σουπες κνορ για να βγει ο μηνας! Αλλα με τον αντρα συμμαχο μας ολα φτιαχνουν στο τελος! Θελει θετικη σκεψη η ζωη αλλιως αν μας παρει απο κατω χαθηκαμε!

Τι συγκινητικό τελικα όταν υπάρχει αγάπη όλα γίνονται.. εύχομαι υγεία και ευτυχία :x

• Μου αρέσει 2

k1S4p3.png

Just now, MumMaria said:

Εννοείται αυτό κοπέλα μου,πρώτα η υγεία μας κ η σωματική κ η ψυχολογική.ολοι νομίζω περνάνε τις δυσκολίες τους σε αυτό το κομμάτι ή τουλάχιστον οι περισσότεροι.καλα να είστε μεταξύ σας κ τα λιγότερα χρήματα αναπληρώνονται με την ηρεμία του μυαλού κ την ζεστασιά του συντρόφου μας.

Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου.ηρεμη είμαι κ βλακεία μου που γκρινιαξα μωρέ..το μωράκι είναι καλά κ η αποκόλληση με το πολύ το αίμα εξαφανίστηκε οπότε αυτά κρατάω κ προχωραμε;-)

Γκρινιαξες; Αυτο ειναι γκρινια; Μιση γραμμη "αχ κοριτσια μου απογοητευτηκα λιγο αλλα ολα θα γινουν"; Μαρακι μου καλο αν θες σου στελνω πακετο τον αδερφο μου να δεις τι εστι γκρινια! Ειναι γλυκας αλλα η γκρινια του δεν υποφερεται χαχαχαχαχα! Ολα καλα κοριτσακι μου και αν χρειαστει και παραπανω ξαπλα, εδω ολες μαζι παρεουλα θα ειμαστε!!!!! Ενα ενα βηματακι τωρα και σκεφτομαστε θετικα μεν αλλα και οχι πολυ μακρια!!! Απλα οταν θα θελει να παει μονη της διακοπες στα 15 γιατι μπουχτησε μωρε  και θελει να ξεσκασει με τις κολλητες της, θα προτεινα λεπτομερη αναφορα στην ξαπλα που εριξες χαχαχα!

Just now, Despoina Mar said:

Τι συγκινητικό τελικα όταν υπάρχει αγάπη όλα γίνονται.. εύχομαι υγεία και ευτυχία :x

Και σε σας κοριτσι μου και οταν κανουμε τη συναντηση που μας εταξες θελω κοψιδια απο το κρεοπωλειο!!!! Εως τοτε θα τρωμε ελπιζω ολες!!!!!!!! Πρωτα κρεατα και τζατζικια και μετα κιουριες κοκτειλ στην παραλια!

Just now, Φραουλίνο said:

@demifilol όλα τέλεια κορίτσι μου, ελπίζω να ηρέμησες γιατί πέρασες αγωνίες και περιπέτειες αλλά όλα για καλό και από εδώ και πέρα θα χαίρεσαι την εγκυμοσύνη και το κοριτσάκι σου όπως πρέπει!!

@MumMaria Μαράκι μου ένα βήμα τη φορά να σκέφτεσαι, τώρα πήγαν όλα καλά εκτός από αυτό την επόμενη φορά θα πανε και τα υπόλοιπα.. Καταλαβαίνω απόλυτα το άγχος σου αλλά είδες και με την αποκόλληση πόσο αγχωθηκες, έτρεξες, τρελάθηκες και τώρα είναι παρελθόν!! Όλα θα πάνε μια χαρά να σκέφτεσαι θετικά! Ο γιατρός τι σου είπε για την ακινησία; Αν σε τρεις εβδομάδες ας πούμε δεν έχει αλλάξει κάτι συνεχίζεις μέχρι να ανέβει;; 

Ααχ @Υβόννη μου και κοριτσια μου γενικώς.. ναι αύριο έχω την αυχενική και ενω παρέμενα όλη την εβδομάδα ψύχραιμη έχει αρχίσει σιγά σιγά να με κυριεύει το άγχος και προσπαθώ να το διαχειριστώ! Έχω ραντεβού αργά το απόγευμα οπότε βράδυ θα σας έχω νεακια ελπίζω μόνο καλά! 

Κοριτσακι μου ξερουμε ολες ακριβως αυτο το συναισθημα πριν την αυχενικη! Ειναι απολυτα φυσιολογικο!! Καμια μας δεν πηγε χαλαρα και ανετα, αλλα η σκεψη οτι θα βλεπεις το μωρακι σου 30 λεπτα να κολυμπαει και να κανει τα δικα του θα σε αποζημιωσει!!!!! Θα ειναι ολα καλα θα το δεις! Η ομαδαρα εδω εχει θετικη ενεργεια και ολα πανε καλα!!! Μετα κερναω πιτουρα με γαλα αμυγδαλου να το γιορτασουμε!!!! Να δουμε θα δεις το φυλο αραγε; Εχεις καποιο προαισθημα;

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Γκρινιαξες; Αυτο ειναι γκρινια; Μιση γραμμη "αχ κοριτσια μου απογοητευτηκα λιγο αλλα ολα θα γινουν"; Μαρακι μου καλο αν θες σου στελνω πακετο τον αδερφο μου να δεις τι εστι γκρινια! Ειναι γλυκας αλλα η γκρινια του δεν υποφερεται χαχαχαχαχα! Ολα καλα κοριτσακι μου και αν χρειαστει και παραπανω ξαπλα, εδω ολες μαζι παρεουλα θα ειμαστε!!!!! Ενα ενα βηματακι τωρα και σκεφτομαστε θετικα μεν αλλα και οχι πολυ μακρια!!! Απλα οταν θα θελει να παει μονη της διακοπες στα 15 γιατι μπουχτησε μωρε  και θελει να ξεσκασει με τις κολλητες της, θα προτεινα λεπτομερη αναφορα στην ξαπλα που εριξες χαχαχα!

Και σε σας κοριτσι μου και οταν κανουμε τη συναντηση που μας εταξες θελω κοψιδια απο το κρεοπωλειο!!!! Εως τοτε θα τρωμε ελπιζω ολες!!!!!!!! Πρωτα κρεατα και τζατζικια και μετα κιουριες κοκτειλ στην παραλια!

Κοριτσακι μου ξερουμε ολες ακριβως αυτο το συναισθημα πριν την αυχενικη! Ειναι απολυτα φυσιολογικο!! Καμια μας δεν πηγε χαλαρα και ανετα, αλλα η σκεψη οτι θα βλεπεις το μωρακι σου 30 λεπτα να κολυμπαει και να κανει τα δικα του θα σε αποζημιωσει!!!!! Θα ειναι ολα καλα θα το δεις! Η ομαδαρα εδω εχει θετικη ενεργεια και ολα πανε καλα!!! Μετα κερναω πιτουρα με γαλα αμυγδαλου να το γιορτασουμε!!!! Να δουμε θα δεις το φυλο αραγε; Εχεις καποιο προαισθημα;

Χάχαχαχα να δω τι θα κάνω που μου είπαν να φάω και σοκολάτες μισή ώρα πριν! Στο Θεό το ζάχαρο.. :P Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα λόγια σου και τη συμπαράσταση προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη! Έχω λίγο για αγοράκι αλλά δεν ξέρω.. Ο άντρας μου πάντως είναι σίγουρος ότι θα είναι κορίτσι χάχαχα ο καθένας μου φαίνεται ότι θέλει σκέφτεται.. Αν και να σου πω μου κάνει ακριβώς το ίδιο δεν έχω κανένα πρόβλημα!! :) Μακάρι να το δούμε πάντως θα είναι μεγάλη χαρά! 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Χάχαχαχα να δω τι θα κάνω που μου είπαν να φάω και σοκολάτες μισή ώρα πριν! Στο Θεό το ζάχαρο.. :P Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα λόγια σου και τη συμπαράσταση προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη! Έχω λίγο για αγοράκι αλλά δεν ξέρω.. Ο άντρας μου πάντως είναι σίγουρος ότι θα είναι κορίτσι χάχαχα ο καθένας μου φαίνεται ότι θέλει σκέφτεται.. Αν και να σου πω μου κάνει ακριβώς το ίδιο δεν έχω κανένα πρόβλημα!! :) Μακάρι να το δούμε πάντως θα είναι μεγάλη χαρά! 

Αφου στο ειπε ο γιατρος ε τί να κανεις θα θυσιαστεις και θα φας σοκολατα! Κουραγιο φιλη μου δοκιμασια ειναι και θα περασει χαχαχαχαχα!!!! ΓΙα να δουμε λοιπον αυριο αν θα εχουμε ακομη ενα αντρακι στην παρεα!!! Ως τωρα οι κοριτσομανες ειμαστε με αναγουλες και εμετους, οποτε ισως βγεις εσυ αληθινη με το προαισθημα!!! Χεχεχεχε! Θα περιμενουμε τα νεα σου! Ως τοτε κανε πραγματακια να ξεχνεσαι! Αν θες χρειαζομαι βοηθεια με κατι γραπτα, μπορω να στα στειλω πακετο να περασει η ωρα χαχαχα!

• Χαχα 2

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Αφου στο ειπε ο γιατρος ε τί να κανεις θα θυσιαστεις και θα φας σοκολατα! Κουραγιο φιλη μου δοκιμασια ειναι και θα περασει χαχαχαχαχα!!!! ΓΙα να δουμε λοιπον αυριο αν θα εχουμε ακομη ενα αντρακι στην παρεα!!! Ως τωρα οι κοριτσομανες ειμαστε με αναγουλες και εμετους, οποτε ισως βγεις εσυ αληθινη με το προαισθημα!!! Χεχεχεχε! Θα περιμενουμε τα νεα σου! Ως τοτε κανε πραγματακια να ξεχνεσαι! Αν θες χρειαζομαι βοηθεια με κατι γραπτα, μπορω να στα στειλω πακετο να περασει η ωρα χαχαχα!

Χάχαχαχα όχι εντάξει λέω να δω λίγο νετφλιξ..! :oops: Τι να πω για τα συμπτώματα δεν ξέρω αν ισχύει αλλά αν μάθω αύριο το φύλο και είναι αγόρι σίγουρα θα επιβεβαιώσω τις φήμες γιατί γενικά την έχω βγάλει πολύ καθαρή από την αρχή! 

Χάχαχαχα όχι εντάξει λέω να δω λίγο νετφλιξ..! :oops: Τι να πω για τα συμπτώματα δεν ξέρω αν ισχύει αλλά αν μάθω αύριο το φύλο και είναι αγόρι σίγουρα θα επιβεβαιώσω τις φήμες γιατί γενικά την έχω βγάλει πολύ καθαρή από την αρχή! 

Ναι για να δουμε τί ισχυει!! Νομιζω ειναι θεμα οργανισμου! Καλα κι εγω δεν ξερω φυλο, το εχω δεσει το κοριτσι απο το προαισθημα μας αλλα σκεψου να ερθει ο μαντραχαλακος μου και εγω να λεω για κοριτσια και εμετους; Χαχαχαχα! Αγκαλιτσα στον αντρουλη και νετφλιξ τωρα! Και αυριο τετοια ωρα θα εχεις ηρεμησει!!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Φραουλίνο είπε:

Καλη επιτυχια κ την ωρα της εξετασης να χαλαρωσεις κ να απολαυσεις το μπεμπε :)!για να δουμε τις στατιστικες χαχα γιατι κ εγω χωρις συμπτωματα απο την αρχη κ μου πε αγορακι.

• Μου αρέσει 1

oru1p3.png

1 hour ago, MumMaria είπε:

Κοριτσάκια μου,γύρισα από τον γιατρό!!έχω δύο καλά νέα κ ένα κακό! Η μικρή είναι σούπερ,κουνιόταν πέρα δώθε κ σταύρωνε τα χεράκια της,βγαίνει πάλι μια μέρα μεγαλύτερη αλλά δεν αλλάζω την ΠΗΤ μου πάλι.δευτερο καλό νέο είναι ότι η αποκόλληση άφαντη.ολα καλά κι εκεί.ο πλακούντας όμως εκεί αμετακίνητος!!!θα με ξαναδεί πάνω κάτω σε 3 εβδομάδες κ μέχρι τότε ξάπλα.δεν θα πω ψέματα πως στεναχωρέθηκα λίγο όχι για την ξάπλα τόσο,όσο στο τι σημαίνει να έχεις επιπωματικο πλακούντα κ τι κινδύνους έχει αυτό κ για την εγκυμοσύνη κ για την γέννα.τεσπα.θα προσπαθήσω να σκέφτομαι θετικά.μακαρι σε 3 εβδομάδες λίγο να ανέβει!

Μαράκι, χάρηκα με τα νέα σου! Όσο για τον πλακούντα, μη το σκέφτεσαι καθόλου, αρκεί να είναι καλά το κοριτσάκι σας!!

@Φραουλίνο καλά αποτελέσματα για αύριο!! Όσο για το φύλο, το καθένα πιστεύω έχει τη δική του χάρη!!

Κοριτσια μου, ελπίζω όλες να είστε καλα!! Έχω μπλέξει με τα μαθήματα και δεν σας πολυπρολαβαινω!! Το βράδυ όμως ο κόσμος να χαλάσει, μπαίνω να διαβάσω την ομαδούλα μας!! Τα δικά μου νέα παραμένουν ίδια αν και ανυπομονώ για την Τρίτη που θα ξαναδώ το μωράκι μου!

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

xFySp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Eirini1988 είπε:

Καλησπερα κορίτσια!!!

Εχει δυο μέρες τώρα το έριξα στις βόλτες.. Μαμά, πεθερά, βολτίτσα στην παραλία και δεν με έχει δει καθόλου τι σπίτι μου...

@demifilol χάρηκα πολύ με τα νέα σου!! Ποσό ωραία που είδες την μικρή σου. Το υπερηχογράφημα τώρα που μεγάλωσαν λίγο τα μωράκια μας είναι σκέτη απόλαυση..
@MumMaria τι καλά που εξαφανίστηκε η αποκόλληση.. Υπομονή και την επόμενη φορά τα νέα για τον πλακούντα θα είναι εξίσου καλά. Να χαρείς τη μανούλα σου που θα σας επισκεφτεί γιατί σαν τη μαμά δεν έχει..

Ευχαριστώ κοπέλα μου!την περιμένω πως κ πως!!

Τι τέλεια!!βολτουλες!!καλά κάνεις ,μάζεψε βιταμίνη d.εγω είπα του γιατρού μου σήμερα να μου γράψει μαζί με τις αιματολογικές κ d γιατί θα με φάει ο καναπές όπως φαίνεται!!! χααχαχα!!

Just now, Φραουλίνο είπε:

@Despoina Mar έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα! Πάνω από όλα η ψυχική μας υγεία και μετά όλα τα άλλα.. :wub:

Ο γιατρός όταν του έκανε διάφορες ερωτήσεις για μετά,μου είπε να το πάρουμε βήμα βήμα κ δεν έχει νόημα να κάνουμε σενάρια.οποτε στην αναμονή..

Αύριο είναι η μέρα σου!!!τι καλά!!!λογικό να αγχώνεσαι αλλά θα δεις ένα κανονικό παιδάκι ,θα σου δείξουν ένα ένα τα χαρακτηριστικά προσώπου του,τα χεράκια του,τα ποδαράκια του,την καρδούλα του..θα το χορτάσεις!!προσπάθησε να κοιμηθείς όσο γίνεται καλύτερα,να είσαι ξεκούραστη για το μωρό σου:-P έχεις ένστικτο για αγόρι;;;για να δούμε λοιπόν..πας κ επέλθει ισορροπία στο πινακακι!!χααχχααχα

Περιμένουμε νέα αν κ βράδυ,φάε κ την σοκολάτα σου να σου κάνει χαρουλες το μπεμπακι!:x

• Μου αρέσει 2

Με το καλό κοριτσάκια γλυκά να έρθουνε τα μωράκια σας!!!Εγώ είμαι μανούλα Νοεμβρίου του 19.εχω μια μπεμπουλα που σε μια εβδομάδα γίνεται 6 μηνων την οποία παρεμπιπτόντως την γέννησα την ημέρα των γενεθλίων μου❤ο γλυκός Νοέμβρης❤όλα να σας πάνε καλά και να κρατήσετε στην αγκαλίτσα σας τα νινακια σας!

• Μου αρέσει 9

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Just now, Υβόννη είπε:

Τιιιι;;;;στα ποιαααααα;;;στα 15;; Σοκ εγώ ,καλά ο άντρας μου δεν το συζητώ..εγκεφαλικό!!!χαχαχααχα! 

Πιο κεφατη σήμερα εσύ κοπέλα μου ε;;;χαλαρωσες λίγο με την δουλειά;;

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Καλη επιτυχια κ την ωρα της εξετασης να χαλαρωσεις κ να απολαυσεις το μπεμπε :)!για να δουμε τις στατιστικες χαχα γιατι κ εγω χωρις συμπτωματα απο την αρχη κ μου πε αγορακι.

Ααααααα ναι εσύ έχεις αγοράκι!!!καλά θυμόμουν!! Και για κάποιο λόγο δεν στο βγάζει στο πινακακι!:evil: θα το ξανακοιταξω αυριο:-D

Just now, Nektarinaki είπε:

Με το καλό κοριτσάκια γλυκά να έρθουνε τα μωράκια σας!!!Εγώ είμαι μανούλα Νοεμβρίου του 19.εχω μια μπεμπουλα που σε μια εβδομάδα γίνεται 6 μηνων την οποία παρεμπιπτόντως την γέννησα την ημέρα των γενεθλίων μου❤ο γλυκός Νοέμβρης❤όλα να σας πάνε καλά και να κρατήσετε στην αγκαλίτσα σας τα νινακια σας!

Να την χαιρεσαι την μπεμπα σου!:) ωραιο δωρο γενεθλιων!!

• Ευχαριστώ 1

oru1p3.png

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Βρε τα αγοράκια είναι ήρεμα,αθώα,ήσυχα!!!!όχι σαν τις τσουπρες!!!!:-D

Just now, VDPap είπε:

Μαράκι, χάρηκα με τα νέα σου! Όσο για τον πλακούντα, μη το σκέφτεσαι καθόλου, αρκεί να είναι καλά το κοριτσάκι σας!!

@Φραουλίνο καλά αποτελέσματα για αύριο!! Όσο για το φύλο, το καθένα πιστεύω έχει τη δική του χάρη!!

Κοριτσια μου, ελπίζω όλες να είστε καλα!! Έχω μπλέξει με τα μαθήματα και δεν σας πολυπρολαβαινω!! Το βράδυ όμως ο κόσμος να χαλάσει, μπαίνω να διαβάσω την ομαδούλα μας!! Τα δικά μου νέα παραμένουν ίδια αν και ανυπομονώ για την Τρίτη που θα ξαναδώ το μωράκι μου!

Τρίτη εεεε;άντε κοντεύεις...εγώ τώρα που την είδα σημερα,σκέφτομαι πως θα περάσει πάλι ο καιρός μέχρι τον επόμενο υπέρηχο...τι μαθήματα έχεις;;

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...